Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημέρες πολλές και γλυκές!!

Εμείς διανύουμε την ιωσούλα μας τσούκου τσούκου, όλα καλά όμως μην ανησυχείτε θειάδες μας!!

Giota μου αρέσουν οι βόλτες σας οι τρίκυκλες!! καιπολύ πρωϊνές ετσι?

Αχ σε ευχαριστώ. Ξέρεις ρε γμτ τι γίνεται....Θηλάζουν ανα 1 ώρα περίπου τα δικά μου. Δεν ξέρω αν απλά ξεδιψάνε ή απλά θέλουν να πιπιλίσουν αλλά αυτό κάνουν. Άσχετα με το φαγητό που θα φάνε, όπου θα φάνε κανονικότατα και φρούτα και φαγητό και κρέμα ή γιαούρτι αλλά από πίσω θέλουν και γάλα. Τους δίνω νερό πίνουν λίγο και μου το πετάνε στα μούτρα και ουρλιάζουν γατζώνονται πάνω μου και προσπαθούν με νύχια και με δόντια (στην κυριολεξία) να κατεβάσουν την μπλούζα. Το γάλα σε μπιμπερό επίσης μου το πετάνε στα μούτρα και έχουμε το ίδιο σκηνικό...

Ρε συ jas τα δικά μου καμία σχέση, ειδικά τη μέρα τα κυνηγάω να πιούν γάλα και ούτε έχω σκηνικά να με κυνηγάνε! Ο παιδίατρος σου τι λέει που δεν παίρνουν βάρος ππαρόλο που τρώνε, παρόλο που πίνουν γαλατάκι? Για το θέμα του μπιμπερού το έχω σκεφτεί και γώ, θα προσπαθήσω να τους δώσω γάλα στο εκπαιδευτικό ποτηράκι που πίνουν νερό, αλλά γυρίζω Νοέμβρη για δουλειά οπότε λέω αρχές Σεπτέμβρη να ξεκιν΄'ησω τους πειραματισμούς με το ένα γεύμα αλλά να βγάζω δικό μου γάλα με θήλαστρο. Εσύ βγάζεις δικό σου ή προσπαθείς να δώσεις κατευθείαν ξένο?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

καλημερουδια!!

καλε , τι γαλα με καλαμακι???

τα δικα μου τουλαχιστον ουτε νερο απ το ειδικο στομιο των ποτηρακιων δε πινουν...

εχω προσαρμοσει κανονικες θηλες..

αλλα κ αυτη η συλια βρε παιδι μου tzini...ουτε με hemo?

33E7p2.png

nunuki τελειωνει κ η ιωσουλα συντομα κ θα ξαναξεπορτισετε ..

για τα μικρα σημερα το μενου εχει κοτοπουλακι με ρυζι στο φουρνο,πολυ καλο ομως! απο γιαγια!

ευτυχως που εχει αναλαβει τα μαγειρεματα γιατι στα υπολοιπα, τα πρακτικα, τα αγγαρειακα, δε βοηθαει..παιζει βεβαια, αλλα ολη μερα μαγειρευει, στρωνει κ ξεστρωνει τραπεζια!

δε νοειται να περασει ανθρωπος κ να μη βγαλει μια ποικιλια λεμε!

εγω παλι, θα προτιμουσα να τρωω πιο προχειρα κ να με ξεκουραζει λιγο με τα παιδια,αλλα..

33E7p2.png

καλημερα!

αντε nunu κοντευετε να ξεμπερδευετε με την παλιοιωση.

αρχιζω να καθαριζω για αυριο και να κανω και καμια προετοιμασια.

θα φτιαξω

τουρτα

muffins κεηκ μπανανας

σοκολατενια γλειφιτζουρια (η νονα τα φτιαχνει αυτα)

burgers

λουκανικοπιτακια

ζαμπονοτυροπιτακια και με σαλτσα και με κρεμα γαλακτος

πιτσα ή πιτσακια

club sandwich

λεμοναδα

απο βημα τιποτα.στασιμοι...ειπαμε ομως κακα!

age.png

Διαφημίσεις

τι καλαμακι? κανονικο? γμτ, εμενα μπερδευονται σου λεω κ με τα ποτηρακια...

α! ερωτηση για αυγο..

καλα, τρλλαινονται! απο μισο τρωνε, αλλα αν τους δωσω ολοκληρο θα το φανε πιστευω! αλλα, μετα φρουτο?

τα φρουτα τα τρωτε κρεμα η κομματακια witch?

33E7p2.png

καλημερα!

αντε nunu κοντευετε να ξεμπερδευετε με την παλιοιωση.

αρχιζω να καθαριζω για αυριο και να κανω και καμια προετοιμασια.

θα φτιαξω

τουρτα

muffins κεηκ μπανανας

σοκολατενια γλειφιτζουρια (η νονα τα φτιαχνει αυτα)

burgers

λουκανικοπιτακια

ζαμπονοτυροπιτακια και με σαλτσα και με κρεμα γαλακτος

πιτσα ή πιτσακια

club sandwich

λεμοναδα

απο βημα τιποτα.στασιμοι...ειπαμε ομως κακα!

Μα τι μας κάνεις πρωϊ πρωϊ!! ούτε ψωμάκι δεν έχω να βάλω μαρμελαδίτσα την τρελάρα μου...Λοιπόν θέλω

τούρτα:tongue::tongue::tongue::tongue:

muffins κεηκ μπανανας!!!!!!!

ζαμπονοτυροπιτακια και με σαλτσα και με κρεμα γαλακτος!!!!!!!!!!

