Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια 346 η χοριακη!!! Καλή νομίζω είναι. Η TSH από 0,89 πήγε 1,55 όμως είναι μια χαρά αλλά θα μιλήσω και με τον ενδοκρινολογο μου. Σε δύο μέρες τώρα πάλι άγχος για το διπλασιασμό. 

Μπράβο κορίτσι μου! Τέτοια νέα να ακούμε. Καλούς διπλασιασμούς τώρα. Θα πάνε όλα καλά 🫶🏻

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Naki κοριτσάκι μου καλή λευτεριά να έχεις και η Πααναγίτσα να είναι κοντά σε εσένα και τα παιδάκια σου!! Η ώρα πλησιάζει που θα αντικρύσεις τα θαυματάκια σου!!!

Το κλύσμα εμένα μου το έκανε η προισταμένη στην κλινική το πρωί που πήγα. Νορμάλ όλα όμως...αφού ήμουν και νηστική μια μέρα...

Όσο για την μουσική και σε εμένα είχαν βάλει αλλά πιστέψτε με εκείνη την ώρα από την αγωνία μόνο την μουσική δεν άκουγα! Αφήστε που προσπαθούσα να καταλάβω τι λένε και τι κάνουν οι γιατροί... Το καλό βέβαια ήταν ότι έκανα ραχιαία νάρκωση και όχι επισκληρίδιο και έτσι σε μια ώρα ήμουν όρθια, χωρίς ορούς και καθετήρες και έκοβα βόλτες στους διαδρόμους και για την ακρίβεια πήγαινα να βλέπω να μωράκια μου μέχρι να μου τα φέρουν να τα πάρω αγκαλιά!!! Μα τι συγκινητική στιγμή!!! :) Αχχχχχ...

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

ξεχασα να σου πω οτι σε αυτο το κομματι συμφωνω, αν υπαρχουν γιαγιαδες με σωστη παιδαγωγικη μεθοδο κ οχι αρπα κολλα! κ με υπομονη, κ με φειδω κ χιλια δυο καλα. στην δικη μου την περιπτωση η μαμα μου ειναι ενας πολυ κουρασμενος ανθρωπος, με εντονες εμπειριες απο την ζωη, που δεν μπορει να προσφερει κ πολλα, οσο κ αν νομιζει οτι προσφερει.

για την πεθερα-γιαγια ας μη το πιασουμε! ζει δεν ζει, το ενα κ το αυτο, δυστυχως! εδω το δικο της παιδι δεν μεγαλωσε σωστα, θα με βοηθαγε κ με τα δικα μου?

Μπα, αμφιβάλλω αν υπάρχουν τέτοιες γιαγιάδες που περιγράφεις...

Και η μητέρα μου σαν κουρασμένη πια την βλέπω ή βαριέται...βοηθάει με άλλους τρόπους πχ να πάει να μου ψωνίσει αλλά με τα μωρά είναι λίγο βαριά... Η πεθερά πάλι έχει τα δικά της θέματα οπότε την βλέπω για κανένα μισάωρο μια φορά τον μήνα. Βέβαια εγώ είμαι της άποψης μακρυά και αγαπημένοι και έτσι δεν παραπονιέμαι συχνά...

RKdwp3.png

γεια σας!!!

το σαββατο πηγαμε σε γαμο και μετα στο τραπεζι μεχρι τις δυο.κοιμουνται οπου να ναι οταν νυσταξουν και οση φασαρια και να εχει.

καλα αυτο με τον υπνο οπου να ναι, το ειχε κ η συλου μεχρι περυσι που καθοταν κ στο καροτσι! με νταουλια κοιμοταν!

φετος που την πηγαμε σε ενα γαμο, εκανε τον τζον τραβολτα ολη την ωρα το χρυσο μου! πιο ντανσιν κ βλακειες? εδω το εχω το αθτερι! κυλιοταν στα πατωματα! κ την επομενη μερα ελεγε, να παμε το γαμο, να παμε το γαμο παλι!!!

φαντασου τι θα γινει αν παμε οολοι μαζι σε γαμο.

ε! λογικα θα μας διωξουν!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

να μαι παλι:D

σας ευχαριστω για τις ευχες σας!!

σημερα σκεφτομουνα οτι τα μωρακια μου ειναι πολυ καλα παιδακια και ακουγανε τη μαμα τους(οχι σε σχεση με το φαγητο βεβαια:tongue:) γιατι απο την στιγμη που εμαθα οτι εχω διδυμακια εκανα καθημερινα κηρυγμα οτι πριν τις 27/7 δεν βγαινει κανεις!!και τελικα με ακουσαν:D:tongue:

αχ,σημερα βιαζομαι λιγο,θελω να περασει η ωρα και να ερθει το αυριο!!!!!!

