Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα!! Πόσο χάρηκα!! Είδες κορίτσι μου;;; Τελικά οι πονοκέφαλοι όπως και στην δική μου περίπτωση ήταν σημάδι εμφύτευσης!! Να έχεις μια τέλεια χοριακη 🥰

Πραγματικά αυτό σκεφτόμουν!!! Κι ότι τελικά τα ανύπαρκτα συμπτώματα καμία φορά είναι το σύμπτωμα που ψάχνουμε! Ειλικρινά είχα αναθαρρυσει τότε που μου είπες ότι είχες κι εσύ πονοκεφαλους γιατί σε άλλες εμβρυομεταφορες με πονοκέφαλο είχα πάρει κουλούρα οπότε λέω και τώρα έτσι θα είναι. Σε ευχαριστώ πολύ!!! 

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλησπερούδια!

Πως είστε?Πως είναι τα μικρά σας? Τις τελευταίες μέρες απέχω διότι το τρέξιμο είναι ασύστολο...αλλά χαλάλι.

Σήμερα πήγαμε και κάναμε ένα κοντέϊνερ εξετάσεις, αύριο μπαίνουμε για περίδεση τραχήλου...οπότε, αυτό το διάστημα που μεσολαβεί προσπαθούμε να αράξουμε λίγο και να απολαύσουμε το τρομερό ιμάμ της duckface!

Εχει πολύ τρέξιμο η υπόθεση, αλλά ειλικρινά...χαλάλι!!!!

χαλαλι indeed!!!:D

κ ειναι μια λεξη (το χαλαλι) που θα χρησιμοποιεις κ αργοτερα, στη μετα γεννας εποχη εννοω!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

ναι μπραβο του αλλα ελπιζω να βαλει και τιποτα καλο,μη μου βαλει καμια καραγκουνα!!

η αληθεια ειναι οτι στο μυαλο μου μου φαινονται λιγο καπως ολα,αλλα μαλλον θα ειναι οπως το λες.Πολυ πιο απλα απ'οτι φανταζομαι,αλλα λιγες ωρες μεινανε και θα μου λυθουν οι αποριες!

ιμαμ???????οχι βρε παιδια μη μου το κανετε αυτο!!τρελαινομαι για μελιτζανες αλλα με πειραζουν.βεβαια πολλες φορες τις τρωω και μετα το μετανιωνω.

Γιατίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι;

Τι έχει η καραγκούνα δηλαδή;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

rPPrp3.png

Ολη νυχτα σκεφτομουν μολις τα δω τι να τους πω???

Θα σου βγει αυθόρμητα.... Εμένα, λίγο πριν μου τους δώσουν, μου είπε η μαία μου "σου ελευθερώνω το χέρι σου, πρόσεχε, δεν πρέπει να κάνεις κάτι απρόσεκτο". Κι έτσι είχα το ένα μου χέρι ελεύθερο. Πρώτα μου φέραν τον μεγάλο μου... Έκλαιγε τρελά και είχε τα μάτια του ορθάνοιχτα και με κοίταξε... Τον κοίταξα και δεν είπα λέξη (μην νομίζεις ότι έχεις το 100% των αισθήσεων σου, πάντως). Μετά μου φέραν τον μικρό, που έκανε ένα ουά και σταμάτησε αμέσως. Μετά ήρθε μία νοσοκόμα, ψιλοφρικαρισμένη, κρατώντας τον μεγάλο, και μου είπε "κράτα τον και μίλα του λιγάκι να ηρεμήσει, έχει σηκώσει τα χειρουργεία στο πόδι". Και τότε έβαλα το δάχτυλό μου στο μέτωπό του και του είπα "μην κλαις, αγάπη μου, εδώ είμαι εγώ"... Και, ω! του θαύματος, σταμάτησε και με ξανακοίταξε...

αλλα η μονη βλακεια που μου ερχεται ειναι να μην πεσουν στα ναρκωτικα,

Αυτό σίγουρα θα τους το πω κι εγώ. Θα είναι η πρώτη συμβουλή, που θ' ακούσουν από το στόμα μου. Τρέμω αυτή τη μάστιγα..................

αλλα μαλλον δεν θα ειναι η καταλληλη στιγμη οποτε δε θα το πω.

Μάλλον, ναι....

Μαλλον θα γινω μια υστερω μανα!!

Μην ανησυχείς, δεν θα είσαι η μόνη...

αραγε θα γνωριζουν τη φωνη μου??

Τη φωνή της μανούλας, αμέσως!

θα ανοιξουν τα ματακια τους να με κοιταξουν???

Αμέ, θέλουν τόσο να σε γνωρίσουν καλύτερα....

μακαρι να με κοιταξουν μες τα ματια οπως στις ταινιες!!!!

Έτσι θα γίνει... Όπως στις ταινίες...

Υ.Γ.το κλησμα το κανατε μονες σας

Δεν κάνω τέτοια πράγματα εγώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Υπάρχουν και οι νοσοκόμες, που πληρώνουμε αδρώς!!!!!!!!!!!

