Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έχεις χρόνια στην υπηρεσία οπότε έχεις κ αρκετές μέρες αναρρωτικής, σου γράφει ο γιατρός σου τις αναρρωτικες μέχρι να βγεις σε άδεια κύησης. Ίσως σε καλέσουν από την επιτροπή που όπως έχω καταλάβει δεν πας εσύ αλλά κάποιος δικός σου, συνήθως ο σύζυγος. Τώρα αν είσαι νέα υπάλληλος κ δεν έχει πολλές μέρες αναρρωτικής έχει λίγη διαδικασια

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Με το καλό η αυχιενικη ! Εκανες πάλι για κύτταρο μεγαλοιο; Τα συμπτώματα Πνε και ερχονται

εγω είχα πολλές ζαλάδες και εμετούς 12+1 μέρα σταμάτησαν ως δια μαγείας !!!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Κοριτσόπουλα, τι κάνετε;

Πώς πάμε; Εμένα, όπως σας είχα προειδοποιήσει, άρχισαν τα δύσκολα στη δουλειά! Είμαι μόνη από χθες και παλεύω με τα θηρία!!! Τώρα είμαι σπίτι και κάνω κάμποσα πάφα πούφα, μπας και αποσυμφορήσω τον εγκέφαλο!!!!!!

Καλέ, τι αγέρας είναι αυτός; Μου έσπασε τα νεύρα, άσε που κάποιος κοπανάει μεσημεριάτικο και θα του κοπανήσω κανένα πουστ------λίκι και θα ψάχνεται........

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Διακοπούλες κάργα, βλέπω, ε;

Τι να κάνει η Naki μας, άραγε; Να βγήκε με τα πιπίνια; Να είναι πιτάκι τους τώρα;

Οι εγκυούλες μας κουράγιο! Απολαύστε κοιλίτσες! Πώς τα πάτε; Πού είναι το ξωτικο-ζευγαράκι;

Witchaki, να την περάσετε κούκλα, εύχομαι :)

Οι υπόλοιπες καλή δύναμη να έχουμε!!!

rPPrp3.png

Να πω καλημερα????

Ετρεχα ολη μερα σημερα με τον Τασο παραμασχαλα!!!!

Πηγαμε Ν.Σμυρνη να πληρωθω,μετα σουπερ-μαρκετ,πληρωσαμε λογαριασμους,πλυναμε κ το τουτουνι μας κ γυρισαμε!!!

Τελικα χτες ηρθαν οι κουμπαροι μας κ παραγγειλαμε οποτε το μενου σημερα εχει τα φιλετακια.Θα καθαρισω κ πατατες κ θα τα πεταξω στο τηγανι.....περιμενω το απογευμα να συννενοηθω με την μανα μου να δω αν θα φυγουμε αυριο τελικα!

Τα διδυμα ξυπνησανε πριν λιγο κ φαγανε φρουτοκρεμα.....θα τος βρασω κ καμια πατατουλα γιατι δεν τους εχω φαγητο.

Αυτα τα νεοτερα μας!!!!

Τα λεμε κ αργοτερα!!!!!

Φιλακια!!!

Γιωτάκι, με το μπαρδόν κιόλας, δεν έχεις στάνταρ φαγητό για τα σπορίνια; Δηλαδή, δις εβδομαδιαίως χορτόσουπα, τρις μοσχάρι, δις κοτόπουλο; Εμένα η ντοτορέσα μου είπε ότι το συνεχίζουμε αυτό.

rPPrp3.png

καλησπερα κοριτσια, τι κανετε;

καλε σαν να αδειασε το καφε μας που εξαφανηστικατε ολες;

Αυγουστες κ μερικες το ρειξατε στις διακοπες , καλα να περνατε κ καλα μπανακια να κανετε με τα μωρακια σας.

Την νακι μας περιμενω να πει λεπτομερεις απο την γεννα , να ξερω τι θα με κανουν μην αγχωθω χαχαχαχα.

βρε κοριτσια κ η laerta εχει καιρο να μπει λετε να γεννησε;αχ κ μετα την laerta ειναι η σειρα μουυυυυυυυυυ

agorakia καλο κουραγιο στην δουλια φανταζομαι τι ζορι θα ειναι μονη σου υπομονη ομως

glorr πως εισαι;καλητερα;

giota σιγα με τα φαγητα εχετε κ εγκυουλες εδω που τρεχουν τα σαλια τους μην το ξεχνατε

φιλια σε ολες

url=http://lilypie.com]c9SQp3.png[/url]

Διαφημίσεις

AGORAKIA δεν εχω στανταρ φαγητο για τα μικρουλινια γιατι τους δινω κ δικα μας....αναλογως τι εχει το μενου ημερας!!!!Δλδ μπορει να φανε φακες,αρακα με ρυζι κτλ κτλ....κ οταν δεν εχω φαγητο που να το τρωνε πχ μπριζολες...τους βραζω κοτοπουλο ή μοσχαρακι κτλ κτλ....σε μπερδεψα????

