Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και από μας τους υποτίθεται άρρωστους με κέφι για σκανταλιά δε!! Με πυρετό και ξεκαρδίζονται, παίζουν, τρώνε!! τι να πώ!! Μάλλον οι ευχές σας και η καλή σας ενέργεια!! να ναι καλά και να περνάν έτσι τις ασθένειες τους!!

Twinsaki πολύ ωραία περνάτε!! σούπερ!! Με το βάρος της Μαγουλούς και γω πιστεύω ότι υπάρχουν τα λιγόφαγα μωράκια που απλά αυτοί είναι οι ρυθμοί τους. Τρώει καλά ή κάνει δίαιτα πάλι?

Μπράβο στα nufakia τρώνε σαν μεγάλοι άνθρωποι!! εμένα όταν θα το γυρίσουμε στο φαγητό θα με μπερδεύει η ποσότητα που πρέπει να δώσω!

Τζίνι είδα φωτό!! τέλειες, και αυτή η Σύλια βρε παιδί μου, νούμερο ε?

Τα μωρά ναι ήταν και τα δυο με το κεφάλι, ο μπέμπης γεννήθηκε 2300 και η μπέμπα 2080.

Thanx witchini!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

ακου το κέρατο της ψείρας!χαχαχαχαχα

Καλέ μην αγχωνεστε για το βαρος των παιδιών!Εγω τι να πω που ειναι 1,5 χρονών και 10300 ο ενας,9200 ο αλλος?

νουνουκα μου περαστικούλια σας!!

twins αυτα τα βγαζουν φωτογραφίες κοριτσακι μου!!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

γιωτα πώς τα καταφέρνεις και τους βγάζεις μόνη σου και τους 3;

Εγώ με τα δίδυμα δεν έχω πρόβλημα αλλά ο μεγάλος δεν με ακούει καθόλου.

Όλο μου την κοπανάει και τον κυνηγάμε. Πέρισυ τον είχαμε χάσει κιόλας...

Οπότε δεν το ρισκάρω. Αν τον κυνηγάω τί θα κάνω τα μωρά;

Γιασμίνι εσένα ειδικά δεν σε ξέχασα απλά είναι πολλάααα .....

Εγώ ήμουν λίγο τυχερή γιατί ο ένας αποθήλασε μόνος τους 10 μηνών.

Τί του έκανα δεν ήθελε να θηλάσει οπότε βρήκα ευκαιρία.

Είχα θέμα πολύ γάλα ήμουν και διακοπές, θήλαστρο δεν είχα, πήγα να πάθω ζημιά. Ο άλλος δίδυμος έσκασε από το γάλα τον έβαζα συνέχεια να θηλάσει.

Έτσι την πάτησα και όλη τη νύχτα με πιπίλαγε.

Τελικά μόλις χρόνισε τον αποθήλασα όπως θα αποθήλαζα ένα μωρό.

Έκοβα γεύματα σιγά σιγά και όταν έβλεπα ότι είχα αδειάσει το στήθος και απλά πιπιλούσε δεν τον άφηνα για να μην μου το ξανακατεβάσει.

Αφού άφησα τελικά 1 γεύμα τη μέρα, το έκανα 1 ανά 2 μέρες. Αν τουμπάνιαζα έβγαζα και με το χέρι λίγο ίσα να ανοκουφιστώ.

Όμως μετά από καμιά εβδομάδα; κατέβηκε πάλι πολύ γάλα. Είχα ρωτήσει τότε την Αγλαϊα και μου είπε απλά να το βγάλω με το χέρι να ανακουφιστώ.

Θέλει πολύ υπομονή και προσοχή. Περιττό να σου πω ότι ακόμα έχω λίγο γάλα! κι έχω αποθηλάσει 10 μήνες τώρα.

Πιστεύω επίσης ότι όσο το καθυστερείς τόσο πιο δύσκολο θα γίνεται.

Άσχετο έψαχνα να βρω το θέμα στο πάρεντς να στο στείλω και βρήκα παλιό μου μήνυμα το κάνω επικόλληση: "Μαρία τέλειες οι μικρές. Κι εμείς θηλάζουμε ακόμα αποκλειστικά. Κοντεύουμε 5 μηνών και ήμαστε 9400 & 73,5π. και 9200 & 70π. Κι αν δεν μας πιστεύετε πάρτε ζυγαριές και μεζούρες κι ελάτε για καφέ!" :shock::shock::shock::shock: πωπω είμασταν τεράστιοι :lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Καλησπέρα τσούπρες, μπεμπουλάκια και μέλλοντα μπαμπά!!

