Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eternity είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! Σήμερα κράτησα το 1ο θετικό τεστ ούρων στα χέρια μου! Ένας σταυρός πολύ έντονος! Πήρα το clearblue του 1ος λεπτού. Όλο το βράδυ δε μπορούσα να κοιμηθώ. Κάποια στιγμή είχα σκάσει για τουαλέτα αλλά η ώρα ήταν 1. 30 το βράδυ! Αν ήταν αρνητικο αντε να κοιμηθώ εγώ μετά... οπότε σηκώθηκα ξανά στις 8.Ο άντρας μου έφυγε έξω βόλτα και περίμενε τηλέφωνο! Χαχαααα! Δε μπορώ να το πιστεψω... δεν το περίμενα.... όμως θελω βήμα βήμα τη φορά γιατί με το ιστορικό αποβολών που έχω φοβάμαι πολύ. 

Μπράβο βρε κορίτσι μου!!!πολλά συγχαρητήρια!!με το καλό να έρθει το θαυματακι σου λοιπόν!! 🌈 ολα καλα να πάνε!!!θα περιμενουμε και τη χοριακη σου!!❣️

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Ως προς το πρόγραμμα τώρα. Εμείς δεν τους βγάζουμε ποτέ από το πρόγραμμα, διότι είναι ικανοί να κάνουν τον κόσμο άνω κάτω. Εγώ τους έχω πρόγραμμα, βέβαια, σε όλα. Φαγητό, ύπνος, μεσημέρι, απόγευμα. Όλα με απόκλιση 10λεπτου! (Μόνο στο χέσιμο δεν έχω καταφέρω να επέμβω, αλλά, πού θα μου πάει, θα το ελέγξω κι αυτό, κάποια στιγμή!)

Οπότε, έτσι και αργήσουμε πέραν του 10λεπτου αυτού, την πληρώνουμε όλοι!

Nunukaki, μας έλειψες, βρε κοριτσάκι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι κάνουν τα μπεμπίνια σου;

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας!!!

λοιπον η μαρμελαδα να ετοιμαστει την τεταρτη παρακαλω(αληθεια τι θα φτιαξεις?)

πηγαμε σημερα στο γιατρο,ο μικρος ειδικα αρνειται πεισματικα να φαει οποτε θα γεννησω μεθαυριο για να παρουν γαλατακι.

ηταν εκει και ενα ζευγαρι με τη μπεμπα τους η οποια ηταν πραγματικα μικροσκοπικη!!!!!οταν ρωτησα το μπαμπα ποσο βαρος εχει μου ειπε 4 κιλα!!

Οριστε?????????δηλ τα δικα μου θα ειναι τα μισα??????πως θα τα πιανω??????????????

λοιπον κοριτσια τερμα τα ψεματα σε λιγοτερο απο 48 ωρες θα ειμαι ΜΑΝΑ:D:D:D:D:D:D:D

ομως εχω ΦΡΙΚΑΡΕΙ!!!!!!!

φοβαμαι και θα πρεπει να το παιξω και ανετη....

