Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Επίσης, ανακάλυψα πως είμαι πιο χοντρή από ποτέ (και από οποιαδήποτε άλλη), εξαιρώντας την εποχή των Πανελληνίων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αλλά το τιγρέ, τιγρέ! Πήρα καινούριο μαγιό (μπικίνι, αλλά μαύρο, μπας και κόψει λίγο, αλλά το μόνο που κόβει είναι το κρέας στον γλουτό.................), έτσι, δήθεν μην έχοντας άλλη επιλογή, ξαναφόρεσα το εναλλακτικό 4 ετών τιγρέ μου, που αυξομειώνει με ακρίβεια και μεγάλη επιτυχία. Μόνο το κομμάτι ύφασμα στον κ--ο μου παρέμενε το ίδιο (κι ήταν αυτό που είχα περισσότερο ανάγκη να αυξηθεί και μάλιστα δραματικά...)

rPPrp3.png

Επίσης, ανακάλυψα πως είμαι πιο χοντρή από ποτέ (και από οποιαδήποτε άλλη), εξαιρώντας την εποχή των Πανελληνίων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αλλά το τιγρέ, τιγρέ! Πήρα καινούριο μαγιό (μπικίνι, αλλά μαύρο, μπας και κόψει λίγο, αλλά το μόνο που κόβει είναι το κρέας στον γλουτό.................), έτσι, δήθεν μην έχοντας άλλη επιλογή, ξαναφόρεσα το εναλλακτικό 4 ετών τιγρέ μου, που αυξομειώνει με ακρίβεια και μεγάλη επιτυχία. Μόνο το κομμάτι ύφασμα στον κ--ο μου παρέμενε το ίδιο (κι ήταν αυτό που είχα περισσότερο ανάγκη να αυξηθεί και μάλιστα δραματικά...)

Το κρέας, είπα;

Παρντόν, το λίπος ήθελα να πω....

rPPrp3.png

diakoπες, θαλασσες, εξοχικα, .... αχ βαχ... ατιμη κενωνια, αλλους τους ανεβαζεις κ αλλους τους κατεβαζεις!

αλλη μια ερωτηξη που εχω ειναι η εξης:

1. τι ωρα μπανιαρετε τα διδυμακια σας?

και ειδικα οι τριτεκνες διδυμομανες περικαλω να απαντηξουν αμεσα, καθωτι τον ζουρλομανδυα δεν τον γλιτωνω!

μαζι με την απαντηξη σας κοπελουδεςγια πετε μου κ τι ωρες κοιμουνται τ μεσημερι?!

νουφιους ντεν εκουμε λεπτακια καρντια μου για κοπεδο στην αναβυσσο αλλα αν θες εντελως πλεροφοριακα για πες τιμη κ μετρα κ περιοχη κτλ. ετσι να δω ποσα μας λειπουν! βασικα ολα!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

αν κ τα ιταλικα μου δεν ειναι κ τοσο καλα αγορακι κ νουφιους

ακουστε αυτο. κ για ολες σας φυσικα!

ρενατο ζερο. οτι καλυτεροτερο εχει βγει απο την ιταλια.

ακουστε το αλμπουμακι του cattura. θεικο, αλλα μην κοψετε φλεβα!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

ρε κορες μου θυμησατε πολλα αποψε. ευχαριστω!!!

σε ολες τις διδυμομανες αφιερωμενο με πολυ αγαπη.

μονο εμεις ξερουμε..!

(κ στις γυναικες των ναυτικων μην ξεχνιομαστε. υπαρχει κ εκει μια αποσταση)

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Twinsakia....

1937042g5nr1v0lge.gif

Twinsaki να σας ζήσουν τα νεοφώτιστα παιδάκια σας!!! Να χαρούνε τα ονοματάκια τους αν και θα θυμόμαστε και τα χαρακτηριστικά χαιδευτικά Σκούξης και Μαγουλού!!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...