Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Κουφο,ε? Κ εψαχνε ο ανθρωπος να βρει το ανησυχητικο που του λεγα,δεν εβλεπε τιποτα, κ γω να επιμενω..Μα το ειδα! Ηταν λοιπον τα επονομαζομενα μυρτα..Κ ειναι ακομη εκει..κοιτα να δεις..

Ειχε κ κοσμο χθες, λιγο πριν φυγουμε πηγε να ρωτησει ο συζυξ τα του τοκετου,αλλα του πε next time, να δουμε κ τον υπερηχο σ ενα μηνα, οτι μεγαλωνουν παραλληλα κτλ..Οποτε δεν ξερω ακομη που.

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Nufi και εγώ θα τον ρωτήσω στην επόμενη επίσκεψη που θα το συζητήσουμε αναλυτικά και θα με κατατοπίσει για τα διαδικαστικά. Τελικά μίλησα χτες στο τηλέφωνο με την κα Χρίστιν και άκουγα στο background πολύ κόσμό. Την άδεια θα πάω να την πάρω τη Δευτέρα.

Πως είσαι σήμερα; Ακόμα κατέχεις τον τίτλο της γιαγιάς;;;;;:P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλυτερα σημερα. Εχω κ ενα τετραωρακι σχολειο,κ μετα ικα να μου γραψουν τις κορτιζονες..Ολα ειναι κοντα ευτυχως. Οταν επιστρεψω θα οριζοντιωθω κ θα πλεξω κανα ζιπουνακι!!!!Ο τιτλος θα επανελθει στα χερια μου!

Εγω δεν τον ρωτησα ξανα για πητ.

Αυτη που σου γραφει ο γιατρος του ικα για την αδεια, ειναι η τυπικη της κυησης 40εβδομ, η για μας που εχουμε διδυμα δινει πιο νωρις μια κ αποκλειεται να φτασουμε τοσο πολυ?

Ρωταω γιατι ξερω οτι ξεκιναει 56 μερες πριν τον τοκετο,αλλα της τυπικης, η της αντικειμενικα πιθανης?

33E7p2.png

Είδες πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός.... θα δεις και τα δικά σου πόσο γρήγορα θα μεγαλώσουν... θα γίνουν δύο κουκλάκια τεράστια!!!!!!!:P

Εντωμεταξύ κάποιος κουνιέται όλη την ώρα, μάλλον η μπουμπου... τι σκέφτεται δεν μπορώ να καταλάβω... τι έχει σε αυτό το κεφαλάκι της μέσα και την απασχολεί δεν ξέρω.... Λες να θέλει να πάει βόλτα;

Σε 3 εβδομάδες θα έχουμε τελειώσει και με την κορτιζόνη οπότε θα είμαστε σούπερ! Τη β΄δόση θα την πάρω αύριο πρωι- πρωί!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια!!!! Καλέ γιατί ακεφιές σήμερα?

Εγώ σηκώθηκα πρωί πρωί για να πάω για εξετάσεις. Τώρα όμως νύσταξα πάλι και αφήστε που σήμερα πρέπει να πάω δουλειά γιατί η αδερφή μου που με αντικαθιστά θέλει να πάει γιατρό. Εν το μεταξύ νιώθω τρομερή εξάντληση με το παραμικρό. Δεν τολμώ να σηκωθώ από τον καναπέ και νιώθω λες και έτρεξα χιλιόμετρα, λαχανιάζω σαν διψασμένος σκύλος :) Κουράγιο ψάχνω να βρω για να βγάλω τις ώρες στην δουλειά. Είναι κι αυτή η κωλοζέστη..

RKdwp3.png

Γεια σου Jasmini (31+5!!!!!)

Έπιασε πάλι η ζέστη, όντως!!!! Εκεί πρέπει να είσαστε στα καλύτερα σας τώρα, μακάρι να είμαστε και εμείς εκεί!!!!

Για την εξαντληση δεν θα μιλήσω εγώ, θα μιλήσει το τίκερ! Η παρομοίωση με το σκυλάκι μου άρεσε, όντως και εγώ έτσι νιώθω που και που.

