Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Και εμείς εδώ!! Πήγαμε για φαϊ στη γιαγιά όπου και παραμείναν τα μωρά για να φτιάξω και γω τα πράγματα μας!! Φεύγουμε πάλι κόρες αύριο και δε θα έχω ίντερνετ.

Γιώτα καλές βόλτες!! και εμείς κάπου θα βολτάρουμε το απόγευμα,,,,:D:D

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

nunu καλα να περασετε!!!!

Εμεις εδω θα ειμαστε να περιμενουμε νεα οταν γυρισεις κ θα εχεις ιντερνετ!!!!!

Κι εμεις μολις φαγαμε την κρεμα μας αλλα δε μας βλεπω να βγαινουμε εξω...λειπει η μητερα μου,πηγε στη γιαγια μου που ειναι στο νοσοκομειο κ δεν νομιζω να γυρισει πριν τις 21 00.....ο Τασος πηγε με τον μπαμπα του κ το μηχανοκινητο να παρει γιαουρτακια για τα αδερφακια του!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

γιατι τι εχει το τικερακι μου?δεν σε καταλαβαινω!μια χαρα τα λεει!!!θα γινουμε 5 χρονων και αυτο θα λεει οτι ειμαστε 60 μηνων.μια ωραιοτατη διαιρεση και βγαινει αμεσως η ηλικια μας!!!

age.png

χαχαχαχαχα!!!!!

Νομιζα πως μετραει τις μερες γι αυτο...

Καναμε μπανακι,ηπιαμε γαλα κ περιμενω να τελειωσει κ ο Τασος το μπανιο του να πιει κ αυτος το γαλα του!!!!Αν δε μουλιασουν χερια-ποδια δε βγαινει εξω απ τη μπανιερα!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

καληνυχτα...

εχει συσσωρευτει η κουραση, ηλπιζα να μπορεσω να ξεκουραστω λιγακι εδω, αλλα δε το βλεπω, κ αναρρωτιεμμαι ποσες αντοχες πρεπει να χω για ν αντεξω.......

μια μερα ξεκουρασης να γεμισω λιγο μπαταριες θα ηθελα..

ευχομαι να ειστε σε καλυτερη κατασταση φιλες μου..

33E7p2.png

Διαφημίσεις

καληνυχτα...

εχει συσσωρευτει η κουραση, ηλπιζα να μπορεσω να ξεκουραστω λιγακι εδω, αλλα δε το βλεπω, κ αναρρωτιεμμαι ποσες αντοχες πρεπει να χω για ν αντεξω.......

μια μερα ξεκουρασης να γεμισω λιγο μπαταριες θα ηθελα..

ευχομαι να ειστε σε καλυτερη κατασταση φιλες μου..

ναι ναι! αμε πως το θετε κοπελουδα μου!

μια απο τα ιδια!

ρε γιωτα κ εγω σε χαιρομαι!

καλα ολες θα φυγετε?!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

τζινιους βιταμινους σουπερους χρειαζομαστε..η καλυτερα τη χυτρα με το φιλτρο των γαλατων...

για εξοχικο που ψαχνεις, δε ξερω..ενα οικοπεδο ομωςστην αναβυσσο αν σας ενδιαφερει ειναι προς πωληση.

σημερα πρεπει να κοιμηθω νωρις....θα σκεφτω προβατακια

33E7p2.png

Καλησπέρα, καλά μου κορίτσια...!

Nufi, τι γίνεται; Δεν θα κοτάμε τώρα να πάμε για το πρώτο μας μπάνιο κι αμέσως αρχίζεις επίθεση μηνυμάτων;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Γιααααααααααααααα να ηρεμήσουμε λίγο, έλα!!!!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Nunu, 10 μηνών και κάτι άκουσαν την πρώτη φωνή τα βλαστάρια σου;;;;;;;;;; Κι έχεις τύψεις;

Τότε εμένα θα με καταγγείλουν! Πριν σαραντίσουμε άκουσαν τις πρώτες τσιρίδες! Δεν έχουν παράπονο!

rPPrp3.png

Γυρίσαμε από εξοχικό, ωραία ήταν, πτώμα είμαι, ο μικρός ξετρελάθηκε, ο μεγάλος ντεμί σεζόν (δεν το περίμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!), μου έκανε και έναν εμετό μόλις ήπιε το βραδυνό γάλα (τον πίεσα λίγο κι εγώ κι έφαγα όλο το απογευματινό γιαούρτι στον ώμο) και τώρα αγωνιώ, ελπίζοντας να κοιμηθεί ήσυχα!

Από αύριο θα έχω πήξιμο στη δουλειά γι' αυτό πάω για ξεκούραση! Δεν είδα πολλά νέα σας, θα προσπαθήσω και αύριο σε κανένα διάλειμμα :)

rPPrp3.png

ατσα!!!!

που σαι βρε?????

πως πηγε η πρωτη βουτια?????εφαγαν την παραλια τα αγορινια σου???

Όόόόόόόόλη! Τους προσέχαμε, τους προσέχαμε και κάποια στιγμή ανακαλύπτω μια βοτσαλάρα στο στόμα του μεγάλου! Έπαθα συγκοπή, διότι έβγαζα ανέμελη φώτος εκείνη την ώρα! Εσείς πώς τα πάτε;

rPPrp3.png

Φέτος χαίρομαι, διότι έχω άλλοθι και δεν με κοροϊδεύει η παραλία. Μπαίνω στη σωσιβιάρα των παιδιών (πήρα από αυτό που έχει χώρο δίπλα και για τη μαμά) και είμαι μαντάμ!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...