Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

ου! μεγαλωσατε πολυ witcininia!!!

α, την παρασκευη λοιπον χρονιζετε, αυτο το τικερακι σου ειναι μπερδευτικο!

κ η τουρτα θα ειναΙ η καλυτερη γιατι θα γινει απ τα χερακια της μαμας, που τα κανει ολα με αγαπη κ μαγικα!!:P

33E7p2.png

twins που εισαι???

ρακη κ γω δεν ειμαι φαν..

ειμαι φιλ κ βικ φαν ομως! περπατανε στην κρητη τα καμαρια σου!!!

Εδω είμαι! Εδώ είμαι!

Εχουμε ξεσηκώσει το νησι!!!!!

Και τι δεν έχουμε κάνει.....

Εσείς τι κάνετε;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

νομιζω η εξοχη μας ανοιξε την ορεξη εδω..

γι απογευματινο τα nufakia εφαγαν γεμιστη πιπερια με ολιγες πατατουλες φουρνου κ μετα καρπουζι!!

πολυ σαμερ γκρικ φουντ!!!

τελικα δε τους αρεσει το κλασικο μπεμπε φαγητο που τους εφτιαχνα πηρουνιασμενο νομιζω...

οταν δοκιμαζουν πιο κανονικα φαγητα, ελαφρα μαγειρεμενα παντα, μη το χεσουμε, τα τρωνε μια χαρα!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κ απο εμας!!!!

Ο Θανος κοιμηθηκε και ο Χρηστος με τον Τασο παιζουν στην κρεβατοκαμαρα κ προσπαθουν να κοιμηθουν!!!!!

Ο συζηξ γυρισε πριν καμια ωρα κ εγω ειχα παει παλι για καφε με τα αντρακια μου!!!!

Και αυριο τα ιδια θα εχουμε....με εχουν ξεκανει!!!!!

Θα τα πουμε το πρωι!!!

Αρχισε κ η γκρινια....σας φιλω!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Ελληνάρες τα νουφάκια. Λογικό βέβαια να βαρέθηκαν το μπεμποφαι. Λογικότατο.

Με τον ύπνο της η σκιουρίνα τι κάνει; Πάλι μαζί;

Εγώ ζυγισα τη μαγουλού σήμερα.... 7,700. Οσο και τον προηγούμενο μηνα δηλαδή.

Βρε μήπως πρέπει να απευθυνθώ και σε κάποιον ειδικότερο; ΟΚ, ψηλώνει, μεγαλώνει το κεφάλι της, κάνει νέα κατορθώματα, αλλά γιατί δεν παίρνει βάρος;

Και για το άλλο θέμα, έχω τόσα, μα τόσα σχόλια που μόνο δια ζώσης περιγράφονται! Αλλά πήρα πολλές ιδέες.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

καλησπερες στα γρηγορα γιατι εχω κ τη συλου αγκαλια κ οσονουπω την πελνω κ βαζω για νανακια, διοτι ο χασμπανος λειπει για τον αγωνα (πρωτοτυπο!)

νακι κουκλιτσα μου να σου ζησουν!!!!

ευχομαι οτι καλυτερο στο νεο ξεκινημα σας, σαν γονεις!

συντομα στο σπιτι σας με ηρεμια! (ξεκουρααασου εκει οσο μπορεις... απλα στο ξαναλεω!)

τωρα εισαι μαμα 2 παιδιων κ ευχομαι να ειναι παντα γεματη με αγαπη η αγκαλια σου!

tzini αυτη η συλια παντως ειναι νουμεραντζα,ε? κ στις φωτο φαινεται ξεκαθαρα..απο που να πηρε βρε...??

γκουχ γκουχ! ωρε τι θες να πει ποιητη?

(Μήπως, αν έχεζαν μέσα στην άμμο, όπως οι γάτες, βοηθούσε; )

αψολουτι δε ατακα οβ δε νταυ!

:lol::lol::lol:

Tzini, επειδή εγώ μια μέρα που θα έχω χρόνο (...................................................) θα δω με την ησυχία μου όόόόόλες τις φωτό των βαπτίσεων, θες να γίνουμε φιληνάδες και με τη βούλα, ώστε να αλληλοβλέπουμε και τις δικές μας φωτό;

Καλά, δεν σας είπα να μην μου μιλάτε σήμερα, γιατί έχω δουλειά;;;;;;;;;;;;;;;;

ναι μαμαζελ. ειμαστε φιλες!

