Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Σας ευχαριστώ πααααρα πολύ όλες σας!!! Πήγα και έκανα και χοριακη και tsh και περιμένω αποτελέσματα προς το μεσημεράκι. Εύχομαι από την καρδιά μου σε όλες τις κοπέλες να κρατήσουν στα χέρια τους υγιή μωράκια γιατί ο αγώνας που δίνουμε είναι τόσο δύσκολος που μόνο οι ίδιες γνωρίζουμε. Έχω κλάψει από παράπονο σε πολλές αίθουσες ωοληψιας αλλά εκεί, εσφιγγα τα δόντια και συνέχιζα. Θα προσεύχομαι γα όλες σας, για όλες μας. Σας ευχαριστώ για τη στήριξη σας!!! 

• Λουλούδια 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Αν το παιδι ειναι "αρρωστιαρικο" θα σου αρρωσταινει κ σε γυαλα να το εχεις....οτι θα κολλανε πιο ευκολα επισης ισχυει...αλλα δεν μπορεις να τα εχεις συνεχεια διπλα σου κ αλλωστε καλυτερα να αρρωσταινει απο αλλα παιδια...για φαντασου να ειναι αρρωστη η γιαγια κ να φτερνιζεται κ να πεταγεται το σαλακι πανω στο παιδι......

Δεν έχεις άδικο, αλλά η εμπειρία του "άρρωστου μωρού" σε κανέναν δεν αρέσει. Αυτό που λέω είναι ότι αν είναι να αρρωσταίνουν και τελικά να τα κρατάνε οι γιαγιάδες άρρωστα είναι δώρον άδωρο. αχ βαχ...για να καταλάβεις είμαι λίγο μουλάρα (εννοώντας κτητική) με τα μωρά και φοβάμαι μην αποφασίσω για τη δικιά μου ευχαρίστηση. Ξέχασα να αναφέρω ότι θα υπάρχει και μια κοπέλα τετράωρη να βοηθάει την κατάσταση, αλλά ποτέ μόνη της.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Καλως ή κακως ειμαι υπερ του σταθμου...εγω δεν ειχα γιαγια να με μεγαλωσει κ μεγαλωσα στους παιδικους.....ο Τασος που πηγε ενα χρονο ναι αρρωσταινε κ κολλησε κ τα μωρα....αλλα δεν μπορω διαφορετικα...δε θελω να ειναι συνεχεια με τις γιαγιαδες...μονο σε ωρες αναγκης!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλως ή κακως ειμαι υπερ του σταθμου...εγω δεν ειχα γιαγια να με μεγαλωσει κ μεγαλωσα στους παιδικους.....ο Τασος που πηγε ενα χρονο ναι αρρωσταινε κ κολλησε κ τα μωρα....αλλα δεν μπορω διαφορετικα...δε θελω να ειναι συνεχεια με τις γιαγιαδες...μονο σε ωρες αναγκης!!!!!

Ουφ, και έχεις και τρία!!! ευχαριστώ πάντως για την κουβέντα...πάω να παίξω!!!:D:D

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

καλημερα κοριτσια τι κανετε;

naki αντε με το καλο κουκλα μου και μην αγχωνεσε(μιλαει η ψυχραιμη ποιος ξερει τι θα κανω οταν ερθει η δικη μου ωρα) μετα η laerta μας και μετα εγω πω πω ωρες ωρες σκευτομαι οτι σε λιγο καιρο δεν θα εχω κοιλια και δεν θα νιωθω και θα βλεπω τα μωρακια μου να κουνιουντε μεσα εκει , αχ ποσο μ αρεσει οταν κουνιουντε!!!!!!!

froso k giota εχω και εγω φατσοβιβλιο αντε να γινουμε φιλες

nufi χαλκιδικη ε ; δεν ξερω αν σου ειπα και εγω χαλκιδικη μενω αντε αν σε βολευει να βρεθουμε;

εμεις χτες πηγαμε στο πανυγηρι του χωριου μου και ομολογω τα μικρα μου πρεπει να τους αρεσε δεν σταματησαν να κουνιουντε οσο ειχε οργανα , πανυγηρτσιδικα σαν την μαμα τους χαχααχα λιγο ηθελα και θα σηκωνομουν να ερηχνα και εναν χορο.

