Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

twins περαστικα μωρε.....μα, τι ναι παλι τουτο?? ευχομαι να ναι καλα τα μωρα, να περασετε υπεροχα διοτι κουραστηκες κ με τις προετοιμασιες..

κ....αν πρεπει καπου να υπαρξει μια "διαpροη", ας μην ειναι στο φορεμα σου!!!!

καλη βαφτιση!!!

witch συγχαρητηρια για τα βηματακια!!!! τα πρωτα, μικρα ,αλλα κ τοσο μεγααααλα κ σπουδαια βηματα!!!!

agorakia τρελλο κοριτσι τωρα που εχεις ιντερνετ στο σπιτι, δε σε φτανω ουτε με σφαιρες......αλλα θα χαιρομαι να σε βλεπω συχνοτερα, το ομολογω..

33E7p2.png

Διαφημίσεις

glorr περαστικα, σιδερενια κοριτσακι...

ολγα πως παει? πλησιαζεις τη σκλεναρικοβα? μη το παρακανεις, αυτη δεν εχει διδυμα να κυνηγαει ολη μερα...χρειαζεται κ κατιτις παραπανω για να αντεχουμε..

εγω εδω στη μαμα υποθετω θα επιστρεψω κανα 3κιλο πανω..

giota απορια που συνοδευεται με εκφραση θαυμασμου...

ειπες θα πας με τα 3 σου αγορακια μονη για μπανιο???????

how on earth can you do that??????????????

33E7p2.png

εμεις καναμε 3 ωραιοτατα μπανακια! μας αρεσει!

αλλα μονη δε θα το εκανα με τιποτα!!!

το ωραιο ειναι οτι στο σπιτι μας ααθηνα ειμαι με το dettol ανα χειρας, κ εδω απ την πρωτη μερα συνειδητοποιησα οτι δεν παιζει ετσι με τι πο τα!!

εχουν ηδη φαει φυλλα, γρασιδι κ χωμα!

ειπα αφου ειμαστε στη φυση, ας την απολαυσουμε με ολες τις αισθησεις μας...!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

καλησπεριζω κ εδω στα γρηγορα κ καλως σας βρηκα κ παλι!

ελπιζω να ειστε ολες καλα κ τα διδυμακια σας. μου λειψατε κ εσεις!

ολα καλα ας πουμε, αλλα εχω τρελο μαζεμα απο χτες.

θα διαβασω ολα τα νεα σας καποια στιγμη αργοτερα.

για κατι που διαβασα απο το κουνητο.

παπιοφατσα κ ξωτικε: ευχομαι να σας πανε ολα καλα! βρε ξωτικε ουτε στα ματια δεν θα σε κοιταει η παπιοφατσα απο τουδε κ στο εξεις:lol::lol::lol:.

κ μην ξεχασεις παπιοφατσα, οχι χειραψια απλα γιοκ, αλλα ουτε ποδοραψια στο κρεβατι πια!

ps: η νακι γεννησε?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

giota, χρονια πολλα κ με υγεια να εχουν τα καμαρια σου! να τα δειτε οπως θελετε! οταν λες σχολειο, τι εννοεις? σε τι σχολειο τα πας τετοια εποχη?

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

Να 'σαι καλά, κουκλίτσα μου, καιρό είχαμε να γράψουμε κάτι τόσο επιτυχημένο. Σχεδόν από τότε που η Twins μας ενημέρωσε ότι σκέφτεται να διαβάσει τα νέα μας και μας είπε ότι είναι "... κάτι που θα κλανω ευθύς"......!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:lol::lol::lol::lol:!!!!!

δειξε μου μολις μπορεσεις που το εχει γραψει να ξαναπεσω χαμω τα ανασκελα απο τα γελια!

Καπου πηρε το ματι μου το θεμα μουστακι!!!

