Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eternity είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! Σήμερα κράτησα το 1ο θετικό τεστ ούρων στα χέρια μου! Ένας σταυρός πολύ έντονος! Πήρα το clearblue του 1ος λεπτού. Όλο το βράδυ δε μπορούσα να κοιμηθώ. Κάποια στιγμή είχα σκάσει για τουαλέτα αλλά η ώρα ήταν 1. 30 το βράδυ! Αν ήταν αρνητικο αντε να κοιμηθώ εγώ μετά... οπότε σηκώθηκα ξανά στις 8.Ο άντρας μου έφυγε έξω βόλτα και περίμενε τηλέφωνο! Χαχαααα! Δε μπορώ να το πιστεψω... δεν το περίμενα.... όμως θελω βήμα βήμα τη φορά γιατί με το ιστορικό αποβολών που έχω φοβάμαι πολύ. 

Μπράβο βρε κορίτσι μου!!!πολλά συγχαρητήρια!!με το καλό να έρθει το θαυματακι σου λοιπόν!! 🌈 ολα καλα να πάνε!!!θα περιμενουμε και τη χοριακη σου!!❣️

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

nufi μεγαλο πακετο! σε καταλαβαινω. να θες να χαλαρωσεις για μια ωριτσα κ να μην σε αφηνουν.

(τετοια θα εχω κ εγω η καψερη?! ωωωιμε! βαστατε τουρκοι τα αλογα!)

για την δουλεια που λες, τι εννοεις?

εκτος αν εχεις κατι αλλο κατα νου. στειλε πιμιο.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Γεια σας ......................Επέστρεψα κι εγώ. Καλά είμαι. Έχω πονους βέβαια. Αλοίμονο. Παρασκευή βράδυ το έκανα. Σήμερα είναι η τρίτη ημέρα. Το ξενέρωμα είναι ότι δεν πρέπει καθόλου βάρη για λίγο καιρό. Που σημαίνει ότι δεν μπορώ να παίρνω καθόλου τα παιδιά. Οπότε ήλθα και εγκαταστάθηκα στην μαμά.Να περάσουν κάποιες μέρες να συνέλθω κάπως και μετα να πάω σπίτι. Ουφ. Τώρα που εχω ευκαιρία να ξεκουραστώ και να το απολαύσω δεν μου αρέσει κιόλας. Δεν πάω καλά ε? Δεν μπορώ όμως. Βαριέμαι να κάθομαι και να μην κάνω τίποτα. Χώρια που έχω πεθάνει και στην πείνα από την Πέμπτη. Από αύριο θα αρχίσω να τρώω πιο στέρεες τροφές. Έχω πήξει στην σούπα και στα υγρά. Θέλω να φάω κάτι γιάμι γιάμι. Υπομονη ξέρω.

Σας ζάλισα. Πάω να διαβάσω τα δικά σας νέα.:P

σιδερενια κοριτσακι!

αντε κ με παστιτσιο αυριο!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

γεια σας!!!

λοιπον η μαρμελαδα να ετοιμαστει την τεταρτη παρακαλω(αληθεια τι θα φτιαξεις?)

πηγαμε σημερα στο γιατρο,ο μικρος ειδικα αρνειται πεισματικα να φαει οποτε θα γεννησω μεθαυριο για να παρουν γαλατακι.

ο γιατρος μου ειπε οτι το πρωτοκολλο ειναι συγκεκριμενο και συνηθως οταν ειναι κατω απο 2,5 κιλα τα βαζουν λιγο θερμοκοιτιδα(δηλαδη ουτε ο μεγαλος βλεπω να τη γλιτωνει).Μου γυρισε το ματι και του ειπα οτι μολις ειναι 2 κιλα και ο μικρος τα πηρα και εφυγα!!!!

επισης μου ειπε γελωντας :"σιγα μη σου κανω πλαστικη στην τομη,ετσι θα σ'αφησω!"

'ναι καλα,λεω,δε με φτανουν οι ραγαδες και που εχω γινει σαν πατσαβουρα θα εχω και μια ασχημη τομη!!"