λεμοναδα

Ναι κορίτσια 3η μέρα για τον μπέμπη 2η μέρα για τη μπεμπού, περνάει σιγάσιγά. Δευτέρα δε σας είπα φεύγω πάλι, πάω στον εξωτικό Κάλαμο :D:D για καμιά εβδομάδα!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

τι καλαμακι? κανονικο? γμτ, εμενα μπερδευονται σου λεω κ με τα ποτηρακια...

α! ερωτηση για αυγο..

καλα, τρλλαινονται! απο μισο τρωνε, αλλα αν τους δωσω ολοκληρο θα το φανε πιστευω! αλλα, μετα φρουτο?

τα φρουτα τα τρωτε κρεμα η κομματακια witch?

τα τρωμε κομματακια αλλαοταν εχουμε αυγο το ριχνουμε στη φρουτοκρεμα κ τα αλεθουμε

age.png

και όταν τρώτε κομματάκια τα φρούτα πόσα τρώτε?

witch πως το φτιάχνεις το ρυζόγαλο για τα μωρά? τι γάλα χρησιμοποιείς?

όσο για το αυγό nufi έχει τόση σημασία το πριν ή το μετά? Μπορεί τα δικά σου να το θέλουν μετά!!χεχε προσωπικότητες. Άμα το φάνε απόγευμα πειράζει δηλαδή? και πόσα αυγά την εβδομάδα? απορίες δικές μου τώρα...

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια!

τι κανετε?

περαστικα στα αρρωστουλια...

να ζησουν και τα μωρακια της νεας διδυμομανουλας!

jasmini για το θεμα του αποθηλασμου ειμαι και εγω εδω.. οτι απορια εχεις στειλε μου πμ...γνωμη μου ειναι να ξεκινησεις να περιοριζεις εναν εναν τους θηλασμους κυριως την μερα απασχολοντας τους με παιχνιδια....απο την συμπεριφορα τους φαινεται σαν να μην ειναι ετοιμα για αποθηλασμο αλλα δεν θα ηταν ασχημο να περιορισετε καπως τους θηλασμους ουτως ωστε να ειναι λιγοτερο κουραστηκο και για σενα... επισης οι βολτες ειναι σωτηριες... ξεχνιουνται και δεν ζητανε τοσο συχνα...

επισης φροσο να σου πω οτι τελικα πιστευω πλεον οτι οσο πιο αργα αποθηλασεις τοσο πιο ευκολο ειναι... κι εγω ετσι πιστευα ( στον γιο μου ειχαμε αποθηλασει πανω στον χρονο) αλλα τελικα τωρα με τις μικρες αποδειχτηκε το ακριβως αντιθετο τελικα...

επισης jas γιατι να δωσεις σαυτην την ηλικια το γαλα με το μπουκαλι? δεν πινουν τα μικρα σου με καλαμακι ή με το εκπαιδευτικο καλαμακι?

To εκπαιδευτικό καλαμάκι πιό είναι ? Με κανονικό καλαμάκι δοκίμασα και με ποτήρι και ενώ οτιδήποτε άλλο θα το πιουν με αυτά, το γάλα όχι. Σκέφτομαι μήπως νοικιάσω πάλι θήλαστρο αλλά πού να γυρνάω πάλι στα παλιά...και δεν έχουν και υπομονή αυτά να αντλήσω και δεν το θέλουν μετά ξαναζεσταμένο για να πεις να το αποθηκεύσω ψυγείο... και αν δεν πετύχει, τσάμπα η ενοικίαση...

και όταν τρώτε κομματάκια τα φρούτα πόσα τρώτε?

witch πως το φτιάχνεις το ρυζόγαλο για τα μωρά? τι γάλα χρησιμοποιείς?

όσο για το αυγό nufi έχει τόση σημασία το πριν ή το μετά? Μπορεί τα δικά σου να το θέλουν μετά!!χεχε προσωπικότητες. Άμα το φάνε απόγευμα πειράζει δηλαδή? και πόσα αυγά την εβδομάδα? απορίες δικές μου τώρα...

Κι εγώ πλέον κομματάκια τους τα κόβω και τα τρώνε έτσι γιατί είχαν σταματήσει να τρώνε τα αλεσμένα. Τρώνε περίπου πχ ένα νεκταρίνι και ένα κομμάτι αντίστοιχου μεγέθους καρπούζι.

Επίσης και το φαγητό δεν το τρώνε πια αλεσμένο αλλά πηρουνιασμένο. Αυγό μου είχε πεί ο γιατρός μέρα παρά μέρα.

RKdwp3.png

οχι βρε δε το δινω ντε κ καλα μετα, αλλα εννοω οτι αν φανε απο ενα αυγο, θα εχουν χωρο κ για φρουτακια?

για τις ποσοτητες..

με τη φρουτοκρεμα τρωνε σαφως περισσοτερο! κ 250ml.

σε κομματακια, τωρα πχ εφαγαν μαζι 1 1/2αυγο κ 1ροδακινο κ 2βανιλιες.

στη φρουτοκρεμα τρωνε πιο πολλα κ μεγαλυτερη ποικιλια.

33E7p2.png

τρωνε απο μισο αυγο μια μπανανα ενα ροδακινο και δυο βερυκοκα (αλεσμενα)

σε κομματια εχθες ας πουμε εφαγαν μισο πεπονι (μικρο) και μια μπανανα.αλλη φορα τρωνε μια μπανανα ενα ροδακινο και ενα βερυκοκο.

το ρυζογαλο το φτιαχνω με γαλα νεσλακ και καστανη ζαχαρη.αν θες λεπτομερειες πες.

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...