Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! Σήμερα κράτησα το 1ο θετικό τεστ ούρων στα χέρια μου! Ένας σταυρός πολύ έντονος! Πήρα το clearblue του 1ος λεπτού. Όλο το βράδυ δε μπορούσα να κοιμηθώ. Κάποια στιγμή είχα σκάσει για τουαλέτα αλλά η ώρα ήταν 1. 30 το βράδυ! Αν ήταν αρνητικο αντε να κοιμηθώ εγώ μετά... οπότε σηκώθηκα ξανά στις 8.Ο άντρας μου έφυγε έξω βόλτα και περίμενε τηλέφωνο! Χαχαααα! Δε μπορώ να το πιστεψω... δεν το περίμενα.... όμως θελω βήμα βήμα τη φορά γιατί με το ιστορικό αποβολών που έχω φοβάμαι πολύ. 

Συγχαρητήρια!!! Εύχομαι κ με μια τεράστια χοριακή!!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

γεια σας!!!

λοιπον η μαρμελαδα να ετοιμαστει την τεταρτη παρακαλω(αληθεια τι θα φτιαξεις?)

πηγαμε σημερα στο γιατρο,ο μικρος ειδικα αρνειται πεισματικα να φαει οποτε θα γεννησω μεθαυριο για να παρουν γαλατακι.

ο γιατρος μου ειπε οτι το πρωτοκολλο ειναι συγκεκριμενο και συνηθως οταν ειναι κατω απο 2,5 κιλα τα βαζουν λιγο θερμοκοιτιδα(δηλαδη ουτε ο μεγαλος βλεπω να τη γλιτωνει).Μου γυρισε το ματι και του ειπα οτι μολις ειναι 2 κιλα και ο μικρος τα πηρα και εφυγα!!!!

επισης μου ειπε γελωντας :"σιγα μη σου κανω πλαστικη στην τομη,ετσι θα σ'αφησω!"

'ναι καλα,λεω,δε με φτανουν οι ραγαδες και που εχω γινει σαν πατσαβουρα θα εχω και μια ασχημη τομη!!"

ηταν εκει και ενα ζευγαρι με τη μπεμπα τους η οποια ηταν πραγματικα μικροσκοπικη!!!!!οταν ρωτησα το μπαμπα ποσο βαρος εχει μου ειπε 4 κιλα!!

Οριστε?????????δηλ τα δικα μου θα ειναι τα μισα??????πως θα τα πιανω??????????????

λοιπον κοριτσια τερμα τα ψεματα σε λιγοτερο απο 48 ωρες θα ειμαι ΜΑΝΑ:D:D:D:D:D:D:D

ομως εχω ΦΡΙΚΑΡΕΙ!!!!!!!

φοβαμαι και θα πρεπει να το παιξω και ανετη....

shocking!!! σε καταλαβαίνω που έχεις φρικάρει... εγώ είμαι ξάπλα στον καναπέ με γουτοπάρ, πονάω αρκετα θα έλεγα και απλά προσπαθώ να κάνω υπομονή μπας και καβατζάρω την 36η εβδομάδα... καλώς να δεχτείς τα λιονταράκια σου!!

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

glorr, περαστικά σου!!! αντε να συνέλθεις και να τσακίσεις και πίτσες και μπουγάτσες κι ο,τι άλλο τραβάει η όρεξή σου!!! συμπασχω πολύ με ανθρώπους που δεν έχουν το ελεύθερο να φάνε οτι γουστάρουν... πάντως τα δύσκολα πέρασαν...

120247mcv711uxx1.gif

Καλησπερα μανουλες κ μελλοσες!!!

Glorr περαστικα κοπελα μου!!!

Naki κουραγιο μεχρι την Τεταρτη κοπελα μου!!! Μια χαρα θα τα παρεις αγκαλιτσα τα μωρα σου!!!