λοιπον σας εχω μαγικη λυση,που σιγουρα δεν επηρεαζει την εγκυμοσυνη,κραταει περισσοτερο απο αλλες μεθοδους και δεν αφηνει ερεθισμους οπως πχ σπυρακια.Λεγεται αφαιρεση με κλωστη!!!

καλε που εισαι εσυ κ σε εχω στο μυαλο μου?

δια το μουστακη του καπετανακη ο λογος κ απο εμε. εγω εχω παρει το silk epil κ εχω σωθει. στην αρχη ναι, ομολογω οτι πονας αρκετα, αλλα μετα συνηθιζεις. εννιοτε παω κ στο κομμωτηριο κ κανω κ εγω κλωστη, αλλα τις ωρες που βολευουν τα δικα μου ραντεβου ειναι μια μεγαλοκοπελα που ειναι κ λιγο γκαβαδι (να το πω ακομψα, διοτι επιμενει πως ολα ειναι οκ κ γυρναω σπιτι κ συνεχιζω με το τσιμπιδακι τις τσαπατσουλιες της.)

tziniiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!

δηλωνω παρουσα καρντια μου!

περπατησατε διαβασα ε? μπραβο σας! (ευχομαι με λιγες τουμπες)

που τα πας για μπανιο στον ορωπο? περισυ που ξεκινησα τη συλια μου ειχε πει ο δοκτορ να την ξεπλενω απο το αλατι κ πηγαινα μονο στο αυλακι στην πλαζ καθημερινες (σκ δεν πλησιαζα)! φετος δεν τον ρωτησα, συνεχιζω κ την ξεπλενω.

χαχα τωρα που μου ρθε! πηγα κ μια φορα σκ, με τα ανηψια μου κ τη συλια στο grand resort (στα μερη σου ολγα) κ εδωσα 51 βρακοπουλα εισοδο + 10 (αν θυμαμαι καλα) το παρκιν. σοκ ειχα παθει! ακομα τα κλαιω εκεινα τα λεφτακια!!!

για το αλλο θεμα που ανοιξατε με τις δουλειες του σπιτιου, τι να πρωτοπω? εγω εχω τεσσερα μωρα! τρια μικρα κ ενα μεγαλο μωρο, τον χασμπανο. παλι καλα να λεω που κατι ψιλομαζευει εστω για τη συλια κ ασχολειτε μαζι της.

nunu, τι φρουτα δινεις το απογευμα? εννοεις φρουτα το πρωι κ το απογευμα ή κανεις κατι αλλο το πρωι? κ να σε ρωτηξω κ κατι αλλο: κραταει κανεις σας απο μανη, ή τυχαια πηγατε?

twins με τπτ δεν θα ηθελα να ειμαι στη θεση σου (για το πισι λεω). κ μια φιλη διπλα στις ναυτικες επαθε μεγαλη ζημια (της το κλεψαν) κ ειχε αρχεια κ δουλεια μηνων για πανεπιστημιο (δουλεευει εκει)! κ ερευνες μηδεν. να χεσω το ασυλο σε τετοιες περιπτωσεις!

τι εγινε με τον σκουξη ρε γμτ? κ διαρροια μαζι? ευτυχως που δεν κολλησε κ η μικρη! ελπιζω να κυλισουν ολα ομαλα.

αντε με το καλο η βαφτιση σας! τους χαιρετισμους μου στην λαβαντοζεννα κρητη! πιετε κ μια ρακι ζα μενα ωρε συντεκνοι! μου ανοιξες τσε την ορεξη κακουργα με το γαμοπιλαφο βραδιατικο! θεϊκο απλα!

zitamar, τι σας ετυχε καλοκαιριατικα? πως παει το ματι? πως κολλαει αυτο το πραγμα παλι?! περαστικα κ αγυριστα ευχομαι!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

κατσε γιατι φοβηθηκα μηπως με πεταξει εξω κ ξαναγραφω ενα κατεβατο παλι (εχω κ την μικρη γουρ γουρ γουρ συνεχεια)!

glorr, περαστικα ρε κουκλα μου!

