Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Προσωπικά πείστηκα να τα δώσω και για τα 2 μωρά εννοείται. Ήξερα από πριν περιπτώσεις που τα χρειάστηκαν και τους είπαν ότι δεν είχαν συλλέξει αρκετό δείγμα και τελικά πήραν απ αλλού..

Τώρα στις απορίες σας αν το δείγμα είναι μια χαρά και το μωρό είναι μια χαρά δεν θα αρρωστήσει άρα γιατί να μη σώσει έναν άλλο άνθρωπο. Αν το μωρό αρρωστήσει το δείγμα είναι και αυτό άρρωστο και δεν μπορεί να βοηθήσει κανέναν άρα άχρηστο..

Το ότι όμως έχεις κάνει δωρεά σε δημόσια τράπεζα σε φέρνει πρώτο στη λίστα για να πάρεις ένα συμβατό μ εσένα δείγμα. Είναι ακριβώς όπως συμβαίνει και στους αιμοδότες.

Αν όλοι δίναμε όλοι θα είχαμε!!!

Και αν ο γιατρός προτείνει ιδιωτική τράπεζα τίθεται θέμα εμπιστοσύνης

Αυτά τα λόγια με στιγμάτισαν.

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Διαφημίσεις

Μα λένε ότι επί του παρόντος χρησιμεύουν μόνο σε νοσήματα του αιμοποιητικού συστήματος, τα οποία είναι γενετικά.

Μα άφού δεν έχουν άδεια γιατί δεν τις κλείνουν??? Ώστε να προστατεύσουν και τους αθώους πολίτες που νιώθουν ότι θα είναι ένοχοι εαν δεν πληρώσουν για να φυλάξουν τα βλαστικά κύτταρα του παιδιού τους?

Αυτό ακριβώς είπε η Γαλλίδα επιστήμονας ότι ότι τα νοσήματα αιμοποιητικού δεν μπορούν να θεραπευτούν με τα δικά του βλαστοκύτταρα αν το μωρό νοσήσει..

Όσο για το τελευταίο ερώτημα... είναι πολλά τα κέρδη για να τα κλείσουν. Πατάνε πάνω στα όνειρά μας, πατάνε πάνω στην αγάπη μας και ιδού..

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Τώρα στις απορίες σας αν το δείγμα είναι μια χαρά και το μωρό είναι μια χαρά δεν θα αρρωστήσει άρα γιατί να μη σώσει έναν άλλο άνθρωπο. Αν το μωρό αρρωστήσει το δείγμα είναι και αυτό άρρωστο και δεν μπορεί να βοηθήσει κανέναν άρα άχρηστο..

Το ότι όμως έχεις κάνει δωρεά σε δημόσια τράπεζα σε φέρνει πρώτο στη λίστα για να πάρεις ένα συμβατό μ εσένα δείγμα. Είναι ακριβώς όπως συμβαίνει και στους αιμοδότες.

Αν όλοι δίναμε όλοι θα είχαμε!!!

Και αν ο γιατρός προτείνει ιδιωτική τράπεζα τίθεται θέμα εμπιστοσύνης

Αυτά τα λόγια με στιγμάτισαν.

Άρα όλες οι ιδιωτικές τράπεζες είναι απλά απατεώνες?? Και εν κατακλείδι άδικα αγχωνόμαστε και το καλύτερο είναι να το δωρίσουμε και ίσως έτσι κάνουμε και ένα καλό?

RKdwp3.png

Αν είναι απατεώνες ή όχι δεν μπορώ να πάρω τέτοια ευθύνη και να το πω. Αλλά όταν ακούς ότι δεν ελέγχονται από κανέναν, δεν υπάρχει άδεια, οι προδιαγραφές δεν ξέρουμε αν υπάρχουν ή όχι κτλ κτλ νομίζω είναι μονόδρομος. Είναι μια απόφαση που με τον άντρα μου πήραμε πριν την εκπομπή μετά από ψάξιμο και επιβεβαιωθήκαμε με την εκπομπή.

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Διαφημίσεις

Jasmini βλέπω ότι είσαι από Ρόδο και δημόσια τράπεζα δεν έχει εκεί..Πάρε τηλέφωνο στην Ακαδημία Αθηνών να ρωτήσεις τι μπορεί να γίνει.