αλλα φωτο απο τα βαφτισια=νιεντε!

Μόνο πυρετό έχουν glorr μου, μάλλον ίωση. Εσύ τι έπαθες? δεν έχω φτάσει εκεί :confused::confused: καλά είσαι?

Τα μπεμπέ μου κοιμούνται έβαλα και το φαγακι τους να γίνεται και συνεχίζω τη μελέτη και τα σχόλια.

Αρχικά τζίνι μου τα κατάφερες αν΄'εβασες φωτό? θα πάω να τις δω εντός ολίγου. Όσο για τον τοκετό ήταν μια πολύ δυνατή εμπειρία. Ξεκίνησαν οι πόνοι στη μέση χαμηλα στα γεννέθλια μου!! και γω δεν μπορούσα να φανταστώ ότι σήμαινε κάτι. Την επόμενη είχα πόνους όλο το πρωϊ και το μεσημέρι γύρισε ο σύζυξ από τη δουλειά και του λέω..αγάπη μου ανα μισή ώρα πόνοι, δεν παίρνουμε τον ντοκ ένα τηλ να δούμε τι κάνει??? στις 1 μεσημέρι μπήκα νοσοκομείο και γέννησα 9 και 20 και 10 παρά 20!! Οι πόνοι ήταν οκ ανεχτοί, φυσικά μετά από κάποια στιγμ'η έκανα την πρώτη δόση επισκληριδίου και δεν καταλάβαινα τίποτα. σαν τοκετός τώρα δεν ήταν άκρως φυσιολογικώς όμως. Υπάρχει πιθανότητα ο γιατρός επειδή έφευγε για εξωτερικό να προκάλεσε τον τοκετό κάνοντας κολπική εξέταση 2-3 μέρες πριν. Επίσης, μπήκα χειρουργείο βιαστικά (σε περίπτωση που χρειαζόταν η/και καισαρική) γιατί πέφταν οι παλμοί της μπέμπας. Την τρίτη δόση της επισκληριδίου μου την κάναν την ώρα που γεννιόταν ο μπέμπης ( η αναισθησιολόγος ήταν σε άλλη κοπέλα) και τον μπέμπη τον ένιωσα κανονικά. έριξα μια γκαρίδαρα εκεί!! Η μπέμπα βγήκε σπρωχτή, δηλαδή με το που βγήκε ο μπέμπης αυτή άρχισε να πλέει στη σακούλα που πριν ήταν κοιλιά, την ευθειάσαν με την έξοδο και την τραβήξαν με εμβρυουλκό! Στην οποία φυσικά δεν κατάλαβα τίποτα γιατί είχε πιάσει η ένεση. Εν κατακλείδι ήταν ότι πιο κοντινό σε φτ μπορούσε να γίνει και φυσικά θα το ξαναέκανα αλλά με άλλες συνθήκες. Όταν μου δώσαν τα μωρά στην αγκαλιά μου εγώ έκλαψα και αυτά κοιμόντουσαν!!χαχα, πολύ ήρεμα ήταν. Πολλά είπα!!!

ρε παιδι δεν εχω λογια!

μπραβο σου!

να σε ρωτησω: η μπεμπα ηταν ποιο μικρη, ποιο τσουρουτικη απο τον αγοραρο? να υποθεσω πω ςηταν κ τα 2 με τα κεφαλια κατω?!

φωτοζ? τωωωωρα!

υγ: βαλε κ εμενα στην ιωση. την περασε μονο η μπεμπα κ εβγαλε εξανθηματα επισης!

Καλημερα!!!!

Η νακι μαλλον εχει γεννησει τωρα κ πλεει σε πελαγη ευτυχιας!!!!!

Εγω μολις γυρισα,πηγα ν.σμυρνη κ πηρα κατι ρουχαλακια κ τωρα περιμενω να ερθει μια γειτονισσα με τον 8 μηνων γιο της να κρατησει τα διδυμα να παω να παρω τον Τασο απο το σχολειο....

Τρεχω κ δε φτανω λεμε......τα λεμε αργοτερα!!!!

Φιλια!!!!

και γειτονισσες θα επιστραυτευσω δηλ?! ωωωιμε!

τωρα που εριξα κ ενα τρικουβερτο καυγα με την μανα μου, μαλλον θα παιξει σαν πιθανο ενδεχομενο.

