Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! Σήμερα κράτησα το 1ο θετικό τεστ ούρων στα χέρια μου! Ένας σταυρός πολύ έντονος! Πήρα το clearblue του 1ος λεπτού. Όλο το βράδυ δε μπορούσα να κοιμηθώ. Κάποια στιγμή είχα σκάσει για τουαλέτα αλλά η ώρα ήταν 1. 30 το βράδυ! Αν ήταν αρνητικο αντε να κοιμηθώ εγώ μετά... οπότε σηκώθηκα ξανά στις 8.Ο άντρας μου έφυγε έξω βόλτα και περίμενε τηλέφωνο! Χαχαααα! Δε μπορώ να το πιστεψω... δεν το περίμενα.... όμως θελω βήμα βήμα τη φορά γιατί με το ιστορικό αποβολών που έχω φοβάμαι πολύ. 

Συγχαρητήρια!!! Εύχομαι κ με μια τεράστια χοριακή!!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Τον μεγαλο τον παω παιδικο.

Εγω ειμαι ακομη σε αδεια.Αλλα ειχαμε νταντα (μεχρι προσφατα) και ερχοτανε 08 00-13 00...πηγαινα τον μεγαλο στον παιδικο κ μετα εκανα τις δουλειες μου κ στις 12 30 πηγαινα κ τον επαιρνα.Ειναι δυσκολα γενικα,πολλη κουραση γιατι ο καθε ενας εχει δικο του προγραμμα...συνηθως κοιμουνται κ οι 3 το μεσημερι κ ξεκουραζομαι λιγο.Και καμια φορα τα απογευματα επειδη ο συζηξ εχει μαγαζι κ λειπει στελνω τον μεγαλο στην μαμα μου κ τον παει κουνιες.

Τωρα που χτυπησε η νταντα μας το χερι της κ δεν ερχεται αναγκαστικα ο αντρας μου πηγαινοφερνει τον μεγαλο....τωρα περιμενω να τον φερει......

Απο Σεπτεμβριο επιστρεφω στη δουλεια οποτε πρεπει να πανε παιδικο κ τα διδυμα!!!!

Αστα....τρεχουμε κ δε φτανουμε!!!!Αλλα τα καλυτερα ερχονται!!!!!!

Υ.Γ.Τον αρακα τον κανω λεμονατο αλλα καμια φορα κ κοκκινιστο.....αν εχω καποιο κοτοπουλακι συνοδευτικο!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

η μικρη ρε παιδια γκρινιαζει αρκετα. τι σκατα να κανω? δεν θελω να δινω ντεπον ετσι κουτουρου κ χωρις την συμφωνη γνωμη του δοκτορα, αλλα τι να κανω? παω την περνω λιγο αγκαλια κ την ξαναβαζω κατω. μετα απο μιση ωρα? τρια τεταρτα? μια ωρα μαχ, ξανα τα ιδια! πιρετος γιοκ! ανυ ιδδεες?!

Ντεπόν!

rPPrp3.png

Εγώ προτιμώ το ντεπόν από την εκμάθηση αγκαλιάς...... Ο μικρός, αν γινόταν, θα ήθελε όλη μέρα να κωλοτρίβεται επάνω μου. Αυτό δεν γίνεται. Έχω δεκάδες δουλειές, που έτσι κι αλλιώς δεν προλαβαίνω... Δεν γίνεται κοτζάμ αγόρια να είμαστε όλη μέρα αγκαλιά. Υπάρχει και πάτωμα (για να παίξουν), υπάρχει και πάρκο (για το αυτό). Οπότε, ντεπονάκι και πάλι ντεπονάκι!!!!

Δόντια βγάζει η μικρή σου. Έχει κανένα ως τώρα; Νομίζω ότι είστε στα δύσκολα δόντια (αν έχετε ξεκινήσει ήδη).

rPPrp3.png

giota, εσενα ειναι κ λιγο μεγαλυτερα. φοβαμαι πολυ τις αρρωστιες! το τι τραβηξα οταν τα κολλησε η μεγαλη 2 φορες σιναχι, πριν καν σαραντησουν δεν περιγραφετε!!! ουτε να φανταστω δεν θελω πως θα ειναι κ τα 3 αρρωστα παλι!

κ ο δοκτορ οταν γεννησα μου ειχε δωσει κοκκινη για τη συλια, για παιδικο, γιατι θα κολλαγε τα αλλα 2! τωρα με τα νεα δεδομενα, που εχουν μεγαλωσει κ λιγο δεν τον εχω ρωτησει. λεω μπας κ τα στειλω το 2012 ολα μαζι παιδικο.

