Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλησπερούδια σας! Πως είστε κυρίες μου εσείς και τα μικρά σας?

Αυτή η εβδομάδα ήταν ολίγον εξοντωτική διότι είχαμε εξετέσεις - κόντρα εξετάσεις και κερασάκι στην τούρτα, την περίδεση τραχήλου.

Ευτυχώς όλα πήγαν καλά, η περίδεση έγινε σε χρόνο ντε-τε και ευτυχώς η γυναίκα μου δεν πόνεσε ιδιαιτέρως (αν και έπεσε ξάπλα που πήγε σύννεφο). Και οι εξετάσεις βγήκαν καλές. Την Τρίτη πάμε για υπέρηχο να δούμε το "τριολέ", οπότε αυτό το ΣΚ θα κυλήσει όπως προμηνύεται αρκετά χαλαραααααααα.

Άσχετο, επειδή έχασα επεισόδια, η Naki γέννησε??????Μάθαμε τίποτα?

rivendello.jpg

Διαφημίσεις

καλησπερα.....

γιωτου περαστικουλι!

τι νεα?

εκτος απ το witchaki που θα περναει υπεροχα στα πρωτα γενεθλια των παιδιων της, οι υπολοιπες??

μια γκρινια..κατι που βγηκαμε εκτος του περιβαλλοντος μας, κατι ο τρελλιαρικος αερας της εξοχης, κατι τα δοντια....παντως οταν δεν κανουμε κατι που να τους αρεσει πολυ, υπαρχει μια πολυ κουραστικη γκρινια.....

33E7p2.png

Αυτή η εβδομάδα ήταν ολίγον εξοντωτική διότι είχαμε εξετέσεις - κόντρα εξετάσεις και κερασάκι στην τούρτα, την περίδεση τραχήλου.

Ευτυχώς όλα πήγαν καλά, η περίδεση έγινε σε χρόνο ντε-τε και ευτυχώς η γυναίκα μου δεν πόνεσε ιδιαιτέρως (αν και έπεσε ξάπλα που πήγε σύννεφο). Και οι εξετάσεις βγήκαν καλές. Την Τρίτη πάμε για υπέρηχο να δούμε το "τριολέ", οπότε αυτό το ΣΚ θα κυλήσει όπως προμηνύεται αρκετά χαλαραααααααα.

ολα προχωρανε καλα λοιπον για σας κ το τριολε σας το ανεπαντεχο κ το υπεροχο συναμα!!πολυ χαιρομαι..

τα χαλαρααααααα σκ κ οχι μονο να τα συνηθισετε! χαλαραααα θα πατε τωρα, μετα θα αλλαξει αυτο! θα τρεχετε, αλλα κ θα ειστε τρισευτυχισμενοι ε?:P

η naki γεννησε τα υγιεστατα μωρακια της, με καλο βαρος κ ολα καλα απ οτι μαθαμε στα πεταχτα.

33E7p2.png

κ επειδη γκρινιαξα για τη γκρινια των μπεμπε μου, κ στενοχωριεμαι που δε θα δω αυριο την αγαπη κ γκρινιαζω κ γι αυτο, μια ωραια φωτο για να αισιοδοξω και αλλο (για σημερα..) να μη μουρμουρω!!

αφιερωμενη στις διδυμομανουλες κ στις ανθισμενες μελλουσες!

506374yb137p7111.jpg

33E7p2.png

το χανεις το στοιχημα παλιοτζινι!! καστανη ειμαι κ το ξανθο δε το αγαπω σε μενα τουλαχιστον!

χα!:tongue:

κ σιγα, μιση ωριτσα εκατσα με την ενδοεπικοινωνια στ αυτι κ επεστρεψα στα γρηγορα καθως ξυπνησαν τα μαναρια μου...:rolleyes:

κ αν ησουν κατασκοπος σωστος , θα με ειχες ανακαλυψει στα κιταπια της ολγους..

κ ξανα:tongue:

xa! deν με επιασες νουγη μου!

δεν ελεγα γαι εσενα. κατα διπλανο οικοπεδο ελεγα

μπαυ δε γευ ωραια φωτο!

Μολις γυρισα απ τον οδοντιατρο.....βαλαμε το εμφυτευμα κ ψιλοποναω.

Βεβαια ηπια ενα mesulid κ σε λιγο θα ξεκινησω αντιβιωση.....

Ισως να μην μπω αργοτερα...αναλογως πως θα ειμαι!

Σας φιλω!

πωπω βρε γιωτα! περαστικα!

αν μπεις (ή εστω καποια που ξερει) πες μου πως στο δια να κανω τον αρακα με πουλολο αυριο. να μαγειρεψω το κοτοπουλο σαν λεμονατο κανονικα (αλλα με κρεμμυδακι) κ να ανοιξω τη χυτρα για να προσθεσω κ τον αρακα με το καροτοπατατικο ή θα βγει εντελως χαλια?!

αλοχα ριβι ξωτικε!

νταξει περασε κι αυτο!

η παπιοφατσα πως ειναι?

ολα χαλαρα τωρα φιλε μου! κ προσεχε να ξεκουραζεις το κοριτσι οσο μπορεις!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας μανουλιτσες!!!και πατερουλη βεβαιως βεβαιως!