ελεος. αντι να με βοηθαει ρε παιδια, ανακατεβεται εκει που δεν την σπερνουν κ μου την εδωσε. της ειπα απλα κ πολυ ηρεμα οτι δεν μπορω αλλο ετσι. κ να φανταστεις οτι εχω παρει τον φαδερ στο χωριο πολλακις κ του λεω του χριστιανου να της πει να ανεβει στο χωριο, αλλα φυσικα εχει βολευτει κ δεν εχει κ μουρμουρα, τι τρωει, τι κανει κτλ κτλ κτλ.

αυτα τα λιγα εν ταχει. αν δω αν ειναι κ καμια εδω.

ξεκιναω κ μινι μπανιο σε λιγο!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

ε πες ντε!!!!

τι ζουρλαμαρες κανετε???? ερε κρητη τι σε βρηκε!!

Σε όποιο σπίτι πάμε πρέπει οπωσδήποτε να σφουγγαρίσουμε! Μόλις βλέπουν σφουγγαρίστρα, τσακώνονται ποιος θα την πρωτοπάρει. Επίσης συνεχίζουμε να χαιρετάμε τους πάντες, γνωστούς και αγνωστους, αν και του μπέμπη του παίρνει ώρα να εγκλιματιστεί (για την ακρίβεια, να "εγκληματιστεί":p)

Επίσης ο μπέμπης χτες τάισε τη θεία του πίτσα. Σήμερα αρκέστηκε στο να κυνηγάει ένα γάτο (δεν έχουμε περιστερια στο σπίτι, τι να κάνουμε). Και φώναζε τόσο δυνατά που το κακόμοιρο το γατάκι (φιλικότατο και σπιτόγατο) τρόμαξε.

Η μπέμπα σήμερα χώθηκε μέσα σε ένα κουβά και δεν ήθελε να βγεί.

Εγω εντωμεταξύ προειδοποιώ τους πάντες ότι την Κυριακή έχει να πέσει ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Κορίτσιααααααααααα..................Μόλις διάβασα δίπλα σε άλλο θέμα ότι η Νάκι γέννησε Τα μωράκια είναι πολύ καλά. Γεννήθηκαν λέει 2 και 2.030 και χαίρουν άκρας υγείας. Απ ότι κατάλαβα πρέπει η αδελφή της να άνοιξε το θέμα.

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΝΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Περιμένουμε νέα σου.

πες κανενα λινκ βρε κοπελια!

Κοιμηθηκανε ολοι κι ελεγα να ξαπλωσω κι εγω λογω πονοκεφαλου....αλλα τελικα εχω υπερενταση.....κ μετα που θα νυσταξω θα ξυπνησουνε....ετσι λεει ο κανονας!!!!

Καλο μεσημερι....ενα τσιγαρακι παω να κανω κ να προσπαθησω να χαλαρωσω!!!!

εμεις ταιριαζουμε, σαν δυο σταγονες ιδιες μοιαζουμε!

Nunukaki περαστικά σας εύχομαι! Όντως καλοκαιρινή ιωσούλα. Την πέρασε και ο Bill την ημέρα των γενεθλίων του. Κράτησε 3 24ωρα με μια μέρα κενή :) Την ζωηράδα του ομολογώ δεν την είχε χάσει όμως παρόλο που έκαιγε. Η συμβουλή της witch για τις κομπρέσες με ξύδι είναι πολύ καλή. Εγώ είχα πάρει και τα αυτοκόλλητα από το φαρμακείο αλλά δεν έκαναν τίποτα...

Όσο για τον αποθηλασμό σε συνδυασμό με την μεταφορά στις κούνιες τους...νομίζω ότι τα πάω λάου λάου οπότε δεν πιστεύω ότι θα τους επηρεάσει (ελπίζω). Βέβαια 3-4 φορές μόνο έκανα προσπάθεια. Μετά απογοητεύτηκα και τα παράτησα. Σήμερα πήρα το almiron 1-3 (έτοιμο γάλα στο μπουκάλι) να δοκιμάσω το απόγευμα και βλέπουμε.

με την μεταφορα στον υπνο πως τα πας?

σημερα εκανα την σουπερ αλλαγη: η κουκετα της συλιας μεταφερθηκε στο δωματιο των διδυμων κ ειναι στο ιδιο δωματιο με την κουνια της μπεμπας, γιατι φυσικα η συλια δεν κοιμαται ακομα στο κρεβατι της! κ ο μπεμπετος μεταφερθηκε στο δωματιο της συλιας! εκλαψε λιγο το καμαρι μου, αλλα οκ συνηθισε μαλλον για αποψε.

