Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!! τα μωρά μας χτες δεν κάναν καθόλου πυρετό και τα βγάλαμε μια καροτσάδα. Πολύ κλεισούρα βρε παιδί μου. Πήγαμε και σήμερα για τα ψώνια μας και είμαστε κύριοι.

Μπισκότα οδοντοφυίας και μένα μου απέτυχαν jas τα ίδια που έφτιαξες και συ, αλλά γενικότερα εγώ είμαι αποτυχία με τα ζυμάρια :confused::confused:. Witch πες συνταγή!! Για το ρυζόγαλο εχω θέμα ρε γαμώτο με το γάλα, δε μπορώ να βάλω στο μπέμπη. έγώ έφτιαξα κάτι σαν ρυζόγαλο με quaker και το υποαλλεργικό το γάλα αλλά τα μωρά δεν ξετρελάθηκαν. Το έφαγα όλο μόνη μου. :tongue::tongue:Γενικά αν δεν έχεις θέμα με τα γαλακτοκομικά και το αυγο μπορείς να κάνεις πολλές κρεμούλες.

Κατά τ άλλα έχω να σας πώ ότι τα νευρα μου είναι κρόσσια. Χτες αφού κοίμησα ένιωθα να με διαπερνά ρεύμα από την τσίτα, δε ξέρω τι να κάνω να χαλαρώσω...και φυσικά τα ακούσαν τα μωρά. Δεν έχουν ξανακούσει φωνή από μένα, ο μεν μπέμπης γέλαγε που τον μάλωνα και η μπεμπού φυσικά γκρίνιαξε. και γω νευριάζω ακόμα πιο πολύ με μένα. :(:(

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

πωπω ρε παιδια κ μπισκοτα φτιαχνετα κ οτι αλλο καλο. εγω πουυυ τετοια τυχη!

να σας ρωτησω: οταν λετε αφρωδες πατωμα που αφηνουμε τα μωρα, τι εννοειτε? εγω ειχα παρει τοτε για τη συλου τα παζλ απο τα τζαμπο (αυτα με τα ζωακια κ με αριθμους), αλλα κ αυτα τα καμαρια μου ξεκινησαν κ τα βγαζουν κ τα μασανε! παρολο που ειχα κολλησει τα μικρα κομματια με λευκοπλαστ απο κατω. βεβαια τα διδαξε κ η συλια πως να τα βγαζουν.

μπας κ λετε για αφρωδες πατωμα σε ενα κομματι μεγαλο?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

η κάθεμια στο δικό της χαβά!!!χαχα

Τζίνι αφρώδες πάτωμα σε μεγάλα κομμάτια φαντάσου τέσσερα σαν αυτά τα μικρά του τζάμπο είναι το καθένα, χωρίς πάζλ και χαζομάρες. Έχει στα elc και δεν ξέρω που αλλού. Εγώ είχα ψάξει και ίντερνετ για να έβαζα σε όλο το παιδικό αλλά μου είχε φανεί ακροβούτσικο.

jas ο χρόνος είναι για τους άλλους, εμείς είμαστε μικρές και τριανταφυλλένιες. Άσε που 60-70s δεν ήσουν ούτε κάν σποράκι!!!χαχαχαχα

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

γεια σας!

witchidio πολυ ωραια στο παρτυ λοιπον κ μπραβο κ στη μικρη νονα!

ετσι , γιατι εισαι αισιοδοξος κ ανεβαστικος τυπος εσυ!

505977rqj0udfnmo.gif

η twins χαθηκε κει στη λεβεντομανα κρητη καλε! που εισαι ωρεεεε?

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγω παλι 60-70 δεν τα ακουω....απο 80 εποχη κ μετα!!!!

Μολις μαζεψα νεροχυτη κ νυσταζω αλλα ειναι ολα τους ξυπνια!!!!Πηγα εκανα κ ιντερνετ για τις διακοπες να μη σας χασω!!!!!!

Παω για μπανακι για να ετοιμαζομαι σιγα σιγα για τον γαμο!!!!

Φιλακια!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

nunuki περασε η ιωσουλα κ βγηκατε κετευθειαν ε? ετσι ετσι....να ξαναπατε κ διακοπουλες διοτι ο καθαρος αερας ειναι γιατρος ελεγαν οι παλιες!

μαρι tzini για τη γειτονισσα ελεγες? που να καταλαβω, ξερω σαμπως που αλωνιζεις οταν απο δω ξεπορτιζεις???

giota καλη διασεδαση!γινε η κουκλα μαμα 3ων αγοριων παρακαλω...αμ πως?!

33E7p2.png

πωπω ρε παιδια κ μπισκοτα φτιαχνετα κ οτι αλλο καλο. εγω πουυυ τετοια τυχη!