Δημόσια Tράπεζα Oμφαλοπλακουντιακού Aίματος. Ίδρυμα Iατροβιολογικών Eρευνών της Aκαδημίας Aθηνών, τηλ.: 210-6597341-351

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Μια φίλη μου που είναι κι εκείνη έγκυος λέει, "αν δεν το δώσω σε ιδιωτική τράπεζα , αν μία στο εκατομύριο κάτι συμβεί θα νιώθω τύψεις". Και επαναλαμβάνω..αυτό το αίσθημα μας δημιουργούν..τύψεις...ότι ενώ και καλά ξέραμε δεν προνοήσαμε για τα παιδιά μας.

Κι εδώ έρχεται η δική σου παρατήρηση, ότι αν το δείγμα είναι υγιές τότε δεν έχει ουσία να φυλαχθεί το δείγμα αφού τίποτα δεν θα συμβεί.

RKdwp3.png

Jasmini βλέπω ότι είσαι από Ρόδο και δημόσια τράπεζα δεν έχει εκεί..Πάρε τηλέφωνο στην Ακαδημία Αθηνών να ρωτήσεις τι μπορεί να γίνει.

Δημόσια Tράπεζα Oμφαλοπλακουντιακού Aίματος. Ίδρυμα Iατροβιολογικών Eρευνών της Aκαδημίας Aθηνών, τηλ.: 210-6597341-351

Σε ευχαριστώ, θα πάρω να ρωτήσω.

RKdwp3.png

Επειδή και εγώ το έψαξα τις τελευταίες μέρες και ρώτησα και τις κοπέλες εδώ τι έκαναν, απέρριψα και εγώ τη λύση της ιδιωτικής τράπεζας, όχι μόνο για το κόστος και για τον έλεγχο (που είναι αμφίβολο αν γίνεται), αλλά και γιατί το δείγμα που φυλάσοουμε πάει για αποκλειστική χρήση του παιδιού και τον άμεσων συγγενών του... Τι γίνεται όμως οταν ο άμεσος συγγενής δεν είναι συμβατός; Πάλι γυρνάμε στο μηδέν, δηλαδή στη δημόσια τράπεζα.

Διαβάστε λίγο και εδώ: http://www.certh.gr/D962BC1B.el.aspx και πιο συγκεκριμένα εδώ http://www.certh.gr/dat/A7E57B73/file.pdf που πολλές ερωτήσεις θα απαντηθούν.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Πρωτον να σας πω οτι εχω δωσει εθελοντικα αιμα,καρτα δεν μου εβγαλαν ποτε,ουτε καν το τυπικο τηλ για την ομαδα αιματος δεν πηραν.Οποτε δεν εχω καμια προτεραιοτητα.Κι εγω ετσι ηξερα melenia αλλα προφανως ακομα και σε αυτους τους τομεις ειναι ο,τι να ναι και προσπαθουμε εμεις να βγαλουμε ακρη με τη κριση μας.

Περα λοιπον απο την ελλειπη ενημερωση και το ποιον πλεον μπορεις να εμπιστευτεις σαν εγκυρη γνωμη,θα μπορουσαν τουλαχιστον να σου δινουν ενα ηθικο κινητρο οπως με αυτο που υποτιθεται οτι ισχυει με την αιμοδοσια.Προτεραιοτητα σε καποιες παρομοιες περιπτωσεις.

age.png

Επισης δεν ξερω αν γνωριζετε οτι τα ιδιωτικα μαιευτηρια σε χρεωνουν παρανομα για τη ληψη.Δηλαδη πρεπει να πληρωσεις για να δωρισεις κατι που δεν ξερεις σιγουρα αν θα χρειαζοσουν εσυ στο μελλον,αν θα γινει σωστα η ληψη,αν θα φυλαχθει σε σωστες συνθηκες,αν θα ειναι αρκετη η ποσοτητα που θα ληφθει,αν αν αν...

