Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Μόνο πυρετό έχουν glorr μου, μάλλον ίωση. Εσύ τι έπαθες? δεν έχω φτάσει εκεί :confused::confused: καλά είσαι?

Τα μπεμπέ μου κοιμούνται έβαλα και το φαγακι τους να γίνεται και συνεχίζω τη μελέτη και τα σχόλια.

Αρχικά τζίνι μου τα κατάφερες αν΄'εβασες φωτό? θα πάω να τις δω εντός ολίγου. Όσο για τον τοκετό ήταν μια πολύ δυνατή εμπειρία. Ξεκίνησαν οι πόνοι στη μέση χαμηλα στα γεννέθλια μου!! και γω δεν μπορούσα να φανταστώ ότι σήμαινε κάτι. Την επόμενη είχα πόνους όλο το πρωϊ και το μεσημέρι γύρισε ο σύζυξ από τη δουλειά και του λέω..αγάπη μου ανα μισή ώρα πόνοι, δεν παίρνουμε τον ντοκ ένα τηλ να δούμε τι κάνει??? στις 1 μεσημέρι μπήκα νοσοκομείο και γέννησα 9 και 20 και 10 παρά 20!! Οι πόνοι ήταν οκ ανεχτοί, φυσικά μετά από κάποια στιγμ'η έκανα την πρώτη δόση επισκληριδίου και δεν καταλάβαινα τίποτα. σαν τοκετός τώρα δεν ήταν άκρως φυσιολογικώς όμως. Υπάρχει πιθανότητα ο γιατρός επειδή έφευγε για εξωτερικό να προκάλεσε τον τοκετό κάνοντας κολπική εξέταση 2-3 μέρες πριν. Επίσης, μπήκα χειρουργείο βιαστικά (σε περίπτωση που χρειαζόταν η/και καισαρική) γιατί πέφταν οι παλμοί της μπέμπας. Την τρίτη δόση της επισκληριδίου μου την κάναν την ώρα που γεννιόταν ο μπέμπης ( η αναισθησιολόγος ήταν σε άλλη κοπέλα) και τον μπέμπη τον ένιωσα κανονικά. έριξα μια γκαρίδαρα εκεί!! Η μπέμπα βγήκε σπρωχτή, δηλαδή με το που βγήκε ο μπέμπης αυτή άρχισε να πλέει στη σακούλα που πριν ήταν κοιλιά, την ευθειάσαν με την έξοδο και την τραβήξαν με εμβρυουλκό! Στην οποία φυσικά δεν κατάλαβα τίποτα γιατί είχε πιάσει η ένεση. Εν κατακλείδι ήταν ότι πιο κοντινό σε φτ μπορούσε να γίνει και φυσικά θα το ξαναέκανα αλλά με άλλες συνθήκες. Όταν μου δώσαν τα μωρά στην αγκαλιά μου εγώ έκλαψα και αυτά κοιμόντουσαν!!χαχα, πολύ ήρεμα ήταν. Πολλά είπα!!!

μπραβο βρε nunuki.....

κ εισαι η μονη που τα εκανες ολα φυσιολογικα...

κ φ.τ. κ θηλασμο!!!ευγε!

33E7p2.png

Witchhhhhhhhhhhhhh έχετε γενέθλια μεθαύριο ε? άντε χρονίζετε κι εσέις. Τι θα κάνετε για να τα γιορτάσετε?

θα κανουμε ενα μινι παρτακι.τωρα φτιαχνω το μενου για να παω για ψωνια.μαλλον ομως ειναι πολλα και θα πρεπει να κοψω κατι.πως θα προλαβω να τα κανω ειναι αλλο θεμα...ευτυχως θα με βοηθησει η νονα.τι καλη κοπελα!απο τις πιο σωστες επιλογες που εχω κανει.παντα προθυμη και παντα μεσα σε ολα.την ζει πραγματικα την μικρη.η μαλλον και τα δυο μωρα!

age.png

περαστικα nunukakia.υπομονη και θα περασει.nunu αν θες συμβουλη,η κομπρεσα με νερο και ξυδι βοηθαει για να τον ριχνει η να τον καθυστερει να ξανανεβει.ετσι γλιτωσαμε αρκετο ντεπον.

age.png

Διαφημίσεις

Να ζήσουν τα μωράκια της Νάκι!!!!!!!!!!!

Μπράβο Νάκι τα κατάφερες σούπερ!!!!!!

Νυνυ περαστικά σας.

Τζίνι Ζάκυνθο θα πάμε για 10 μέρες σε κάποια στούντιο πάνω στη θάλασσα στην περιοχή Βασιλικός. Μετά στο χωριό μου 1 εβδομάδα και μετά στην παραλία της Κατερίνης σε ένα ξενοδοχείο με τα εισιτήρια του ΕΟΤ.

Από κει δεν ξέρω καθόλου. Ελπίζω να είναι καλά.

Κορίτσια σας διαβάζω και μετά ξεχνάω τί ήθελα να γράψω :(.