Frosobal εγω εχω fb εαν θες να γινουμε φιλες!!!!!!

naki μου ψυχραιμια!!!τα καταφερες μια χαρα.μην σε αγχωνει τωρα τιποτα.θα φτιαξει το βαρος τους και ολα θα ειναι τελεια.με το καλο κοριτσαρα μου και μην φρικαρεις.ολα γινονται πολυ γρηγορα.

age.png

Διαφημίσεις

γεια σας κ παλι...

naki με το καλο!!! ολα καλα θα πανε κ σε λιγες μερες, ωρες θα πω καλυτερα θα τα δεις!!!! ε, κ να μεινουν θερμ θα ναι για λιγο, οποτε δεν υπαρχει θεμα..ισα να παρεις κ συ τα πανω σου μετα την καισαρικη.

για την τομη..εμενα δε μου εκανε πλαστικη (την πλαστικη θα κοιτουσαμε εκεινη την ωρα ετσι πως πηγα αρον αρον...?) κ φαινεται πολυυυ λιγο πια η τομη μου.

υποθετω μετα απο καποιο διαστημα ακομη θα φαινεται ελαχιστα!

καλε giota εσυ τελικα ευχαριστημενη με το αποτελεσμα???δε μας ειπες..!για πε!

κ στο επομενο μην θα γκρινιαξω για τα σκατουλια μου..

33E7p2.png

naki θα γίνεις μανούλα.

Μην αγχώνεσαι καθόλου. Ειδικά αφού εφτασες στην 36η εβδομάδα.

Όλα τέλεια θα πάνε! Και η καισαρική τίποτα δεν είναι!

Νομίζω πλέον στα 2 κιλά δεν τα βάζουν θερμοκοιτίδα, αλλά αυτό θα το κρίνει ο παιδίατρος του μαιευτηρίου.

Γιώτα θα στα πάρουν τα μικρά στον παιδικό; Είναι σίγουρο γιατί φέτος έχουν πολλές αιτήσεις. Μακάρι να στα πάρουν και εσένα και τα δικά μου.

Οι ιδιωτικοί θέλουν τρελά λεφτά.

Περιμένουμε και φωτό από τα γενέθλια.

ξινη μου βγηκε αυτη η βολτα....

δε ξερω για τα δικα σας, τα δικα μου εδω κ καποιο καιρο αρνουνται να ειναι στο καροτσι!

οποτε τσαμπα το κουβαλησαμε διοτι τσιριζαν κ τελικα καναμε βολτα με τα μωρα στα χερια κ το καροτσι το κουβαλουσαμε αδειο..

στο δε καφε δε καθησαν λεπτο ηρεμα να απολαυσουμε τη σουπερ θεα κ την ατμοσφαιρικη μουσικη..κ το κερασακι..μου εριξε η σουσου κ τον καφε μου κ μετα νευριασα ,δε παρηγγειλα αλλον κ ειπα να φευγουμε!

κ το αποκορυφωμα στο σπιτι..ενω το επαιζαν ψοφιοι κοριοι στο αυτ/το, μολις μπηκαν κρεβατια αρχισαν να κακαριζουν απ τα γελια κ επισης μου εφτυσαν το γαλα στη μουρη! αναγκαστηκα να τους φτιαξω αλλο κ τους το εδωσα αφου κοιμηθηκαν επιτελους!!!

αμαν πια...μια απλη χαλαρη βολτα ζητησα, τοσο δυσκολο ειναι κ αυτο πια??

κ ακουω κ σας καμια φορα που εχετε βγει κ αργα (εγω δεν τα εβγαλα καν απ το προγραμμα τους) κ εχετε περασει μια χαρα , κ αναρρωτιεμαι αν εγω ειμαι περιεργη, η τα μωρα μου πιο δυσκολα...

ενταξει τωρα με πηρε απο κατω , δε μπορω να πω οτι δεν εχουν υπαρξει κ ωραιες εξοδοι..τεσπα..

αυτα, τα πα , ξαλαφρωσα...

33E7p2.png

Hey!

Απολογούμαι για τη μινι-εξαφάνιση.

Πραγματικά ώρες-ώρες με ζαλίζει ο Η/Υ.

Τώρα προσπαθώ να διαβάσω όλα τα μηνύματα..

έριξα μια ματιά, αλλά θέλω καλύτερα..

κάτι βλέπω για αρακά (γιάμι,γιάμι! για δόντια και ντεπόν..κτλ)

Πραγματικά μου φτιάχνει η διάθεση να σας διαβάζω!