Καλή μου, σε όλες σχεδόν το ίδιο συνέβη. Είχαμε φρικάρει και έπρεπε να το παίξουμε άνετες. Εσύ είχες και κάμποσο χρόνο να προετοιμαστείς. Άλλες είχαμε πολύ λιγότερο. Πχ, η Nufi πριν καλά καλά το καταλάβει, έγινε μανούλα... Κι εγώ, εκεί που καθόμουν ωραία ωραία κι έλεγα να φτάσω και την 36η, χωρίς να νιώθω τίποτα από πόνους και τέτοια, πήγα Δευτέρα πρωί για τον υπέρηχό μου και αναφέρω και στον δικό μου γιατρό κάτι πόνους - κράμπες στο στομάχι. Με στέλνει για αίμα και ούρα αμέσως. Κάνουμε στο μεταξύ υπέρηχο, μου λένε ό,τι και σε σένα. Ο ένας έχει μουλαρώσει (να μην πω ποιός ήταν...) και δεν έχει πάρει βάρος σχεδόν καθόλου εδώ και μία εβδομάδα (ούτε 100 γρ.). Αν τα καταφέρεις θα γεννήσεις την άλλη Δευτέρα. Αλλιώς το αργότερο μέχρι το Σάββατο. Κι άλλες εξετάσεις την επομένη και τη μεθεπομένη. Μαζεύτηκαν εκεί 2-3 γιατροί στον υπέρηχο της Τετάρτης. Κατέληξαν πως δεν υπάρχει λόγος να μένουν άλλο τα μωρά. Ο μεγάλος έπρεπε να μπει θερμοκοιτίδα. Κι έτσι Τετάρτη απόγευμα έμαθα ότι γεννάω Παρασκευή πρωί οριστικά...! Τσακ μπαμ! Ούτε βαλίτσα δεν είχα φτιάξει! Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! Με κυνήγαγε η Όλγα μέχρι τελευταία στιγμή!!!!!!!!!!! Μαρήήήήήή, φτιάξε τη βαλίτσα σου, θα γεννήσεις!!!!!!!!!!!!!!!! Χαχαχαχαχαχα, ακόμη το σκέφτομαι και γελάω!

Εκ των υστέρων έμαθα ότι ήμουν και στο όριο με ανεβασμένο ουρικό και άλλα εμπριμέ (ενδείξεις προεκλαμψίας) οπότε δεν το ρίσκαρε...

rPPrp3.png

Twinsaki, μην νιώθεις άσχημα!!! Ούτε εμένα μ' αρέσει η ρακή! Αλλά την πίνουν πολύ ο Σήφης κι ο Γιώργης στη "μαχαιριά", οπότε την αποδέχομαι ως ποτό :)

Σημ. Ανέκαθεν λάτρευα το Σήφης (λόγω αγάπης προς την Κρήτη), ως όνομα. Μπορεί, αν κάνω κι άλλο γιο, να τον βγάλω Σήφη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ουάου, ωραία ιδέα, δεν το είχα σκεφτεί!!!!!

rPPrp3.png

Glorraki, πώς είσαι σήμερα κοριτσάκι μου; Ελπίζουμε πολύ καλύτερα και γρήγορα κοντά στα νινάκια σου!!!!!

Και τώρα που το θυμήθηκα, δεν έκανα τα σχετικά ευχετήρια. Όπότε, λίγο αργούτσικα, αλλά πάντα με αγάπη...

Glorrakia,

ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ, ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ, ΓΕΛΑΣΤΑ 1000 ΓΛΥΚΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!

rPPrp3.png

Αγορακια τα μπεμπίνια μου οργιάζουν!!! θα βάλω φωτό από διακοπούλες να γελάσετε!! Εγώ σε σχέση με το πρόγραμμα δεν ήμουν ουδέποτε καλή. Αν και στην προκειμένη τα δίδυμα χρειάζονται πρόγραμμα εγώ πολλές φορές το σπάω. Δε θέλω να μην μπορώ να πάω πουθενά, θέλω προσαρμοστικά παιδάκια απ ότι έχετε καταλάβει. Φυσικά όπως προείπα κάποιες φορές το μετανιώνω αλλά πιστεύω για κάθε οικογένεια υπάρχει η κατάλληλη φόρμουλα. Που θα πάει θα την βρούμε!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλες,μελλουσες κ μπαμπας!!!

Κοριτσια μιλατε για προγραμμα των μικρων σας κ βουνο μου φαινονται!!!!!!

Giota κ Frosobal χαζευα τα μικρα σας στο φατσοβιβλιο.....τι κουκλια ειναι καλε;;; χαρα στο κουραγιο σας με 3 παιδια η καθεμια!!!