ηταν εκει και ενα ζευγαρι με τη μπεμπα τους η οποια ηταν πραγματικα μικροσκοπικη!!!!!οταν ρωτησα το μπαμπα ποσο βαρος εχει μου ειπε 4 κιλα!!

Οριστε?????????δηλ τα δικα μου θα ειναι τα μισα??????πως θα τα πιανω??????????????

λοιπον κοριτσια τερμα τα ψεματα σε λιγοτερο απο 48 ωρες θα ειμαι ΜΑΝΑ:D:D:D:D:D:D:D

ομως εχω ΦΡΙΚΑΡΕΙ!!!!!!!

φοβαμαι και θα πρεπει να το παιξω και ανετη....

ελα λεμε κ σε ειχα εννοια ρε νακιους!

με το καλοοοοοοο!!!!

ολα καλα θα πανε, μη φοβασαι τιποτα!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

παπιοφατσα δεν εχω ιδεα ειδικοτερα για την περιδεση τραχηλου.

μια γνωστη ειχε κανει με ενα μωρο, γιατι αν θυμαμαι καλα ηταν πολυ χαμηλα το νινι. ενα ραμματακι της καναν κ πηγαν ολα καλα μεχρι τελους:D.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

τwins, ξεπερασατε τον φοβο των εκτοξευσεων?:tongue:

αφου ειναι μια χαρα το παιδι, ολα καλα!

φροσω, σε ποιο μερος εκλεισες τζαντε? φανταζομαι το τρεξιμο που θα κανεις εκει. εχεις ξαναπαει (α)διακοπες κ με τα τρια παιδια?

εγω τραβηξα ενα πακετακι μπορω να πω.

ειπαμε με ματι σαλαμανδρας. ενα δεξια, ενα αριστερα!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλημερα Καλημερα!!!!!

Νωρις ξυπνησαμε σημερα αλλα ελπιζω να την παλεψουμε!!!!

Μολις ηπιανε γαλα κ σε καμια ωρα θα παμε την πρωινη μας βολτα!

Το μενου σημερα δεν ξερω τι εχει....ριξτε καμια ιδεα!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημερα Καλημερα!!!!!

Νωρις ξυπνησαμε σημερα αλλα ελπιζω να την παλεψουμε!!!!

Μολις ηπιανε γαλα κ σε καμια ωρα θα παμε την πρωινη μας βολτα!

Το μενου σημερα δεν ξερω τι εχει....ριξτε καμια ιδεα!!!!!

kaαλημερουδια!

σημερα θα κανω ψαρακια (που καθαρισα χτες) στο φουρνο, με βραστα κολοκυθακια κ πατατες τηγανιτες. (ευτυχως τις πατατες θα της κανει μαλλον η μαμα μου). α! κ για αυριο μου εδωκες ιδεα χτες, αρακα με πουλολο!

ολα μαζι βολτα? ή ο ενας σχολειο?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλη ιδεα το ψαρι αλλα εκλεισε ο ψαρας της γειτονιας.....οποτε λεω να κανω καμια φακη...ετσι μου ρθε τωρα!!!!

Ο ενας σχολειο...με τα διδυμα βολτα...καθε πρωι στις 09 00 παμε για καφε...να κανουμε κ καμια δουλιτσα!!!!

Χτες επρεπε να με θαυμασετε...κατεβαινα την κατηφορα του σπιτιου με το διδυμοκαροτσο κ τον Τασο σε μηχανοκινητο σκουτερ....γελουσε ολη η γειτονια μαζι μου...αφου με ειδε ενα ζευγαρι κ με λυπηθηκανε...προσφερθηκαν να με βοηθησουν!!!!χαχαχαχαχα.....πολυ γελιο οταν βγαινω μονη μου με τους 3 αντρες μου!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια κοριτσίνια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πώς είστε σήμερα;

Γιωτάκι, αξιοζήλευτη η εικόνα, να βγαίνεις βόλτα με τα αγόρια σου :)

Μια χαρά, ο Τασούλης είναι και σε ηλικία που μπορείς να συνεννοηθείς μαζί του, οπότε όλα καλά :)

rPPrp3.png

Naki, χαριτωμένη μου κουκλίτσα και πανέμορφη μέλλουσα (και σε πολύ λίγο ΗΔΗ!!!) διδυμομαμά! Για χάρη σου θα κάνω απόψε τη μαρμελάδα βανίλιες με ένα μηλαράκι μέσα!

