Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

996717a40xqxmmdz.gif

γουιτση χρονια πολλα με υγεια στα διδυμακια σας κ οπως ποθειτε να τα δειτε!

nufi μεση? ατιμο πραγμα η ριμαδα! εχει ιστορικο?

βρε φροσω, τι να πω!

ποσο ευκολα γινετε πραξη αυτο που λενε: οσα φερνει η στιγμη, δεν τα φερνει ο χρονος ολος! πανικος θα ειμαι πιασει κ φυσικα θα τσιριζα στον χασμπανο!

αγορακια μου κ εσυ εχεις βρεθει τζαντε? ωραιο νησι ε? ευκολα ξαναπηγαινα!

για χυμο που λετε κοριτσια κ εγω δινω πιρτικαλακι στημενο στη συλου, αλλα απαξ κ βγει ξινο, παω στη μοσιον εκδοχη.

μαρη ολγα λες να με χωρισει ο χασμπανος επειδη κοιμαμαι με τη συλου?

ας μην ροχαλιζει σαν κορκοδειλος τοτε! τι να του καμω δηλ? ασε που θελει κ την δροσια των πιγκουινων στο κλιματιστικο ο ανθρωπος!

Αντε ωραια....εχω μαθει με φασαρια κ μου κακοφαινεται οταν δε μιλαει κανεις στο σπιτι!!!!

να ειχα λιγη ησυχια κ τι στον κοσμο!

τρεχω κ δεν φτανω λεμε!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Εγω τελικα κανω την τηγανια...τωρα εβαλα τη χυτρα.....

Μπορειτε να κανετε ομελετιτσα σημερα......ελαφρυ.....

Να σου πώ αυτό σκεφτόμουν, με ντομάτα και πιπεριά..καγιανά λοιπόν!! Έκλεισε!!!χαχα

Γιώτα διακοπές θα πάτε? καθόλου Αίγιο?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Ναι ναι καγιανα....κ αν εχεις κ τιποτα λουκανικακια ή ζαμπον ριξτα κ αυτα μεσα.....

Ναι θα παμε Αιγιο....το ειχα γραψει πριν μερικες σελιδες.

Φευγουμε (μαλλον) Τεταρτη.Εγω με τα παιδια κ την μαμα μου.....ο συζηξ εχει δουλεια κ αν τελειωσει θα κατεβει να κανει κ αυτος κανενα μπανιο....καποια στιγμη θα ερθει κ ο πατερας μου.Αλλα επιτελους θα κανουμε μπανακια!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Τρέχω και δεν φτάνω, για να κλείσω εκκρεμότητες για Δευτέρα (στη δουλειά), ώστε να μην τα παίξω εντελώς, καθώς θα είμαι ολόμονη...

Επίσης, πρέπει να πάω νωρίς σπίτι και σούπερ μάρκετ, διότι φεύγουμε για Σούνιο σκ και αυτό σημαίνει μια μικρή μετακόμιση (στο χωριό έχω κάποια πράγματα διπλά, για να μην τα κουβαλάω κάθε φορά, αλλά στο εξοχικό ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) Ο Θεός βοηθός :):):)

rPPrp3.png

Τρέχω και δεν φτάνω, για να κλείσω εκκρεμότητες για Δευτέρα (στη δουελιά), ώστε να μην τα παίξω εντελώς, καθώς θα είμαι ολόμονη...

Επίσης, πρέπει να πάω νωρίς σπίτι και σούπερ μάρκετ, διότι φεύγουμε για Σούνιο σκ και αυτό σημαίνει μια μικρή μετακόμιση (στο χωριό έχω κάποια πράγματα διπλά, για να μην τα κουβαλάω κάθε φορά, αλλά στο εξοχικό ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) Ο Θεός βοηθός :):):)

Καλό κουράγιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...