το απογευμα θα παω για τα τελευταια ψωνια , αυριο ερχετε και ο ασπρυτσης και ετοιμαζομαι σιγα σιγα πλυσιμο σιδερο και τακτοποιημα .

url=http://lilypie.com]c9SQp3.png[/url]

Witch, τι κάνεις χρυσό μου; Τι κάνουν τα Witchinia; Έχει τρελαθεί στο βολτάρισμα;;;;;;;;;;;;;; Πώς πάτε με τα βηματάκια σας;

Έχω κι εγώ ένα δωμάτιο, σαν αυτό που περιγράφεις. Μόνο που το δικό μου λέγεται "δωμάτιο τρόμου" και, φυσικά, δεν θέλεις να στο περιγράψω :):):)

Υ.Γ. Joy...........! Πού είσαι να μας πεις τα νέα των μυστηρίων; Να ζήσετεεεεεεεεεεε!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

giota όσα λες περί παιδικού έχεις δίκαιο αλλά για πιο μεγάλα παιδιά.

Προσωπικά θεωρώ ότι 1 έτους είναι πολύ μικρά.

Και πραγματικά γλυτώνουν πάρα πολλές ιώσεις αν δεν πάνε παιδικό.

Θα τις περάσουν όταν πάνε αλλά άλλο το αμυντικό σύστημα στα 1 κι άλλο στα 3 ή 4.

ΒΕΒΑΙΑ, όταν τα δίδυμα ήταν 2 μηνών η πεθερά μου ήρθε να μας δει και ευτυχώς κόλλησε μόνο τον μεγάλο μου (2 ετών τότε) τον Η1Ν1.

Κι επειδή δεν ήξερα πώς να τον απομονώσω από τα δίδυμα γιατί ήταν πάνω τους όλη την ώρα....τον έστειλα στο νοσοκομείο :(:(:( με τον πατέρα του.

Τους παρακαλέσαμε να τον κρατήσουν γιατί φοβόμουν και πολύ. Είχε παραισθήσεις.

Αν λοιπόν η γιαγιά είναι κοινώς ζώον καλύτερα ο παιδικός.

α δεν με αφήνουν να γράψω θα συνεχίσω σε λίγο.

giota όσα λες περί παιδικού έχεις δίκαιο αλλά για πιο μεγάλα παιδιά.

Προσωπικά θεωρώ ότι 1 έτους είναι πολύ μικρά.

Και πραγματικά γλυτώνουν πάρα πολλές ιώσεις αν δεν πάνε παιδικό.

Θα τις περάσουν όταν πάνε αλλά άλλο το αμυντικό σύστημα στα 1 κι άλλο στα 3 ή 4.

ΒΕΒΑΙΑ, όταν τα δίδυμα ήταν 2 μηνών η πεθερά μου ήρθε να μας δει και ευτυχώς κόλλησε μόνο τον μεγάλο μου (2 ετών τότε) τον Η1Ν1.

Κι επειδή δεν ήξερα πώς να τον απομονώσω από τα δίδυμα γιατί ήταν πάνω τους όλη την ώρα....τον έστειλα στο νοσοκομείο :(:(:( με τον πατέρα του.

Τους παρακαλέσαμε να τον κρατήσουν γιατί φοβόμουν και πολύ. Είχε παραισθήσεις.

Αν λοιπόν η γιαγιά είναι κοινώς ζώον καλύτερα ο παιδικός.

α δεν με αφήνουν να γράψω θα συνεχίσω σε λίγο.

