Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Μόνο πυρετό έχουν glorr μου, μάλλον ίωση. Εσύ τι έπαθες? δεν έχω φτάσει εκεί :confused::confused: καλά είσαι?

Τα μπεμπέ μου κοιμούνται έβαλα και το φαγακι τους να γίνεται και συνεχίζω τη μελέτη και τα σχόλια.

Αρχικά τζίνι μου τα κατάφερες αν΄'εβασες φωτό? θα πάω να τις δω εντός ολίγου. Όσο για τον τοκετό ήταν μια πολύ δυνατή εμπειρία. Ξεκίνησαν οι πόνοι στη μέση χαμηλα στα γεννέθλια μου!! και γω δεν μπορούσα να φανταστώ ότι σήμαινε κάτι. Την επόμενη είχα πόνους όλο το πρωϊ και το μεσημέρι γύρισε ο σύζυξ από τη δουλειά και του λέω..αγάπη μου ανα μισή ώρα πόνοι, δεν παίρνουμε τον ντοκ ένα τηλ να δούμε τι κάνει??? στις 1 μεσημέρι μπήκα νοσοκομείο και γέννησα 9 και 20 και 10 παρά 20!! Οι πόνοι ήταν οκ ανεχτοί, φυσικά μετά από κάποια στιγμ'η έκανα την πρώτη δόση επισκληριδίου και δεν καταλάβαινα τίποτα. σαν τοκετός τώρα δεν ήταν άκρως φυσιολογικώς όμως. Υπάρχει πιθανότητα ο γιατρός επειδή έφευγε για εξωτερικό να προκάλεσε τον τοκετό κάνοντας κολπική εξέταση 2-3 μέρες πριν. Επίσης, μπήκα χειρουργείο βιαστικά (σε περίπτωση που χρειαζόταν η/και καισαρική) γιατί πέφταν οι παλμοί της μπέμπας. Την τρίτη δόση της επισκληριδίου μου την κάναν την ώρα που γεννιόταν ο μπέμπης ( η αναισθησιολόγος ήταν σε άλλη κοπέλα) και τον μπέμπη τον ένιωσα κανονικά. έριξα μια γκαρίδαρα εκεί!! Η μπέμπα βγήκε σπρωχτή, δηλαδή με το που βγήκε ο μπέμπης αυτή άρχισε να πλέει στη σακούλα που πριν ήταν κοιλιά, την ευθειάσαν με την έξοδο και την τραβήξαν με εμβρυουλκό! Στην οποία φυσικά δεν κατάλαβα τίποτα γιατί είχε πιάσει η ένεση. Εν κατακλείδι ήταν ότι πιο κοντινό σε φτ μπορούσε να γίνει και φυσικά θα το ξαναέκανα αλλά με άλλες συνθήκες. Όταν μου δώσαν τα μωρά στην αγκαλιά μου εγώ έκλαψα και αυτά κοιμόντουσαν!!χαχα, πολύ ήρεμα ήταν. Πολλά είπα!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημερα!!!!

Η νακι μαλλον εχει γεννησει τωρα κ πλεει σε πελαγη ευτυχιας!!!!!

Εγω μολις γυρισα,πηγα ν.σμυρνη κ πηρα κατι ρουχαλακια κ τωρα περιμενω να ερθει μια γειτονισσα με τον 8 μηνων γιο της να κρατησει τα διδυμα να παω να παρω τον Τασο απο το σχολειο....

Τρεχω κ δε φτανω λεμε......τα λεμε αργοτερα!!!!

Φιλια!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Τρέχα γιώτα τρέχα!! Νέος τίτλος ταινίας...Τρίτεκνη αλλά ταλαντούχα!!

και συνεχίζω με το σχολιασμό!!!

Zitamar που είσαι κοπέλα μου? Δυο δοντάκια το πεντάκιλο μας? Μας έφαγε λάχανο!!!καλοδάγκωτα!!! επίσης να πω στο πισωγύρισμα που κάνω είδα ότι κλείνετε σήμερα έξι μήνες!! Γίνατε άντρες!!! πάμε για β βρεφική ηλικία παρακαλώ!!! Χαρούμενα εξαμηνογενέθλια!!!!

ξύπνησε ο μπέμπης....

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Μόνο πυρετό έχουν glorr μου, μάλλον ίωση. Εσύ τι έπαθες? δεν έχω φτάσει εκεί :confused::confused: καλά είσαι?

Τα μπεμπέ μου κοιμούνται έβαλα και το φαγακι τους να γίνεται και συνεχίζω τη μελέτη και τα σχόλια.