Βγήκαμε βόλτα σήμερα αλλά είχε πολύ αέρα και μας έσπασε τα νεύρα. Μόλις κοιμήθηκαν τα μικρά και είπα να μπω να δω νεότερα!

Tzini καλά πάει η μεταφορά στις κούνιες. Ξυπνάνε βέβαια 2-3 φορές μέσα στην νύχτα αλλά νομίζω είμαστε σε καλό δρόμο...

Twins θα κάνουν πάταγο τα twinsakia στην Κρήτη ε? Και τα δικά μου πάντως έχουν περίπου 3 μήνες να πάρουν βάρος. Κολλήσαμε κοντά στα 8 κιλά. Τώρα με τις εξετάσεις θα δούμε.

Nufi φοβερό το τίκερ. Μάλιστα σκέφτομαι να υιοθετήσω κι εγώ την ιδέα του φόντου ευθύς αμέσως!

Witchaki πώς πάνε με τα βηματάκια τα μικρά? Κάνανε άλλη απόπειρα?

RKdwp3.png

Αχ σε ευχαριστώ. Ξέρεις ρε γμτ τι γίνεται....Θηλάζουν ανα 1 ώρα περίπου τα δικά μου. Δεν ξέρω αν απλά ξεδιψάνε ή απλά θέλουν να πιπιλίσουν αλλά αυτό κάνουν. Άσχετα με το φαγητό που θα φάνε, όπου θα φάνε κανονικότατα και φρούτα και φαγητό και κρέμα ή γιαούρτι αλλά από πίσω θέλουν και γάλα. Τους δίνω νερό πίνουν λίγο και μου το πετάνε στα μούτρα και ουρλιάζουν γατζώνονται πάνω μου και προσπαθούν με νύχια και με δόντια (στην κυριολεξία) να κατεβάσουν την μπλούζα. Το γάλα σε μπιμπερό επίσης μου το πετάνε στα μούτρα και έχουμε το ίδιο σκηνικό...

RKdwp3.png

καλημερα κοριτσακια!

τι κανετε?

περαστικα στα αρρωστουλια...

να ζησουν και τα μωρακια της νεας διδυμομανουλας!

jasmini για το θεμα του αποθηλασμου ειμαι και εγω εδω.. οτι απορια εχεις στειλε μου πμ...γνωμη μου ειναι να ξεκινησεις να περιοριζεις εναν εναν τους θηλασμους κυριως την μερα απασχολοντας τους με παιχνιδια....απο την συμπεριφορα τους φαινεται σαν να μην ειναι ετοιμα για αποθηλασμο αλλα δεν θα ηταν ασχημο να περιορισετε καπως τους θηλασμους ουτως ωστε να ειναι λιγοτερο κουραστηκο και για σενα... επισης οι βολτες ειναι σωτηριες... ξεχνιουνται και δεν ζητανε τοσο συχνα...

επισης φροσο να σου πω οτι τελικα πιστευω πλεον οτι οσο πιο αργα αποθηλασεις τοσο πιο ευκολο ειναι... κι εγω ετσι πιστευα ( στον γιο μου ειχαμε αποθηλασει πανω στον χρονο) αλλα τελικα τωρα με τις μικρες αποδειχτηκε το ακριβως αντιθετο τελικα...

επισης jas γιατι να δωσεις σαυτην την ηλικια το γαλα με το μπουκαλι? δεν πινουν τα μικρα σου με καλαμακι ή με το εκπαιδευτικο καλαμακι?

tqj2p3.png vvtJp3.png

Καλημερα!!!!!!!!!

Ηπιαμε γαλατακι,καφεδακι κ ο Τασος πηγε σχολειο....τελευταια μερα σημερα!!!!

ΟΛΓΑ βγαινουμε κ παμε βολτα με το καροτσι,οχι στις κουνιες γιατι αλλιως κι εγω θα κυνηγαω τον Τασο.Απλα εχω βρει μια "θεση" στο καροτσι το διπλο κ καθεται πανω.Οποτε οταν φτανουμε στοον προορισμο μας τον αφηνω κατω αλλα δεν απομακρυνεται.Ευτυχως φοβαται....

