Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια 346 η χοριακη!!! Καλή νομίζω είναι. Η TSH από 0,89 πήγε 1,55 όμως είναι μια χαρά αλλά θα μιλήσω και με τον ενδοκρινολογο μου. Σε δύο μέρες τώρα πάλι άγχος για το διπλασιασμό. 

Μπράβο κορίτσι μου! Τέτοια νέα να ακούμε. Καλούς διπλασιασμούς τώρα. Θα πάνε όλα καλά 🫶🏻

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

αστα να πανε nufi.ολη την παραλια τρωει κι εμενα.μονο τις ομπρελες αφηνει.δεν βιαζομαι να περπατησουν!!!!κι αυτο το χεσιμο στην παραλια!τι μεγαλειο!τι απολαυστικη στιγμη.....

age.png

Διαφημίσεις

α!!!!!!! αυριο αυριο ειναι????????????????????????

εμεις το ειπαμε πρωτα για τη μεγαλη τη μπουμπουκιτσα κ μετα ξαναμανα για το σπορο το νουφακο!

αλλα δε το ειχαμε συμφωνησει κ υπηρχαν κ παραφωνιες..

α!!!!!α α αυριο...!!!ε?

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

εμεις χτες πηγαμε στο πανυγηρι του χωριου μου και ομολογω τα μικρα μου πρεπει να τους αρεσε δεν σταματησαν να κουνιουντε οσο ειχε οργανα , πανυγηρτσιδικα σαν την μαμα τους χαχααχα λιγο ηθελα και θα σηκωνομουν να ερηχνα και εναν χορο.

μαρη τρελη που πας με την κοιλια τουρλα κ εσυ, σαν την αδερφη μου την μεγαλη?! πηγε σε πανηγυρι 14 αυγουστου κ 15 γεννησε. ε βεβαια τετοια νταουλια ο σωτηρακης που να τα αντεξει?! κ τσουπ, βγηκε ο διμετρος τωρα σωτος! πωπωωω! πως περναν τα χρονια! 16 χρονων ειναι τωρα!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

giota όσα λες περί παιδικού έχεις δίκαιο αλλά για πιο μεγάλα παιδιά.

Προσωπικά θεωρώ ότι 1 έτους είναι πολύ μικρά.

Και πραγματικά γλυτώνουν πάρα πολλές ιώσεις αν δεν πάνε παιδικό.

Θα τις περάσουν όταν πάνε αλλά άλλο το αμυντικό σύστημα στα 1 κι άλλο στα 3 ή 4.

ΒΕΒΑΙΑ, όταν τα δίδυμα ήταν 2 μηνών η πεθερά μου ήρθε να μας δει και ευτυχώς κόλλησε μόνο τον μεγάλο μου (2 ετών τότε) τον Η1Ν1.

Κι επειδή δεν ήξερα πώς να τον απομονώσω από τα δίδυμα γιατί ήταν πάνω τους όλη την ώρα....τον έστειλα στο νοσοκομείο :(:(:( με τον πατέρα του.

Τους παρακαλέσαμε να τον κρατήσουν γιατί φοβόμουν και πολύ. Είχε παραισθήσεις.

Αν λοιπόν η γιαγιά είναι κοινώς ζώον καλύτερα ο παιδικός.

α δεν με αφήνουν να γράψω θα συνεχίσω σε λίγο.

καπως ετσι με προσανατολισε κ εμενα ο δοκτορ, οταν ζητησα τη συμβουλη του. κ καπως ετσι σκεφτομαι κ εγω. απ την αλλη εχω την μεγαλη σιστερ που λεει οτι ο δοκτορ τα 4 παιδια του δεν τα μεγαλωσε αυτος, αλλα η γυναικα του, οποτε δεν ξερει την ''γλυκα'' κ μιλαει εκ του ασφαλους.

καλα αυτο με την γιαγια, δεν θα το αντεχα! πολυ πιθανο να την φυτευα ατακα κ επιτοπου!

δεν μου ειπες, που κλεισατε στο φιορε του λεβαντε?

εκανα για πολλα χρονια διακοπες στο τζαντε μεχρι το 96.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

jasminio καλη συνεχεια με τον αποθηλασμο..

καποια στιγμη πρεπει να γινει κ αυτο..δε ξερω ποτε ειναι η σωστη βεβαια..

παντως εχω δει μαμα σε φιλικο σπιτι να θηλαζει τον 3χρονο γιο της κ ομολογω το θεαμα δε μου αρεσε...