Το ΙΑΣΩ προσφατα,μαζι με αλλα που δεν τα θυμαμαι,ειχε δεχτει προστιμο για αυτη την παρανομη χρεωση.Και θυμαμαι το ΙΑΣΩ,για να μην παρεξηγηθω,επειδη εκει θα γεννησω και αυτο με ενδιαφερει.

Κοινως παιζουν με τη συνειδηση μας και τις τυψεις που μπορει να εχουμε σαν γονεις και σαν ανθρωποι.

age.png

Δεν θελω πραγματικα να σας επηρρεασω αφου κι εγω δεν εχω καταληξει,αλλα ο γιατρος μου-θειος μου με αποτρεπει απο το να φυλαξω βλαστοκυτταρα.

Και παλι το σκεφτομαι!!!!

Ουφ ειπα πολλα!

Μου εφυγε ο πονοκεφαλος και ηρθε μια ασχετη βραχναδα.Τα νευρα μου.

Καληνυχτα σας.

age.png

Καλημερα απ το χαραμα..

Ειδατε την εκπομπη χθες.. Δεν καταλαβαινω γιατι μπερδευτηκατε ομως,πιστευω οτι τα συμπερασματα της συγκεκριμενης ερευνας τουλαχιστον ηταν ξεκαθαρα. Οι δε εκπροσωποι των ιδιωτ.τραπεζων εδιναν ψευτικα στατιστικα στοιχεια, κ τα επιχειρηματα τους ηταν αν μη τι αλλο γελοια..

Ενδεχεται καποιο δειγμα να ειναι ακαταλληλο φυσικα, αλλα οσο περισσοτερα υπαρχουν στην παγκοσμια δεξαμενη, τοσο πιο πιθανο ειναι να βρεθει το καταλληλο για τον καθενα που θα το χρειαστει.. Κ στο κατω κατω,μακαρι να μην το χρειαστουμε ποτε κ εμεις κ οι οικογενειες μας..Δεν ειναι κριμα με κατι τοσο απλο, να μην σωσεις μια αλλη ζωη? Δυστυχως στην Ελλαδα δεν εχουμε πολυ καλη σταση με την εθελ.αιμοδοσια,δωρεα οργανων..

Εμεις εχουμε αποφασισει τη δωρεα σε δημοσια τραπεζα. Τα περισσοτερα απο αυτα που ειπωθηκαν στη χθεσινη εκπομπη μας τα μετεφερε φιλος μας,ειδικ.βιοπαθολογος στο Αλεξανρα, απο το προσφατο ιατρικο συνεδριο οπου παρουσιαστηκαν ολα τα τελευταια στοιχεια. Mα ουτως η αλλως δεν ειναι κατι που δεν εχουμε ξανακουσει η διαβασει..Πριν λιγο καιρο ειχε στειλει κ η jasmini νομιζω το λινκ για ενα σχετικο αρθρο που εν ολιγοις ελεγε αυτα ακριβως.

Το μονο σημειο στο οποιο δεν με καλυψε χθες το θεμα ηταν οι πληροφοριες σχετικα με τη διαδικασια. Θα τη μαθουμε ομως..

33E7p2.png

Καλημέρα :P

Για τη διαδικασία των βλαστοκυττάρων για δωρεά σε δημόσια τράπεζα έχει γράψει μία διδυμομαμα παλιότερα, που μας έλεγε ότι έγινε η λήψη από το γιατρό και μετά πήγε τους ασκούς ο άντρας της στην τράπεζα (ας με συγχωρέσει η συμφορουμίτισσα, δεν θυμάμαι ποιά απ' όλες ήταν...)

Τώρα για την παράνομη χρέωση στα ιδ. μαιευτήρια δυστυχώς συμβαίνει, αλλά όπως λένε στο parents.gr οι γονείς δικαιώθηκαν και σταμάτησε αυτή η πρακτική. Πάντως θέλει πολύ προσοχή ( τα κρυφά κόστη που λέμε).

Τώρα... αλλάζω θέμα μιά που βλέπω την πολύ πρωϊνη nufi...

Βρε κοριτσάκι, τι έκπληξη ήταν αυτή εχτές; Μα είναι η πρώτη φορά που ακούω κάτι τέτοιο!!!!!!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...