Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια 346 η χοριακη!!! Καλή νομίζω είναι. Η TSH από 0,89 πήγε 1,55 όμως είναι μια χαρά αλλά θα μιλήσω και με τον ενδοκρινολογο μου. Σε δύο μέρες τώρα πάλι άγχος για το διπλασιασμό. 

Μπράβο κορίτσι μου! Τέτοια νέα να ακούμε. Καλούς διπλασιασμούς τώρα. Θα πάνε όλα καλά 🫶🏻

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλημερούδια, κοριτσίνιαααααααααααααααααα!

Μην μου μιλάτε καθόλου σήμερα, έχω πολλή δουλειά και χθες με το μπίρι μπίρι δεν έκανα τίποτα!!!!!!!!!!

Έχουμε κανένα νέο από Naki;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Έχω την αγωνία! Θυμήθηκα ότι πέρυσι αυτή την αγωνία την ζούσαμε κάθε τόσο, διότι ο τοκετός πήγαινε σύννεφο!!!!!!!!!!

Έχει καμιά τηλέφωνό της;;;;;;;; Olga;;;;

Αυτά εσύ τα κανονίζεις συνήθως :)

rPPrp3.png

καλημερουδια!!

witchini στο δηλεσι δεν επλενες περισυ τα μωρουδιακα σου με το σαπουνακι το σωστο κ ειχε μοσχομυρισει η περιοχη?

αχ, τι ωραια τοτε...εν αναμονη ολες..

tzini αυτη η συλια παντως ειναι νουμεραντζα,ε? κ στις φωτο φαινεται ξεκαθαρα..απο που να πηρε βρε...??

33E7p2.png

Διαφημίσεις

ε! καλο!!!!

δεν εχεσε στη θαλασσα η στο μαγιω του ευτυχως...!!!

μολις του εβγαλα το παμπερ για να φορεσει το υπερτυπατο μαγιουδακι του ειδα την κιντερ εκπληξη...

φανταζεσαι να μου τα εκανε al fresco?????

33E7p2.png

ε! καλο!!!!

δεν εχεσε στη θαλασσα η στο μαγιω του ευτυχως...!!!

μολις του εβγαλα το παμπερ για να φορεσει το υπερτυπατο μαγιουδακι του ειδα την κιντερ εκπληξη...

φανταζεσαι να μου τα εκανε al fresco?????

Όχι!!!!!!!!!!!!!!

Ούτε στη φαντασία μου!

Σήμερα θα πάω να πάρω μαγιό. Βρεφικά, γιατί μετά πρέπει να πάρω και για φάλαινα (εμένα, εννοώ, αν αναρωτιέστε), και δεν ξέρω πού πουλάνε τέτοιου τύπου μαγιά.

Επίσης, λέμε το σκ να πάμε για το πρώτο μας μπάνιο, στο εξοχικό κι αυτό σημαίνει ΦΑΣΙΝΑ σε ένα σπίτι κλειστό από πέρυσι το Πάσχα, που ήμουν έγκυος και έτσι κι αλλιώς δεν είχα κάνει τίποτα...... Αλλά, θα πάμε το αποφάσισα!

Nufi, φεύγω 16.8, αλλά από την Δευτέρα που έρχεται και μέχρι την άδεια θα τον έχω πιει κανονικά, διότι στο τμήμα μου είμαστε δύο άτομα και από Δευτέρα θα είμαστε το εξής ένα: Εγώ....

rPPrp3.png

καλημερουδια!!

witchini στο δηλεσι δεν επλενες περισυ τα μωρουδιακα σου με το σαπουνακι το σωστο κ ειχε μοσχομυρισει η περιοχη?

αχ, τι ωραια τοτε...εν αναμονη ολες..

tzini αυτη η συλια παντως ειναι νουμεραντζα,ε? κ στις φωτο φαινεται ξεκαθαρα..απο που να πηρε βρε...??

