Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

κοίτα και τη σειρά του σαβάλα μου έφερε η μάνα μου αρκετά βιβλία, πάνινα για εμάς γιατί ο κανίβαλος τα σκίζει τα χάρτινα!! και τα τρώει!!! βιβλιοφάγος όνομα και πράγμα!!! πολύ ωραία βιβλιαράκια πάντως!!!!

Α ωραία. Θα τα κοιτάξω. Ευχαριστώ. Καλά μην νομίζεις. Κι εμένα όπου δουν χαρτί το σκίζουν. Τι νομίζεις? Φαντάζομαι μόνο σε βιβλιοπωλείο ε? Σε τζάμπο και τέτοια δεν υπάρχουν ανάλογα..............ε?

Διαφημίσεις

τι καροτσι εχεις βρε γιωτα? κ σε τι θεση τον βαζεις? μιλαμε κ για τα τρια μαζι, ή κατι δεν καταλαβα καλα?(δεν εχω κατεβασει κ αρκετο καφε)

κ για πες, τι θ αμαγειρεψεις σημερα?

Το μενου σημερα εχει τηγανια χοιρινο κ μαλλον με ρυζι....

Οσο για το καροτσι εχω ενα μαρκα baby star αλλα πολυ παλιο μοντελο κ καθονται τα διδυμα κνονικα στις θεσεις τους κ ο Τασος στο χερουλι οπως στο σουπερ μαρκετ.Δλδ ειναι φατσα μου.....αν καταλαβες...εχει σιδερο εκει κ του εχω βαλει μαξιλαρακι να μην ποναει ο πισινος του....αλλα το βαρος ειναι απιστευτο........δε γινεται διαφορετικα ομως......

Ευτυχως σημερα δε θα παω να παρω τον Τασο.Θα τον παρει η μητερα μου κ θα τον κρατησει μεσημερι-απογευμα σπιτι της.Οποτε θα ειμαι με τα διδυμα μονο......σε λιγο θα ερθει κ η γειτονισσα να πιουμε καφε με τα μικρα μας!!!!Εκτος απο αυτον που ηπιαμε το πρωι!!!:P:p:p:p

GRJdp2.png

xefUp3.png

kaλημερες κοπελες μου!

να σε καλημερισω ξεχωριστα εσενα μιας κ μιλαμε πρωτη φορα!

ομοιοπαθουσα κ συναδελφος κ εσυ?!

εμενα η συλια, η μεγαλη κορη, δεν πινει ευκολα-γενικοτερα το γαλα.

την εχω πατησει με το θεμα, γιατι την αφηνα πολυ ωρα σε αντιθεση με τις οδηγιες του παιδιατρου, που μου ελεγε στο τεταρτο οσο παρει.

να σου δωσω να καταλαβεις σημερα: απο τις 8.30 περιπου, εχω ταισει κ τα 2 διδυμα κ η συλια ειναι ακομα στον καναπε με το μπιμπερο στο στομα! τιςς βαζω κ μια κουταλια δημητρικα μεσα, το ιδιο βιολι! θα την προσπαθησω κ παλι με το καλαμακι μπας κ δω χαιρι κ προκοπη! μεχρι κ hemo βαζω εννιοτε κ παλι με την συγκαταβαση του γιατρου, γιατι ειναι αδυνατο παιδι.(που αν μη τι αλλο, η σοκολατα της αρεσει, αλλα κ παλι αργα τα ζα μου!)

υπομονη... εγω πλεον τις εχω καταφερει και πινουν απο μισο εως ενα φλιτζανι πρωι-βραδυ... παντως αν τρωει τυρακι κασερακι και κανα γιαουρτακι ειναι οκ απο αποψη ασβεστιου...

καλημερουδια!!

καλε , τι γαλα με καλαμακι???

τα δικα μου τουλαχιστον ουτε νερο απ το ειδικο στομιο των ποτηρακιων δε πινουν...

εχω προσαρμοσει κανονικες θηλες..

