Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Γεια σας κ απο εμενα!!!!

Jasmini κι εγω λεω να παρεις την ΝΟΥΝΟΥ....δικο τους προιον αφορα.

Ξεκινησαμε κ εμεις φρεσκο εδω κ μια εβδομαδα αλλα δεν τους δινω εβαπορε γιατι δεν το θελουν καθολου.Βεβαια οπως εγραψε κ η Jasmini εξυπηρετει πολυ σε μεταφορα αλλα αφου δεν το πινουν τι να κανω?

naki 82 κι εμεις τα περασαμε περισυ αυτα με τον υπνο.Λογω κ της ζεστης κιολας δεν μπορουσαμε να κοιμηθουμε απ το βαρος....ολο καθιστες την βγαζαμε κ ειχαμε κ τις καουρες μας!!!!Υπομονη να εχεις κ οσο μπορεις να απολαυσεις την εγκυμοσυνη σου.....το ακουτε μελλουσες??????

Ο Τασος ακομη κοιμαται κ ο Χρηστος με τον Θανο παιζουν στο σαλονι.....κ η μανουλα η καλη θα βγει εξω να κανει ενα τσιγαρακι!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

ζεστένομαι...

καλά κορίτσια εγώ έχω τρελαθεί στο φτέρνισμα!

τί σύμπτωμα κι αυτό...?

Jasmin κι εγώ είμαι της άποψης να πάρεις τη ΝΟΥΝΟΥ..

ΥΓ. Διάβασα την ιστορία της Maroulitas.

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Λοιπόν, πριν από κανένα μήνα περίπου, ένα Σάββατο στο σούπερ μάρκετ, είχαμε μια συνάντηση κι όλο έλεγα να σας τη διηγηθώ κι όλο δεν προλάβαινα... Να, που έχει τον λόγο της να την διαβάσετε τώρα...

Είμαστε στα ράφια με τις κρέμες και παίρνουμε μερικές. Σταματά ένα νεαρό και πολύ όμορφο ζευγάρι. Μας λένε "πόσο είναι τα μωράκια σας" ; Τους λέμε "σχεδόν 10,5. Και είμαστε και πρόωροι έναν μήνα (φοβάμαι εγώ μην μου πουν κοντό τον μεγάλο και το τονίζω.....)". "Πολύ καλοί είναι", λέει η κοπέλα! "Να υποθέσω ότι αυτός είναι ο πιο ζωηρός;", μου λέει για τον μεγάλο. Λέω, "ναι, καλά το κατάλαβες, από την θερμοκοιτίδα έδειξε το μέλλον μαζί του". "Κι εμένα", μου λέει, "της θερμοκοιτίδας είναι το πιο ζωηρό... Εγώ έκανα τρίδυμα". Εκστασιάζομαι εγώ! "Μπράβο, πόσο είναι τώρα"; "13 μηνών", μου λέει. Να μην σας τα πολυλογώ, η κοπέλα γέννησε, έχοντας πάρει 10 μέρες και από τον 9ο (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) δύο μωρά 2,5 κιλά το καθένα και ένα 1900 γρ. Ήταν το μόνο που έμεινε θερμοκοιτίδα 4-5 μέρες, τα άλλα δύο τα είχε από την αρχή μαζί της στο δωμάτιο! Η σουσού της θερμοκοιτίδας είναι η μόνη που περπατάει αυτή τη στιγμή και είναι και πολύ ζωήρω!!!!!!!!!

Επίσης, η κοπέλα είχε πάρει μόνο 15 κιλά στην εγκυμοσύνη, τα οποία, απ' ό,τι είδα, είχε χάσει, απλώς της είχε μείνει λίγη κοιλιά (αστεία πράγματα). Πάντως, ήταν ένα χαρούμενο ζευγάρι και αυτό μας έκανε πολύ καλή εντύπωση, διότι οι περισσότεροι που συναντάμε (και με δίδυμα ακόμη) είναι δυσοίωνοι και "πωπω τι τραβήξαμε και τι σας περιμένει κι εσάς" και "ωχ, τι ήρωες που είμαστε κι εμείς". Σιγά, ρε φίλε! Σιγά!

Λοιπόν, παπάκια μικρά, τα πάτε κούκλα!

Δεν ήθελα να σας επηρεάσω προχθές μα κι εγώ, με τα δικά σας δεδομένα, αυτή την απόφαση θα έπαιρνα!!!!!!!!!!

ό,τι καλύτερο έχω ακούσει! thanx!!

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Δεν παμε καλα!!!δεν τους τα εφερες στο κεφαλι??