Να 'ναι γλυκιά η γέννα σου και η πρώτη στιγμή, που θα αντικρίσεις τα παιδάκια σου...

rPPrp3.png

ξινη μου βγηκε αυτη η βολτα....

δε ξερω για τα δικα σας, τα δικα μου εδω κ καποιο καιρο αρνουνται να ειναι στο καροτσι!

οποτε τσαμπα το κουβαλησαμε διοτι τσιριζαν κ τελικα καναμε βολτα με τα μωρα στα χερια κ το καροτσι το κουβαλουσαμε αδειο..

στο δε καφε δε καθησαν λεπτο ηρεμα να απολαυσουμε τη σουπερ θεα κ την ατμοσφαιρικη μουσικη..κ το κερασακι..μου εριξε η σουσου κ τον καφε μου κ μετα νευριασα ,δε παρηγγειλα αλλον κ ειπα να φευγουμε!

κ το αποκορυφωμα στο σπιτι..ενω το επαιζαν ψοφιοι κοριοι στο αυτ/το, μολις μπηκαν κρεβατια αρχισαν να κακαριζουν απ τα γελια κ επισης μου εφτυσαν το γαλα στη μουρη! αναγκαστηκα να τους φτιαξω αλλο κ τους το εδωσα αφου κοιμηθηκαν επιτελους!!!

αμαν πια...μια απλη χαλαρη βολτα ζητησα, τοσο δυσκολο ειναι κ αυτο πια??

κ ακουω κ σας καμια φορα που εχετε βγει κ αργα (εγω δεν τα εβγαλα καν απ το προγραμμα τους) κ εχετε περασει μια χαρα , κ αναρρωτιεμαι αν εγω ειμαι περιεργη, η τα μωρα μου πιο δυσκολα...

ενταξει τωρα με πηρε απο κατω , δε μπορω να πω οτι δεν εχουν υπαρξει κ ωραιες εξοδοι..τεσπα..

αυτα, τα πα , ξαλαφρωσα...

Αχ, βρε Nufaki, αχ βρε Nufaki!!!!

Κατ' αρχήν, σε ζηλεύω που έβρεξε χθες εκεί! Λατρεύω καλοκαιρινή μπόρα στη θάλασσα κοντά.....!

rPPrp3.png

καλημέρα κορίτσια και αγόρι (μη ξεχνιόμαστε)!!!

Σκούρα τα πράγματα στις διδυμοοικογένειες και πάνω!!! Ακόμα προσπαθώ να φέρω το σπίτι στα ίσια του και θέλω τόοοοσα να σχολιάσω....

Naaaaaaaaaaaaaaaki θα γίνεις μάνα!!!!!! θα πάνε όλα τέλεια!! πάντως αυτό που σου είπε ο γιατρός για 2,5 κιλά και κάτω θερμοκοιτίδα δεν ισχύει προφανώς για όλα τα νοσοκομεία και ειδικά τα δημόσια....

nufi ακριβώς τα ίδια πράγματα!! μια βόλτα και μπορεί να είναι και καταστροφή, ή άμα τα βγάλεις από το πρόγραμμα για μισή ώρα να σε τσακίσουν μετά για να κοιμηθούν. Και γω νευριάζω που νευριάζω αλλά και πόση υπομονή να έχει ένας άνθρωπος? Το παλεύουμε πάντως και ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ!!!!!!:D:D

Giota εγώ θα φτιάξω μπακαλιαράκια στο φούρνο με πατατούλες και τα μωρά ψαρόσουπα!! Η φόρμουλα πως ήταν? (σε παλιό επεισόδιο εγώ!!!). Με τον παιδικό δε φοβάσαι μην αρρωστήσουν?

Frosoball καφέ μπαρουτάδικο όποτε θές!!!