Θηλάζεις? Γιατί εχω ακούσει ότι στα μωρά που θηλαζουν συνήθως αφήνουν λίγες εβδομαδες ακόμα για τις στερεες...

Όσο για το βαρος των μωρών, όσο πιο μικροκαμωμένα και ελαφρια είναι, τόσο πιο γρήγορα τα βαζουν οι παιδιατροι στις στερεες τροφές, για να παρουν βαρος.... Εσεις προφανώς δεν είχατε τετοια θέματα!;)

νεγκατιβ κ στα δυο.

ειδικα η μπεμπα ειναι η πιο τσουρουτικη της φαμιλιας!

Βρε μήπως πρέπει να απευθυνθώ και σε κάποιον ειδικότερο; ΟΚ, ψηλώνει, μεγαλώνει το κεφάλι της, κάνει νέα κατορθώματα, αλλά γιατί δεν παίρνει βάρος;

θα δω ποσο ηταν κ η συλια στην ηλικια την διορθομενη κ θα σου πω.

Σε όποιο σπίτι πάμε πρέπει οπωσδήποτε να σφουγγαρίσουμε! Μόλις βλέπουν σφουγγαρίστρα, τσακώνονται ποιος θα την πρωτοπάρει. Επίσης συνεχίζουμε να χαιρετάμε τους πάντες, γνωστούς και αγνωστους, αν και του μπέμπη του παίρνει ώρα να εγκλιματιστεί (για την ακρίβεια, να "εγκληματιστεί":p)

Επίσης ο μπέμπης χτες τάισε τη θεία του πίτσα. Σήμερα αρκέστηκε στο να κυνηγάει ένα γάτο (δεν έχουμε περιστερια στο σπίτι, τι να κάνουμε). Και φώναζε τόσο δυνατά που το κακόμοιρο το γατάκι (φιλικότατο και σπιτόγατο) τρόμαξε.

Η μπέμπα σήμερα χώθηκε μέσα σε ένα κουβά και δεν ήθελε να βγεί.

Εγω εντωμεταξύ προειδοποιώ τους πάντες ότι την Κυριακή έχει να πέσει ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ!

μα τι νοικοκυροσυνη αυτα τα παιδια?!

βγαλε καμια φωτο την μπεμπα στον κουβα!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Σας καληνυχτώ και σας εύχομαι μια ήρεμη νύχτα. Φιλάκια:P

μου αρεσε αυτο για το τρικαβαλο στη φωτο κ το τζινι03!

οχι τπτ αλλο, κανονικα πρεπει να γινω φιλη με την παπιοφατσα κ τον ξωτικο, να δουν τι βαρη τους περιμενουν!

γουδεναχτεν ντιαρ!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Ελληνάρες τα νουφάκια. Λογικό βέβαια να βαρέθηκαν το μπεμποφαι. Λογικότατο.

Με τον ύπνο της η σκιουρίνα τι κάνει; Πάλι μαζί;

Εγώ ζυγισα τη μαγουλού σήμερα.... 7,700. Οσο και τον προηγούμενο μηνα δηλαδή.

Και για το άλλο θέμα, έχω τόσα, μα τόσα σχόλια που μόνο δια ζώσης περιγράφονται! Αλλά πήρα πολλές ιδέες.

η σκιουρινα θα φαει ξυλο!! κοιμαται στο παρκο της διπλα μου κ καποια τιγμη μες τη νυχτα μετακομιζει μαζι μου..δεν εχει αλλαξει τις συνηθειες της εδω στας εξοχας δυστυχως..

ε, κ εγω δε το παλευω, λεω αν ειναι μια κ καλη κ αποφασιστικα να μπω στην προσπαθεια οταν επιστρεψουμε στη βαση μας..

ο καλος μου εχει επιστρεψει αθηνα εξαλλου, οποτε θελω παρειτσα στο κρεβατι..

για τα κιλα της..τι να πω, εχω ακουσει κ δυο φιλες με τα παιδακια τους ολιγοφαγα κ με χαμηλουτσικο βαρος, αλλα κατα τ αλλα ειναι αψογα, οπως η μαγουλου, οποτε κ οι δικοι τους παιδιατροι δεν τις ανησυχουν..

ξερω γω ομως?

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...