Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

και ενα τελευταιο προς τις μαγειρισσες.

εφτιαξα κρεπες (τα φυλλα) κ αυριο θα τις γεμισω με σπανακι κ παρμεζανα. θα βγουν καλες ή μαπα λετε? (εβρασα το σπανακι απο σημερα κ το εστιψα, εβαλα κ την παρμεζανα κ ενα αυγο μεσα. θα βαλω κ κρεμα γαλακτος μετα. να βαλω τιποτα αλλο μεσα? ή μηπως θα βαρυνει πολυ?)

θα παμε στη σιστερ σοφη για μαμ το μεσημερι κ θα παω κ εγω το πιρεξακι μου.

ασχετο: καλα ρε η παρμεζανα 18+ βρακοπουλα το κιλο? ημαρτον!!!!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

καλημερα!!!

τι μερα και η χθεσινη.σαπισαμε στους καναπεδες και σαβουριαζαμε ολη μερα πιτσα τουρτα και κεκακια.

λοιπον,επειδη απο δευτερα θα φυγω (χωρις να ξερω ακριβως μερα και ωρα ) τσακωστε το ρυζογαλο.

1Lt γαλα

1/3 κουπας καστανης ζαχαρης

1 κουπα ρυζι

2 κουπες νερο

1 βανιλια

βραζουμε το νερο με το ρυζι και οταν το πιει ριχνουμε το γαλα.(δεν αργει να το πιει.μην ξεχαστειτε και καει!)

οταν αρχιζει να βραζει ριχνουμε και τη ζαχαρη και την βανιλια.(sos θελει ανακατεμα γιατι φουσκωνει και μπορει να χυθει και αν φουσκωσει επικινδυνα το βγαζουμε απο τη φωτια για λιγο)

ειναι ετοιμο οταν βρασει το ρυζι.

τους βαζω και λιγη κανελα

το ποση ζαχαρη θα βαλετε ειναι στην κριση σας.κανονικα για εμας βαζω 1 κουπα.

age.png

και ενα τελευταιο προς τις μαγειρισσες.

εφτιαξα κρεπες (τα φυλλα) κ αυριο θα τις γεμισω με σπανακι κ παρμεζανα. θα βγουν καλες ή μαπα λετε? (εβρασα το σπανακι απο σημερα κ το εστιψα, εβαλα κ την παρμεζανα κ ενα αυγο μεσα. θα βαλω κ κρεμα γαλακτος μετα. να βαλω τιποτα αλλο μεσα? ή μηπως θα βαρυνει πολυ?)

θα παμε στη σιστερ σοφη για μαμ το μεσημερι κ θα παω κ εγω το πιρεξακι μου.

ασχετο: καλα ρε η παρμεζανα 18+ βρακοπουλα το κιλο? ημαρτον!!!!

ειναι πολυ ακριβη η παρμεζανα οντως.εγω θα ελεγα να μην βαλεις τιποτα αλλο γιατι ειναι ηδη τουμπανο,αυγο παρμεζανα κρεμα γαλακτος.βεβαια περι ορεξεως...δεν σου γινονται λαστιχο οι κρεπες αν μεινουν?

age.png

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλες!!!!!

Πριν λιγο ξυπνησα κ εγω....ειμαι κομματια....γυρισαμε στις 02 00 κ σηκωνομασταν εναλλαξ γιατι γκρινιαζανε τα μικρα.....

Τωρα εφυγαν ο συζηξ με τον Τασο κ πανε στο καινουριο μας μαγαζι να κανουν καμια δουλεια.Σε λιγο θα κατεβω κ εγω με τα διδυμα να παρουμε λιγο αερα!!!

Αυτα τα νεα μας.....το μενου σημερα εχει μπριζολες με πατατες!!!!

Σας φιλω!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημεεεεεεερα και από μας!!! 2η μέρα χωρις πυρετούς κλπ και χωρις σπυθρουκλες ακόμα, θεία τζίνι!!

Εμείς συγυρίσαμε το σ΄πίτι χτες και σήμερα λέω να μαζέψω τα πράγματα για τις επόμενες διακοπές μας!!! Witch που είναι το εξοχικός σας? δε βρεθήκαμε Αθήνα λετε να βρεθούμε στα εξοχικά??:shock::shock::shock:

ρυχαριστούμε για το ρυζόγαλο!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

καλημερα!!!