Μάλλον είναι της ηλικίας.

Σόρυ αν δεν απαντώ σε κάποια, απλά δεν θυμάμαι...

Καλημέρα, καλημέραααααα!!!!

Τι συγκίνηση....γεννήθηκαν τα νέα ανιψάκια???? Αχ τι χαρά!!!!

A2-BABY-1005%20Twin%20Boys%20Announcement.jpg

Naki μου να σου ζήσουν τα νεογέννητα αντράκια σου!!! Πάντα να είναι χαρούμενα και καλότυχα!!!!

RKdwp3.png

Nunukaki περαστικά σας εύχομαι! Όντως καλοκαιρινή ιωσούλα. Την πέρασε και ο Bill την ημέρα των γενεθλίων του. Κράτησε 3 24ωρα με μια μέρα κενή :) Την ζωηράδα του ομολογώ δεν την είχε χάσει όμως παρόλο που έκαιγε. Η συμβουλή της witch για τις κομπρέσες με ξύδι είναι πολύ καλή. Εγώ είχα πάρει και τα αυτοκόλλητα από το φαρμακείο αλλά δεν έκαναν τίποτα...

Όσο για τον αποθηλασμό σε συνδυασμό με την μεταφορά στις κούνιες τους...νομίζω ότι τα πάω λάου λάου οπότε δεν πιστεύω ότι θα τους επηρεάσει (ελπίζω). Βέβαια 3-4 φορές μόνο έκανα προσπάθεια. Μετά απογοητεύτηκα και τα παράτησα. Σήμερα πήρα το almiron 1-3 (έτοιμο γάλα στο μπουκάλι) να δοκιμάσω το απόγευμα και βλέπουμε.

RKdwp3.png

Σήμερα πήγαμε για εξετάσεις αίματος. Πρώτη φορά που σφίχτηκε η καρδιά μου τόσο πολύ ρε γμτ... Στα εμβόλια είμαι πιό χαλαρή. Ίσως επειδή εκεί δεν χτυπάει φλέβα και η σύριγγα μέσα μένει δευτερόλεπτα...ενώ τώρα...ουφ...

Αύριο θα δώσουμε και ούρα για ανάλυση! Δεν μπορούσαμε να τα συνδυάσουμε την ίδια μέρα!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Σήμερα πήγαμε για εξετάσεις αίματος. Πρώτη φορά που σφίχτηκε η καρδιά μου τόσο πολύ ρε γμτ... Στα εμβόλια είμαι πιό χαλαρή. Ίσως επειδή εκεί δεν χτυπάει φλέβα και η σύριγγα μέσα μένει δευτερόλεπτα...ενώ τώρα...ουφ...

Αύριο θα δώσουμε και ούρα για ανάλυση! Δεν μπορούσαμε να τα συνδυάσουμε την ίδια μέρα!

Δυστυχώς όσο μεγαλώνουν, νομίζω ότι γίνονται χειρότερες αυτες οι φασεις...:-(

Οταν ειχαμε νοσηλευτει κ τα μωρα μου ήταν μόλις 45 ημερών, έβλεπα τα μεγαλύτερα παιδακια και σκεφτομουν ότι τουλαχιστον τα δικά μου δεν καταλαβαίνουν τι συμβαίνει, και δεν έχω να αντιμετωπίσω παραπονιαρικα βλέμματα κ φωνές.... :-(:sad::-(

Δεν ξέρω πως θα χειριστω αν χρειαστει(ελπίζω πως όχι), παρομοιες καταστασεις στο μελλον....

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

βρε παιδια, ολες ξεκινησατε πιο νωρις απο εμας τις στερεες. ακομα κ η κοπελα που γεννησαμε μαζι, που ειχε την μικρουλα τσουρουτικη κ θερμοκοιτηδα, της εδωσε νωρις στερεες. μου εστειλα μια φωτο της μπεμπας της κ επαθα πλακα. καμια σχεση με την ελπιδα. ο δαυιδ κ ο γολιαθ ενα πραγμα!

γιατι?

Θηλάζεις? Γιατί εχω ακούσει ότι στα μωρά που θηλαζουν συνήθως αφήνουν λίγες εβδομαδες ακόμα για τις στερεες...

Όσο για το βαρος των μωρών, όσο πιο μικροκαμωμένα και ελαφρια είναι, τόσο πιο γρήγορα τα βαζουν οι παιδιατροι στις στερεες τροφές, για να παρουν βαρος.... Εσεις προφανώς δεν είχατε τετοια θέματα!;)

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Naki82 .............27/7/2011......Αγοράκια......Ιασώ

Να σου ζήσουν!!!!!!!;););););););););):o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o

Laerta...............31/8/2011......1+1.............Λητώ

Katerinad81.......25/9/2011......1+1............

Sevi-Gio ...........07/10/2011.....Αγοράκια......Γαία

Duckface...........2?/01/2012.....Τρίδυμα (2+1)........Mητέρα ή Ιασώ

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...