Πωπω, κουκλίτσα μου..... Δεν το θυμόμουν ότι τον είχε κολλήσει η πεθερά σου!!!!!!!!!!!!!! Πώς την αντιμετωπίζεις έκτοτε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

rPPrp3.png

γεια σας!!!

nufaki μου θα εχετε και καλες μερες.ειναι και αυτα με τις ωρες τους.δεν εχουν παντα την ιδια ορεξη και ποτε δεν ξερεις ποτε μπορει να σκαει κανενα κωλοδοντο.

εμεις σχεδον δεν εχουμε προγραμμα και ολα πανε μια χαρα.πανω κατω τρωνε μια αλφα ωρα αλλα αυτο μπορει να αλλαξει στο φτερο.ειναι πολυ ευκολα στο να προσαρμοζονται στον χωρο και τις περιστασεις.το σαββατο πηγαμε σε γαμο και μετα στο τραπεζι μεχρι τις δυο.κοιμουνται οπου να ναι οταν νυσταξουν και οση φασαρια και να εχει.

καλως κακως δεν ξερω,παντως μου κανουν τη ζωη μου πολυ ευχαριστη και συνεχιζω να γυρναω και να κανω διαφορα οπως και οταν ημουν ελευθερη ακομη απλα στο πισω καθισμα εχω δυο μωρα που χορευουν με αυτα που ακουμε στο ραδιοφωνο!

age.png

Katerina, τι κάνεις κοριτσάκι μου; Πώς είσαι σήμερα; Πώς κοιμήθηκες; Άντε, έπιασες και την 30ή! Μια χαρά, πάμε για την επόμενη με χαμόγελα!!!!!

καλα ειμαι μετα απο το χτεσινο ξενυχτι(4 η ωρα γυρισαμε σπιτι) και το κρασακι , κοιμηθηκα σαν πουλακι , μηπως να το καθιερωσω καθε βραδι για να κοιμαμαι καλητερα;;;;;;;λιγο οταν θελω να γυρισω μερια ζοριζομαι η αληθεια και ποναω.εχουν πρηστει και τα ποδια μου απο 38 νουμερο εχω παει στο 40 , σε λιγο απο τα αντρικα θελει να ψωνιζω.30η πω πω πω σαν ψεματα μου φαινετε , την παρασκευη εχω ραντεβου στον γιατρο να δω τα μωρακια μου.

url=http://lilypie.com]c9SQp3.png[/url]

Διαφημίσεις

να μαι παλι:D

σας ευχαριστω για τις ευχες σας!!

σημερα σκεφτομουνα οτι τα μωρακια μου ειναι πολυ καλα παιδακια και ακουγανε τη μαμα τους(οχι σε σχεση με το φαγητο βεβαια:tongue:) γιατι απο την στιγμη που εμαθα οτι εχω διδυμακια εκανα καθημερινα κηρυγμα οτι πριν τις 27/7 δεν βγαινει κανεις!!και τελικα με ακουσαν:D:tongue:

αχ,σημερα βιαζομαι λιγο,θελω να περασει η ωρα και να ερθει το αυριο!!!!!!

ο γιατρος υποσχεθηκε να εχει μουσικη στο χειρουργειο,ελπιζω ετσι να γινει για να μην ακουω και πολλα πολλα.

Ολη νυχτα σκεφτομουν μολις τα δω τι να τους πω???αλλα η μονη βλακεια που μου ερχεται ειναι να μην πεσουν στα ναρκωτικα,αλλα μαλλον δεν θα ειναι η καταλληλη στιγμη οποτε δε θα το πω.Μαλλον θα γινω μια υστερω μανα!!

αραγε θα γνωριζουν τη φωνη μου??θα ανοιξουν τα ματακια τους να με κοιταξουν???

μακαρι να με κοιταξουν μες τα ματια οπως στις ταινιες!!!!

