Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλησπερούδια!

Πως είστε?Πως είναι τα μικρά σας? Τις τελευταίες μέρες απέχω διότι το τρέξιμο είναι ασύστολο...αλλά χαλάλι.

Σήμερα πήγαμε και κάναμε ένα κοντέϊνερ εξετάσεις, αύριο μπαίνουμε για περίδεση τραχήλου...οπότε, αυτό το διάστημα που μεσολαβεί προσπαθούμε να αράξουμε λίγο και να απολαύσουμε το τρομερό ιμάμ της duckface!

Εχει πολύ τρέξιμο η υπόθεση, αλλά ειλικρινά...χαλάλι!!!!

σε λιγο καιρο ολες οι εξατασεις θα ειναι ρουτινα,οπως και ολα τα συμπληρωματα διατροφης,ειδικα το σιδηρο!!!!μπλιαχ μπλιαχ μπλιαχ:mad:

βεβαια δεν μπορεις να κανεις αλλιως.

καλη επιτυχια με την περιδεση!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

Ευχαριστούμε πολύ πολύ για τις ευχές σας. Ναι είμαι καλύτερα σήμερα και μπορώ να τρώω κανονικά. Ναιαιαιαιαιαια...................Προσοχή πολύ στα βάρη. Δεν σηκώνω παιδιά και τέτοια. Θελει χρόνο η αναρρωση.

ΝΑΚΙ αύριο τέτοια ώρα θα είσαι κι εσύ μια διδυμομανούλα? Πωπωπωπω................Τέλειααααααααααααααα..................Εύχομαι όλα να πάνε καλά και γρήγορα θα αντικρίσεις δύο όμορφες φατσούλες.

Μπορώ να φανταστώ πως αισθάνεσαι. Αλλά μην αγχώνεσαι. Όλα θα πάνε τέλεια και θα είναι για σένα μια αξέχαστη εμπειρία................;)

nufi μεγαλο πακετο! σε καταλαβαινω. να θες να χαλαρωσεις για μια ωριτσα κ να μην σε αφηνουν.

(τετοια θα εχω κ εγω η καψερη?! ωωωιμε! βαστατε τουρκοι τα αλογα!)

για την δουλεια που λες, τι εννοεις?

εκτος αν εχεις κατι αλλο κατα νου. στειλε πιμιο.

εννοουσα να σ εχω στο μυαλο μου αν ακουσω για καμια κυρια/κοπελα για τα μπεμπε σου βρε...αν κ απ τη δικη μου(που ημουν πολυ ευχαριστημενη) ισως ακουγα κατι, αλλα τωρα λειπει στη γεωργια για καλοκαιρι.:rolleyes:.

33E7p2.png

Ως προς το πρόγραμμα τώρα. Εμείς δεν τους βγάζουμε ποτέ από το πρόγραμμα, διότι είναι ικανοί να κάνουν τον κόσμο άνω κάτω. Εγώ τους έχω πρόγραμμα, βέβαια, σε όλα. Φαγητό, ύπνος, μεσημέρι, απόγευμα. Όλα με απόκλιση 10λεπτου! (Μόνο στο χέσιμο δεν έχω καταφέρω να επέμβω, αλλά, πού θα μου πάει, θα το ελέγξω κι αυτό, κάποια στιγμή!)

Οπότε, έτσι και αργήσουμε πέραν του 10λεπτου αυτού, την πληρώνουμε όλοι!

Nunukaki, μας έλειψες, βρε κοριτσάκι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι κάνουν τα μπεμπίνια σου;

χαχχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια τι κανετε;

naki αντε με το καλο κουκλα μου και μην αγχωνεσε(μιλαει η ψυχραιμη ποιος ξερει τι θα κανω οταν ερθει η δικη μου ωρα) μετα η laerta μας και μετα εγω πω πω ωρες ωρες σκευτομαι οτι σε λιγο καιρο δεν θα εχω κοιλια και δεν θα νιωθω και θα βλεπω τα μωρακια μου να κουνιουντε μεσα εκει , αχ ποσο μ αρεσει οταν κουνιουντε!!!!!!!

froso k giota εχω και εγω φατσοβιβλιο αντε να γινουμε φιλες

nufi χαλκιδικη ε ; δεν ξερω αν σου ειπα και εγω χαλκιδικη μενω αντε αν σε βολευει να βρεθουμε;

εμεις χτες πηγαμε στο πανυγηρι του χωριου μου και ομολογω τα μικρα μου πρεπει να τους αρεσε δεν σταματησαν να κουνιουντε οσο ειχε οργανα , πανυγηρτσιδικα σαν την μαμα τους χαχααχα λιγο ηθελα και θα σηκωνομουν να ερηχνα και εναν χορο.

το απογευμα θα παω για τα τελευταια ψωνια , αυριο ερχετε και ο ασπρυτσης και ετοιμαζομαι σιγα σιγα πλυσιμο σιδερο και τακτοποιημα .

κατερινιου κατσε στ αυγα σου κ ασε τους χορους κ τα πανηγυρια!!!! μετα να δεις χορους κ πανηγυρια!! ολη μερα στη γυροβολια θα σαι!!

κατσε να συνελθω απ τη χτεσινη παταγωδως αποτυχημενη βολτα, κ τα ξεναλεμε για συναντηση!!