αλλα κ αυτη η συλια βρε παιδι μου tzini...ουτε με hemo?

nufi θεμα εκμαθησης ειναι.. εμενα πινουν απο το καλαμακι νερο απο 7 μηνων... στον γιο μου ειχα αργησει και εγω να δωσω και χρησιμοποιουσα μπουκαλι μεχρι πολυ καιρο...στις μικρες δεν εδωσα καθολου μπουκαλι... για κανα μηνα εκπαιδευτηκο ποτηρακι και μετα καλαμακι... δωσε πρωτα αυτα τα κουτακια με τους χυμους και πατησε το λιγο στην πρωτη ρουφηξια... θα δεις οτι θα το πιασουν το νοημα και θα ρουφηξουν...

To εκπαιδευτικό καλαμάκι πιό είναι ? Με κανονικό καλαμάκι δοκίμασα και με ποτήρι και ενώ οτιδήποτε άλλο θα το πιουν με αυτά, το γάλα όχι. Σκέφτομαι μήπως νοικιάσω πάλι θήλαστρο αλλά πού να γυρνάω πάλι στα παλιά...και δεν έχουν και υπομονή αυτά να αντλήσω και δεν το θέλουν μετά ξαναζεσταμένο για να πεις να το αποθηκεύσω ψυγείο... και αν δεν πετύχει, τσάμπα η ενοικίαση...

εκπαιδευτικο ποτηρακι ή καλαμάκι εννοουσα... για θηλαστρο και εγω πιστευω οτι δεν αξιζει... μεινε σταθερα καλυτερα σε καποιο γαλα (εγω εδωσα κατευθειαν φρεσκο..) και δοκιμασε να βαλεις μεσα και λιγα κορν φλεικς... εγω ετσι τα ξεκινησα... θελει υπομονη παντως για να πιουν ποσοτητα...

Το μενου σημερα εχει τηγανια χοιρινο κ μαλλον με ρυζι....

Οσο για το καροτσι εχω ενα μαρκα baby star αλλα πολυ παλιο μοντελο κ καθονται τα διδυμα κνονικα στις θεσεις τους κ ο Τασος στο χερουλι οπως στο σουπερ μαρκετ.Δλδ ειναι φατσα μου.....αν καταλαβες...εχει σιδερο εκει κ του εχω βαλει μαξιλαρακι να μην ποναει ο πισινος του....αλλα το βαρος ειναι απιστευτο........δε γινεται διαφορετικα ομως......

Ευτυχως σημερα δε θα παω να παρω τον Τασο.Θα τον παρει η μητερα μου κ θα τον κρατησει μεσημερι-απογευμα σπιτι της.Οποτε θα ειμαι με τα διδυμα μονο......σε λιγο θα ερθει κ η γειτονισσα να πιουμε καφε με τα μικρα μας!!!!Εκτος απο αυτον που ηπιαμε το πρωι!!!:P:p:p:p

γιωτα θελουμε φωτο οπωσδηποτε...

σας αφηνω γιατι γκρινιαζουν..παμε για μαμ..

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

Anastasie, είσαι έγκυος βλέπω ε?? Με το καλό κουκλίτσα μου εύχομαι καλή εγκυμοσύνη να έχεις!!

Αλήθεια ποιό φρέσκο γάλα προτίμησες γιατί διάβασα και αυτό με τα μεταλαγμένα και απογοητεύτηκα.

RKdwp3.png

Anastasie, είσαι έγκυος βλέπω ε?? Με το καλό κουκλίτσα μου εύχομαι καλή εγκυμοσύνη να έχεις!!

Αλήθεια ποιό φρέσκο γάλα προτίμησες γιατί διάβασα και αυτό με τα μεταλαγμένα και απογοητεύτηκα.

Τι γίνεται με το θεμα του γάλατος? τι πίνετε τελικά? εμένα τελικά το πίνει το advance η μικρή (200άρια χτυπάει που δεν έπινε ποτέ τόσο) και ο μικρός επειδή δεν του πολυάρεσε, πίνει το ΑΒΓ της Φαγε. Αυτά που μας είπε η παιδίατρος δηλαδή. Προς το παρόν.Αργότερα θα δούμε ποιο φρέσκο θα πιούνε.