τα ειδα ολα απο τρεξιμο αλλα το καταευχαριστηθηκα.περασαμε πολυ ωραια.πααααρα πολυ φαγητο,μουσικη,φασαρια,τα παιδια ειχαν ξετρελαθει με τα δωρα τους, ξεσκιζαν περιτυλιγματα και παντου υπηρχαν παιχνιδια.εμεις ρουφουσαμε ηλιο απο τα μπαλονια και τραγουδουσαμε στανιση με γελοια φωνη και ολα παρα πολυ ομορφα.17 μαζευτηκαμε και ολοι πολυ δικοι μας.προλαβα ολα τα φαγητα και το στολισμο και η τουρτα βγηκε ωραια (για ερασιτεχνη τουλαχιστον) και ειμαι πολυ ικανοποιημενη που δεν πηγε χαμενος τοσος κοπος.

οσο για την νονα τι να πω.ηταν στο σπιτι απο πεμπτη πρωι μεχρι παρασκευη βραδυ.εφυγε μονο για να αλλαξει και κοιμηθηκε το βραδυ μαζι με την μικρη.μαζι τα καναμε ολα.

age.png

παω να κοιμηθω γιατι βλεπω τον πονοκεφαλο να μου κλεινει το ματι παλι.εριξα και ενα τρελο κουτουλιδι στον απορροφητηρα στο δοξα πατρι.αντε καληνυχτα κοριτσακια μου.

σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!αντε και του χρονου παρεουλα να τα λεμε!

age.png

Καλημερα μανουλες!!!!!

Ξυπνησα κ εγω πριν λιγο,τα παιδιακια μου τα καλα ηπιανε το γαλατακι τους κ σε λιγο θα βγουμε βολτιτσα!!!Παλι τρικαβαλο!!!!

Το βραδυ εχουμε να παμε σε γαμο αλλα θα παρουμε μονο τον Τασο μαζι μας,τα διδυμα θα ερθει η μαμα μου να τα κρατησει.

Tzini οπως το εγραψες για τον αρακα....πρωτα θα φτιαξεις το κοτοπουλο στη χυτρα κ κανενα τεταρτακι πριν το κλεισεις βαλε τον αρακα κ τα συναφη....δε χρειαζεται ερισσοτερο.Λεμονατο κοτοπουλο με αρακα δεν εχω κανει ποτε μονο κοκκινιστο αλλα ετσι το φτιαχνω,πρωτα το κοτοπουλο κ μετα τον αρακα.

Ακομη δεν ξερω τι να βαλω στον γαμο...θα σκεφτω αργοτερα.Ηπια κ την αντιβιωσουλα μου,κ το παυσιπονο μου κ ελπιζω να μην πονεσω αργοτερα!!!!

Θα τα πουμε μετα!Πολλα φιλια!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

kalημερες κ απο εμενα τσουπρες!

Καλημερα μανουλες!!!!!

Ξυπνησα κ εγω πριν λιγο,τα παιδιακια μου τα καλα ηπιανε το γαλατακι τους κ σε λιγο θα βγουμε βολτιτσα!!!Παλι τρικαβαλο!!!!

Το βραδυ εχουμε να παμε σε γαμο αλλα θα παρουμε μονο τον Τασο μαζι μας,τα διδυμα θα ερθει η μαμα μου να τα κρατησει.

Tzini οπως το εγραψες για τον αρακα....πρωτα θα φτιαξεις το κοτοπουλο στη χυτρα κ κανενα τεταρτακι πριν το κλεισεις βαλε τον αρακα κ τα συναφη....δε χρειαζεται ερισσοτερο.Λεμονατο κοτοπουλο με αρακα δεν εχω κανει ποτε μονο κοκκινιστο αλλα ετσι το φτιαχνω,πρωτα το κοτοπουλο κ μετα τον αρακα.

Ακομη δεν ξερω τι να βαλω στον γαμο...θα σκεφτω αργοτερα.Ηπια κ την αντιβιωσουλα μου,κ το παυσιπονο μου κ ελπιζω να μην πονεσω αργοτερα!!!!

Θα τα πουμε μετα!Πολλα φιλια!!!!

ευχαριστω κοπελουδα μου!

μαλλον θα το κανω κοκκινιστο κ εγω (πρωτη φορα!).

Ελπιζω να μην εκανες ζημια στον απορροφητηρα!!!!!:-P:razz::-P:razz:

αχαχχαχχαχχχαχχχαχχαχχαχχαχαχχαχααχαχαχχα!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλημέρα σας!!!!

Εδώ και μερικές μέρες με έχει πιάσει μια νοσταλγία και ακούω πολύ 60's-70's.

Μα και ο καιρός πώς περνάει έτσι....

σας ειπα οτι ειχα κανει και μπισκοτα οδοντοφυιας για τα μωρακια?!χρωσταω και το ρυζογαλο στη nunu!

Ποιά μπισκότα έφτιαξες? Εγώ έκανα αυτά από τις συνταγές της παρέας αλλά ήταν μια αποτυχία. Για πες! Α, την συνταγή για το ρυζόγαλο την θέλω κι εγώ!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...