33E7p2.png

γεια σας!!!

nufaki μου θα εχετε και καλες μερες.ειναι και αυτα με τις ωρες τους.δεν εχουν παντα την ιδια ορεξη και ποτε δεν ξερεις ποτε μπορει να σκαει κανενα κωλοδοντο.

εμεις σχεδον δεν εχουμε προγραμμα και ολα πανε μια χαρα.πανω κατω τρωνε μια αλφα ωρα αλλα αυτο μπορει να αλλαξει στο φτερο.ειναι πολυ ευκολα στο να προσαρμοζονται στον χωρο και τις περιστασεις.το σαββατο πηγαμε σε γαμο και μετα στο τραπεζι μεχρι τις δυο.κοιμουνται οπου να ναι οταν νυσταξουν και οση φασαρια και να εχει.

καλως κακως δεν ξερω,παντως μου κανουν τη ζωη μου πολυ ευχαριστη και συνεχιζω να γυρναω και να κανω διαφορα οπως και οταν ημουν ελευθερη ακομη απλα στο πισω καθισμα εχω δυο μωρα που χορευουν με αυτα που ακουμε στο ραδιοφωνο!

:shock: ε...μη ξεχναμε οτι εισαι κ μαγισσα εσυ..!!!!

33E7p2.png

naki naki αυριο δε θα σαι πια εγκυακι...!!

με το καλο κ ευχομαι πραγματικα να τη ζησεις ομορφα κ να την απολαυσεις την εμπειρια..

εμενα μου στοιχισε που το εζησα ετσι κ δε πολυκαταλαβα τι εγινε..

θα κανω καμια υπνωση καποια στιγμη μηπως κ μπουν ολα σε μια ταξη..χμμμμμμμ

33E7p2.png

κατσε να συνελθω απ τη χτεσινη παταγωδως αποτυχημενη βολτα, κ τα ξεναλεμε για συναντηση!!

Α τόσο καλά. Την παίρνω πίσω την ερώτηση που σου έκανα πρίν λίγο αν ήταν ωραία στην Άφυτο που είχες πει ότι θα πηγαίνατε. Εντάξει δεν πειράζει. Θα το ξαναεπιχειρήσετε?;)

jasminio καλη συνεχεια με τον αποθηλασμο..

καποια στιγμη πρεπει να γινει κ αυτο..δε ξερω ποτε ειναι η σωστη βεβαια..

παντως εχω δει μαμα σε φιλικο σπιτι να θηλαζει τον 3χρονο γιο της κ ομολογω το θεαμα δε μου αρεσε...

33E7p2.png

Διαφημίσεις

jasminio καλη συνεχεια με τον αποθηλασμο..

καποια στιγμη πρεπει να γινει κ αυτο..δε ξερω ποτε ειναι η σωστη βεβαια..

παντως εχω δει μαμα σε φιλικο σπιτι να θηλαζει τον 3χρονο γιο της κ ομολογω το θεαμα δε μου αρεσε...

Τρίχρονο και θήλαζε ακόμη? ήμαρτον ρε παιδιάααααααααααα................Είπαμε. Φυσικά και δεν θα ήταν και το καλύτερο θέαμα.............Βέβαια περί ορέξεως.......................

glorr αντε συντομα κ μουσακα!!!

ε, ναι μωρε ολο κ θα ξαναβολταρουμε..δεν ειναι παντα ετσι,αλλα χθες πραγματικα με πηρε απο κατω..

εβλεπα κ κατι αλλα μωρα που καθοντουσαν ηρεμα ηρεμα στα καροτσια τους κ οι γονεις επιναν το ποτακι τους κ αισθανθηκα βλαξ!

αλλα εδω παλι τηνε βρηκα τη συμπαρασταση που χρειαζομουν...κ ενιωσα κ παλι οτι υπαρχουν κ ομοιοπαθουσες....

υπαρχει βεβαια κ η witch που καποια στιγμη θελω να μου δωσει τα μαντζουνια της!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

33E7p2.png

glorr αντε συντομα κ μουσακα!!!

ε, ναι μωρε ολο κ θα ξαναβολταρουμε..δεν ειναι παντα ετσι,αλλα χθες πραγματικα με πηρε απο κατω..

εβλεπα κ κατι αλλα μωρα που καθοντουσαν ηρεμα ηρεμα στα καροτσια τους κ οι γονεις επιναν το ποτακι τους κ αισθανθηκα βλαξ!

αλλα εδω παλι τηνε βρηκα τη συμπαρασταση που χρειαζομουν...κ ενιωσα κ παλι οτι υπαρχουν κ ομοιοπαθουσες....

υπαρχει βεβαια κ η witch που καποια στιγμη θελω να μου δωσει τα μαντζουνια της!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χαχαχα. Ευχαριστώ Nufaki. Έλα βρε μην απογοητεύεσαι , όλοι κάπως έτσι είμαστε. Είναι αυτή η δύσκολη περίοδος τώρα. Κι εμένα κάποιες φορές δεν κάθονται με τίποτα. Άλλες πάλι κάθονται. Κι εμένα τώρα θέλουν να περπατήσουν, εγώ δεν μπορώ καθόλου τώρα, όσο μπορούν οι δικοί μου λοιπόν κι ο μπαμπάς μας ότι ώρα γυρνάει από την δουλειά. Τι να κάνουμε? υπομονή μόνο. Όσο για την Witch μάλλον θα πρέπει να τα γράψει και να τα βγάλει φωτοτυπία να μας τα μοιράσει τα μαντζούνια της.............:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...