Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έχεις χρόνια στην υπηρεσία οπότε έχεις κ αρκετές μέρες αναρρωτικής, σου γράφει ο γιατρός σου τις αναρρωτικες μέχρι να βγεις σε άδεια κύησης. Ίσως σε καλέσουν από την επιτροπή που όπως έχω καταλάβει δεν πας εσύ αλλά κάποιος δικός σου, συνήθως ο σύζυγος. Τώρα αν είσαι νέα υπάλληλος κ δεν έχει πολλές μέρες αναρρωτικής έχει λίγη διαδικασια

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Με το καλό η αυχιενικη ! Εκανες πάλι για κύτταρο μεγαλοιο; Τα συμπτώματα Πνε και ερχονται

εγω είχα πολλές ζαλάδες και εμετούς 12+1 μέρα σταμάτησαν ως δια μαγείας !!!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

τουινς να σουν τα νοεφωτιστα παιδακια! παντα με υγεια!

λεπτομερης η περιγραφη παρακαλω κ εγω!

κ απο το τσιμπουσιον! να κανουμε ορεξη.

που εισαι βρε γιωτα να ριξεις καμια ιδεα για κουζινα?

τορτελινια με σαλτσα εγω.

τα εμβολια εντελει αργοτερα, κατα τις 12μιση.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

ντεν εχω ιντερνετ καρντια μου στο εξοχικο αλλα αν βρεθει κανενα ιντερνετ καφε και με βαλει ο συζυγος διοτι εγω ασχετη μπορει και να τα πουμε!

καλα κ εγω δεν πολυτακατεχω απο κινητου πελυρα,αλλα θα με κανει εντατικα ο χασμπανης!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

tzini ειναι σαφες κ ξεκαθαρο οτι χρειαζομαι εναν καλο χωρις διακοπες υπνο!!!!!!

μπαρντον κυρια μου....η κουρασις γιου νοου...

ωραια witch, αν καταφερειςνα μπεις καμια φορα θα χαρουμε!αλλα περνα καλα εσυ, κ μη μπεις καθολου!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

ΓΥΡΙΣΑ!!! τι κανετε βρε κοριτσακια,μου λείψανε οι συζητησεις σας. Ειδα είχαμε βαπτίσεις TWINS να σου ζήσουν τα μικρα σου!!! Γεννησε η naki ή καταλαβα λάθος?? δυστυχως δεν προλαβαινω να διαβασω όλες τις σελίδες. Εμεις περασαμε καλα διακοπες,καναμε μπανακι τα μικρα ενω εμεις ίσα που προλαβαμε να κανουμε μπανιο 1 ημερα μονο!

YiMXp3.png

Καλημερα και καλο μηνααααααααααααααααα!!!!!!!

Μολις επεστρεψα απο τα ψωνια μου....ειχα την φαεινη ιδεα να μην παρω καροτσι για τον Τασο για να τρεξει κ να μην τον κυνηγαω με ενα αδειο καροτσι αλλα κουραστηκε κ δε γλιτωσα την αγκαλια.......Τωρα κοιμηθηκε ευτυχως κ εχω λιγη ησυχια!!!!

Επιτελους ψωνισα...πηρα παπουτσια,φουστανι,φουστα κ μια βερμουδιτσα τζιν!!!!!!

Το μενου για σημερα ελεγε μακαρονια με κιμα αλλα επειδη κρατουσα αγκαλια τον Τασο δεν πηρα κιμα οποτε εχει μακαρονια ορφανα!!!!!!!!!

Και αυριο μερα ειναι!!!!!

Zitamar καλα καταλαβες,γεννησε η naki αλλα ακομη δεν μπηκε να μας γραψει...εχει ανοιξει θεμα η αδερφη της!!!!!

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=2750

TWINSAKIA NΑ ΖΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΑΔΕΡΦΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

μιας κ περιμενουμε τφ απο τον δοκτορα για να ξεκινησουμε για το μητερα, συνειδητοποιησα οτι δεν εχω αδιαθετησει.

εγκυμοσυνη δεν παιζει. εμενα οι καλες μερες ειναι στη μεση του κυκλου κ δεν ειχα καθολου επαφες τις περιεργες μερες.

να παρω τον γυναικολογο λετε? τελευταια περιοδο ειχα πριν τη βαφτιση, δηλ. πριν τις 25 ιουνη. τι στο δια:confused:

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

μιας κ περιμενουμε τφ απο τον δοκτορα για να ξεκινησουμε για το μητερα, συνειδητοποιησα οτι δεν εχω αδιαθετησει.

εγκυμοσυνη δεν παιζει. εμενα οι καλες μερες ειναι στη μεση του κυκλου κ δεν ειχα καθολου επαφες τις περιεργες μερες.

να παρω τον γυναικολογο λετε? τελευταια περιοδο ειχα πριν τη βαφτιση, δηλ. πριν τις 25 ιουνη. τι στο δια:confused:

Κουκλίτσα μου.................

πόσες φορές πρέπει να πούμε πως δεν υπάρχουν "καλές" και "κακές" μέρες στον κύκλο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Πως όόόόόόόόλες είναι "καλές" εκτός από κάποιες, που είναι ακόόόόόόόόμα πιο καλές; Τώρα θα τα μάθεις αυτά;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ωστόσο, θα περιμένουμε με (χαρούμενη) αγωνία το αποτέλεσμα μιας χοριακής (κατά τη γνώμη μου)....

rPPrp3.png

Καλά, για αρχή πάρε ένα τεστ φαρμακείου...

Τι μου θύμισες τώρα, παλιοκόριτσο............!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):):)

Τρία (τεστ) έκανα, μέχρι να αποδεχθώ (κι ας το είχαμε βάλει πλώρη, εγώ μόλις το αισθάνθηκα, φοβήθηκα, ψέματα να πω;;; ) ότι είμαι έγκυος :):):)

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...