Καλα πρεπει να εξεφτελιστουμε τοσο πολυ για να γινουμε μανες??

Δεν είναι ξεφτίλα! Πρέπει να νιώθεις περήφανη :)

Σου έχω και τις απαντήσεις άνωθεν!!!!

rPPrp3.png

Kαλησπέρα κι απο εμάς!!!

Νaki με το καλό αυριο....!!!!

Mην εχεις καθόλου αγχος, πριν το καταλάβεις καλά-καλά θα εχεις γίνει μαμά!

Το μόνο που εχεις να κάνεις τώρα είναι να χαλαρώσεις και να απολαυσεις την πιο μαγική, όμορφη, ονειρεμένη, υπέροχη, αξεχαστη, φανταστική, γλυκιά εμπειρία της ζωής σου......:P:p:p:p:p

Οταν θα σου φερουν τα μωρακια μπορεί να εχουν ανοιχτα ή κλειστα τα ματακια τους (εμενα η μια μπεμπα τα ειχε ανοιχτα, η αλλη κλειστα), λένε ότι σε αυτή τη φαση τα μωράκια δε βλεπουν (εγω παλι όσο αφελές κι αν ακούγεται εχω τις αμφιβολίες μου γι'αυτο)...

Επισης, ξέρεις ότι θα πρεπει οσο εισαι στο μαιευτήριο να ξεκουραστεις και να κοιμηθείς γιατί μετά.... για λίγους τουλαχιστον μήνες αυτά τα ξεχνας...!!!

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

agorakia προεκλαμψια,ε??γι'αυτο μου κοιτουσε συνεχεια τα ποδια αν εχουν πρηστει,μου επαιρνε την πιεση και με ζυγιζε καθε φορα??α,τον ατιμο και δεν μου ειπε τιποτα!!!!;)

βεβαια εγω δεν ειχα τιποτα,ειμαι υποτασικη και δεν ειχω πρηστει καθολου,ευτυχως.

Μαλιστα πριν καιρο εβγαλα και την βερα μου γιατι μου εβγαινε και φοβηθηκα μην τη χασω.

Χμ, ναι! Κι εγώ υποτασική είμαι αλλά λίγες μέρες πριν γεννήσω ένα ελαφρύ τουμπάνιασμα στα ποδαράκια το έπαθα κι ένα 14 μεγάλη, 8 (αν θυμάμαι καλά, ίσως και περισσότερο) μικρή, το χτύπησα εκείνη τη μέρα με τις ξαφνικές εξετάσεις.

Ελαφρύ τουμπάνιασμα. Μόλις σταμάτησα το αλάτι, εξαφανίστηκε. Σε λιγότερο από 24 ώρες!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Τα δικά μας νεα....

Σημερα ξεκινήσαμε τα φρουτα και φαγαμε μήλο...!

Στην αρχή μου ξινισαν λιγο τις μουρίτσες τους, αλλα το έφαγαν όλο (μισο μήλο όλο κι όλο!:D) με το γνωστο βεβαια πασαλειμα σε σαλιαρες, πετσετακια κτλ !

Σε γενικές γραμμές τα παμε καλά με τις στερεες τροφές...

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Και επανέρχομαι μετα το ταισμα...

Με εχει προβληματισει ενα περιεργο εξανθημα που βγαζει η μεγαλη μου, κατι κοκκινιλες που σε λιγη ωρα ομως φευγουν. Τις περισσοτερες φορες εχουν κατι σαν κορυφουλα, ένα ασπρο με ακανονιστο σχημα κ μεγεθος.

Σας εχει τύχει κάτι παρόμοιο? Εχω παρατηρήσει ότι μερικές φορές εκει που το βγαζει εχει ερθει σε επαφη πχ με τα ζωνάκια απο το καθισματακι του αυτοκινήτου, αλλα το παθαίνει και σε σημεία που δεν φαινεται να εχει ακουμπήσει καπου...

Υπαρχει περιπτωση να ειναι αλλεργική σε κατι? Νομιζω όμως οτι τα εξανθήματα απο αλλεργιες δε φευγουν αμεσως, κάνω λάθος?

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

κοριτσακια γλυκα μου επειδη μαλλον δε θα ξαναμπω για μερικες μερες να σας πω οτι μονο που μου περιγραφετε τις στιγμες αυτες με τα μωρακια σας,παιρνω δυναμη,ανυπομωνω και αληθεια ξεαγχωνομαι!!!

το καλυτερο ειναι αυτο που λετε,να χαλαρωσω και να το απολαυσω,αλλωστε με καποιον τροπο πρεπει να βγουν τα μωρακια.Ολα καλα θα πανε,ναι!

σας ευχαριστω για ολες τις συμβουλες και τις πληροφοριες που μου δωσατε σε ολη μου την εγκυμοσυνη και για την υπομονη που δειξατε με το αγχος που ειχα.

Ετοιμαστειτε ομως γιατι θα επιστρεψω δριμυτερη με πολυ περισσοτερες αποριες για τα μωρακια μου!!!