Επειδή σε παλαιότερο πόστ είδα ότι είσαι και εσύ φαν του sex & the city, θα πας να δεις την ταινία που βγαίνει σήμερα;;;

Καλά, μόνο εγώ μιλάω, που έχετε εξαφανιστεί όλες;;; Και εμφανίζεστε σε κάτι μεταμεσονύκτιες προβολές....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

τι κανετε κοριτσακια μου?

Δεν ειδα την εκπομπή για τα βλαστοκυτταρα αλλα και γω οταν εψαξα το θεμα και ρωτησα την ξαδερφη μου που ειναι γιατρός μου ειπε να μην τα κρατησω.Η καλυτερη λύση ισως ειναι η δωρεα.Εγω δυστηχως την πάτησα γιατι καθυστερησα να τηλεφωνησω και γεννησα.Οταν λοιπον στο μαιευτηριο τους παρακαλεσα να τα κρατησαουν για την δημοσια τραπεζα αρνηθηκαν

πωπω twins μπαινεις 31η ε?jasmini μου σε 3 εβδομαδες απ'οτι εισαι εσυ γεννησα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια? Τι μου κάνετε? Πω πω πλησιάζει ο καιρός και για εμάς. Επιτέλουουουουους!!!!!!!!!!!Πως είστε σήμερα? Ρε παιδιά τι γίνεται ,μόνο εγώ δεν κάνω κορτιζόνη?

Διάβασα και το σχετικό άρθρο στον εξάντα (πολύ κατατοπιστικό και μπράβο στην εκπομπή). Πλέον έχει σταματήσει να με προβληματίζει το θέμα των βλαστοκυττάρων, νομίζω ότι αποφάσισα.

Τώρα για το έργο... με έχει πιάσει μιά μανία για θερινή έξοδο (ότι δεν μπορούμε να έχουμε το θέλουμε). Άντε και χωρίς πατατάκια. Έχω ολίγον μουχλιάσει τις τελευταίες μέρες.

Α... για όσες γεννάτε στο Ιασώ: ειδατε ότι έπεσαν οι τιμές; Άντε και στα υπόλοιπα με το καλό!!!!!

Όλγα... σε 3 εβδομάδες από σήμερα... όχι, όχι δεν είμαι προετοιμασμένη... θέλω να κάνω κούρα ομορφίας για να είμαι γοητευτική στο ραντεβού μου :-P.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διάβασα και το σχετικό άρθρο στον εξάντα (πολύ κατατοπιστικό και μπράβο στην εκπομπή). Πλέον έχει σταματήσει να με προβληματίζει το θέμα των βλαστοκυττάρων, νομίζω ότι αποφάσισα.

Τώρα για το έργο... με έχει πιάσει μιά μανία για θερινή έξοδο (ότι δεν μπορούμε να έχουμε το θέλουμε). Άντε και χωρίς πατατάκια. Έχω ολίγον μουχλιάσει τις τελευταίες μέρες.

Α... για όσες γεννάτε στο Ιασώ: ειδατε ότι έπεσαν οι τιμές; Άντε και στα υπόλοιπα με το καλό!!!!!

Όλγα... σε 3 εβδομάδες από σήμερα... όχι, όχι δεν είμαι προετοιμασμένη... θέλω να κάνω κούρα ομορφίας για να είμαι γοητευτική στο ραντεβού μου :-P.

Ε ναι συμφωνώ. Ένα beaute το χρειαζόμαστε.Όχι τίποτα άλλο. Πως θα μας αντικρίσουν τα παιδιά μας? Χα χα χα χα χα .............

Πως είσαι εσύ σήμερα?

:confused:

Ξύπνησα πρωί και έχω γίνει ένα με το τηλέφωνο (πολύ παραγωγική μέρα). Ας το πούμε καλύτερα social networking :confused:.

Εσύ πως τα πας καλό μου; Εγώ νιώθω ως γνωστόν ένα τεράστιο μπαλόνι, αλλά πλέον υγιές μπαλόνι. Και θέλω και beaute!!!!!!!

Τι να πω για την κορτιζόνη; Χμ.. αν σου λεει όχι ο ντόκτορ, έχει τους λόγους του.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...