Εγώ προτιμώ το ντεπόν από την εκμάθηση αγκαλιάς...... Ο μικρός, αν γινόταν, θα ήθελε όλη μέρα να κωλοτρίβεται επάνω μου. Αυτό δεν γίνεται. Έχω δεκάδες δουλειές, που έτσι κι αλλιώς δεν προλαβαίνω... Δεν γίνεται κοτζάμ αγόρια να είμαστε όλη μέρα αγκαλιά. Υπάρχει και πάτωμα (για να παίξουν), υπάρχει και πάρκο (για το αυτό). Οπότε, ντεπονάκι και πάλι ντεπονάκι!!!!

Δόντια βγάζει η μικρή σου. Έχει κανένα ως τώρα; Νομίζω ότι είστε στα δύσκολα δόντια (αν έχετε ξεκινήσει ήδη).

μονο στον υπνο εχουμε το θεμα της γκρινιας της.

ειναι φουσκωμενα τα κατω ουλα της πολυ, αλλα φοβαμαι μη μου ξυπνησει κ τον αλλο που γκαριζει πολυ δυνατα οταν κλαιει... κ μετα την κατσαμε! κ να φανταστεις οτι η ελπιδα ηταν η πιο ησυχη! κιχ δεν εβγαζε σαν νεογεννητο. ουτε πονακια, ουτε τπτ. τωρα το εντελως αντιθετο.

κ ο αλεξ εχει πρισμενα ουλα, αλλα οταν κοιμαται, δεν καταλαβαινει τπτ!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

μονο στον υπνο εχουμε το θεμα της γκρινιας της.

ειναι φουσκωμενα τα κατω ουλα της πολυ, αλλα φοβαμαι μη μου ξυπνησει κ τον αλλο που γκαριζει πολυ δυνατα οταν κλαιει... κ μετα την κατσαμε! κ να φανταστεις οτι η ελπιδα ηταν η πιο ησυχη! κιχ δεν εβγαζε σαν νεογεννητο. ουτε πονακια, ουτε τπτ. τωρα το εντελως αντιθετο.

κ ο αλεξ εχει πρισμενα ουλα, αλλα οταν κοιμαται, δεν καταλαβαινει τπτ!

Ο μικρός 11 μήνες (και έχει 8 δόντια ως τώρα) δεν έχει κάνει ένα κιχ ούτε ένα βράδυ! Μα ούτε ένα... Ίσως έκανε κανένα ουά μια φορά, αλλά δεν το θυμόμαστε καν, διότι θα ξανακοιμήθηκε αμέσως! Ο άλλος μας έχει κάνει Βέγγους. Ωστόσο, μέχρι να σκάσουν τα πρώτα δόντια δυσκολευτήκαμε κι εμείς πολύ. Η γιατρέσα μας είχε πει στα δόντια να δίνω ντεπόν αλύπητα, διότι τα παιδιά υποφέρουν. Πιστεύω πως μετά το τρίτο ξύπνημα πρέπει να παίρνει το ντεπονάκι της. Θα ησυχάζει και για όλο το υπόλοιπο βράδυ! Και για το παιδί είναι το καλύτερο να μην υποφέρει, αυτής της άποψης είμαι!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Επίσης, για όσες απορούν (nufi) δεν λύγισα, όσο κράτησε η δοκιμασία με το νυχτερινό κλάμα του μεγάλου (και συνεχίζεται, ωστόσο, με ελαφρώς μειωμένη ένταση...) από το δωμάτιό του δεν βγήκε... Εκεί, πάνω από την κούνια τη βγάλαμε, άντε και με καμιά αγκαλιά και λίγα χάδια σε εξαιρετικά δύσκολες στιγμές.

Tzini, η κορυφαία ατάκα της Twins ειπώθηκε πριν πολύ πολύ καιρό (κάπου μέσα στον χειμώνα) και, αν και διαθέτω εξαίρετη μνήμη, για κάποιον ανεξήγητο λόγο δεν μπορώ ούτε να υποψιαστώ, πού περίπου είναι..... Ακόμα γελάω! Ήταν από τα πιο επιτυχημένα μακράν.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αν το βρω, πάντως, θα σου πω! Είναι κάτι, που θα... κλανω ευθύς!!!!!!! Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

Duckface και συζυγούλη, πού είστε;

Δεν επιτρέπεται να χάνεστε, χωρίς ούτε καλημέρα!

Naki, πού είσαι, κουκλίτσα μου; Δεν έφτιαξα ακόμη μαρμελάδα. Μην μου χαλάς την παράδοση και εμφανίσου αμέσως!

