Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Και κάτι άλλο....έχω σοβαρό πρόβλημα... Ο Βασίλης δαγκώνει συνεχώς δυνατά τον Κοσμά. Σήμερα πρέπει να τον δάγκωσε μέχρι τώρα και 3 φορές, το κακόμοιρο. Μαλώνω τον Βασίλη, τον βάζω τιμωρία, κλαίει για ώρα και δεν τον σηκώνω αλλά μόλις τον πιάσω και τον βάλω κάτω, το ξανακάνει. Τι να κάνω?? Καταλαβαίνουνε την έννοια της τιμωρίας και τον λόγο ή άδικα τον μαλώνω κι εγώ??

Ο μικρός έχει μέχρι σήμερα σημάδι από προχθεσινό δάγκωμα του μεγάλου.....................

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

ουφ προβλημα το φορεμα το γαμου...το ενα ετσι το αλλο γιουβετσι.τα ωραια φοβαμαι μην μου τα χαλασουν τα παιδια....

ουτε εγω το σηκωνα το εργαλειο.ασε που σηκωνεται και μονο του!!!;)

age.png

Γεια σου ρε γουιτσομπεμπη με τα προσόντα σου (είσαι και ομορφούλης). Και η αδερφή σου είναι όμορφη πάντως.

Αντε βρε... και η μαμά σας καλή είναι, αν και δεν την πετυχαίνουμε συχνα (εδω δεν πετυχαίνουμε τον εαυτό μας, θα μου πεις):P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

twins ξέχασα να σου απαντήσω ... σχετικά με το "αιώνια φοιτήτρια" και το "όλο κάτι καινούριο ξεκινάω"..κατ'αρχήν χαίρομαι! Επιτέλους, βρίσκω κατανόηση στις δικές μου πράξεις..κάποιον που με καταλαβαίνει..τέλος πάντων..γιατί κι εγώ τέτοιες τάσεις έχω επιδείξει μέχρι τώρα..αλλά ο ξωτικο-αντρούλης μου, αυτή τη φορά το πρόλαβε το "κόλπο"..!!;);)

Σαν την ταινία με τη Βουγιούκλω και τον Π''μιχαήλ που της έκανε αυτός συνέχεια παιδιά..για να μη δουλεύει...

εε, ένα παρόμοιο πράγμα και με μας..πέτυχε τριπλό..για να παραιτηθώ από κάθε πιθανή ιδέα επόμενου μεταπτυχιακού κτλ..

Δεν ξέρει όμως ότι τώρα με τόση άδεια που έχω από τώρα..έχω πολύ χρόνο για διάβασμα..κι ότι έχουν εξελιχθεί πολύ και τα on-line / εξ'αποστάσεως προγράμματα...τς..τς..:tongue::tongue:;)

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

Γεια σας κ παλι!!!!

Δεν εχετε παραπονο....μπορει να ειχα να γραψω 2 μηνες αλλα επανηλθα!!!!

Μολις επιστρεψαμε απο βολτιτσα....τωρα ο Θανος κοιμηθηκε κ ο Χρηστος με τον Τασο βλεπουνε τον ΝΕΜΟ.....

Κανονισα αυριο να παω Ν.Μακρη με τα παιδια να κανουμε μπανακι...με μια φιλη μου κ την κορη της που ειναι στην ηλικια του Τασου......ανευ συζηγων αφου δουλευουν κ εχει κ φορμουλα το μεσημερι!!!!!

Αυτα τα νεα μας!Οποτε δεν μαγειρευω αυριο κ δεν εχω ιδεα τι θα φαει αυτος ο αντρας μου....για ντελιβερι τον βλεπω!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Glor μπράβο που είσαι καλά. Καλή ανάρρωση!

Εμείς 3 εργαλεία :D κανένα δεν σηκώσαμε. Τα αφήνεις όπως πάνε μέσα στην πάνα.

Και για το πετσάκι ξέρω ότι είπε η twins. Του μεγάλου μου άνοιγε πολύ λίγο.

Μόνο στο μπάνιο το τραβούσαμε λίγο αλλά μετά από κάποια ηλικία (2) δεν μας άφηνε. Στα 3,5 το κατέβασε μόνος του!

Συνήθως έτσι γίνεται. Αν τα ούρα φεύγουν και δεν παθαίνουν ουρολοιμώξεις δεν τα πειράζει ούτε ο παιδίατρος.

Και για την τιμωρία συμφωνώ πάλι με την twins.

Για το δάγκωμα μου είχε πει η παιδίατρος όταν δαγκώνει κάποιος να τον δαγκώνω κι εγώ ελαφρά ίσα να το καταλάβει για να νιώσει ότι ο άλλος πονάει δεν είναι παιχνίδι.

Όσο για το αιώνια φοιτήτρια εγώ ορκίστηκα για το 4ο πτυχίο μου λίγες μέρες πριν γεννήσω τον πρώτο μου γιο. Με την κοιλούμπα :D (9 μηνών στο πρώτο βέβαια καμία σχέση με 9 μηνών στα δίδυμα :shock:, είχα την ίδια κοιλιά στον 5ο μήνα:shock:).

Εκεί έκλεισα σαν φοιτήτρια!

A... αυτή η ιστορία με τις βαλίτσες μου τη δίνει στα νεύρα. Μετακόμιση σκέτη!