Naki όλα καλά θα πάνε κορίτσι μου, άντε με το καλό να αγκαλιάσεις τα μωρουλίνια σου!!

Glorr σιδερένια!

Τzini σε "κόβω" μεγάλο "αλάνι", ευχαριστώ και θα σου απαντήσω πμ.

Frosobal ώστε Χιούη,Λιούη,Ντιούη ?? Χαχα, εγώ το έβαλα σχετικά με τα 3 παπιά..τί φύλλο είναι δεν ξέρουμε ακόμα, αν είναι 3 κοριτσάκια θα τρελαθεί το ξωτικό στην κιλότα και στη σερβιέτα που λέει εύστοχα και η tzini.

Εαν είναι 3 αγοράκια..θα παραγγείλω την κούκλα σιδερώματος πουκαμίσων γιατί δε θα την παλέψω;) Χαχα, ό,τι να'ναι ειλικρινά!

Αύριο θα πάμε να κάνουμε ένα σωρό εξετάσεις πάλι, αιματολογικές, ούρων κτλ

καθώς και κάποιες μοριακές (οι οποίες είναι πανακρίβου!!). Καλά έχω τρελαθεί, επίσης το λαϊκό (που είναι τσαμπέ) κλείνει ραντεβού σε 1-1,5 μήνα και δε γίνεται να περιμένουμε τόσο..κι άλλο τόσο για τα αποτελέσματα, τεσπα.

Τετάρτη πρωί-πρωί πάω για την περίδεση. Πάω λίγο μέσα μου να φοβηθώ λιγάκι, αλλά ευτυχώς στην πορεία μου φεύγει..μάλλον δεν αξίζει να το σκέφτομαι εεε? Τι λέτε κι εσείς οι έμπειρες ?

Τώρα που είπα έμπειρες.. η Όλγα πού είναι ? Μπας και πήγε διακοπές και εγώ δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα τα μηνύματα ?? (Η αλήθεια είναι ότι εάν έχω κάποιες ώρες να μπώ ..μετά δε σας προλαβαίνω να διαβάζω..)

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

duckface είναι αναγκαία πλέον η περίδεση. Νομίζω γίνεται με μέθη.

Δεν θα καταλάβεις τίποτα. Ούτε πονά μετά καθόλου ο τράχηλος.

Αυτά από ότι έχω ακούσει.

nufi έλα μια μέρα να βγούμε παρέα με το τσίρκο μου και μετά μάλλον θα μιλάς για τα παιδιά σου σαν αγγελούδια.

Αυτή η ηλικία μέχρι τα 2 είναι η πιο δύσκολη. Τρεχάτε ποδαράκια μου.

Μετά τα 2 ανακαλύπτουν την προσωπικότητά τους. Τλσ έχεις καιρό ακόμα...

Διαφημίσεις

duckface είναι αναγκαία πλέον η περίδεση. Νομίζω γίνεται με μέθη.

Δεν θα καταλάβεις τίποτα. Ούτε πονά μετά καθόλου ο τράχηλος.

Αυτά από ότι έχω ακούσει.

nufi έλα μια μέρα να βγούμε παρέα με το τσίρκο μου και μετά μάλλον θα μιλάς για τα παιδιά σου σαν αγγελούδια.

Αυτή η ηλικία μέχρι τα 2 είναι η πιο δύσκολη. Τρεχάτε ποδαράκια μου.

Μετά τα 2 ανακαλύπτουν την προσωπικότητά τους. Τλσ έχεις καιρό ακόμα...

το θεμα ειναι πως το αντιμετωπιζουμε εμεις μαλλον...

αλλες φορες που ειμαι κ σε καλη διαθεση δε μ ενοχλει τοσο ολη αυτη η ταλαιπωρια ακομη κ για τα πιο απλα, οπως ενα καφεδακι που ελεγα...

σημερα μ εριξε..κ κυριως διοτι νευριασα κ ημουν αυστηρη κ χωρις γλυκες μαζι τους ενω τα εβαζα για υπνο..κ δε θελω να συμβαινει αυτο. θελω να μαι παντα ψυχραιμη κ ηρεμα κ γλυκα να κανω οτι πρεπει..

το τσιρκο σας ε?? εσυ τι να πεις παλι? που εχεις να κουμανταρεις 3 μπαρμπουνακια?

