Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Εγώ χυμό τους έχω δώσει και φρέσκοστυμένο και λίγο έτοιμο (αν και δεν τους προτιμώ).

Για το γάλα όπως είπα ο γιατρός είπε όχι κανονικό φρέσκο παρά μόνο παιδικό και δεν ξέρω τι να κάνω γμτ....

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ χυμό τους έχω δώσει και φρέσκοστυμένο και λίγο έτοιμο (αν και δεν τους προτιμώ).

Για το γάλα όπως είπα ο γιατρός είπε όχι κανονικό φρέσκο παρά μόνο παιδικό και δεν ξέρω τι να κάνω γμτ....

Γιατί δεν τους δίνεις παιδικό?

τελικα ολους τους μπερδευει αυτο το τικερ.... δεν ειμαι εγκυος εγω.. η νυφη μου ειναι και το εβαλα για να μετραμε τις εβδομαδες...:D

εγω παιρνω εβροφαρμα ή νεογαλ.. γενικα προτιμω μικρες γαλακτοβιομηχανιες... πιστευω γινεται καλυτερη δουλεια...

κι οτι ημουν ετοιμη να σε ρωτησω κ εγω!

φροσω εινα πολυ ωραια στο βασιλικο. (ελπιζω να μην μεινετε κοντα στα κλαμπακια, εχουν λιγους περιεργους τουριστες κ εκει, αλλα η αποθεωση αυτου του θεματος ειναι στο λαγανα.)

αγιος νικολας νομιζω η παραλια τους? κ αλλη μια που δεν θυμαμαι τωρα. πολυ αμμο! ρηχα νερα κ αρκετα ζεστη θαλασσα! οτι πρεπει για τα παιδια.

μη ξεχασει να πας αν μπορεσετε στο ορεινο κερι για ηλιοβασιλεμα, αλλα κ στο παραλιακο (εκει εχει λιγη πετρα στην αρχη αλλα μετα αμμο). ειναι πολυ γραφικα.

τωρα να σου πω να πας στο ναυαγιο με καραβακι κ με τα τρια παιδια? νεγκατιβ. δεν σε αφηνουν πανω στην παραλια, αλλα τσαλαβουτας λιγο στη θαλασσα κ ειναι ενα δυο βηματα κ το χαος.

επισης να πας στο γερακα (παραλια), τρελη ζεστη αλλα υπεροχα κ παιζει σοβαρα το ενδεχομενο να δουν τα παιδια χελωνα καρετα καρετα.

για βαρκαδα με τα παιδια στις σπηλιες επισης δεν θα το εκανα εγω.

εχε κατα νου οτι παρα πολλες παραλιες στο τζαντε εχουν πισσα! παρε κ πουπουλα μαζι να κανεις κομπλε τα παιδια!

τι μου εφερες στο μυαλο παλι τωρα!

καλα ρε χασατε το μεγαλο παιδι σε βολτα? πωπωπωπω!

τομο απο τις εμπειριες σου πρεπει να μου γραψεις!!!!

φιλουτος σε ολα τα κοριτσια κ στα μπεμπεγια! αποψε παμε σε παιδικο παρτυ!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

χαιρετω....

εχω τα κατω μου..κλαψ..:-(

ο καλος μου (τον οποιο αγαπω πολυ κ μου λειπει διοτι επεστρεψε αθηνα την κυριακη), επαθε κριση στη μεση του πολυ εντονη κ ειναι ξαπλα χωρις να μπορει να κανει ρουπι..

κ θα ερχοταν το σαββατο παλι εδω , κ λεγαμε να παμε κανα 2μερες καπου μονοι μας..:(

κ δε μπορω κ να επιστρεψω μονη για να τον περιποιηθω..δε γινεται ν αφησω τα μωρα..

τελοσπαντων..

33E7p2.png

Διαφημίσεις

A sorry ε μα λογικό είναι να μπερδευόμαστε. Έχει η εβροφάρμα παιδικό γάλα? Ρώτησα τον γιατρό μου και είπε όχι ακόμα κανονικό φρέσκο γι΄αυτό σε ρωτάω.

κ η δικη μας παιδιατρος μου ειπε οχι ακομη..ενταξει αν καμια φορα ειμαστε εκτος κ χρειαστει,αλλα μας ειπε να συνεχισουμε με σκονη μαλιστα.

ναν3 πηγαμε λοιπον..

33E7p2.png

εχουμε μεινει πιστοι σε ολη τη σειρα nan ,μιας κ πιναμε ακομη κ το prenan...μη τα χαλασουμε ακομη....!