Ναι,στο Δήλεσι τα έπλενε... Το θυμάμαι κι εγώ, είχα πλάσει εικόνα, όταν διάβαζα το μήνυμά της και δεν μπορώ να τη βγάλω από το μυαλό μου! Ειδυλλιακή... Έπλενε στην αυλή με τους δικούς της τριγύρω!!! Ωραίες στιγμές, ναι, γεμάτες ανυπομονησία και τρυφερότητες!

rPPrp3.png

Tzini, επειδή εγώ μια μέρα που θα έχω χρόνο (...................................................) θα δω με την ησυχία μου όόόόόλες τις φωτό των βαπτίσεων, θες να γίνουμε φιληνάδες και με τη βούλα, ώστε να αλληλοβλέπουμε και τις δικές μας φωτό;

Καλά, δεν σας είπα να μην μου μιλάτε σήμερα, γιατί έχω δουλειά;;;;;;;;;;;;;;;;

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

χα χα!!!δεν το θυμομουν αυτο!ναι επλενα στην αυλη με πρασινο σαπουνι σε λεκανη και εβαζα νερο με το λαστιχο!και η κοιλια τουρλα!ηταν τα πιο μικρα ρουχαλακια που εχω δει ποτε μου!

age.png

χα χα!!!δεν το θυμομουν αυτο!ναι επλενα στην αυλη με πρασινο σαπουνι σε λεκανη και εβαζα νερο με το λαστιχο!και η κοιλια τουρλα!ηταν τα πιο μικρα ρουχαλακια που εχω δει ποτε μου!

...................... :) (σνιφ συγκίνησης)

Και τώρα μας χέζουν στις παραλίες, κατάλαβες;;;;;;;;;

rPPrp3.png

καλημέρα κοριτσούδια!!

Εμείς με πυρετό κοιμηθήκαμε το βράδυ και ξημερώσαμε!! Τι τα λέγαμε χτες giota με τις αρρώστιες....Ο μπέμπης χτυπάει 38+από χτες το απόγευμα και η μπεμπού σήμερα 37+. Αχ βαχ καλοκαιριάτικο. Ιωσούλα υποθέτω, τουλάχιστον εγώ είμαι καλύτερα και την παλεύω αλλά μάλλον την πατήσαμε οικογενειακώς, ήταν και ο σύζυξ χάλι. Τεσπα, περαστικά μας!

Νακι μου καλώς να υποδεχτείς τους αντράκλες σου!! Σήμερα είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής σου με πολλές να ακολουθούν!!!

Επίσης προσπαθώ να διαβάσω αυτά που γράφατε όταν δεν είχα ίντερνετ και έλειπα, ορε μάνα μου, πολυγραφότατες είσαστε, μην πω γλωσσοκοπάνες!!

έχω φτάσει στο σημείο με την φανταστική τούρτα witch!! θα βγεί τέλεια μην αγχώνεσαι εγώ είμαι σίγουρη! Επίσης στο σημείο που jas μου προσπαθείς να μεταφέρεις τους μπομπιρήδες στις κούνιες τους, στο οποίο να σου πώ μια γνώμη? Μήπως προσπαθείς να κάνεις πολλά μαζί? και αποθηλασμό, και κούνιες? Νομίζω θα τους πέσει βαρύ. Για το θέμα του θηλασμού που διάβασα ότι γράφατε, ναι συμφωνώ ότι ένα τρίχρονο να θηλάζει δεν είναι ωραία εικόνα, αλλά ένα δίχρονο δε θα με χάλαγε...ο σύδεσμος θηλασμού και οι αξιόλογοι παιδίατροι προτείνουν ιδανικά τα δυο χρόνια. Στο δια ταύτα όμως όπως λέει και η jas θα ήταν ωραία να μπαίνουμε σε ένα μαγαζί και να μην ψάχνουμε απόμερο μέρος να θηλάσουμε, ή να σταματάγανε οι τριγύρω να μας την λέγανε. π.χ ακόμα θηλάζεις? δε χρειάζεται!!! άμα σταματήσεις να θηλάζεις θα κοιμηθούν, θα ηρεμήσουν, θα γίνουν καλύτεροι άνθρωποι κλπ κλπ:confused::confused:

Τι άλλο ήθελα να σχολιάσω την τρελάρα μου? δεν κράτησα σημειώσεις!!!!

Ααα τζίνι σου χρωστώ απάντηση για το θέμα του τοκετού...θα σου απαντήσω σε επόμενο μήνυμα γιατί αυτό θα γίνει γράμμα σε λίγο :shock::shock:

Twins πως περνάτε?

Nufi με τη θάλασσα καλύτερα τώρα? άμμος και χέσιμο είναι must!!!:D:D

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...