τι μερα και η χθεσινη.σαπισαμε στους καναπεδες και σαβουριαζαμε ολη μερα πιτσα τουρτα και κεκακια.

λοιπον,επειδη απο δευτερα θα φυγω (χωρις να ξερω ακριβως μερα και ωρα ) τσακωστε το ρυζογαλο.

1Lt γαλα

1/3 κουπας καστανης ζαχαρης

1 κουπα ρυζι

2 κουπες νερο

1 βανιλια

βραζουμε το νερο με το ρυζι και οταν το πιει ριχνουμε το γαλα.(δεν αργει να το πιει.μην ξεχαστειτε και καει!)

οταν αρχιζει να βραζει ριχνουμε και τη ζαχαρη και την βανιλια.(sos θελει ανακατεμα γιατι φουσκωνει και μπορει να χυθει και αν φουσκωσει επικινδυνα το βγαζουμε απο τη φωτια για λιγο)

ειναι ετοιμο οταν βρασει το ρυζι.

τους βαζω και λιγη κανελα

το ποση ζαχαρη θα βαλετε ειναι στην κριση σας.κανονικα για εμας βαζω 1 κουπα.

θενκς, θα το φτιαξουμε το ρυζογαλιδιο το μπεμπε version!!

νομιζω η σεφ προτεινει να χρησιμοποιηθει κ γαλα μπεμπε...νεσλακ θαρρω ειχες πει.

καλες διακοπες απο δευτερα λοιπον!

33E7p2.png

την τελευταια φορα ειχα βαλει το νεσλακ στο χαρτινο κουτι.τωρα ισως βαλω το αλμιρον αλλα και κανονικο να βαλουμε δεν πειραζει μου ειπε η ντοκτορ.

nunu οντως πιο πιθανο το βλεπω να βρεθουμε σε κανεναν ωρωπο!!!δηλεσι ειναι το εξοχικο.

age.png

Διαφημίσεις

την τελευταια φορα ειχα βαλει το νεσλακ στο χαρτινο κουτι.τωρα ισως βαλω το αλμιρον αλλα και κανονικο να βαλουμε δεν πειραζει μου ειπε η ντοκτορ.

nunu οντως πιο πιθανο το βλεπω να βρεθουμε σε κανεναν ωρωπο!!!δηλεσι ειναι το εξοχικο.

χαχα!! εμείς Κάλαμο!

Ωρωπό λοιπόν, έκλεισε!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Τσα...να μαι παλι εγω!!!!!

Γυρισαμε απ τη βολτα μας....καλα πρεπει να μας δειτε...ο Τασος μπροστα με το μηχανοκινητο κ εγω απο πισω με το διδυμοκαροτσο!!!!!Τρελλο γελιο!!!!!

Φαγαμε τη φρουτοκρεμα μας,αλλαξαμε τις πανες μας,βαλαμε μπριζολιτσες στο φουρνο με πατατουλες κ τωρα παιζουνε στο πατωμα!

Μπας κ κουραστουνε λιγο κ κοιμηθουνε μεσημερι για να κοιμηθουμε κ εμεις!!!!

Πονανε χερια,ποδια,πλατες και ολα τα συναφη!!!!!

Μπραβο στα nunuκακια που ειναι απυρετα!!!!!

nufi μου για ποια ξεκουραση μιλας?????Πτωμα ειμαι κ συνεχιζω.....δυστυχως η μητερα μου εχει επισκεψεις κ δεν μπορει να με βοηθησει λιγο.....δεν πειραζει ομως!!!

Αυριο ευτυχως ερχεται η νταντα μας κ θα παω Ν.Σμυρνη με τον Τασο να κανουμε δουλιτσες.......να πληρωθω,να πληρωσω κινητα κ σταθερο,να αλλξω μια βερμουδα που πηρα κ δεν μου κανει......να πιω κανεναν καφε στην πλατεια κ να γυρισω σπιτι!!!!

Αυτα τα νεοτερα απ το μετωπο!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

witch να αλλαξεις το τικερακι σου!!!!

Μολις ξυπνησα κ μαζι μου κ ολοι οι υπολοιποι.....αλλα το ευχαριστηθηκα!!!!Μεχρι κ ονειρο ειδα...εφαγα κ τη μπριζολιτσα μου κ ειμαι κομπλε!!!!

Αργοτερα μολις πεσει λιγο ο ηλιος ισως παμε απο την μητερα μου οικογενειακως που εχει εκει κοντα ενα ωραιο παρκο με κουνιες!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...