Jas ναι θα προσπαθήσω πέραν του χρόνου αλλά με βλέπω δύσκολη γιατί επιστρέφω δουλειά οπότε μάλλον σιγά σιγά θα αποθηλάσω...Δύσκολα τα πράγματα ε? εσύ γιατί θες να αποθηλάσεις? γυρνάς δουλειά ή θες να απεγκλωβιστείς λίγο?

κλαίνε π΄'αω και ελπίζω να ξαναγράψω...σύντομα!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

ξινη μου βγηκε αυτη η βολτα....

δε ξερω για τα δικα σας, τα δικα μου εδω κ καποιο καιρο αρνουνται να ειναι στο καροτσι!

οποτε τσαμπα το κουβαλησαμε διοτι τσιριζαν κ τελικα καναμε βολτα με τα μωρα στα χερια κ το καροτσι το κουβαλουσαμε αδειο..

στο δε καφε δε καθησαν λεπτο ηρεμα να απολαυσουμε τη σουπερ θεα κ την ατμοσφαιρικη μουσικη..κ το κερασακι..μου εριξε η σουσου κ τον καφε μου κ μετα νευριασα ,δε παρηγγειλα αλλον κ ειπα να φευγουμε!

κ το αποκορυφωμα στο σπιτι..ενω το επαιζαν ψοφιοι κοριοι στο αυτ/το, μολις μπηκαν κρεβατια αρχισαν να κακαριζουν απ τα γελια κ επισης μου εφτυσαν το γαλα στη μουρη! αναγκαστηκα να τους φτιαξω αλλο κ τους το εδωσα αφου κοιμηθηκαν επιτελους!!!

αμαν πια...μια απλη χαλαρη βολτα ζητησα, τοσο δυσκολο ειναι κ αυτο πια??

κ ακουω κ σας καμια φορα που εχετε βγει κ αργα (εγω δεν τα εβγαλα καν απ το προγραμμα τους) κ εχετε περασει μια χαρα , κ αναρρωτιεμαι αν εγω ειμαι περιεργη, η τα μωρα μου πιο δυσκολα...

ενταξει τωρα με πηρε απο κατω , δε μπορω να πω οτι δεν εχουν υπαρξει κ ωραιες εξοδοι..τεσπα..

αυτα, τα πα , ξαλαφρωσα...

Λοιπόν, εμείς το έχουμε πάρει απόφαση και δεν πολυπηγαίνουμε έξω, για να μην χαλιόμαστε, ούτε εμείς, ούτε τα παιδιά. Στον καφέ, κάθονται ήσυχοι κανένα μισάωρο. Μετά έχει εξερεύνηση, την οποία εγώ απαγορεύω, διότι δεν εννοώ να πίνω καφέ και να τρέχω με το καλαμάκι στο στόμα πίσω από τον Στέφανο, που είναι ικανός (αν τον αφήσω, που δεν τον έχω αφήσει ως τώρα) να σκαρφαλώσει σε όλους τους καναπέδες των μαγαζιώνε.

Όσο για τα νεύρα και για τον ψιλο"κακό" τρόπο απέναντι στα παιδιά, εγώ είμαι πρωταθλήτρια. Όσο και να προσπαθήσεις, δεν με φτάνεις, ούτε εσύ ούτε καμιά άλλη. Απορώ, μάλιστα, που δεν με έχετε ακούσει ακόμη στη γειτονιά σου... Πρέπει να μένουμε πολύύύύύύύύύ μακριά.... Η φωνή κλείνει συχνάκις, αφού δεν έχει άλλη ένταση. Μετά, βέβαια, το βράδυ συνήθως, πρέπει να διαχειριστώ τις τύψεις και τις ενοχές μου. Πολλές φορές, στα χάδια τους ταΐσματος εκεί πριν τους κοιμίσω, δίνω κάτι παραπάνω, για να εξιλεωθώ (κυρίως στον Στέφανο, διότι σ' αυτόν ουρλιάζω όλη μέρα, αφού αυτός δεν σταματά να κάνει αταξίες όλη μέρα...)

Αλλά, μπορεί να με συγχωρούν εκείνοι, δεν με συγχωρώ, όμως, εγώ...

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...