απο νευρα καλα πας?

33E7p2.png

Σας στελνω τους χαιρετισμούς μας από τα ζεστά τα μερη.

Μα μιλάμε για πολλή ζέστη!!!!

Προς το παρόν, οι εμπειρίες μου είναι παρόμοιες με τη nufi: τα παιδιά δεν μαζεύονται

1. Εχουν υπέροχη διακόσμηση με εκατοντάδες μελανιές

2. Εχω βαρεθεί να λέω μη και όχι (διοτι το σπίτι εδώ δεν είναι φτιαγμένο για παιδιά)

3. Δεν θέλουν με τιποτα να κοιμηθούν μόνα τους

4. Ο σκούξης μόλις βλέπει κάποιον ξένο σκούζει και ψάχνει το μπαμπά και τη μαμα

και περιττό να πω τι σοου δώσαμε στο πλοίο.

Κατά τα άλλα είμαστε και πάλι υγιείς. Και στην τελική ευθεία για τη βάφτιση!

Φιλάκια πολλά!!!!

Υ.Γ. Δεν μου αρέσει καθόλου η ρακή κορίτσια!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

ω!!! twinsaki!!!

πολυ χαιρομαι που ειστε μια χαρα περδικακια υγιη για τη βαφτιση!!

ειμαι πτωματεξ ομως κ θα ξεραθω συντομα..γραψε μας κανενα απ τα ωραια του σκουξη!!! ( δε λεω της μαγουλιτας διοτι ειναι κυρια, τις παλαβομαρες τις κανει ο μεσιες!!)

φιλια κ καληνυχτουδια, κλεινουν τα ματια μου.....

θα τα πουμε αυριο!

33E7p2.png

γεια σας!!!

λοιπον η μαρμελαδα να ετοιμαστει την τεταρτη παρακαλω(αληθεια τι θα φτιαξεις?)

πηγαμε σημερα στο γιατρο,ο μικρος ειδικα αρνειται πεισματικα να φαει οποτε θα γεννησω μεθαυριο για να παρουν γαλατακι.

ο γιατρος μου ειπε οτι το πρωτοκολλο ειναι συγκεκριμενο και συνηθως οταν ειναι κατω απο 2,5 κιλα τα βαζουν λιγο θερμοκοιτιδα(δηλαδη ουτε ο μεγαλος βλεπω να τη γλιτωνει).Μου γυρισε το ματι και του ειπα οτι μολις ειναι 2 κιλα και ο μικρος τα πηρα και εφυγα!!!!

επισης μου ειπε γελωντας :"σιγα μη σου κανω πλαστικη στην τομη,ετσι θα σ'αφησω!"

'ναι καλα,λεω,δε με φτανουν οι ραγαδες και που εχω γινει σαν πατσαβουρα θα εχω και μια ασχημη τομη!!"

ηταν εκει και ενα ζευγαρι με τη μπεμπα τους η οποια ηταν πραγματικα μικροσκοπικη!!!!!οταν ρωτησα το μπαμπα ποσο βαρος εχει μου ειπε 4 κιλα!!

Οριστε?????????δηλ τα δικα μου θα ειναι τα μισα??????πως θα τα πιανω??????????????

λοιπον κοριτσια τερμα τα ψεματα σε λιγοτερο απο 48 ωρες θα ειμαι ΜΑΝΑ:D:D:D:D:D:D:D

ομως εχω ΦΡΙΚΑΡΕΙ!!!!!!!

φοβαμαι και θα πρεπει να το παιξω και ανετη....

Αχ βρε κοριστάκι, άντε με το καλό!!!! Συγκινήθηκα τώρα...θυμήθηκα τις στιγμές που ζούσαμε πέρυσι και ανυπομονούσαμε να δούμε ποιά είναι η επόμενη και πότε μας προγραμματίσαν οι γιατροί. Θυμήθηκα και τα συναισθήματά μου τις τελευταίες ώρες, που δεν μπορούσα να κοιμηθώ και από αγωνία αλλά και από την τρελή δυχνοουρία και την δυσφορία με την κοιλούμπα που είχα....