Κατερινιω ενα κακο συνηθειο ειναι οτι γραφω το μενου ημερας...εχει μεινει βλεπεις απο οταν ειμασταν ολες εγκυουλες κ το εγραφα για να προγραμματιζουμε το φαγητο μας...να μην ειμαστε...τι να φτιαξω σημερα????Αλλα εχεις δικιο...τωρα εχουμε παλι μελλουσες μανουλες κ πρεπει να προσεχουμε!!!!!:-P:razz::-P

Μολις ηρθε η γειτονισσα με τον γιοκα της!!!Παω βεραντα να πιουμε καφε!!!!Τα λεμε μετα!!!!Φιλια!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

TZINI διακοπες γιοκ,ετσι και αλλιως τελος του μηνα θα παω στο χωριο για τα βαφτίσια:-(:-(

AGORAKIA και εγω τωρα που γυρισα λέω να ξεκινησω το τσιγαρο,ετσι και αλλιως στις διακοπες δεν με αφησανε να καθησω σαν ανθρωπος να πιω ένα καφε ή να φαμε και τα περναμε πακετο στο δωματιο (φετος πρεπει να ήταν οι πιο φθηνες διακοπες που καναμε ποτε) λες και το καταλαβαιναν μολις έφταναν τα φαγητα άρχισαν την γκρινια!!! και στο τελος πήρα και 1-2 κιλα...

YiMXp3.png

ρε κοριτσια σημερα πηρα τα προσκλητηρια της βαπτισης,ωραια αλλα μαλλον θελεις μεγεθυντικο φακο για να δεις τα γραμματα....βγηκαν αρκετα μικρα,το δείγμα μεσω ηυ που μου εστελναν ήταν κανονικα γμτ.

Τέλος πάντων μήπως εσεις που ξερετε μπορείτε να βοηθησετε : καποιοι φίλοι μας,μας ρωτανε τι να μας παρουν,ρουχα θα μας παρουν πολλοι,εσας σας κανανε δωρο κατι που όντως σας ήταν χρήσιμο????? πεστε καμια ιδεα...

YiMXp3.png

ρε κοριτσια σημερα πηρα τα προσκλητηρια της βαπτισης,ωραια αλλα μαλλον θελεις μεγεθυντικο φακο για να δεις τα γραμματα....βγηκαν αρκετα μικρα,το δείγμα μεσω ηυ που μου εστελναν ήταν κανονικα γμτ.

Τέλος πάντων μήπως εσεις που ξερετε μπορείτε να βοηθησετε : καποιοι φίλοι μας,μας ρωτανε τι να μας παρουν,ρουχα θα μας παρουν πολλοι,εσας σας κανανε δωρο κατι που όντως σας ήταν χρήσιμο????? πεστε καμια ιδεα...

Καλησπέρα. Όντως συνήθως στα βαφτίσια φέρνουν όλοι ρούχα. Για πολύ ρούχο μιλάμε όμως. Εμένα το πιο χρήσιμο που μου φέρανε ήταν το άφρώδες δάπεδο απο τα elc και δύο καθισματάκια που τα βάζω στις καρέκλες και τα μεταφέρω και όπου θέλω(στην μαμά μου, έξω, σε επισκέψεις,στην βεράντα) για να κάθονται τα ζουζούνια και να τρώνε ή και να χαζεύουν. Και αυτά απότο mothercare. Ξέρεις αυτά που προσαρμόζονται πάνω στην καρέκλα. Και έχουν μπροστά και ένα μικρό τραπεζάκι. Είναι τέλεια. Τουλάχιστον εγώ τα βολεύτηκα πάρα πολύ.............

Διαφημίσεις

Τα ιδια καρεκλακια υπαρχουν κ απ την fischer price.

Κι εγω ειχα ζητησει τετοια στη βαφτιση...μονο 1 γιατι ειχα ηδη αλλο 1 απ τον Τασο.

Αλλα απ τους πολυ κοντινους μπορεις να ζητησεις κ κανενα παρκοκρεβατο αν δεν εχεις...μπορεις να ζητησεις ρουχα για την ηλικια που θες...πχ για 2 χρονων...ή ακομη κ παπουτσια......εφ οσον σε ρωτανε ζητα οτι εχεις αναγκη.....

GRJdp2.png

xefUp3.png

KΑΛΗΜΕΡΑ!! Ξυπνηστε όσες είστε σπίτι,και οι υπολοιπες στις διακοπουλες τους ας ξεκουραστουν και λίγο.

