Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έχεις χρόνια στην υπηρεσία οπότε έχεις κ αρκετές μέρες αναρρωτικής, σου γράφει ο γιατρός σου τις αναρρωτικες μέχρι να βγεις σε άδεια κύησης. Ίσως σε καλέσουν από την επιτροπή που όπως έχω καταλάβει δεν πας εσύ αλλά κάποιος δικός σου, συνήθως ο σύζυγος. Τώρα αν είσαι νέα υπάλληλος κ δεν έχει πολλές μέρες αναρρωτικής έχει λίγη διαδικασια

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Laertaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Να σου ζήσουννννννννννννννννννννννννν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Να είναι γερά και τυχερά. Πως είστε?:P

Ευχαριστούμεεεεεεεεεε!!!! Καλά είμαστε, τα μωράκια ήρθαν σπίτι μαζί μου, παρόλο που ο μικρός μπήκε θερμοκοιτίδα και τα δύο υπό παρακολούθηση. Είναι πολύ αδύναμα τα κουταβάκια μου αλλά τα κοιτάω και θέλω να τα φάω!!!! :-P:-P:-P:-P:-P:-P Εγώ πονάω αλλά για να μην επιρέασω τα κορίτσια που περιμένουν, θα αρκεστώ σ'αυτό!!!! Φιλάκιαααααααα

120247mcv711uxx1.gif

Laerta να σου ζησουν!!! Καλο σαραντισμο να εχεις!!!

Να ειναι γερα,δυνατα κ καλοτυχα!!! :P:p:p

Εαν μπορεις πες μας τα νεα σου....

Ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Μακάρι όλα τα μωράκια να είναι γερά και τυχερά!!! Έβλεπα εκεί στο Λητώ τα μωράκια και ήταν τόσο τέλεια όλα!!! Γλύκες!!! Το μαιευτήριο πολύ καλύτερο απ'οτι φανταζόμουν και το νοσηλευτικό προσωπικό και το φαϊ κομπλέ....

120247mcv711uxx1.gif

Ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Μακάρι όλα τα μωράκια να είναι γερά και τυχερά!!! Έβλεπα εκεί στο Λητώ τα μωράκια και ήταν τόσο τέλεια όλα!!! Γλύκες!!! Το μαιευτήριο πολύ καλύτερο απ'οτι φανταζόμουν και το νοσηλευτικό προσωπικό και το φαϊ κομπλέ....

Μπραβο κοπελα μου!!! τελικα στις ποσες μερες γεννησες,ποσα κιλα ηταν;;;

Οσο για τον πονο δεν μας αγχωνεις,αναμενωμενο ειναι αλλα μολις τα αντικρυζεις πρεπει να τα ξεχνας ολα!!! Ωραιες συγκινητικες στιγμες!!!:P

Διαφημίσεις

laerta μπηκα λιγο στα πεταχτα κ ειδα τα ευχαριστα!!!

να σας ζησουν!!!!!!!!

μπραβο ολα καλα με τα μωρακια, θα ανακαμψεις κ εσυ σιγα σιγα κ θα τα απολαμβανεις περισσοτερο!

αντε, με το καλο κ οι υπολοιπες τσουπρες!!!

33E7p2.png

Laerta να σου ζησουν τα διδυμουλια σου!!!!

Καλο σαραντισμο να εχεις και να τα χαιρεστε!!!!!

tzini δεν παιζει να παρουμε τη γιαγια μαζι γιατι δυστυχως δεν περπαταει ακομη...μεχρι τωρα ηταν τελειως ανεξαρτητη κ εμενε μονη της.....εκανε τα παντα μονη της....τωρα μονο καθεται σε καρεκλα...πρεπει να αρχισει να περπαταει κ να κανει φυσικοθεραπειες απλα εκει που ειναι τωρα σε κεντρο αποκαταστασης ειναι λιγο ακριβουτσικο κ ηδη εχει 2 μηνες εκει.

Τελικα μιλησα με την μαμα μου κ φευγουμε αυριο το πρωι!!!!

Μολις ξυπνησουμε κ πιουμε γαλατακι θα ετοιμαστουμε κ θα φυγουμε!!!!!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!!!!!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

μπανιερο για διδυμα,καμβα πολυ ωραια ιδεα,παρκοκρεβατο εχουμε. Μπηκα και διπλα και πηρα ιδεες κουβερτα μονη,σεντονια μονα,βαλιτσα παιδικη,ποδηλατο,πυτζαμες,ψηφιακη κορνιζα.Αυτα είδα και τα γραφω μηπως θελει και καμια αλλη μελλοντοβαπτιζουσα μανουλα:P

YiMXp3.png

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι! Μακάρι να πάνε όλα καλά!!! Τα μωρά γεννήθηκαν 35+2, η μικρή 2620 και ο μικρός 2300. Μπήκε ο μικρός θερμοκοιτίδα για μερικές ώρες αλλά και οι δύο παρέμειναν μέχρι να βγούμε υπό παρακολούθηση. Στήθος δεν παίρνουν, είναι πολύ αδύναμα, οπότε τρέχω με μπιμπερό και αποστειρώσεις. Έχω νοικιάσει και θήλαστρο (θένκς, Τουίνς), οπότε τους δίνω το ελάχιστο που κατεβάζω. Το κακό είναι ότι αναρρώνω αργά, έχω συνέχεια πυρετό και δεν κατεβάζω λόχεια... Συνολικά έχω κοιμηθεί 10 περίπου ώρες από την Παρασκευή και δεν έχω όρεξη για φαγητό (ποιός εγώ?) ... :confused::confused::confused: Ελπίζω να στρώσω!!! Σας φιλώ για τώρα!!!

120247mcv711uxx1.gif

LAERTA για ρωτα την γιατρο σου μηπως παρεις ταμπλετες μπυρας και κατεβάσεις περισσοτερο γαλα.Υπομονη ξερω ιδιαιτερα οι πρωτες μερες είναι προσαρμογης και για αυτα αλλα και για σενα,οσο για τον υπνο μολις αποκταμε τα μπεμπε ξεχναμε τις καλες εκεινες μερες του ατελειωτου υπνου...

YiMXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...