τεσπα θεωρει κ το βρισκω λογικο, οτι τα σε σκονη γαλατα ειναι πιο εμπλουτισμενα κ γι αυτη τη φαση ακομη ειναι προτιμοτερα..

οτιναναι οι παιδιατροι παντως στα της διατροφης...

33E7p2.png

κι οτι ημουν ετοιμη να σε ρωτησω κ εγω!

φροσω εινα πολυ ωραια στο βασιλικο. (ελπιζω να μην μεινετε κοντα στα κλαμπακια, εχουν λιγους περιεργους τουριστες κ εκει, αλλα η αποθεωση αυτου του θεματος ειναι στο λαγανα.)

αγιος νικολας νομιζω η παραλια τους? κ αλλη μια που δεν θυμαμαι τωρα. πολυ αμμο! ρηχα νερα κ αρκετα ζεστη θαλασσα! οτι πρεπει για τα παιδια.

μη ξεχασει να πας αν μπορεσετε στο ορεινο κερι για ηλιοβασιλεμα, αλλα κ στο παραλιακο (εκει εχει λιγη πετρα στην αρχη αλλα μετα αμμο). ειναι πολυ γραφικα.

τωρα να σου πω να πας στο ναυαγιο με καραβακι κ με τα τρια παιδια? νεγκατιβ. δεν σε αφηνουν πανω στην παραλια, αλλα τσαλαβουτας λιγο στη θαλασσα κ ειναι ενα δυο βηματα κ το χαος.

επισης να πας στο γερακα (παραλια), τρελη ζεστη αλλα υπεροχα κ παιζει σοβαρα το ενδεχομενο να δουν τα παιδια χελωνα καρετα καρετα.

για βαρκαδα με τα παιδια στις σπηλιες επισης δεν θα το εκανα εγω.

εχε κατα νου οτι παρα πολλες παραλιες στο τζαντε εχουν πισσα! παρε κ πουπουλα μαζι να κανεις κομπλε τα παιδια!

τι μου εφερες στο μυαλο παλι τωρα!

καλα ρε χασατε το μεγαλο παιδι σε βολτα? πωπωπωπω!

τομο απο τις εμπειριες σου πρεπει να μου γραψεις!!!!

φιλουτος σε ολα τα κοριτσια κ στα μπεμπεγια! αποψε παμε σε παιδικο παρτυ!

Μη μου θυμίζεις ότι μου έχασε από τον υπολογιστή (που κάηκεεεεεεεεεεεεεεε) όλες τις φωτό από τον Γέρακα, που ήμουν εγώ αγκαλιά με τον κροκοδειλάκο μου (τον φουσκωτό, εννοώ........................)

rPPrp3.png

χαιρετω....

εχω τα κατω μου..κλαψ..:-(

ο καλος μου (τον οποιο αγαπω πολυ κ μου λειπει διοτι επεστρεψε αθηνα την κυριακη), επαθε κριση στη μεση του πολυ εντονη κ ειναι ξαπλα χωρις να μπορει να κανει ρουπι..

κ θα ερχοταν το σαββατο παλι εδω , κ λεγαμε να παμε κανα 2μερες καπου μονοι μας..:(

κ δε μπορω κ να επιστρεψω μονη για να τον περιποιηθω..δε γινεται ν αφησω τα μωρα..

τελοσπαντων..

Περαστικά στον συζυγούλη. Γιατί έτσι ξαφνικά? τι έπαθε? εχει πρόβλημα με την μέση του ΄πρώτη φορά τον πιάνει? υπομονή βρε nuf , τι να κάνεις? θα περάσει. Βέβαια είναι άτιμο πράγμα η μέση. Στον γιατρό πήγε?

Να τα εκατοστήσουν τα μαγισσάκια!!!!!!

Τζίνι διάβασε αυτό http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=1645391&postcount=17

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Ελπίζω να περάσουμε καλά.

Νυνυ πώς είναι τα μωρά;

Αναστασία καιρό έχουμε να σε ακούσουμε!

Για τον αποθηλασμό μετά τον πρώτο χρόνο ότι έχω ακούσει από άλλες μαμάδες ξέρω. Εγώ αποθήλασα 1 έτους.

Γιώτα τί αεροπλανικό κάνεις καλέ;;;;;;

nufi περαστικά στο σύζυγο. Αυτή η μέση σε κόβει στα 2.