Όλα θα πάνε καλά και δεν θα καταλάβεις για πότε θα δεις τα παιδάκια σου!!! Η εβδομάδα που είσαι είναι τέλεια και αν βγούνε πάνω από 2 κιλά, δεν χρειάζονται θερμοκοιτίδα! Τα δικά μου είχαν γεννηθεί 2200 και 2400. Δεν μπήκαν παρά μόνο μια ώρα για προσαρμογή. :P:p:p

Σας στελνω τους χαιρετισμούς μας από τα ζεστά τα μερη.

Μα μιλάμε για πολλή ζέστη!!!!

Προς το παρόν, οι εμπειρίες μου είναι παρόμοιες με τη nufi: τα παιδιά δεν μαζεύονται

1. Εχουν υπέροχη διακόσμηση με εκατοντάδες μελανιές

2. Εχω βαρεθεί να λέω μη και όχι (διοτι το σπίτι εδώ δεν είναι φτιαγμένο για παιδιά)

3. Δεν θέλουν με τιποτα να κοιμηθούν μόνα τους

4. Ο σκούξης μόλις βλέπει κάποιον ξένο σκούζει και ψάχνει το μπαμπά και τη μαμα

και περιττό να πω τι σοου δώσαμε στο πλοίο.

Κατά τα άλλα είμαστε και πάλι υγιείς. Και στην τελική ευθεία για τη βάφτιση!

Φιλάκια πολλά!!!!

Υ.Γ. Δεν μου αρέσει καθόλου η ρακή κορίτσια!

Πού είσαι βρε twins? Όλα έτοιμα? Ευτυχώς που και τα μικρά είναι καλά για να ευχαριστηθείτε κι εσείς το μυστήριο!

Frosobal κάθε συμβουλή απαραίτητη! Θέλω να ξεκινήσω τον αποθηλασμό τώρα και φυσικά οπότε ξέρω ότι θα πάρει χρόνο. Όλες οι προσπάθειές μου μέχρι στιγμής έπιασαν πάτο. Αυτά είναι ερωτευμένα με το στήθος μου....το ζητάνε ακόμα και για να μασουλήσουν...

Nunukaki επέστρεψες επιτέλους και μας έλειψες!! Εσύ πώς τα πας με τον θηλασμό? Σκέφτεσαι να συνεχίσεις και άνω του έτους?

Nufi μια απ΄τα ίδια κι εμείς στις βόλτες. Ο Κοσμάς θέλει να τον κρατάς και να προχωράει, να ανεβοκατεβαίνει, να πατάει σε πέτρες και βότσαλα (μα να μην κουράζεται καθόλου αυτό το παιδί....) και ο Bill κυρίως κρεμασμένος επάνω μου και φωνάζει να τον αφήσουμε κάτω να μπουσουλάει (δεν το διακινδυνεύω όμως γιατί ότι βρίσκει θα θέλει να το βάλει στο στόμα)

Tzini, πραγματικά χαίρομαι να διαβάζω αυτά που γράφεις...είσαι άπαιχτη, μου φτιάχνεις την διάθεση! Τώρα πέρα από την πλακα φαντάζομαι ότι όχι μόνο θα είναι δύσκολο να βρεις νέα νταντά αλλά και να την εμπιστευτείς...

Ξωτικοζευγαράκι τώρα ξεκινάει και ο γολγοθάς των εξετάσεων...για πολύ τρύπημα βρε παιδί μου... Α και να μην χάνεστε ε? Τουλάχιστον εσείς γιατί όλοι οι τριδυμογονείς εξαφανίστηκαν.... ή δεν τους φτάνει ο χρόνος ή μπαίνουν σε άλλα τόπικ. Εμείς όμως το έχουμε δηλώσει ότι θέλουμε να αλλάξει ο τίτλος σε "μέλλοντες και ήδη διδυμογονείς και τριδυμογονείς" :tongue::tongue::tongue:

Agorakia κι εμάς δεν μας βλέπω φέτος για διακοπές...από του χρόνου που θα είναι κάπως (νομίζω) πιο εύκολα με τα παιδιά! Ουφ υπομονή! Θα μου πείτε ότι εγώ είμαι σε νησί....ναι αλλά όπου είναι το σπίτι σου...διακοπές δεν κάνεις....

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...