η αδερφογκλορ, πρεπει να επαθε πλακα:shock::rolleyes:!!!!!

πως κ τους δινεις ξεχωριστο brand γαλα?

nufi, περνας καλα? ετσι ημουν κ εγω με τη συλου, με dettoλια κ συναφη, μεχρι που πηγαμε διακοπες περισυ κ τελος ολα! (για εκεινη την περιοδο ηταν ματαιο). ρε παιδια δεν εχω παει ποτε χαλκιδικη. κ θα ηθελα παρα πολυ να παω γκαμωτι!!!

νακι για τη μεση σου κοπελα σου, οτι κ να σου πω σε καταλαβαινω. κουραγιο κανε! να δεις ανακουφιση που θα νιωσεις με το που θα γεννησεις!

jas, εγω μπορει κ να τα εκανα γης μαδιαμ! χεστηκα για το ποιος φταιει. μου ετυχε το ιδιο σκηνικο με επιδορπια της nestle. εγινε χαμος στα βασιλοπουλο. κ εστειλα κ ενα μαιλακι στη νεστλε εδω κ εγινε χαμος. μουχλα? τι λετε ρε? κ αν τι εδινε η μανα μου στο παιδι που δεν βλεπει κ καλα τι θα γινοταν? με τετοια ευπαθη προϊοντα, που ικανοποιουν αναγκες ιδιαιτερων ηλικιακων ομαδων οπως ειναι τα βρεφονηπια, ειναι υποχρεωση τους να κοβουν τον κωλο τους κ να εχουν καλο σουπερβαιζορ! αδιαφορω αν σκιστηκε απο υπαλληλο του σουπερ μαρκετ το κασεδακι. υπαιτιοι ειναι κ οι δυο!

τα κουπονια τους επιστροφη τους εκανα μετα! αι σιχτιρ!

καλα με τις δαγκωνιες τι ειναι κ αυτο ρε παιδια? θα εχουμε κ τετοια αργοτερα? ευτυχως δεν εχει δειξει ιχνος επιθετικης συμπεριφορας η συλου προς τα διδυμα. αν το κανει (που το απευχομαι) δεν ξερω πως θα αντιδρασω.

για την τιμωρια που λετε. 3-4 φορες εχω βαλει τη συλια κ δεν το ξανακανω ποτε. γιατι οταν την εβαλα τιμωρια τελευταια φορα στο δωματιο της πριν 2 μηνες, εκλαιγε πολυ, μετα σταματησε, εβγαζε παιχνιδα αβερτα απο τα κουτια της κ το αποκορυφωμα: εβγαλε ολα της τα ρουχα κ την πανα κ σκαρφαλωσε στο πρεβαζι απο το παραθυρο της:shock::shock::shock:!

κ δεν εχει καταλαβει πραγματικα την εννοια. εννιοτε οταν κανει αταξιες κ της φωναζω αρκετα, λεει μονη της: πα παω μωρια μονη μου. κ παει κ καλα μονη της στο δωματιο της. δεν ξερω βεβαια κατα ποσο επαιξε ρολο αυτο στην αρνηση της να κοιματε στο δωματιο της, κατα ποσο επαιξε ρολο το γεγονος οτι λιγο πριν της αλλαξαμε κρεββατι, οτι τοτε ειχε ερθει ο πετερας της απο ταξιδι... πολλα. anyhow! θα την βγαλω την ακρη που θα παει! τωρα που θα φυγει ο χασμπανος θα ειμαστε πιο σταθεροι στο προγραμμα κ παλι (θελω να πιστευω).

γουδεναχτεν! κ εις αυριο με υγεια!