Λοιπον όντως το αφρωδες το χρειαζομαι να μην σου πω αμεσα,και το καρεκλακι το είδα τυχαια στις διακοπες και μου αρεσε πολυ,απλα θελω να δω ποσο κοστιζει για να μην ζητησω κατι ακριβο.Απο ρουχα σε΄όσους με ρωτησουν θα πω να παρουν για 2-3 χρονων γιατι τωρα και διαφορα εχουν στα κιλα και φορανε διαφορετικα νουμερα και όλο αλλαζουν ασε που οταν μου τα φερουν στην βαπτιση το καλοκαιρι ουσιαστικα θα εχει περασει...

YiMXp3.png

Καλημερα!!!!

Εμεις ξυπνησαμε,ηπιαμε καφε κ γαλατακι κ τωρα παιζουμε!!!!

Zitamar το καρεκλακι δεν ειναι ακριβο,εχει 50 ευρω.

Τελικα δε φευγουμε σημερα κ η αληθεια ειναι πως δεν ξερω ποτε θα φυγουμε αφου δεν ξερουμε που θα αφησουμε τη γιαγια με το σπασμενο ποδι.....τελεια ε????

Τεσπα....θα βγω βολτιτσα σε λιγο με τον τασο να ψωνισουμε...το μενου σημερα εχει μακαρονια με κιμα!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

καλημερα.

αμαν εγραφα εγραφα κ το εχασα!

δεν ξερω αν εχεις τα παρακατω:

παρκοκρεβατα. εχω της κικο. αυτα που οταν κλεινουν, γινονται σαν βαλιτσες του γκολφ με ροδακια κ εχουν κ ενα τσαντακι-σακιδια πλατης για τα παιδια, που βολευει για πανα-μπιμπερο δηλ. πραγματακια για βολτα. αλλα προσεξε να εχει ροδακια, γιατι εχει κ ιδιο χωρις ροδακια κ χωρις σακιδιο.

μπανιερο για διδυμα. ειναι αρκετα ασφαλες για μεγαλυτερες ηλικιες απο τη δικη σας, οπως λενε κ περισσοτερες διδυμομανες. εγω δεν το εχω προβαρει ακομα.

γυμναστηριο δαπεδου? που τους δινει κ το εναυσμα να σηκωθουν κ να πιασουν τα κρεμαστα μπιχλιμπιδοπαιχνιδα?

σαλιαρες μεγαλες. με μανικι μεχρι τον καρπο κ φτανουν μεχρι τη μεση. κ αργοτερα το φορας κ σαν ποδι για δραστηριοτητες αλλες οπως ζωγραφικη με μαρκαδορους.

διπλο καμβα ζωφραφικης για μαρκαδορο κ κιμωλια απο τα ικεα. (καλο!)

μπουφαν!

Καλημερα!!!!

Εμεις ξυπνησαμε,ηπιαμε καφε κ γαλατακι κ τωρα παιζουμε!!!!

Zitamar το καρεκλακι δεν ειναι ακριβο,εχει 50 ευρω.

Τελικα δε φευγουμε σημερα κ η αληθεια ειναι πως δεν ξερω ποτε θα φυγουμε αφου δεν ξερουμε που θα αφησουμε τη γιαγια με το σπασμενο ποδι.....τελεια ε????

Τεσπα....θα βγω βολτιτσα σε λιγο με τον τασο να ψωνισουμε...το μενου σημερα εχει μακαρονια με κιμα!!!!

πως παει η γιαγια? δεν παιζει να την παρετε παρεα? ή ακυρο, θα ξεπατωθεις πιο πολυ (λογικα)?

μια μερα πριν μπορεις να με λες το μενου της επομενης?

δεν θυμαμαι αν μου ειχε πει κ εμενα ο δοκτορ αγορακια να δινω σιγα σιγα οτι κ εμεις στη συλια, οταν εκλεισε χρονο. νομιζω πως ναι. απλα τοτε δεν το ειχα εφαρμοσει. τωρα για τα διδυμα δεν ξερω αν θα πραξω αναλογα.

ρε παιδια οντως η λαερτα που ειναι? ωεω?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Naki82 .............27/7/2011......Αγοράκια......Ιασώ

Laerta...............29/7/2011......1+1.............Λητώ

Να μας ζήσουν!!!!!!!:wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

Katerinad81.......25/9/2011......1+1............

Sevi-Gio ...........07/10/2011.....Αγοράκια......Γαία

Duckface...........2?/01/2012.....Τρίδυμα (2+1)........Mητέρα ή Ιασώ

Κορίτσια, είμαι κι εγώ διδυμομανούλα!!! Επιτέλους!:-):smile::-):smile: Είμαι πολύ χαρούμενη αν και ταλαιπωρημένη, πονάω αλλά τα κοιτάω και θέλω να τα ζουπάω!!!! Είμαστε σπίτι από χθες και προσπαθούμε να συνηθίσουμε. Κατερινιώ, κράτα γερά!!!

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...