Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

ασχετο

μα, αυτος ο μικρος μου εχει κολλημα με τη μουσικη κ τα μουσικα παραμυθια...

τα ακουει με μεγαλη προσοχη λες κ θελει να μαθει τα λογια, ειναι υπεροχουλης!!

η μπουκιτσα τραγουδαει κ ψιλοκουνιεται..

μ αρεσει τοσο πολυ που ειναι δυο διαφορετικα παιδακια με γενικα διαφορετικες συμπεριφορες...τα χαζευω!!!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από εμάς. Τι κάνετε?

Ετοιμα΄ζεστε για το πάρτυ σας Witch ε? ωραία πραγματάκια θα φιάξεις Τέλεια. Άντε με το καλό να χρονίσετε κι εσείς.

Εμείς χορεύουμε το Αχ Κουνελάκι και κάνουμε όλες τις κινήσεις. Ειδικά η μικρήέχει πολύ γέλιο. Δείχνει την μύτη της, τα αυτιά της κλπ κλπ............και κάνει και τρύπες και με τα χέρια. Ε΄χω ρίξει το γέλιο από χθές.

Σε όποιο σπίτι πάμε πρέπει οπωσδήποτε να σφουγγαρίσουμε! Μόλις βλέπουν σφουγγαρίστρα, τσακώνονται ποιος θα την πρωτοπάρει. Επίσης συνεχίζουμε να χαιρετάμε τους πάντες, γνωστούς και αγνωστους, αν και του μπέμπη του παίρνει ώρα να εγκλιματιστεί (για την ακρίβεια, να "εγκληματιστεί":p)

Επίσης ο μπέμπης χτες τάισε τη θεία του πίτσα. Σήμερα αρκέστηκε στο να κυνηγάει ένα γάτο (δεν έχουμε περιστερια στο σπίτι, τι να κάνουμε). Και φώναζε τόσο δυνατά που το κακόμοιρο το γατάκι (φιλικότατο και σπιτόγατο) τρόμαξε.

Η μπέμπα σήμερα χώθηκε μέσα σε ένα κουβά και δεν ήθελε να βγεί.

Εγω εντωμεταξύ προειδοποιώ τους πάντες ότι την Κυριακή έχει να πέσει ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ!

μα θα μας ξεφευγε?????:P

33E7p2.png

Διαφημίσεις

λοιπον το σκεφτομαι αυτες τις μερες κ εχω καταληξει οτι ειμαστε κ πολυ φοβερες μανουλες ολες!!

εχετε δει περιπτωσεις μαμαδων που ειναι εντελως (με συγχωρειτε) στα τετοια τους...?

το παιδι (διοτι εχουν κ ενα ετσι?) θα φαει ολο μακαρονακι κοφτο κ οτι ναναι , καμια γκοφρετα, αρκει να γεμισει το στομαχακι...

κ απο ψαξιμο κ προβληματισμο γενικοτερα , ουτε κατα διαννοια..

ζητω η ευκολια τους...

ενα μεγαλο μπραβο σε ολες μας γιατι ολες ασχολουμαστε πολυ, ολες θελουμε το καλυτερο (ας εχουμε κ διαφορετικες αποψεις, το θεμα ειναι οτι μας ενδιαφερει κ το ψαχνουμε), κ το παλευουμε κ με δυο μωρακια!!

33E7p2.png

λοιπον το σκεφτομαι αυτες τις μερες κ εχω καταληξει οτι ειμαστε κ πολυ φοβερες μανουλες ολες!!

εχετε δει περιπτωσεις μαμαδων που ειναι εντελως (με συγχωρειτε) στα τετοια τους...?

το παιδι (διοτι εχουν κ ενα ετσι?) θα φαει μακαρονακι κοφτο κ οτι ναναι , καμια γκοφρετα, αρκει να γεμισει το στομαχακι...

κ απο ψαξιμο κ προβληματισμο γενικοτερα , ουτε κατα διαννοια..

ζητω η ευκολια τους...

ενα μεγαλο μπραβο σε ολες μας γιατι ολες ασχολουμαστε πολυ, ολες θελουμε το καλυτερο (ας εχουμε κ διαφορετικες αποψεις, το θεμα ειναι οτι μας ενδιαφερει κ το ψαχνουμε), κ το παλευουμε κ με δυο μωρακια!!

Συμφωνώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P

οχι βρε δε το δινω ντε κ καλα μετα, αλλα εννοω οτι αν φανε απο ενα αυγο, θα εχουν χωρο κ για φρουτακια?

για τις ποσοτητες..

με τη φρουτοκρεμα τρωνε σαφως περισσοτερο! κ 250ml.

σε κομματακια, τωρα πχ εφαγαν μαζι 1 1/2αυγο κ 1ροδακινο κ 2βανιλιες.

στη φρουτοκρεμα τρωνε πιο πολλα κ μεγαλυτερη ποικιλια.

Μια χαρά ποσότητες τρώνε!! αλλάζει πολύ από αλεσμένο σε μη αλεσμένο. Πότε ξεκινήσατε να μην αλέθετε και να πιρουνιάζετε? εμείς οκ από τον 7ο μασουλάμε ψωμάκι και εδώ και ένα μήνα τρώμε φρούτα κ λαχανικά σε κομμάτια αλλά από δόντια ο μπ έχει 2 κάτω κ η μπουμπού καν΄'ενα...

τρωνε απο μισο αυγο μια μπανανα ενα ροδακινο και δυο βερυκοκα (αλεσμενα)

σε κομματια εχθες ας πουμε εφαγαν μισο πεπονι (μικρο) και μια μπανανα.αλλη φορα τρωνε μια μπανανα ενα ροδακινο και ενα βερυκοκο.

το ρυζογαλο το φτιαχνω με γαλα νεσλακ και καστανη ζαχαρη.αν θες λεπτομερειες πες.

Φυσικά και θέλω λεπτομέρειες!!!!

Αύριο κλείνουν χρόνο τα witchakia???? :P:p:p:p:p:p

μπερδευτικό το τίκερ όντως

Μου ρθε παρέα εδώ, άντε πάω να κάνω καμιά δουλειά!!!

Εμπρός καλά μου πόοοοοδια!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Nufi μπορεί να τό έχεις πει ήδη αλλά δεν το έχω δει. Τι παραμύθια διαβάζετε? Για πρότεινε κανένα να πάρουμε κι εμείς αν θέλεις.............;)

κοίτα και τη σειρά του σαβάλα μου έφερε η μάνα μου αρκετά βιβλία, πάνινα για εμάς γιατί ο κανίβαλος τα σκίζει τα χάρτινα!! και τα τρώει!!! βιβλιοφάγος όνομα και πράγμα!!! πολύ ωραία βιβλιαράκια πάντως!!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...