ας δεχτουμε οτι φταιει η Νουνου,αλλα και αυτοι δεν κοιτανε τι βαζουν στα ραφια τους?θα μας τρελανουν?!!!

Παρε τηλ και την εταιρεια τοτε να τους το πεις!ΝΑ δεις τι κουτες θα σου στειλουν.

Θα πάρω τηλέφωνο για να τους ενημερώσω αν και δεν νομίζω να στείλουν τίποτα. Στο κάτω κάτω δεν τα έχω πια τα γάλατα...

Πάντως εαν είχαν πιει τα μωρά έστω και λίγο, θα έμπαινα με όπλο μέσα!!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εδώ είμαι και εγώ!

Σήμερα θα φεύγαμε για Κρήτη.... αμ δε.... αντί γι αυτό τρέχαμε στο νοσοκομείο με το Σκούξη να έχει 39+ πυρετό.

Ετσι όπως πάμε στη βάφτιση οι μεγάλοι απόντες θα είμαστε εμείς!:P

Βασικά το διακωμωδώ γιατί βγήκαν οι εξετάσεις του και έχει ίωση. Το τι κλάμα όμως έριξε ο καημενούλης δεν λέγεται.... Οπότε παραμένουμε μέχρι νεωτέρας στο σπίτι.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Οριστε, ορίστε, τα διάβασα όλα τα τελευταία.....

Να'μαι κι εγώ..

twins τί αιτήσεις λες ότι κάνεις συνέχεια ? είσαι λογίστρια ?

άκου, άμα πας στο plaisio και δώσεις κάτι τις..νομίζω γύρω στα 60-80? μπορούν να σου ανακτήσουν περίπου το 90% των αρχείων σου, για να μην τα χάσεις.

Μπα... μια βαριόμοιρη αγγλικού και αιώνια φοιτήτρια (αιώνια γιατί όταν τελειώνω κάτι ξεκινάω κάτι καινουριο.

Λοιπον.... το γεγονός ότι είσαστε τόσο χαρούμενοι, δείχνει ότι πήρατε και τη σωστή απόφαση και μπράβο σας. Και θα είστε και χαρούμενοι έτσι και πάντα.

Πάραυτα έφτιαξα και μια μπουγάτσα :tongue:

Κρήτη - Ρόδος πιο κοντα ε; Εχει και απεύθειας πτήση για να μου στέλνεις μπουγάτσα από βδομάδα.

.Τα μωρακια ειναι μια χαρα,κινητικοτατα,αιματωνονται τελεια οποτε συνεχιζουμε.

Εγω παλι ειμαι χαλια με το εντερο(οταν ολα πανε τελεια το εντερο αντιδρα:mad:),ποναω και με ποναει και η μεση μου πολυ!!!

Απελπιστηκα πια μ'αυτο το θεμα,αισθανομαι και το σωμα μου τοσο κουρασμενο!!!!!!!!!!!!

Ευχομαι μονο να αντεξω μεχρι την αλλη βδομαδα.

Υπομονή, υπομονή.... όλα θα πάνε τέλεια. Και φυσικά θα αντέξεις...

Μαζευτηκαμε κ εμεις επιτελους σπιτακι μας!!!

Τα αγορακια μου μεγαλωνουν μια χαρα!!! Ο μεγαλος ειναι 1281γρ κ ο μικρος 1211γρ!!! Απο κιλα ειμαι στα +5.5....εχω να παρω γραμμαριο εδω κ 1 1/2 μηνα.....παλι καλα δλδ!!!

Μια χαρά το βάρος και των τριών σας. Σούπερ είστε. Και αρκετά μεγάλοι για την εβδομάδα σας.

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

Να 'σαι καλά, κουκλίτσα μου, καιρό είχαμε να γράψουμε κάτι τόσο επιτυχημένο. Σχεδόν από τότε που η Twins μας ενημέρωσε ότι σκέφτεται να διαβάσει τα νέα μας και μας είπε ότι είναι "... κάτι που θα κλανω ευθύς"......!!!!!!!!!!!!!!!!!!;

Είδες που κατάντησα; Εγώ που έγραφα 10΄-20 μηνύματα τη μέρα, όπου να ναι θα πρέπει να παραδώσω τα σκήπτρα του κατόχου των περισσότερων μηνυμάτων του φόρουμ.... αχ αχ αχ.... που θα βρείτε βρέ κάποιον που να τα γράφει και να τα κλάνει τόσο ωραία.....