Υ.Γ.το κλησμα το κανατε μονες σας το προηγουμενο βραδυ στο σπιτι σας ή την ιδια μερα??ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ!!!!μου φαινεται τραγικο,ο αντρας μου λεει να μην το κανω μονη μου και οτι ολες το κανουν και μπλα μπλα μπλα....

Η μαια μου ειπε οτι θα με αφησουν να κανω ενα ντουζακι μετα για να ειμαι οκ,αλλα και παλι!

Καλα πρεπει να εξεφτελιστουμε τοσο πολυ για να γινουμε μανες??

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Καλησπερούδια!

Πως είστε?Πως είναι τα μικρά σας? Τις τελευταίες μέρες απέχω διότι το τρέξιμο είναι ασύστολο...αλλά χαλάλι.

Σήμερα πήγαμε και κάναμε ένα κοντέϊνερ εξετάσεις, αύριο μπαίνουμε για περίδεση τραχήλου...οπότε, αυτό το διάστημα που μεσολαβεί προσπαθούμε να αράξουμε λίγο και να απολαύσουμε το τρομερό ιμάμ της duckface!

Εχει πολύ τρέξιμο η υπόθεση, αλλά ειλικρινά...χαλάλι!!!!

rivendello.jpg

naki οντως κανεις ντουσακι μετα...μην αγχωνεσαι για λεπτομερειες.ολα θα γινουν πολυ πιο ευκολα και πιο γρηγορα απ οσο εχεις φανταστει.η μουσικη θα ειναι τελεια αν υπαρχει.μπραβο στον γιατρο σου!!!μακαρι να σε κοιταξουν αλλα μαλλον θα σκουζουν σαν κουταβια με τα ματια σφιχτα κλειστα!!!

age.png

agorakia προεκλαμψια,ε??γι'αυτο μου κοιτουσε συνεχεια τα ποδια αν εχουν πρηστει,μου επαιρνε την πιεση και με ζυγιζε καθε φορα??α,τον ατιμο και δεν μου ειπε τιποτα!!!!;)

βεβαια εγω δεν ειχα τιποτα,ειμαι υποτασικη και δεν ειχω πρηστει καθολου,ευτυχως.

Μαλιστα πριν καιρο εβγαλα και την βερα μου γιατι μου εβγαινε και φοβηθηκα μην τη χασω.

κατερινακι μηπως να μειωσεις το αλατι,ισως βοηθησει να μην κανεις τοση κατακρατηση.Νερακι πινεις μπολικο?

αντε να τελειωσεις κι εσυ με τα ψωνια για να εισαι ξεγνοιαστη μετα.

τελικα τι εγινε με την καμπυλη?σου ειπε κατι ο γιατρος?

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

naki οντως κανεις ντουσακι μετα...μην αγχωνεσαι για λεπτομερειες.ολα θα γινουν πολυ πιο ευκολα και πιο γρηγορα απ οσο εχεις φανταστει.η μουσικη θα ειναι τελεια αν υπαρχει.μπραβο στον γιατρο σου!!!μακαρι να σε κοιταξουν αλλα μαλλον θα σκουζουν σαν κουταβια με τα ματια σφιχτα κλειστα!!!

ναι μπραβο του αλλα ελπιζω να βαλει και τιποτα καλο,μη μου βαλει καμια καραγκουνα!!

η αληθεια ειναι οτι στο μυαλο μου μου φαινονται λιγο καπως ολα,αλλα μαλλον θα ειναι οπως το λες.Πολυ πιο απλα απ'οτι φανταζομαι,αλλα λιγες ωρες μεινανε και θα μου λυθουν οι αποριες!

ιμαμ???????οχι βρε παιδια μη μου το κανετε αυτο!!τρελαινομαι για μελιτζανες αλλα με πειραζουν.βεβαια πολλες φορες τις τρωω και μετα το μετανιωνω.

tJd1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...