Νaki πως εισαι;;; αυριο η μεγαλη μερα!!!Με το καλο κοπελα μου!!!

αι με ένα ξεχωριστό μήνυμα να ευχηθώ στα όμορφα glorrakia μας να ομορφαίνουν καθημερινά και πιο πολύ, να υγιαίνουν και να είναι χαρωπά και ζαχαρένια!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!

ΥΓ. glorr μου τι έπαθες δεν έχω προλάβει να διαβάσω...περαστικά να ναι πάντως

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

GLORR ΑΚΙΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ!!!!!

nunuka με τον παιδικο κ να αρρωστησουν θα συνελθουν....προτιμω να ειναι στον παιδικο παρα στο σπιτι με γυναικα!Οσο για τη φορμουλα,παρ ολο που δεν ειμαι φαν μου αρεσε παρα πολυ!!!!Τοσο πολυ που την 2η μερα,παρακολουθησα ολο τον αγωνα χωρις ωτοασπιδες!!!!!!Αν ειχα λεφτα θα πηγαινα κ σε αλλες πιστες!!!!

Μολις επιστρεψαμε απο τη βολτα μας.....παω να τους ετοιμασω φρουτοκρεμα κ να φτιαξω κ τις φακες.....

GRJdp2.png

xefUp3.png

GLORR ΑΚΙΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ!!!!!

nunuka με τον παιδικο κ να αρρωστησουν θα συνελθουν....προτιμω να ειναι στον παιδικο παρα στο σπιτι με γυναικα!Οσο για τη φορμουλα,παρ ολο που δεν ειμαι φαν μου αρεσε παρα πολυ!!!!Τοσο πολυ που την 2η μερα,παρακολουθησα ολο τον αγωνα χωρις ωτοασπιδες!!!!!!Αν ειχα λεφτα θα πηγαινα κ σε αλλες πιστες!!!!

Μολις επιστρεψαμε απο τη βολτα μας.....παω να τους ετοιμασω φρουτοκρεμα κ να φτιαξω κ τις φακες.....

και γω θέλω φόρμουλααααααααααααααααααααααααα, φακές αύριο!!!

Αν μπορούσε η πεθερά σου να τα κρατήσει και ας μην τη συμπαθούσες πολύ θα την επέλεγες έναντι του παιδικού?(ρητορική ερώτηση)

Εγ'ω 'εδωσα φρουτόκρεμα και ξεραθήκαν, πάω να ξεραθώ και γω γιατί είμαια χάλι μαύρο, ελπίζω να κοιμηθούν ωρίτσα να ξεκουραστώ λιγάκι....

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

GLORRAKIA ΠΟΛΥΧΡΟΝΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ!!! ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΣ!!!!

Giota σου αρεσει η φορμουλα;;;;; ο αντρας μου τρελαινεται,εγω παλι ριχνω κατι υπνους οταν εχει αγωνα!!! τι νανουρισμα κ αυτο!!!

Διαφημίσεις

nunu ναι προτιμω τον παιδικο σταθμο απο τις γιαγιαδες....δεν μπορω την κλεισουρα.Προτιμω να ξερω οτι ειναι στον παιδικο σταθμο παρα οτι τα παει η πεθερα μου στις κουνιες κ δεν ξερει ποιο να πρωτοκοιταξει...κ να κυκλοφορει κ με το διδυμοκαροτσο!!!!!

Σεβη κι εγω συνηθως κοιμαμαι οταν εχει φορμουλα αλλα τελικα απο κοντα ειναι φοβερη εμπειρια!!!!Αν μπορεσεις να πας καποια στιγμη με τον αντρα σου...θα περασετε κ οι δυο καλα!!!!

