Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Εχει και babylino τοσο μικρό νουμερο?

Απο τις λιμπερο ολο διαρροές ειχαμε!!!!γκρρρρ

Πηγα κοιταξα κ γραφει 1 newborn (2-5kg)... τωρα τις libero θα τις βαλω γιατι ειναι κριμα να τις πεταξω....

α ωραια!Ναι 2-5 ειναι οι μικρότερες.Ε ναι κρίμα ειναι να τις πετάξεις.Εκτος και αν μπορουν σε καποιο σουπερ να στις αλλαξουν

Θα θελουν αποδειξη κ ντρεπομαι να το κανω....θα τις φορεσουμε κ οτι διαρροη εχουμε!!!:tongue:

Να μαι!!!

Με το φορτίο περνουμε τις πάνες. Διότι εκτός από τον πυρετό, έχουμε και διάρροια. Και κόλλησε και η μαγουλού φυσικά, αλλά χωρίς πυρετό. Τέλεια, τέλεια, τι να πω.

Οπότε ξανα διαρροιόγαλα, διαρροιοκρέμες κλπ. Και ο πυρετός του μπέμπη απλά είναι στο 38. Ουτε ζαβολιές κάνει, ούτε γελάει φωναχτα, ούτε τσακώνεται με την αδερφή του. Εχτες δε, συμπεριφερόταν όπως όταν ήταν νεογέννητο. Πανήσυχος, κοιμόταν συνέχεια. Δεν μου άρεσε καθόλου μα καθόλου αυτή η ησυχία.

Και με τη βάφτιση ο θεός βοηθός.

Κοριτσια, στο νοσοκομείο μου είπαν ότι αυτή η συγκεκριμένη ιωση θερίζει αυτή την περίοδο. Πολλή προσοχή στα μωράκια.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Αυτό δεν γίνεται με τίποτα... 300 καλεσμένοι; 300 τηλεφωνήματα "παιδιά μην έρθετε"; Απλά θα προσεύχομαι μην υπάρξει "διαρροή" στην κολυμπήθρα. Και επίσης, πρέπει να τα έχουμε μακριά από τον κόσμο και για να μην αρρωστήσουν χειρότερα και για να μην κολλήσουμε κανένα.

Μέχρι την άλλη Κυριακή ο πυρετός θα έχει περάσει, με το άλλο θέμα να δούμε τι θα κάνουμε....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Κοριτσια γεια σας ειμαι η αδερφο-glorr λοιπον πηγαν ολα καλα με την επεμβαση μην ανησυχειτε .Σημερα θα βγει το μεσημερι απλα ζαλιζεται πολυ και εχει ατονια βεβαια ολα αυτα ειναι απο την ναρκωση που πηρε.Απλα ειπα να σας το πω για να μν ανησυχειτε.Παρεπιπτοντως χτες κρατησα εγω τα μωρα.νονα ναι θεια βλεπετε παρολο λοιπον που εινα ησυχα παιδια εχω να σας πω σε ολες ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟΟΟΟ και χαρα στο κουραγιο σας ειστε ολες αξιεπαινες.Τα 2 παιδια ειναι δυσκολα .Λοιπον αυτα ειχα να σας πω.Οτι νεοτερο θα σας πει και η αδερφη μου:P:p:p:p

Καλησπέρα κορίτσια!

Καταρχήν twins περαστικά γρήγορα στον σκούξη και στην μαγουλου, που δεν το είδα εχθές!

Σιδερένια και η glorr μας, να γυρίσει γρήγορα σπίτι στα παιδάκια της!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Και κάτι άλλο....έχω σοβαρό πρόβλημα... Ο Βασίλης δαγκώνει συνεχώς δυνατά τον Κοσμά. Σήμερα πρέπει να τον δάγκωσε μέχρι τώρα και 3 φορές, το κακόμοιρο. Μαλώνω τον Βασίλη, τον βάζω τιμωρία, κλαίει για ώρα και δεν τον σηκώνω αλλά μόλις τον πιάσω και τον βάλω κάτω, το ξανακάνει. Τι να κάνω?? Καταλαβαίνουνε την έννοια της τιμωρίας και τον λόγο ή άδικα τον μαλώνω κι εγώ??

RKdwp3.png

Να μαι πάλι....

Jas αυτό που περιέγραψες με το γάλα μου συνέβη πριν 10 λεπτα. Αλλη εταιρεία, ίδιο επεισόδιο (φρέσκο γάλα, παιδικό): ανοίγω το μπουκάλι (σφραγισμένο με ημ. λήξης 02-08), βάζω στο ποτήρι, πίνω μια γουλια: ξυνόγαλο. Τα νεύρα μου!

Για την τιμωρία που λες: χμ... γενικά η παιδαγωγική λέει ότι πρίν τα 2 τα παιδιά έχουν πολύ περιορισμένη μάθηση, αλλά κυρίως δεν έχουν τη δυνατότητα να συνδέσουν το αίτιο με το αιτιατό, δηλαδή την ακολουθία κακή πράξη- τιμώρια. Και φυσικά, δεν μπορούν να καταλαβούν ότι αν δεν το ξανακάνουν δεν θα ξανατιμωρηθούν. Σε αυτή τη φάση, μπορείς μόνο να του κάνεις μία παρατήρηση όταν το κάνει (τον τονο της φωνής τον καταλαβαίνουν) και να του αποσπάς την προσοχή με κάτι άλλο. Αυτά λέει η θεωρία.

Και για το όργανο που λέτε: ο δικός μας παιδίατρος λέει ότι είναι εντελώς λάθος να κάνουμε οτιδήποτε πριν τα 4. Εχουν γίνει νέες μελέτες και λένε ότι δεν πειράζουμε τίποτα εφ' όσον η ούρηση είναι καλή. Φυσικά, υπάρχουν και αυτοί που λένε το αντίθετο.

glorr, ΄γρήγορη ανάρρωση και κάλό κουράγιο στη θεία - νονά να βοηθήσει όσο μπορεί!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Twinsακια περαστικουλια!!!!!

Αδερφο-glorr σιδερενια η αδερφουλιτα σου!!!!Περιμενουμε νεοτερα οταν μπορεσει.

Μολις επεστρεψα απ το σουπερ-μαρκετ κ θυμηθηκα οτι δε ζητησα κουπονια...κ πληρωσα κ 93 ευρω.....Δεν πειραζει μικρο το κακο.

Τα giotaκια μολις ξυπνησαν κ εγω μαζευω τα κομματια μου.....τωρα που θελω να κοιμηθω ειναι αργα.......

Καλο μεσημερι!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...