ο γιατρος υποσχεθηκε να εχει μουσικη στο χειρουργειο,ελπιζω ετσι να γινει για να μην ακουω και πολλα πολλα.

Ολη νυχτα σκεφτομουν μολις τα δω τι να τους πω???αλλα η μονη βλακεια που μου ερχεται ειναι να μην πεσουν στα ναρκωτικα,αλλα μαλλον δεν θα ειναι η καταλληλη στιγμη οποτε δε θα το πω.Μαλλον θα γινω μια υστερω μανα!!

αραγε θα γνωριζουν τη φωνη μου??θα ανοιξουν τα ματακια τους να με κοιταξουν???

μακαρι να με κοιταξουν μες τα ματια οπως στις ταινιες!!!!

Υ.Γ.το κλησμα το κανατε μονες σας το προηγουμενο βραδυ στο σπιτι σας ή την ιδια μερα??ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ!!!!μου φαινεται τραγικο,ο αντρας μου λεει να μην το κανω μονη μου και οτι ολες το κανουν και μπλα μπλα μπλα....

Η μαια μου ειπε οτι θα με αφησουν να κανω ενα ντουζακι μετα για να ειμαι οκ,αλλα και παλι!

Καλα πρεπει να εξεφτελιστουμε τοσο πολυ για να γινουμε μανες??

νακι... αντε με το καλο κουκλα μου να τα υποδεχτεις!

ολα μια χαρα θα ειναι. εισαι σε πολυ καλη εβδομαδα! το ξερεις ηδη.

αλλα, ξεκουρασου οσο μπορεις στο μαιευτηριο.

μην ξεχασεις να παρεις ωτασπηδες!

οσον αφορα το κλισμα, μη φοβου τιποτα!

μανα θα γινεις! χεστα ολα!!!(απο την χαρα σου)

που να εβλεπες τι επαθα εγω οταν γεννησα την συλια, που ειχα φαει κ φακες την προηγουμενη κ ηλιοσπορους!!!:shock::lol::mrgreen:

στα διδυμα ημουν προετοιμασμενη! σκαστε!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερούδια!

Πως είστε?Πως είναι τα μικρά σας? Τις τελευταίες μέρες απέχω διότι το τρέξιμο είναι ασύστολο...αλλά χαλάλι.

Σήμερα πήγαμε και κάναμε ένα κοντέϊνερ εξετάσεις, αύριο μπαίνουμε για περίδεση τραχήλου...οπότε, αυτό το διάστημα που μεσολαβεί προσπαθούμε να αράξουμε λίγο και να απολαύσουμε το τρομερό ιμάμ της duckface!

Εχει πολύ τρέξιμο η υπόθεση, αλλά ειλικρινά...χαλάλι!!!!

container κιολας ε?!

κατι ξερεις, κατι ξερεις!

σε κοντερεραδικα ειναι ο χασμπανος.

ολες οκ ή περιμενετε αποτελεσματα?

καλη η μελιτζανα, αλλα μου φερνει καουρες! ειδικα οταν ημουν εγκυος με τσακιζε!!!

ξερετε οτι μετα σας παραδιδω τη σκυταλη με το τραγουδακι:

http://www.youtube.com/watch?v=Pu7LHeJOoTc

νταξ, οχι βολιωτικα, αλλα λεβεντικα λεγω εγω!!!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

εχουν πρηστει και τα ποδια μου απο 38 νουμερο εχω παει στο 40 , σε λιγο απο τα αντρικα θελει να ψωνιζω.

καλα αυτο με τα παπουτσι ειναι στανταρακι μαλλον!

εγω με μπαλαρινες 41 κυκλοφορουσα.

αν ειχε και κανενα φουντακι επανω σωστος τσολιας θα ημανε!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

εννοουσα να σ εχω στο μυαλο μου αν ακουσω για καμια κυρια/κοπελα για τα μπεμπε σου βρε...αν κ απ τη δικη μου(που ημουν πολυ ευχαριστημενη) ισως ακουγα κατι, αλλα τωρα λειπει στη γεωργια για καλοκαιρι.:rolleyes:.

οτσει!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Τα δικά μας νεα....

Σημερα ξεκινήσαμε τα φρουτα και φαγαμε μήλο...!

Στην αρχή μου ξινισαν λιγο τις μουρίτσες τους, αλλα το έφαγαν όλο (μισο μήλο όλο κι όλο!:D) με το γνωστο βεβαια πασαλειμα σε σαλιαρες, πετσετακια κτλ !