Tzini η γειτονισσα που αναφερομαι μενει ακριβως εναν οροφο απο πανω μας κ γενικα κανουμε παρεα,οποτε δεν ειναι τιποτα να κατεβει για μιση ωρα να "παιξουνε" ολα μαζι....αλλα κ παλι θα μπορουσε να αρνηθει.Σημερα παλι θα ερθει για να παω να παρω τον Τασο.

nufi τα δικα σου δεν καθονται καροτσι δλδ????Το ειχα ξεχασει αυτο....να δω πως θα τα κουμανταρω!!!!

Ο συζηξ εχει σεμιναριο 13 00-21 00 οποτε παλι θα τρεχω μονη μου!!!!!

Σε λιγο θα παμε την καθιερωμενη μας βολτιτσα,να παρουμε κ κανενα φρουτο γιατι ξεμειναμε!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

kaλημερες κοπελες μου!

επισης jas γιατι να δωσεις σαυτην την ηλικια το γαλα με το μπουκαλι? δεν πινουν τα μικρα σου με καλαμακι ή με το εκπαιδευτικο καλαμακι?

να σε καλημερισω ξεχωριστα εσενα μιας κ μιλαμε πρωτη φορα!

ομοιοπαθουσα κ συναδελφος κ εσυ?!

εμενα η συλια, η μεγαλη κορη, δεν πινει ευκολα-γενικοτερα το γαλα.

την εχω πατησει με το θεμα, γιατι την αφηνα πολυ ωρα σε αντιθεση με τις οδηγιες του παιδιατρου, που μου ελεγε στο τεταρτο οσο παρει.

να σου δωσω να καταλαβεις σημερα: απο τις 8.30 περιπου, εχω ταισει κ τα 2 διδυμα κ η συλια ειναι ακομα στον καναπε με το μπιμπερο στο στομα! τιςς βαζω κ μια κουταλια δημητρικα μεσα, το ιδιο βιολι! θα την προσπαθησω κ παλι με το καλαμακι μπας κ δω χαιρι κ προκοπη! μεχρι κ hemo βαζω εννιοτε κ παλι με την συγκαταβαση του γιατρου, γιατι ειναι αδυνατο παιδι.(που αν μη τι αλλο, η σοκολατα της αρεσει, αλλα κ παλι αργα τα ζα μου!)

ΟΛΓΑ βγαινουμε κ παμε βολτα με το καροτσι,οχι στις κουνιες γιατι αλλιως κι εγω θα κυνηγαω τον Τασο.Απλα εχω βρει μια "θεση" στο καροτσι το διπλο κ καθεται πανω.Οποτε οταν φτανουμε στοον προορισμο μας τον αφηνω κατω αλλα δεν απομακρυνεται.Ευτυχως φοβαται....

Tzini η γειτονισσα που αναφερομαι μενει ακριβως εναν οροφο απο πανω μας κ γενικα κανουμε παρεα,οποτε δεν ειναι τιποτα να κατεβει για μιση ωρα να "παιξουνε" ολα μαζι....αλλα κ παλι θα μπορουσε να αρνηθει.Σημερα παλι θα ερθει για να παω να παρω τον Τασο.

τι καροτσι εχεις βρε γιωτα? κ σε τι θεση τον βαζεις? μιλαμε κ για τα τρια μαζι, ή κατι δεν καταλαβα καλα?(δεν εχω κατεβασει κ αρκετο καφε)

κ για πες, τι θ αμαγειρεψεις σημερα?

περιττο να σου πω οτι τον αρακα που λεγαμε, δεν τον εφτιαξα καν!

τη μια μερα που ειχα τα ψαρια, ο ν ηταν μεχρι τις 18.00 για σεμιναρια στην ετερεια κ αρκεστηκε να φαει ψητο στη μανα μου επανω που μας ειχε τραπεζομαζωξη (εορταζε το χωριο μας της αγ.παρασκευης) κ χτες παλι τα ιδια, αλλα ηρθε πιο νωρις. το μενου ειχε γεμιστα ορφανα απο την μανα μου παλι (γιατι της εδωσα εγω ρυζι, μη φανταστεις οτι μου μαγειρευει) κ εφυγε με τον γαμπρο μου, γαι να δουνε τον αγωνα σε ενα ταβερνομεζεδοπωλειο. οποτε σημερα θα τα βρει τα γεμιστα μπροστα του, του το ξεκαθαρισα. θα του φτιαξω κ μια ομελετα με τοματα κ τελος. η μαυρη πικρα που θα φαει, θα ειναι οτι δεν θα εχει φετα. την τελειωσε το χρυσο μου!

καλα ας ειχα κ εγω μια τετοια γειτονισσα κ τι στον κοσμο!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...