να τελειωσω λεγοντας στον ξωτικο οτι αν κ θεωρω απιθανο να ειναι κ τα τρια κοριτσια (αλλα οπως ειδες οι πιθανοτητες ειναι αλλα νταλλα κ ανατρεπονται κ στεκονται σε ορισμενες περιπτωσεις),

καψερε μου θα πηξεις στην κιλωτα:tongue::tongue::tongue:!!!

η μικρη ρε παιδια γκρινιαζει αρκετα. τι σκατα να κανω? δεν θελω να δινω ντεπον ετσι κουτουρου κ χωρις την συμφωνη γνωμη του δοκτορα, αλλα τι να κανω? παω την περνω λιγο αγκαλια κ την ξαναβαζω κατω. μετα απο μιση ωρα? τρια τεταρτα? μια ωρα μαχ, ξανα τα ιδια! πιρετος γιοκ! ανυ ιδδεες?!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλημέρα κορίτσια και μπεμπούδια!!

επιστρέψαμε στη βάση μας!! περάσαμε ΤΕΛΕΙΑ!!!

Διάβασα λίγα νέα και συνταράχτηκα!!!!! Riv, duckface ΤΡΙΔΥΜΑ ρε τρελόπαιδα? Καλώς να τα δεχτείτε!!!! φανταστικό!!!!:D:D:D τρια μωράκια σε μια κοιλιά!!!

twins φύγατε για Κρήτη, έτοιμα όλα!!! Να πάνε όλα κατ ευχήν και κυρίως να το διασκεδάσετε παρόλα τα ευτράπελα που μπορεί να συμβούν θα είναι τέλεια τελετή και δεξίωση!!! Κρίμα που δε θα είμαστε εκεί!!

Nufi άστα dettol και κυνήγα τα βότσαλα της παραλίας!! Καλές διακοπές να κάνετε!!

Giota να χαίρεσαι τα αγορίνια σου, καιρό έχω να σε δώ εδώ τριγύρω!! φιλιάαααααα

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!

Πάω να μαζέψω τον αμάζευτο, θα τα πούμε αργότερα!!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή εβδομάδα, μικρά δελφινοκόριτσα (για να επανερχόμαστε σιγά σιγά!!!!)

Δουλίτσα και σήμερα!!!!

Αλλά μπήκα στα γρήγορα για ένα γεια, να δω ποιός γύρισε, ποιός έφυγε και τα τοιαύτα :)

Καλώς μας ήρθατε η ξενιτιάρες, άντε να φεύγουμε οι υπόλοιπες (που λέει ο λόγος) :)

rPPrp3.png

Καλημερα και καλη εβδομαδα!!!!!

Τελικα δεν πηγα Ν.Μακρη γιατι αδιαθετησα κ δεν ειχα κουραγιο...μειναμε σπιτι κ το απογευμα πηγαμε οικογενειακως στις κουνιες κ μετα για σουβλακια!!!!Για σημερα το μενου εχει αρακα με ρυζι....ετσι να μην ξεχνιομαστε!!!!!

giota απορια που συνοδευεται με εκφραση θαυμασμου...

ειπες θα πας με τα 3 σου αγορακια μονη για μπανιο???????

how on earth can you do that??????????????

Θα ειχα κ την φιλη μου παρεα....να κουβαλησει κανενα παιδι!!!!:P:p:p

giota, χρονια πολλα κ με υγεια να εχουν τα καμαρια σου! να τα δειτε οπως θελετε! οταν λες σχολειο, τι εννοεις? σε τι σχολειο τα πας τετοια εποχη?

Να σαι καλα tzini για τις ευχες σου....οσο για το σχολειο εννοω δημοσιο παιδικο σταθμο απο Σεπτεμβριο...απλα οι αιτησεις ξεκινανε τον Μαιο.....τωρα δεν πανε πουθενα,αλλα κ απο Σεπτεμβριο δεν ξερω ακομη....αφου δεν μας εχουν απαντησει ακομη απο τον δημοσιο κ βλεπω να τρεχω τελευταια στιγμη να βρω ιδιωτικο!!!!

