Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Πόσες μέρες αναρρωτική δικαιουσε;; αν δεν κάνω λάθος κάθε έτος προϋπηρεσίας προσθέτεις 1 μήνα επιπλέον αναρρωτική 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

κανε θεε μου να κοιμηθουν συντομα κ για πολυ , να ξεκουρασω κ γω το κουρασμενο κουφαρι μου λιγο...

ποναει μεση, κομμενα γονατα κ χερια, κ τα νευρα οχι στην καλη τους...

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Ωχ ωχ ωχ....nufi ελπιζω να σε αφησουν να χαλαρωσεις!!!!

Εμενα μολις ξυπνησε ο Τασος οποτε ξεχναω τον μεσημεριανο υπνο.....μολις παρηγγειλα κ ενα φρεντακι να ανκτησω δυναμεις!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

ευπυθως κ ευτυχως αναφερω πως μπερδεψα τα μπουτια μου κ ξεχασα οτι αδιαθετησα πριν φυγω για ναυπλιο! ευτυχως μου το θυμησε η σιστερ ρουλα πρωτα κ μετα ο χασμπανης (με τραταρε μια φτερωτη η σιστερ κ μετα εστειλα τον χασμπανο για ψωνια φτερωτα)

δεν επαιζε μπεμπε με τπτ! εχω τα μιατια μου δεκατεσσερα. βεβαια προς στιγμην αλοιθωρησα λιγουλακι το γκαβαδι, αλλα ισιωσα τωρα.

nufi k giota, βλεπω καλοπερνατε κ εσεις με τα καμαρια σας εννιοτε!

εμεις μπολιαστηκαμε. ολα καλα με την αναπτυξη μας κ ξεραθηκαν πριν 20 λεπτακια. ελπιζω να κρατησει!

παω να ξεραθω κ εγω.

αγκορακια μου θενκς ε λοτ!

τι ειναι αυτο με τις μερες που λες? ισχυει κ κατι αλλο? εγω μεχρι τωρα ηξερα απο τυχαιους υπερηχους οτι ειμαι μπαμ στη μεση του κυκλου.

υγ: καλε που μπηκες κ επαθες?

τι να πω κ εγω που χτες μπηκα για πλακα αρχειο για μελετη κ φρικαρα!!!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Γεια σας.....................Τι κάνετε? Όλες για διακοπές φεύγετε ? Τι έγινε ρε παιδιά? Εμείς εδώ τι θα κάνουμε? Χαχααχαα:P

κατα πως δειχνει, αν δεν με την δωκει κ φυγω για χωριο στις 11-12-13 τουτουνου του μηνου, θα ειμαι κ εγω εδω!

εισαι καλυτερα? μπορεις να τα σηκωσεις τωρα?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Να μαι παλι.....

Θα βαρεθειτε να με διαβαζετε!!!!!

Κοιμηθηκανε τα αγορακια τα μικρα κ ο Τασος ξυπνιος ολο το μεσημερι....ξαπλωσα στον καναπε με πονοκεφαλο ενω ο Τασος επαιζε με τα αυτοκινητακια του....σε καποια φαση ανεβηκε στον καναπε κ εκατσε πανω στο κεφαλι μου....σηκωνομαι κ του λεω

"Καλα ρε Τασο,πανω στο κεφαλι μου καθεσαι?Εγω ετσι κανω οταν κοιμασαι?Σου ειπα εχω πονοκεφαλο ασε με λιγο να ξαπλωσω" κ με φιλαει στο κεφαλι κ μου λεει

"Σου πελασε τωλα????"

Τι να του πω?Να τον μαλωσω δεν μπορω......ειδικα οταν μου μιλαει ετσι.....

Βεβαια τον εστειλα στη μαμα μου για λιγο,αφου εκανε φασαρια κ ξυπνησε τα διδυμα!!!

Τωρα ξεπαγωσα απ το μεσημερι κατι φιλετακια μπουτακια κ τους εβαλα λαδακι,αλατακι,ριγανουλα κ ενα μπαχαρι απ την Πολη....θα τα πεταξω κ στο τηγανι κ θα πω στο συζηξ ερχομενος να φερει κανα 2 μεριδες πατατες να τσιμπολογησουμε!!!!

