Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Witchakiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HAPPY BIRTHDAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να τα χιλιάσετε, να είστε πάντα υγιή και ευτυχισμένα και τυχερά και ότι άλλο θέλετε και επιθυμείτε. Να σας καμαρώνουν οι γονείς σας και να σκορπάτε παντού και πάντα χαμόγελα και ευτυχία!!!!!!!!!!!!!!!

empty.gif

Διαφημίσεις

Μια φορά και έναν καιρό ήταν μια γλυκιά μαγισσούλα...

1054915758_y_linwitch.jpg

...η οποία γνώρισε κάποιον καλό αντρούλη...

ilektrologos.png

...επειδή όμως η ευτυχία τους ήταν μισή...κάνανε ένα κοινό και γλυκό όνειρο...

dreamstimefree_8050096_small.jpg

...και αυτό το όνειρο έγινε πραγματικότητα! Μάλιστα κάτι περισσότερο από αυτό που περίμεναν... 1283708800wmR0ao.jpg

Ακριβώς έναν χρόνο πριν ήρθαν στον κόσμο δύο υπέροχα πλασματάκια και συμπλήρωσαν την ευτυχία αυτών των υπέροχων παιδιών...

000017955015.jpg

Και τώρα ένα χρόνο μετά, γεμάτο με υπέροχες στιγμές, μεγάλωσαν και θα σβήσουν το πρώτο τους κεράκι...

1stbday1.gif

Witchakia σας εύχομαι ολόψυχα να αποκτήσετε στην ζωή σας ότι επιθυμήσετε μα κυρίως αγάπη, ευτυχία, επιτυχία και σεμνότητα!!! Χιλιόχρονα να είστε!!!

RKdwp3.png

WITCHAKIA ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΤΕ!!!!!

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΣ!!!!!

Jasmini ολα τα λεφτα αυτο που εγραψες!!!Τελειο!!!

Καλημερα!!!!

Τα μικρα κοιμουνται κ ο Τασος βλεπει dvd.Εγω μολις εφτιαξα καφεδακι!

Τα λεμε αργοτερα!

Φιλια πολλα!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα δελφινοκόριτσα!!!!! (μην ξεχνιόμαστε nuf)

witch

να χαίρεσαι τα παιδάκια σου, να είναι πάντα γλυκά, χαρούμενα και ζωηρά!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!

HAPPY BIRTHDAY!!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Τα νουνουκάκια κάναν και χτες πυρετό αλλά μια φορά ο μπέμπης και δυο η μπέμπα. Γκρίνια είχαμε το απόγευμα σαν να πόναγε ο μικρός. Το βγάλαμε και το βράδυ οκ, αύπνη εγώ φυσικά. Βασικά τα χω ψιλοπαίξει, πρέπει να κάνω κάπου τα παραπονα μου....την πατήσατε...10 μήνες χωρίς ύπνο, πάει πολύ.

σας φιλώ

πάω στον αγώνα ελπίζω να επιστρεψω μετα τη φρουτόκρεμααααα

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

καλημερα κοριτσια , τι κανετε;τα μωρακια σας καλα;

witch χρονια σας πολλα.

naki να σου ζησουν τα μωρακια

εγω μετα απο 2μερες τρεξημο σημερα λεω ηρεμισαμε εχουμε και υπερηχο σημερα να δω και τα μωρακια μου μετα απο 4εβδομαδες.

φιλακια σε ολες

url=http://lilypie.com]c9SQp3.png[/url]

Περαστικα στα nunuκακια!!!!!

Εγω ειμαι πολυ χαρουμενη!!!!

Τελικα δεν επιστρεφω στη δουλεια 14 Σεπτεμβρη αλλα ενα μηνα αργοτερα!!!!!

Επισης μιλησα με τον παιδικο σταθμο των διδυμων και τελικα τα πηρανε!!!!!Ξεκινανε 10 Σεπτεμβριου!!!!!!!!ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!

Το απογευμα εχω να παω οδοντιατρο,θα βαλω εμφυτευμα....οχι αυτο δεν ειναι ευχαριστο αλλα αναποφευκτο!!!!!!

Αλλο ευχαριστο ειναι οτι ηρθε η πεθερα μου κ πηρε τον Τασο,οποτε ειμαι μονη με τα διδυμα τα οποια κοιμουνται κ επιτελους πινω καφε με την ησυχια μου!!!!!!

Κατερινα καλη επιτυχια στον υπερηχο σημερα!!!!Περιμενουμε νεοτερα!!!!

Αυτα προς το παρον!!!!!

Πολλα πολλα φιλακια!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Κατερινάκι δώσε τα χαιρετίσματα μας στα μωρά σου και να τους πείς ότι κάνει ζέστη, καλά είναι εκεί που κάθονται!!

Γιώτα σούπερ που σας πήραν και στο σταθμό και με τη δουλειά που επιστρέφεις αργότερα, θα έχεις χρόνο και να συνηθίσεις τη νέα κατάσταση!!

Εγώ λίγο τις μάυρες μου έχω και λίγο πολύ όλα μου φταίνε...αλλά δε θα μας πάρει από κάτω, NO NO NO!! Δεν είπα ότι θα ξύπναγε ο μπέμπης??? μα αυτά τα παιδιά να μην κοιμούνται????

Ξωτικοζέυγαρο έφτασα στο σημείο που τα 2 γίναν 3 :D:D:D και γίνατε μια πάρα πολύ όμορφη οικογένεια!! Συγχαρητήρια για την επιλογή σας, δύσκολη απόφαση αλλά και γω έτσι θα δρούσα!! ΑΑΑΑ εντωμεταξύ σε προηγού,ενο πολύ μήνυμα κάπου αναφέρει ο Riv ότι έβλεπε όνειρα με δίδυμα, τρίδυμα, πεντάδυμα κλπ!! προφητικό το όνειρο!!! ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ είσαστε πολύ τυχεροί. Μαντάμ duckface η φύση ξέρει!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...