Ξεχασα να σας πω!!!!Επιτελους διακοπες....την αλλη εβδομαδα φευγω αλλα δεν ξερω ποτε ακριβως αφου θα παω με τα παιδια κ την μαμα μου.....χωρις αντρες!!!!!:D:D:D:D:D...απλα πρεπει να συντονιστουμε για το ποτε θα φυγουμε κ αν θα παρω αυτοκινητο ή οχι......Μεχρι τοτε θα σας εχω ενημερωσει...θελω να παω να δω τι θα κανω κ με ασυρματο ιντερνετ....τωρα που σας ξαναβρηκα μη σας ξαναχασω!!!!!!

Παω βεραντα να τσιγαριστω κ να ταισω τα βλασταρια μου φρουτοκρεμα!!!!

Φιλιααααααααα πολλααααααα πολλαααααα!!!!!:-P:-P:-P

GRJdp2.png

xefUp3.png

καααλημερεν κ απο εμε. πηγα μια τσακ μπαμ σουπερ κ γυρισα στη βαση μου.

νουνουκα περιμενω καρτερικα να μου πεις για τον τοκετο σου. οποτε βρεις χρονο πες μου. σε πιασαν πονοι? σπασαν τα νερα? ποση ωρα εκανες? ηταν κ τα 2 με το κεφαλι κατω?

αγκορακια, δουλεια ε? αδεια μετα διακοπων δεν προβλεπεται?

κ τωρα τα ασχημα νεα. ο πατερας της ολγας της νταντας, αφησε ενα πολυ μεγαλο χρεος πισω του κ θα τρεχουν κ δεν θα φτανουν. δεν μπορουν ν αμην κανουν αποδοχη κληρονομιας, γιατι θα χασουν το σπιτι του ςστην αρτα. η μητερα της δεν ειναι καθολου καλα ψυχολογικα κ ο αδερφος της δεν μπορει να την συνεφερει με τπτ. αποτελεσμα: η ολγα πρεπει να μετακομισει κ παλι στην αρτα. την εβδομαδα που θα επερνε την αδεια της (του 15αυγουστου δηλ.) θα παει κ δεν θα ματαξαναερθει. κ δεν θελει με τπτ, γιατι ηταν παντρεμενη στην αρτα για 2 χρονια κ χωρισε, αλλα απο την αλλη δεν μπορει να κανει κ διαφορετικα. (οποτε μπορειτε να φανταστειτε την μικρη κοινωνια κ τα σχολια.)

συνεπαγεται λοιπον οτι μενω χωρις βοηθεια για τα παιδια. κ ηταν αρκετα καλη σε αυτο το κομματι.

giota πως τα βγαζεις περα? εχεις βοηθεια? τα πας παιδικο-σχολειο? με τις αρρωστιες τι γινετε? τι προγραμμα εχετε?

φροσω κ σε εσενα απευθυνω την ερωτηση. απλα παρτε σαν διαφορετικο δεδομενο τις ηλικιες των δικων μου παιδιων κ οτι ο χασμπανος θα λειπει για 6 μηνες τουλαχιστον. αν μπορειτε να μου δωσετε καμια συμβουλη....!

το μονο που με στεναχωρει πραγματικα ειναι οτι θα κλειστει η συλια κ παλι στο σπιτι, θα φυγει κ ο πατερας της κ προβλεπονται πολυ δυσκολα τα πραγματα για εμας. αναγκαστικα θα κλειστω κ εγω μεσα. η μαμα μου δεν μπορει να προσφερει ουσιαστικη βοηθεια. ουτε ενα σουπερ με την ησυχια μου, ουτε καν κουνιες ξενιαστα να ξεδινω κ εγω. δεν γλυτωνω την καταθλιψη μου φαινεται!!!!:-(

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...