Ακριβώς γι' αυτό αποφάσισα κι εγώ να ξεκινήσω τον αποθηλασμό αλλά και για άλλους μικρούς λόγους. Πχ να μπορώ να πάω κάπου έξω και να μην ψάχνω μέρος απόμερο να θηλάσω.

σε λιγο καιρο ολες οι εξατασεις θα ειναι ρουτινα,οπως και ολα τα συμπληρωματα διατροφης,ειδικα το σιδηρο!!!!μπλιαχ μπλιαχ μπλιαχ:mad:

βεβαια δεν μπορεις να κανεις αλλιως.

καλη επιτυχια με την περιδεση!

Αν θηλάσεις τα συμπληρώματα τα συνεχίζεις...σίδηρο και ασβέστιο!!

Και επανέρχομαι μετα το ταισμα...

Με εχει προβληματισει ενα περιεργο εξανθημα που βγαζει η μεγαλη μου, κατι κοκκινιλες που σε λιγη ωρα ομως φευγουν. Τις περισσοτερες φορες εχουν κατι σαν κορυφουλα, ένα ασπρο με ακανονιστο σχημα κ μεγεθος.

Σας εχει τύχει κάτι παρόμοιο? Εχω παρατηρήσει ότι μερικές φορές εκει που το βγαζει εχει ερθει σε επαφη πχ με τα ζωνάκια απο το καθισματακι του αυτοκινήτου, αλλα το παθαίνει και σε σημεία που δεν φαινεται να εχει ακουμπήσει καπου...

Υπαρχει περιπτωση να ειναι αλλεργική σε κατι? Νομιζω όμως οτι τα εξανθήματα απο αλλεργιες δε φευγουν αμεσως, κάνω λάθος?

Μήπως είναι τίποτα δροτσίλα από την ζέστη?

Κοριτσακιιιιιιιιιι με το καλό κουκλίτσα μου!!!!!!Καλή λευτερια!!!!!

Μην φοβάσαι τίποτα...θα είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής σου!!!!Περιμένουμε νεα σου σύντομα.

Μαρηηηηηηη την βαλίτσα την εφτιαξές?????

ααα και κάτι αλλο...βγαλε και καμια φωτο πριν φυγεις για μαιευτηριο!χαχαχαχα

Χαχαχαχα κλασική Όλγα....χαχαχαχαχαααα!!!! :P:p:tongue::tongue::P:p

RKdwp3.png

Εντιτ....οι γιαγιαδες ειναι για περιπτωσεις εκτακτου αναγκης...να σου κρατησουν τα παιδια να πας μια εκδρομη με τον αντρα σου,να βγεις ενα βραδυ εξω.....ή αν ειναι αρρωστα κ δεν μπορουν να πανε στο σταθμο...αλλα μεχρι εκει....αλλωστε αυτες μεγαλωσανε τα παιδια τους,δεν ειναι υποχρεωμενες να μεγαλωσουν κ τα εγγονια τους....ετσι το βλεπω εγω...ας κατσουν κ αυτες να ξεκουραστουν κ αν θελουν να βοηθησουν καλοδεχουμενη η βοηθεια αλλα μεχρι ενα σημειο......

ξεχασα να σου πω οτι σε αυτο το κομματι συμφωνω, αν υπαρχουν γιαγιαδες με σωστη παιδαγωγικη μεθοδο κ οχι αρπα κολλα! κ με υπομονη, κ με φειδω κ χιλια δυο καλα. στην δικη μου την περιπτωση η μαμα μου ειναι ενας πολυ κουρασμενος ανθρωπος, με εντονες εμπειριες απο την ζωη, που δεν μπορει να προσφερει κ πολλα, οσο κ αν νομιζει οτι προσφερει.

για την πεθερα-γιαγια ας μη το πιασουμε! ζει δεν ζει, το ενα κ το αυτο, δυστυχως! εδω το δικο της παιδι δεν μεγαλωσε σωστα, θα με βοηθαγε κ με τα δικα μου?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

δεν με παρατατε με τις φορμουλες κ τις ξεφορμουλες ολες?

εχω κ τον αλλο τον τρελοκομειο απο εδω, εχω κ εσας!

ειχε παει μια κυριακη, τωρα προσφατα, στο λαυριο για κατι αγωνες ντριφτινγκ. κ εγω παιδευομουν η καψερη με τρια παιδια! μου εφερε κ βιντεο μη χασω το θεαμα! χεστηκε η φοραδα στο σαλονι δηλ. κ εγενετο ζημια μεγαλη!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...