Από γάλα εγώ τους δίνουν το νεστλακ

όσοι παιδίατροι ρώτησα και έξω και στο Παίδων μου είπαν φρέσκο γάλα μετά τα 2. Τί στο καλό κάτι θα ξέρουν. Πρέπει λέει να είναι εμπλουτισμένο για τα μωρά. Τί να πω. Εγώ αυτό δίνω με βολεύει κιόλας που δεν θέλει ψυγείο παρά μόνο όταν το ανοίξεις.

Μετά τις διακοπές θα το ξεκινήσω.

Αναστασία εσύ δεν είχες πάει και Κατερίνη; Γιατί θα πάμε μετά για άλλη μια εβδομάδα στις Βολίμες κάπως έτσι. Για πες τίποτα.

Διαφημίσεις

anastasie κ εγω μπερδευτηκα με το τικερακι σου κ ετοιμαζομουν να σχολιασω μαλιστα! μα, 4ο τοσο κοντα κιολας σκεφτηκα?

λες να δοκιμασουν χυμουλη ε? θα δω μηπως βρω κανεναν παιδικο της προκοπης εδω. η δεν υπαρχει θεμα αν δωσω κ life πχ? χυμο πλακα πλακα δεν εχω δωσει ποτε, ουτε φυσικο στημενο απ τα χερακια μου...

στιμενα πορτοκαλακια ειναι το καλητερο αλλα εμενα τσακιζουν τον αμιτα μοσιον....

Να τα εκατοστήσουν τα μαγισσάκια!!!!!!

Τζίνι διάβασε αυτό http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=1645391&postcount=17

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Ελπίζω να περάσουμε καλά.

Νυνυ πώς είναι τα μωρά;

Αναστασία καιρό έχουμε να σε ακούσουμε!

Για τον αποθηλασμό μετά τον πρώτο χρόνο ότι έχω ακούσει από άλλες μαμάδες ξέρω. Εγώ αποθήλασα 1 έτους.

Γιώτα τί αεροπλανικό κάνεις καλέ;;;;;;

nufi περαστικά στο σύζυγο. Αυτή η μέση σε κόβει στα 2.

Από γάλα εγώ τους δίνουν το νεστλακ

όσοι παιδίατροι ρώτησα και έξω και στο Παίδων μου είπαν φρέσκο γάλα μετά τα 2. Τί στο καλό κάτι θα ξέρουν. Πρέπει λέει να είναι εμπλουτισμένο για τα μωρά. Τί να πω. Εγώ αυτό δίνω με βολεύει κιόλας που δεν θέλει ψυγείο παρά μόνο όταν το ανοίξεις.

Μετά τις διακοπές θα το ξεκινήσω.

Αναστασία εσύ δεν είχες πάει και Κατερίνη; Γιατί θα πάμε μετά για άλλη μια εβδομάδα στις Βολίμες κάπως έτσι. Για πες τίποτα.

αχ φροσω... καιρο εχετε να με ακουσετε γιατι δεν προλαβαινω....ειναι μεγαλη και η κουραση με τρια .... απο τοτε που γενησα τις μικρες νιωθω οτι δεν εχω ξεκουραστει... τι να σου λεω ... τα ξερεις απο πρωτο χερι... ο αποθηλασμος μετα τον χρονο πρεπει να γινεται πιο σταδιακα... περνει περισσοτερο χρονο... αλλα για το παιδι ειναι πιο ευκολο γιατι ειναι πιο ετοιμο και επισης μπορεις να του εξηγησεις και να καταλαβει καποια πραγματα...

στην κατερινη εμεις ειχαμε μεινει στο γκραντ πλατον διπλα στην παραλια κατερινης... εσεις σε ποιο ξενοδοχειο θα μεινετε?

δες και εδω http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=39136

tqj2p3.png vvtJp3.png

εγω, κοιτουσα κατι διπλα..

ευχαριστω για τα περαστικουλια, εχει θεμα με τη μεση κ ειναι ζορικη η φαση τωρα μαλλον.

anyway......

θα συνεχισω στο επομενο μην γιατι θελω να ναι μονο ευχαριστο.!

33E7p2.png

witchakia μας μαγικα να σας χαιρομαστε!!!!!

χαρουμενα πρωτα γενεθλια!!

να τα χαιρεσαι τα διδυμακια σου witchaki μου, να απολαμβανεις παντα την καθε τους στιγμη και ο,τι κ αν κανουν στη ζωη τους να ειναι ευτυχισμενα παιδια..!

712621bnockccvv7.gif

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...