Οι υπόλοιπες μέλλουσες, πώς μου είστε σήμερα, κουκλάκια μου;

rPPrp3.png

tzini οταν ηταν 7 μηνων τα δικα μου κολλησανε βρογχιολιτιδα που επαθε ο μεγαλος...και ημουν 1 εβδομαδα στο νοσοκομειο κ με τα δυο...αλλα δυστυχως δεν μπορω να τα κρατησω σπιτι.....γυναικα δε θελω με τιποτα να ειναι κλεισμενα ολη μερα μεσα....ειμαι υπερ του παιδικου σταθμου...οσο για τις αρρωστιες...μονο με υπομονη διαφορετικα δε γινεται.....

GRJdp2.png

xefUp3.png

Γεια σας ......................Επέστρεψα κι εγώ. Καλά είμαι. Έχω πονους βέβαια. Αλοίμονο. Παρασκευή βράδυ το έκανα. Σήμερα είναι η τρίτη ημέρα. Το ξενέρωμα είναι ότι δεν πρέπει καθόλου βάρη για λίγο καιρό. Που σημαίνει ότι δεν μπορώ να παίρνω καθόλου τα παιδιά. Οπότε ήλθα και εγκαταστάθηκα στην μαμά.Να περάσουν κάποιες μέρες να συνέλθω κάπως και μετα να πάω σπίτι. Ουφ. Τώρα που εχω ευκαιρία να ξεκουραστώ και να το απολαύσω δεν μου αρέσει κιόλας. Δεν πάω καλά ε? Δεν μπορώ όμως. Βαριέμαι να κάθομαι και να μην κάνω τίποτα. Χώρια που έχω πεθάνει και στην πείνα από την Πέμπτη. Από αύριο θα αρχίσω να τρώω πιο στέρεες τροφές. Έχω πήξει στην σούπα και στα υγρά. Θέλω να φάω κάτι γιάμι γιάμι. Υπομονη ξέρω.

Σας ζάλισα. Πάω να διαβάσω τα δικά σας νέα.:P

agorakia μπραβο που δε σε τουμπαρε ο μικρος..εγω θα τον ειχα παρει στανταρ,αλλα ειμαι κ αγκαλιτσας με τα μωρα..δε μπορω λεμε! κ ας το πληρωνω πολλες φορες...

giota δημοσιο παιδικο κ τα μικρα? εχεις κανεναν καλο τουλαχιστον εκει?

tzini αρα ψαχνεις βοηθεια? αν ναι πες τι κ για ποσο να το εχω υποψιν...

nunu επεστρεψες!!! πως περασατε, πες κανενα πετυχημενο συμβαν!

εμεις σημερα θαλασσα γιοκ λογω πρωινης μπορας. απογευμα λεμε να βολταρουμε αφυτο..

τα μωρα την εχουν καταβρει εδω παντως...!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ Nufi να είσαι καλά. Χαλκιδική είστε ε? Θα πάτε Άφυτο? Πω πω ζηλεύω τρελάααααααααααααα.........................Είναι πολύ ωραία εκεί. Τέλεια. Από εκεί είστε ή απλά για διακοπούλες?

απο θεσσαλονικη ειμαι κ ηρθαμε στο εξοχικο των γονιων μου.

ωραια ειναι..κ που δεν ειναι ωραια οι διακοπες?????

βεβαια, με τα μωρα δεν κανω ακριβως διακοπες, αλλα σιγουρα ειναι πιο χαλαρα!

κανουν κ πραγματα πρωτογνωρα γι αυτα κ ειναι υπεροχο να βλεπεις τις εκφρασεις τους..σημερα τα περπατουσα στο βρεγμενο γρασιδι,ξετρελλαθηκαν! οσο να πεις διαφορετικη αισθηση απο εκεινη του καθαρου παρκε!

33E7p2.png

glor τί ευχάριστα νέα που είσαι καλά!

Υπομονή θα περάσει κι αυτό. Αφού έφυγε η επάμβαση από τη μέση το πιο βασικό.

twins βαπτίζεστε στην Κρήτη; Υπέροχα. Καλά το φόρεμα όντως υπερπαραγωγή. Το ασημί παπούτσι να βάλεις.

giota πόσο σε καταλαβαίνω να ξερες.... Εγώ τα έχω παίξει. Ειδικά με τον μεγάλο. Μετράμε κι εμείς μερούλες για τις διακοπές μας.

duckface το αβαντάρ που έβαλες το είχα φτιάξει μπλουζάκια στα πρώτα γενέθλια των διδύμων που τα κάναμε μαζί με του μεγάλου (είναι και κοντά).

Νομίζω πώς έχω και φωτό στο προφίλ μου. Αχ μόλις το είδα συγκινήθηκα!