Όσο για το αιώνια φοιτήτρια εγώ ορκίστηκα για το 4ο πτυχίο μου λίγες μέρες πριν γεννήσω τον πρώτο μου γιο. Με την κοιλούμπα :D (9 μηνών στο πρώτο βέβαια καμία σχέση με 9 μηνών στα δίδυμα :shock:, είχα την ίδια κοιλιά στον 5ο μήνα:shock:).

Εκεί έκλεισα σαν φοιτήτρια!

Χμ... το 4ο πτυχίο; Καλά μας έχεις ξεπεράσει όλες! Για άλλη μία φορά έθεσες το ρεκόρ του καφέ (τα άλλο 2 ρεκόρ ήταν η περίμετρος κοιλιάς και η εβδομάδα κύησης). Δεν πρόκειται πάντως με τίποτα να το καταρρίψω!:D

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Από πού ν' αρχίσω;

Μου έρχεται πρώτο το θέμα του πουλιού... Εγώ γιατί είχα καταλάβει ότι πρέπει να το κατεβάζω προς τα κάτω; Και κάποιες φορές αυτό, τεχνικά, είναι δύσκολο... Αλλά εγώ επιμένω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(αυτή τη στιγμή είμαστε και οι δύο μέσα στη μούγκα στη βεράντα με τα λάπτοπ μας, έχουμε να ανταλλάξουμε λέξη 1 ώρα ακριβώς, από την ώρα που μου είπε ότι "έφυγε" η Γουάινχάουζ και μ' έστειλε - εγώ με ξένη μουσική ΚΑΜΙΑ σχέση, πάντως)

Συνεχίζω:

Glorraki! Περαστικά, κοριτσάκι! Καλή και γρήγορη ανάρρωση και να έρθεις πάλι κοντά μας!

Twinsaki, τι ήταν αυτά που διάβασα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Από πού την τσίμπησε το παιδί την ίωση;;;;;;;;;;;;;;; Πώς είναι τώρα;

Εμείς, όχι, δεν περπατήσαμε ακόμη! Τα Witchakia, όμως, έκαναν ωραιότατα βηματάκια :)

Olgaki, θα πάρω κι εγώ τέτοια τέντι, να δω αν θα τους αρέσουν!

Ποιά είπε να δαγκώσω ελαφρά τον μεγάλο, για να δει πως δεν είναι παιχνίδι; Το έκανα... Ξεκαρδίστηκε στα γέλια. Δεν υπάρχει κάτι που να μπορεί να τον πτοήσει... Σήμερα καυγαδίσαμε πάλι. Μου τη δίνει που κάνει πως δεν καταλαβαίνει το όχι και το μη..................

rPPrp3.png

Για τα παιδικά όλυμπος, είναι τα μόνα που εμπιστεύεται μια φίλη μου, είναι πολύ ευχαριστημένη. Θα τα δοκιμάσω κι εγώ. Παίρνω που και που και κανένα έτοιμο δέλτα αντβάνς, όταν είναι να πάμε κάπου μεσημέρι και βαριέμαι να σέρνω μαζί κοτόπουλα και μοσχάρια!

Σήμερα πήγα λαϊκή στη Δάφνη.... Αααααααααααααααααααααααααχ, παλιά μου γειτονίτσα...

Πήρα και κάτι έξτρα φρουτίνια, να ξεκινήσω πάλι το παλιό μου σπορ! Και τώρα που το σκέφτομαι, λέτε να 'χουμε γεννητούρια;;;;;;;;;;; Βαστάτε γερά, εγκυούλες! Όποτε έφτιαχνα μαρμελάδα πέρυσι, κάποια από μας γένναγε :):):):) Ήταν σημάδι!!!!!!!!!!!!!!!!

rPPrp3.png

Twinsaki, η βαλίτσα είναι το θέμα μου, το ξέρεις. Ένα θα πω. Την προηγούμενη Παρασκευή το απόγευμα, μας την έδωσε και το Σάββατο στις 07.15 ξεκινήσαμε για Καρδίτσα.

(ο καλός μου αυτή τη στιγμή βρίζει στα αγγλικανικά - μάδα φάκα και κάτι τέτοια - και μη χειρότερα να λέμε, δεν θα του ξαναβάλω να δει περιπέτειες)

Και έβλεπα και μέχρι τη 01.20 τη "μαχαιριά". Τώρα πότε μάζεψα, πότε ξεκινήσαμε (κατά το "πότε τα 'πατε, πότε τα συμφωνήσατε"...), κανείς δεν ξέρει... Επίσης, κανείς δεν ξέρει πότε θα ξεπακετάρω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πώς πας από μάζεμα; Σε τι στάδιο είσαι;

rPPrp3.png

Εγκυούλες, βαστάτε λίγο ακόμη (οι κοντινές - οι υπόλοιπες έχετε ακόμη ωραίες στιγμές να ζήσετε). Θα σας λείπει η κοιλίτσα και δεν θα το πιστεύετε :)

Υπάρχει το σύνδρομο "έλλειψης κοιλίτσας" μετά τον τοκετό :)

Πώς είστε σήμερα; Πέρασαν τα πονάκια;

Πάντως, μπράβο που διαβάζεις Laerta μου. Εγώ, αν και λάτρης του διαβάσματος, δεν κατάφερα ούτε το μαρί κλερ να ξεφυλλίσω στην εγκυμοσύνη. Το μυαλό μου δεν μπορούσε να συγκεντρωθεί με τίποτα, όμως!!!!!!!!!!!!!!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...