να σας ρωτησω: οταν λετε αφρωδες πατωμα που αφηνουμε τα μωρα, τι εννοειτε? εγω ειχα παρει τοτε για τη συλου τα παζλ απο τα τζαμπο (αυτα με τα ζωακια κ με αριθμους), αλλα κ αυτα τα καμαρια μου ξεκινησαν κ τα βγαζουν κ τα μασανε! παρολο που ειχα κολλησει τα μικρα κομματια με λευκοπλαστ απο κατω. βεβαια τα διδαξε κ η συλια πως να τα βγαζουν.

μπας κ λετε για αφρωδες πατωμα σε ενα κομματι μεγαλο?

αυτο απ το elc εχω κ εγω πολυ καλο! το καταευχαριστιομαστε!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια , τι κανετε;

σ/κ κ λειπετε ε;καλα κανετε να περασετε τελεια μαζι με τα μπεμπακια σας.

εμεις χτες ειχαμε υπερηχο το αγορακι ειναι 1230γ κ το κοριτσακι 1275γ ειναι καλα μου ειπε ο γιατρος για την εβδομαδα που ειμαι, ειχα κ κατι πονους χαμηλα εδω κ 2-3μερες αλλα μου ειπε ν αμην φοβαμαι δεν γενναω ακομα εχω καιρο.για το ζαχαρο ευτυχος δεν μου εδωσε κατι μου ειπε μονο ν απροσεξω την διατροφη μου επαθε ενα σοκ μολις του ειπα τι ετρωγα αλλα οκ λιγο θα προσεξω τωρα.

φιλια σε ολες και στα μωρακια σας και να περασετε ενα τελειο σ/κ

url=http://lilypie.com]c9SQp3.png[/url]

αντε νουνουκα μια χαρα!

τωρα εχε το νου σου σε τιποτις σπυρακια. εμας μας ηρθαν πακετο κ αυτα μετα τον πυρετο.

μαρι tzini για τη γειτονισσα ελεγες? που να καταλαβω, ξερω σαμπως που αλωνιζεις οταν απο δω ξεπορτιζεις???

μαρη αν σε πετυχω θα σε μπατσισω :tongue:(απαλα).

για ενα θεμα στο φορουμ λεω διπλα!

τωρα ειμαι σιγουρη οτι θα καταλαβεις!

ο χασμπανος πως παει με τη μεση?

αυτο απ το elc εχω κ εγω πολυ καλο! το καταευχαριστιομαστε!

ωρε γουγλαρα αυτο το ελσ κ δεν ειναι φυσικο καταστημα! πιφ:-(!

καλησπερα κοριτσια , τι κανετε;

σ/κ κ λειπετε ε;καλα κανετε να περασετε τελεια μαζι με τα μπεμπακια σας.

εμεις χτες ειχαμε υπερηχο το αγορακι ειναι 1230γ κ το κοριτσακι 1275γ ειναι καλα μου ειπε ο γιατρος για την εβδομαδα που ειμαι, ειχα κ κατι πονους χαμηλα εδω κ 2-3μερες αλλα μου ειπε ν αμην φοβαμαι δεν γενναω ακομα εχω καιρο.για το ζαχαρο ευτυχος δεν μου εδωσε κατι μου ειπε μονο ν απροσεξω την διατροφη μου επαθε ενα σοκ μολις του ειπα τι ετρωγα αλλα οκ λιγο θα προσεξω τωρα.

φιλια σε ολες και στα μωρακια σας και να περασετε ενα τελειο σ/κ

κ ιγκω καρντια μου ιδω ειμαι τα σκ!

μια χαρα ειναι τα μπεμπεγια σου.

καλα ασε για το φαη, οτι θες κατεβαζα, γι αυτο δεν ανεβαινω στη ζυγαρια τωρα. ειμαστε στα μαχαιρια!!!!

Σήμερα ή αύριο βαφτίζονται τα twinsakia???

νομιζω αυριο.

μισο..!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

γιωτα το δοντι πως παει?

λοιπον για ακουστε μια ερωτηξη που εχω να καμω.

εχω στο προγραμμα να ψαξω αργοτερα εξοχικο (σπιτι , οχι φαη, α! ρε νακι μου λειπεις!).

σχετικα κοντα για ευνοητους λογους. το αιγιο ειναι μια καλη περιοχη. αλλα κ ξυλοκαστρο, κιατο (οχι στα τοπ), αναβυσσο, σουνιο, ανυ γουει καπου σχετικα κοντα.

εχετε τιποτις κατα νου? εχετε ακουσει κατι τις? για πεστε αν ακουσετε τωρα που θα διακοπαρετε!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...