Μονη μου μιλαω?????Καμια δεν ειναι εδω????

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου φευγω!!!τον συζυγο και τα παιδια τα εχω διωξει απο το μεσημερι και τωρα φευγω κι εγω αφου καθαρισα κτλ κτλ.

διακοπες ουουουουουουουουουου!!!!!!σας φιλω γλυκα.να περασετε ομορφα και να χαρειτε τα ζουζουνια σας με ολες τους τις γκρινιες και τα σκερτσα και τις πρωτες φανταζομαι κουβεντουλες!

age.png

glorr ειλικρινα αν μπορεις κατεβα Αιγιο!Μια χαρα θα περασουμε!!!!

Να σαι καλά Γιώτα μου.Ευχαριστώ πάρα πολύ για την πρόσκληση . Δύσκολο όμως. Ειδικά στην φάση που είμαι τώρα. Αλλά και πάλι σε ευχαριστώ πολύ. Με συγκινείς..............;)

κατα πως δειχνει, αν δεν με την δωκει κ φυγω για χωριο στις 11-12-13 τουτουνου του μηνου, θα ειμαι κ εγω εδω!

εισαι καλυτερα? μπορεις να τα σηκωσεις τωρα?

Α ωραία θα υπάρχει και κάποιος εδώ. Χαχαχαχα. Καλύτερα είμαι ναι. Έχω βέβαια πονάκια αλλά να τα σηκώσω είναι απαγορευτικό ακόμη..............Τουλάχιστον για καμιά 20αριά μέρες ακόμη................:(

τιγκανα κ εσυ ρε γουιτς?!

πωπω! αδιασαμε!

γιωτα μου εδωσες ιδεα προχτες με την τηγανια. θα φτιαξω με ρυζι ομως.

παω να συνεχισω τις δουλειες, περκε η τανια (η κοπελα που μας καθαριζει το σπιτι) θα ξαναρθει μετα τις 20 αυγουστου! πτου!!!

ζιταμαρ, δεν προβλεπετε συνεχεια με διακοπες?

ολγα που εισαι?

γκλορ?

σημερα ειχα κ ενα μινι ματσ με τον χασμοανο.

τζινι-χασμπανος γραψτε 1.

ε ναι ρε ανθρωπε. δεν γινετε λεμε το παιδι οταν λειπεις να πηγαινει καθε μερα βολτα στις κουνιες κ οταν ερχεσαι να τις βλεπει με τα κυαλια. ουτε κ περυσι με την κοιλια στο στομα, να κανουμε σχεδον καθε μερα μπανιο κ φετος 1 φορα θαλασσα εντος αττικης κ ολα τα αλλα στο ναυπλιο!

πρεπει να αλλαξει τα ωραρια του, γιατι δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα!

δεν οριζει αυτος το προγραμμα των παιδιων. αυτα οριζουν το δικο μας. κ καλως ή κακως πρεπει να το ανεχτουμε για καποια χρονια, τι να κανουμε δηλ.?! οχι πεστε μου. αδικο εχω γαμωτο?!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Να πω καλημερα????

Ετρεχα ολη μερα σημερα με τον Τασο παραμασχαλα!!!!

Πηγαμε Ν.Σμυρνη να πληρωθω,μετα σουπερ-μαρκετ,πληρωσαμε λογαριασμους,πλυναμε κ το τουτουνι μας κ γυρισαμε!!!

Τελικα χτες ηρθαν οι κουμπαροι μας κ παραγγειλαμε οποτε το μενου σημερα εχει τα φιλετακια.Θα καθαρισω κ πατατες κ θα τα πεταξω στο τηγανι.....περιμενω το απογευμα να συννενοηθω με την μανα μου να δω αν θα φυγουμε αυριο τελικα!

Τα διδυμα ξυπνησανε πριν λιγο κ φαγανε φρουτοκρεμα.....θα τος βρασω κ καμια πατατουλα γιατι δεν τους εχω φαγητο.

Αυτα τα νεοτερα μας!!!!

Τα λεμε κ αργοτερα!!!!!

Φιλακια!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...