τελικα ολους τους μπερδευει αυτο το τικερ.... δεν ειμαι εγκυος εγω.. η νυφη μου ειναι και το εβαλα για να μετραμε τις εβδομαδες...:D

εγω παιρνω εβροφαρμα ή νεογαλ.. γενικα προτιμω μικρες γαλακτοβιομηχανιες... πιστευω γινεται καλυτερη δουλεια...

tqj2p3.png vvtJp3.png

τελικα ολους τους μπερδευει αυτο το τικερ.... δεν ειμαι εγκυος εγω.. η νυφη μου ειναι και το εβαλα για να μετραμε τις εβδομαδες...:D

εγω παιρνω εβροφαρμα ή νεογαλ.. γενικα προτιμω μικρες γαλακτοβιομηχανιες... πιστευω γινεται καλυτερη δουλεια...

A sorry ε μα λογικό είναι να μπερδευόμαστε. Έχει η εβροφάρμα παιδικό γάλα? Ρώτησα τον γιατρό μου και είπε όχι ακόμα κανονικό φρέσκο γι΄αυτό σε ρωτάω.

RKdwp3.png

Εγω τους ξεκινησα απο μονη μου ΝΟΥΝΟΥ κιντ αλλα οχι εβαπορε...το φρεσκο...και ο λογος επειδη αυτο που ειχε προτεινει ο παιδιατρος για τον Τασο κ δεν θελω να δινω διαφορετικο στον καθε ενα.....

Αλλα η δικη μου γνωμη δε μετραει γιατι εγινα 2η φορα μαμα κ σκεφτομαι κ πραττω διαφορετικα!!!Μη μου δινετε σημασια!!!!!

Μολις εφυγε κ η γειτονισσα με τον γιο της,κ λεω να ξαπλωσω...εβρασα λιγο κοτοπουλο για τα παιδια κ μετα θα τους βρασω καμια πατατουλα κ κανενα κολοκυθακι....να φανε οταν ξυπνησουν!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Α ωραία. Θα τα κοιτάξω. Ευχαριστώ. Καλά μην νομίζεις. Κι εμένα όπου δουν χαρτί το σκίζουν. Τι νομίζεις? Φαντάζομαι μόνο σε βιβλιοπωλείο ε? Σε τζάμπο και τέτοια δεν υπάρχουν ανάλογα..............ε?

hi glorr θα σου στειλω πμ μη τα ξαναγραφω εδω.

δε ξερω τι μπορει να υπαρχει στο jumbo,

για βιβλιαρακια παντως εγω θα σου ελεγα να προτιμησεις ενα καλο βιβλιοπωλειο.

33E7p2.png

hi glorr θα σου στειλω πμ μη τα ξαναγραφω εδω.

δε ξερω τι μπορει να υπαρχει στο jumbo,

για βιβλιαρακια παντως εγω θα σου ελεγα να προτιμησεις ενα καλο βιβλιοπωλειο.

Α οκ Nuf ευχαριστώ. Λες ε? Οκ θα ακολουθήσω την συμβουλή σου. Κάτι θα ξέρεις....................

anastasie κ εγω μπερδευτηκα με το τικερακι σου κ ετοιμαζομουν να σχολιασω μαλιστα! μα, 4ο τοσο κοντα κιολας σκεφτηκα?

λες να δοκιμασουν χυμουλη ε? θα δω μηπως βρω κανεναν παιδικο της προκοπης εδω. η δεν υπαρχει θεμα αν δωσω κ life πχ? χυμο πλακα πλακα δεν εχω δωσει ποτε, ουτε φυσικο στημενο απ τα χερακια μου...

33E7p2.png

anastasie κ εγω μπερδευτηκα με το τικερακι σου κ ετοιμαζομουν να σχολιασω μαλιστα! μα, 4ο τοσο κοντα κιολας σκεφτηκα?

λες να δοκιμασουν χυμουλη ε? θα δω μηπως βρω κανεναν παιδικο της προκοπης εδω. η δεν υπαρχει θεμα αν δωσω κ life πχ? χυμο πλακα πλακα δεν εχω δωσει ποτε, ουτε φυσικο στημενο απ τα χερακια μου...

Ούτε εγώ τους έχω δώσει φυσικό χυμό. Τους δοκίμασα λίγο motion , και λίγο ροδάκινο σκέτο. Ήπιανε κάμποσο. Θα δοκιμάσω να τους φιάξωκαι φυσικό. Και αν είναι θα τον αραιώσω με λίγο έτοιμο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...