Λες να κάνεις 3 αγοράκια;;;;;; Χαχααα ας είναι και από τα 2 φύλα καλύτερα να γνωρίσεις τη μητρότητα και από τις δύο πλευρές. Πάνω από όλα γερά και ξεκουράσου. Εκμεταλλέυσου και λίγο το γεγονός :D, σύζυγε μη διαβάζεις.

jasmini ότι θες για τον αποθηλασμό ρώτα με. Είναι λίγο μανίκι αλλά μην πάρεις χάπια. Πότε θες να αποθηλάσεις γιατί χρειάζεται αρκετός χρόνος.

agorakia τον δάγκωσες σαν χάδι; Αν γέλαγε προφανώς δεν κατάλαβε τίποτα. Λίιιιγο πιο δυνατά, δεν εννοώ βέβαια να του κόψεις και κανένα κομμάτι.

Ποιος έχει fb αλήθεια να γίνουμε φίλοι :D;

Επίσης, για όσες απορούν (nufi) δεν λύγισα, όσο κράτησε η δοκιμασία με το νυχτερινό κλάμα του μεγάλου (και συνεχίζεται, ωστόσο, με ελαφρώς μειωμένη ένταση...) από το δωμάτιό του δεν βγήκε... Εκεί, πάνω από την κούνια τη βγάλαμε, άντε και με καμιά αγκαλιά και λίγα χάδια σε εξαιρετικά δύσκολες στιγμές.

Tzini, η κορυφαία ατάκα της Twins ειπώθηκε πριν πολύ πολύ καιρό (κάπου μέσα στον χειμώνα) και, αν και διαθέτω εξαίρετη μνήμη, για κάποιον ανεξήγητο λόγο δεν μπορώ ούτε να υποψιαστώ, πού περίπου είναι..... Ακόμα γελάω! Ήταν από τα πιο επιτυχημένα μακράν.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αν το βρω, πάντως, θα σου πω! Είναι κάτι, που θα... κλανω ευθύς!!!!!!! Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

Duckface και συζυγούλη, πού είστε;

Δεν επιτρέπεται να χάνεστε, χωρίς ούτε καλημέρα!

Naki, πού είσαι, κουκλίτσα μου; Δεν έφτιαξα ακόμη μαρμελάδα. Μην μου χαλάς την παράδοση και εμφανίσου αμέσως!

Οι υπόλοιπες μέλλουσες, πώς μου είστε σήμερα, κουκλάκια μου;

γεια σας!!!

λοιπον η μαρμελαδα να ετοιμαστει την τεταρτη παρακαλω(αληθεια τι θα φτιαξεις?)

πηγαμε σημερα στο γιατρο,ο μικρος ειδικα αρνειται πεισματικα να φαει οποτε θα γεννησω μεθαυριο για να παρουν γαλατακι.

ο γιατρος μου ειπε οτι το πρωτοκολλο ειναι συγκεκριμενο και συνηθως οταν ειναι κατω απο 2,5 κιλα τα βαζουν λιγο θερμοκοιτιδα(δηλαδη ουτε ο μεγαλος βλεπω να τη γλιτωνει).Μου γυρισε το ματι και του ειπα οτι μολις ειναι 2 κιλα και ο μικρος τα πηρα και εφυγα!!!!

επισης μου ειπε γελωντας :"σιγα μη σου κανω πλαστικη στην τομη,ετσι θα σ'αφησω!"

'ναι καλα,λεω,δε με φτανουν οι ραγαδες και που εχω γινει σαν πατσαβουρα θα εχω και μια ασχημη τομη!!"

ηταν εκει και ενα ζευγαρι με τη μπεμπα τους η οποια ηταν πραγματικα μικροσκοπικη!!!!!οταν ρωτησα το μπαμπα ποσο βαρος εχει μου ειπε 4 κιλα!!

Οριστε?????????δηλ τα δικα μου θα ειναι τα μισα??????πως θα τα πιανω??????????????

λοιπον κοριτσια τερμα τα ψεματα σε λιγοτερο απο 48 ωρες θα ειμαι ΜΑΝΑ:D:D:D:D:D:D:D

ομως εχω ΦΡΙΚΑΡΕΙ!!!!!!!

φοβαμαι και θα πρεπει να το παιξω και ανετη....

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

glorr καλως ηρθες κ παλι!!!!!

nufi μου αναγκαστηκα και τα εγραψα σε εναν παιδικο που ειναι κοντα μας.Ανηκει στον Δημο μας.Ο Τασος παει σε παιδικο οπου δουλευει η μαμα μου εκει στην κουζινα.Αλλα τα διδυμα θα ειναι μικρα κ αναγκαστικα θα πανε αλλου.Ειχα ρωτησει καποιες μαμαδες κ ειναι ευχαριστημενες.Αν κ δεν πιστευω οτι θα εχω καποιο προβλημα!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...