Αρχικά τζίνι μου τα κατάφερες αν΄'εβασες φωτό? θα πάω να τις δω εντός ολίγου. Όσο για τον τοκετό ήταν μια πολύ δυνατή εμπειρία. Ξεκίνησαν οι πόνοι στη μέση χαμηλα στα γεννέθλια μου!! και γω δεν μπορούσα να φανταστώ ότι σήμαινε κάτι. Την επόμενη είχα πόνους όλο το πρωϊ και το μεσημέρι γύρισε ο σύζυξ από τη δουλειά και του λέω..αγάπη μου ανα μισή ώρα πόνοι, δεν παίρνουμε τον ντοκ ένα τηλ να δούμε τι κάνει??? στις 1 μεσημέρι μπήκα νοσοκομείο και γέννησα 9 και 20 και 10 παρά 20!! Οι πόνοι ήταν οκ ανεχτοί, φυσικά μετά από κάποια στιγμ'η έκανα την πρώτη δόση επισκληριδίου και δεν καταλάβαινα τίποτα. σαν τοκετός τώρα δεν ήταν άκρως φυσιολογικώς όμως. Υπάρχει πιθανότητα ο γιατρός επειδή έφευγε για εξωτερικό να προκάλεσε τον τοκετό κάνοντας κολπική εξέταση 2-3 μέρες πριν. Επίσης, μπήκα χειρουργείο βιαστικά (σε περίπτωση που χρειαζόταν η/και καισαρική) γιατί πέφταν οι παλμοί της μπέμπας. Την τρίτη δόση της επισκληριδίου μου την κάναν την ώρα που γεννιόταν ο μπέμπης ( η αναισθησιολόγος ήταν σε άλλη κοπέλα) και τον μπέμπη τον ένιωσα κανονικά. έριξα μια γκαρίδαρα εκεί!! Η μπέμπα βγήκε σπρωχτή, δηλαδή με το που βγήκε ο μπέμπης αυτή άρχισε να πλέει στη σακούλα που πριν ήταν κοιλιά, την ευθειάσαν με την έξοδο και την τραβήξαν με εμβρυουλκό! Στην οποία φυσικά δεν κατάλαβα τίποτα γιατί είχε πιάσει η ένεση. Εν κατακλείδι ήταν ότι πιο κοντινό σε φτ μπορούσε να γίνει και φυσικά θα το ξαναέκανα αλλά με άλλες συνθήκες. Όταν μου δώσαν τα μωρά στην αγκαλιά μου εγώ έκλαψα και αυτά κοιμόντουσαν!!χαχα, πολύ ήρεμα ήταν. Πολλά είπα!!!

Πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς! Μιλάμε ότι ανατρίχιασα πάλι................. Κουκλίτσα μου, και πάλι μπράβο σου, τι άλλο μπορώ να πω;

rPPrp3.png

Όσο για την ίωση, έλειπες και δεν μας πρόλαβες. Την περάσαμε κι εμείς πριν 3 εβδομάδες. Μόνο πυρετό και τίποτε άλλο. Η γιατρός είπε 3 με 4 24ωρα. Εμάς κράτησε ΑΚΡΙΒΩΣ 3. Μόλις κλείσαμε το 3ο άρχισε η πτώση του πυρετού (είχαμε φτάσει μέχρι 39.2..., μου φύγαν όλα, εννοείται, το παιδί μου ένα 38 είχε κάνει όλο κι όλο από τότε που γεννήθηκε). Ντεπόν - πονστάν εναλλάξ, η γιατρός είπε από 37,5 και πάνω δίνεις αμέσως. Μόλις τελειώσει ο πυρετός, είπε, θα βγάλει εξάνθημα (το ήξερα εγώ από τη Nufi, που πέρασαν τα ίδια). Έτσι κι έγινε. Μόλις ο πυρετός έπεσε, το παιδί γέμισε κοκκινίλα, μέχρι και στ' αυτιά :( :(

Ε, αυτά. Μετά πέρασε κι αυτό. Να χτυπήσω ξύλο, δεν κόλλησε ο μικρός, αν και δεν τους χώρισα λεπτό (κατά τη συνήθειά μου). Από το ίδιο μπιμπερό τους έδινα νερό, με το ίδιο κουτάλι έτρωγαν...

rPPrp3.png

Glorraki, πώς είσαι κουκλίτσα μου;

Τι καλό θα φας σήμερα; :)

Καλά είμαι. Έχω βέβαια πονους αλλά μέρα με την μέρα είναι όλο και καλύτερα. Σήμερα θα φάω πατάτες με αυγά. Χαχαχαχα. Απλό , εύκολο και γρήγορο. Αλλά μ αρέσειειειειειε..................Εσείς τι κάνετε?:P

Κορίτσιααααααααααα..................Μόλις διάβασα δίπλα σε άλλο θέμα ότι η Νάκι γέννησε Τα μωράκια είναι πολύ καλά. Γεννήθηκαν λέει 2 και 2.030 και χαίρουν άκρας υγείας. Απ ότι κατάλαβα πρέπει η αδελφή της να άνοιξε το θέμα.

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΝΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Περιμένουμε νέα σου.

Διαφημίσεις

Να μας ζήσουν τα καινούργια ανηψάκια!!!

Ευγε Νακι!!! Να τα χαίρεσαι για πολλά πολλά χρόνια, με υγεία και ζουζουνιές!!!

και εξάνθημα θα βγάλουμε??....:(:(

εμένα και η μπέμπα σηκώθηκε με πυρετό....38,6...εμείς αγοράκια δε δίνουμε ντεπόν με τόσο χαμηλό πυρετό. 38,2+ και αν δεν έχει περάσει πολύ ώρα από την προηγούμενη δόση ντεπόν- πονστάν το αφήνουμε και άλλο. από 39+ αγχωνόμαστε.

Τα μπεμπέκια μου παρόλο τον πυρετό έχουν ξεκαρδιστεί μεταξύ τους στο γέλιο!!! Μουρλοκομεία σαν την μάνα τους!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Να μας ζησουν τα ανιψακια!!!!!!!

Naki μου να τα χαιρεσαι κ να τους φιλησεις τα πατουσακια τους!!!!!!

Κοιμηθηκανε ολοι κι ελεγα να ξαπλωσω κι εγω λογω πονοκεφαλου....αλλα τελικα εχω υπερενταση.....κ μετα που θα νυσταξω θα ξυπνησουνε....ετσι λεει ο κανονας!!!!

Καλο μεσημερι....ενα τσιγαρακι παω να κανω κ να προσπαθησω να χαλαρωσω!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...