Εντιτ....οι γιαγιαδες ειναι για περιπτωσεις εκτακτου αναγκης...να σου κρατησουν τα παιδια να πας μια εκδρομη με τον αντρα σου,να βγεις ενα βραδυ εξω.....ή αν ειναι αρρωστα κ δεν μπορουν να πανε στο σταθμο...αλλα μεχρι εκει....αλλωστε αυτες μεγαλωσανε τα παιδια τους,δεν ειναι υποχρεωμενες να μεγαλωσουν κ τα εγγονια τους....ετσι το βλεπω εγω...ας κατσουν κ αυτες να ξεκουραστουν κ αν θελουν να βοηθησουν καλοδεχουμενη η βοηθεια αλλα μεχρι ενα σημειο......

GRJdp2.png

xefUp3.png

Για τα παιδια ειναι λιγο ταλαιπωρια....εδω ο Τασος ηταν ηδη 2 χρονων κ δεν τον πηραμε...παρ ολο που καταλαβαινει αρκετα...αλλα κ παλι ειναι ταλαιπωρια....κανονιστε να πατε κ θα σας κρατησω εγω τα διδυμα!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

nunu ναι προτιμω τον παιδικο σταθμο απο τις γιαγιαδες....δεν μπορω την κλεισουρα.Προτιμω να ξερω οτι ειναι στον παιδικο σταθμο παρα οτι τα παει η πεθερα μου στις κουνιες κ δεν ξερει ποιο να πρωτοκοιταξει...κ να κυκλοφορει κ με το διδυμοκαροτσο!!!!!

Σεβη κι εγω συνηθως κοιμαμαι οταν εχει φορμουλα αλλα τελικα απο κοντα ειναι φοβερη εμπειρια!!!!Αν μπορεσεις να πας καποια στιγμη με τον αντρα σου...θα περασετε κ οι δυο καλα!!!!

Εντιτ....οι γιαγιαδες ειναι για περιπτωσεις εκτακτου αναγκης...να σου κρατησουν τα παιδια να πας μια εκδρομη με τον αντρα σου,να βγεις ενα βραδυ εξω.....ή αν ειναι αρρωστα κ δεν μπορουν να πανε στο σταθμο...αλλα μεχρι εκει....αλλωστε αυτες μεγαλωσανε τα παιδια τους,δεν ειναι υποχρεωμενες να μεγαλωσουν κ τα εγγονια τους....ετσι το βλεπω εγω...ας κατσουν κ αυτες να ξεκουραστουν κ αν θελουν να βοηθησουν καλοδεχουμενη η βοηθεια αλλα μεχρι ενα σημειο......

Η προσπάθεια για ύπνο απέτυχε παταγωδώς!! Ο μπεμπάκος μας διαφωνεί!!!

Που λές στο θέμα μας...η πεθερά μου είναι πολύ καλός άνθρωπος και τετραπέρατη απλά διαφέρουμε σε αρκετά σημεία και εκεί κάπου μου σπάει τα νεύρα. Εισβάλλει στον προσωπικό μου χώρο και στη σχέση μου με τα μωρά (πιθανολογώ από τη χαρά που απέκτησε εγγόνια). Ο προβληματισμός μου είναι ότι δε θέλω για τη δικιά μου ξεροκεφαλιά να μην κάνω το καλύτερο για τα μωρά. Μου κακοφαίνεται (όπως και της παιδιάτρου) να είναι άρρωστα σε συχνή βάση από τόσο νωρίς....Δε θέλω να κάνω λάθος :(:(

Αλλά συμφωνώ ακράδαντα με τη τρίτη παράγραφο. Έτσο το σκεφτόμουν και γω...

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Αν το παιδι ειναι "αρρωστιαρικο" θα σου αρρωσταινει κ σε γυαλα να το εχεις....οτι θα κολλανε πιο ευκολα επισης ισχυει...αλλα δεν μπορεις να τα εχεις συνεχεια διπλα σου κ αλλωστε καλυτερα να αρρωσταινει απο αλλα παιδια...για φαντασου να ειναι αρρωστη η γιαγια κ να φτερνιζεται κ να πεταγεται το σαλακι πανω στο παιδι......

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...