θα μπω το συντομοτερο δυνατο να σας τα πω με καθε λεπτομερεια!

φιλακια σε ολες σας και στα μωρακια σας!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

κοριτσακια γλυκα μου επειδη μαλλον δε θα ξαναμπω για μερικες μερες να σας πω οτι μονο που μου περιγραφετε τις στιγμες αυτες με τα μωρακια σας,παιρνω δυναμη,ανυπομωνω και αληθεια ξεαγχωνομαι!!!

το καλυτερο ειναι αυτο που λετε,να χαλαρωσω και να το απολαυσω,αλλωστε με καποιον τροπο πρεπει να βγουν τα μωρακια.Ολα καλα θα πανε,ναι!

σας ευχαριστω για ολες τις συμβουλες και τις πληροφοριες που μου δωσατε σε ολη μου την εγκυμοσυνη και για την υπομονη που δειξατε με το αγχος που ειχα.

Ετοιμαστειτε ομως γιατι θα επιστρεψω δριμυτερη με πολυ περισσοτερες αποριες για τα μωρακια μου!!!

θα μπω το συντομοτερο δυνατο να σας τα πω με καθε λεπτομερεια!

φιλακια σε ολες σας και στα μωρακια σας!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Κουκλίτσα μου, η Παναγία κοντά σου να είναι!

Αν και είναι καισαρική, εγώ θα το πω γιατί μου αρέσει...

Μ' έναν πόνοοοοοοοοοοοοοοο!!!!! :)

Στείλε μου ένα πμ με το κινητό σου, για να μάθουμε νέα σου αύριο!!!!!!!!!!!! Και, αν μπορείς, μπες και το πρωί, πριν φύγεις! Είναι παράδοση!

Καλή λευτεριά και η ώρα η καλή!!!!!

rPPrp3.png

Naki με το καλο να παρεις αγκαλιτσα τα μωρακια σου!!!!!

Εμεις ετοιμαστηκαμε για υπνο....τα διδυμα κοιμηθηκανε ηδη κ ο Τασος προσπαθει.

Πηγαμε βολτα με το καροτσι,εγω κ οι 3 αντρες μου.Πηγαμε vodafone κ ρωτησα για ασυρματο ιντερνετ κ μετα πηγαμε για καφε στο μετρο του Ν.Κοσμου που περναει κ το τραμ,ηπιαμε κ τον χυμο μας κ γυρισαμε.Καναμε μπανακι,επλυνα νεροχυτη κ τωρα νανακια....αυριο παλι βολτιτσα,αναλογως την ορεξη των διδυμων ισως παω για ψωνια....εννοω ρουχα κ παπουτσια που θελω να αγορασω εδω και 2 μηνες!!!!

Σας φιλω ολες τις γλυκες μανουλες και θα τα πουμε το πρωι!!!!!!

Καλο βραδυ!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακιιιιιιιιιι με το καλό κουκλίτσα μου!!!!!!Καλή λευτερια!!!!!

Μην φοβάσαι τίποτα...θα είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής σου!!!!Περιμένουμε νεα σου σύντομα.

Μαρηηηηηηη την βαλίτσα την εφτιαξές?????

ααα και κάτι αλλο...βγαλε και καμια φωτο πριν φυγεις για μαιευτηριο!χαχαχαχα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

naki περιμενουμε να σε ακουσουμε το συντομοτερο!θα γινεις μανουλαααααααα!!!!!!!!!

βηματακια τελος.μεχρι εκει ηταν.μας εμεινε η χαρα!!!ο μουργος ουτε καν προσπαθει!!!αλλα ρε παιδια ολο σκαρφαλωνουν.δεν μπορω πλεον να τα αφησω λεπτο μονα τους.

οσο για τις εξοδους μην νομιζετε οτι ειναι παντα οπως θα τις ηθελα.απλα τωρα που δεν δουλευω εχω περισσοτερη υπομονη μαλλον και τα βλεπω απο την αστεια πλευρα τους.στον γαμο ο μικρος λυσσαξε αλλα ολο και καποιος χαιροταν να τον παρει αγκαλια γιατι ημασταν πολλοι.

glorr σιδερενια!!!

linaki μηπως ιδρωνουν εκει που ειναι τα λουρια ή μηπως τριβεται το δερματακι τους?εμενα παντως το παθαινουν καμια φορα και βγαζουν κατι κοκκινιλες.

age.png

να μαι κ γω!

σημερα ο σπορος εφαγε αμμο κ χεστηκε στην παραλια!

η σουσου στεκεται καμποσα δευτερολεπτα ορθια μονη της. αλλα βημα μπα..

naki καλο τελευταιο με κοιλιτσα βραδακι!!!!!

θα περιμενουμε νεα σου καποια στιγμη!!

33E7p2.png

σκαρφαλωμα κ εμεις πολυ..

ποτε σταματανε να βαζουν τα παντα στο στομα??? καποια μερα θα βρω κνενα ποδαρακι ζουζουνιου να εξεχει απ τα χειλακια του δοκιμαστη των παντων σπορου μου!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...