Σε γενικές γραμμές τα παμε καλά με τις στερεες τροφές...

βρε παιδια, ολες ξεκινησατε πιο νωρις απο εμας τις στερεες. ακομα κ η κοπελα που γεννησαμε μαζι, που ειχε την μικρουλα τσουρουτικη κ θερμοκοιτηδα, της εδωσε νωρις στερεες. μου εστειλα μια φωτο της μπεμπας της κ επαθα πλακα. καμια σχεση με την ελπιδα. ο δαυιδ κ ο γολιαθ ενα πραγμα!

γιατι?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Μπα, αμφιβάλλω αν υπάρχουν τέτοιες γιαγιάδες που περιγράφεις...

Και η μητέρα μου σαν κουρασμένη πια την βλέπω ή βαριέται...βοηθάει με άλλους τρόπους πχ να πάει να μου ψωνίσει αλλά με τα μωρά είναι λίγο βαριά... Η πεθερά πάλι έχει τα δικά της θέματα οπότε την βλέπω για κανένα μισάωρο μια φορά τον μήνα. Βέβαια εγώ είμαι της άποψης μακρυά και αγαπημένοι και έτσι δεν παραπονιέμαι συχνά...

αλοχα κοπελουδα!

απλα σε αλλα θεματα που θελω να βοηθησει, πχ. κανενα μαγειρεμα ευκολο τωρα που εχω κ τον κορκοδειλο τον χασμπανμο εδω....δεν! προτιμα να νευριαχει κ να χανει την υπομονη της με τα μωρα κ μα τη συλια.

οσο γι ατο μακρυα κ αγαπημενοι, ειμαι υπερμαχος αλλα δεν μπορεσα να τα καταφερω τελικα. ειναι κ η δουλεια του αντρα μου τετοια, που δεν μου αφηνει κ πολλα περιθωρια επιλογης!

πως παει με το γαλα απο μη στηθος?

δεν φανταζομουν ποτε οτι ειναι τοσο δυσκολος ο αποθηλασμος!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Και επανέρχομαι μετα το ταισμα...

Με εχει προβληματισει ενα περιεργο εξανθημα που βγαζει η μεγαλη μου, κατι κοκκινιλες που σε λιγη ωρα ομως φευγουν. Τις περισσοτερες φορες εχουν κατι σαν κορυφουλα, ένα ασπρο με ακανονιστο σχημα κ μεγεθος.

Σας εχει τύχει κάτι παρόμοιο? Εχω παρατηρήσει ότι μερικές φορές εκει που το βγαζει εχει ερθει σε επαφη πχ με τα ζωνάκια απο το καθισματακι του αυτοκινήτου, αλλα το παθαίνει και σε σημεία που δεν φαινεται να εχει ακουμπήσει καπου...

Υπαρχει περιπτωση να ειναι αλλεργική σε κατι? Νομιζω όμως οτι τα εξανθήματα απο αλλεργιες δε φευγουν αμεσως, κάνω λάθος?

θα συμφωνησω με την γουιτση παρακατω.

ωρε γουιτση δεν μου ειπες πια παραλια ειναι καλη προς ορωπο πλευρα.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

σημερα βασικα με επιασε μια κριση πανικου.

το ξεπερασα πηγαινοντας με τη συλια για ψωνια.

κ πολυ αργοτερα οταν εκατσα κ επαιξα με τα διδυμα.

δεν εχω ιδεα τι με περιμενει απο τις 8 αυγουστου κ μετα, που φευγει ο ν.

φευγει ακριβως την στιγμη που φευγει κ η νταντα! καλα οχι οτι με βοηθαγε κ πολυ, αλλα οσο να ναι.... μεεερντ πιο πολυ για τη συλια βασικα, που θα βιωσει ολη την αλλαγη των δεδομενων πολυ αποτομα!

αυτα.καληνυχτω.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

θα συμφωνησω με την γουιτση παρακατω.

ωρε γουιτση δεν μου ειπες πια παραλια ειναι καλη προς ορωπο πλευρα.

καλημερα!!!

δεν ξερω καμια καλη παραλια προς τα εκει γιατι νομιζω οτι ολες εχουν πετρες.εγω τραβιεμαι προς χαλκουτσι,αγριλεζα,δηλεσι.καθαρες ειναι αλλα δεν εχουν εξω και καμια τρελη παραλια.τα παιδια το ευχαριστιουνται παντως οπως τους αρεσε και στη βαρκιζα επισης επειδη ειχε αποκλειστικα αμμο.

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...