P.s. είδα ότι περπατήσατε; Μπράβο σας! Οπότε θα πάμε μαζί στην πλατεία για περιστεροκυνηγημα!!!!!:P

Να σας πω και το άλλο που με έβγαλε απο τα ρούχα μου εχθές...

Πήγα στο σούπερ της περιοχής μου (ΑΒ) και πήρα μερικά γάλατα ΝΟΥΝΟΥ NOULAC να ξεκινήσω τις προσπάθειές μου και εκτός σπιτιού, καθότι το φρέσκο γάλα δεν μπορείς να το μεταφέρεις εκτός.

Κατά το απογευματάκι πήγα στην παραλία, στην καφετέρια και ετοιμάστηκα να τους φτιάξω γάλα να πιούνε (μάλλον να δοκιμάσουν και να μου το πετάξουν στα μούτρα αλλά τέλος πάντων). Βάζω γάλα στο μπιμπερό και ευτυχώς παρατηρώ μέσα κομμάτια.... μυρίζω το γάλα και φαίνεται χαλασμένο. Κοιτάω ημερ. λήξης...... Φεβρουάριος 2011 :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: !!!!

Τα παίρνω στο κρανίο, παίρνω και το γάλα και πάω σπίτι αμέσως να δω και τα άλλα γάλατα και τι νομίζετε ειδα σε άλλο γάλα???? Ημερ. Λήξης : Σεπτέμβριος 2010 :shock::shock::shock::shock:

Ναι ναι καλά διαβάσατε!!! Εντάξει έχω συνηθίσει να ελέγχω περισσότερο την ημερομηνία σε φρέσκα προιόντα και όχι σε κονσερβοποιημένα που υποτίθεται ότι αργούν πολύ να λήξουν!

Φυσικά πήγα ευθύς στο σούπερ και τους τα έχωσα και τους είπα ότι είναι απαράδεκτοι και ειδικά όσον αφορά παιδικά προιόντα! :mad::-x:-x

Χαλαρά το πήραν αυτοί, είπαν ότι φταίει η ΝΟΥΝΟΥ και μου επέστρεψαν τα λεφτά. Εννοείται πως ενώ από εκεί ψώνιζα τα πάντα, να με ξεχάσουν από πελάτισσα!!!

Αυτά...

Πάω γιατί κλαίει και με ζητάει ο Κοσμάκης.

Βασικά, το σ/μ φταίει γιατί τα ληγμένα επιστρέφονται. Καθε μέρα υποτίθεται ότι γίνεται έλεγχος. Βέβαια, ίσως θα πρέπει να ενημερωθεί και η εταιρεία γι΄αυτό.... δίοτι φαντάζομαι ότι η friesland έχει ένα υπέυθυνο πωλητη εκεί ο οποίος πρέπει να γυρνάει στα καταστήματα για να τσεκάρει τα προϊοντα. Που ήταν λοιπόν τόσους μήνες;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλησπέρα!

Λοιπόν, έψαξα λίγο το θέμα των μεταλλαγμένων και βρήκα (κάτι που δεν γνώριζα), ότι η εταιρεία Ολυμπος βγάζει παιδικά γιαούρτια (επιδόρπια για την ακρίβεια) καθώς και συστήνει το γάλα το φρέσκο το επιλεγμένο και για παιδιά....

Επίσης και η εταιρεία ΚΡΙ-ΚΡΙ βγάζει παιδικά επιδόρπια γιαουρτιού.

Αναφέρω αυτές τις δύο εταιρείες γιατί είναι από τις λίγες που είναι στο πράσινο. Όλες οι άλλες θεωρούνται επικίνδυνες (πχ. ΦΑΓΕ, ΝΟΥΝΟΥ, ΔΕΛΤΑ, ΜΕΒΓΑΛ).

Μέχρι στιγμής όμως δεν είχα δει πουθενά ότι υπάρχουν αυτές. Αύριο θα τα ψάξω στα σούπερ μάρκετ.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!

Κι εγω εδω ορθια απο τις 6 30....ξυπνησε ο Τασος,ξυπνησαν κ οι μπομπιρες...ευτυχως ηπιανε γαλα κ ξανακοιμηθηκανε.Ο Τασος πηγε στην μαμα μου για να μπορεσω να κανω καμια δουλεια!!!!

ΚΡΙ-ΚΡΙ δεν ξερω κατα ποσο μπορεις να βρεις....ειδικα στην Ροδο....εδω Αθηνα κ δε βρισκεις ευκολα...αλλα Ολυμπος θα βρεις πιο ευκολα!!!!

Θα περιμενω να ξυπνησουν τα βλασταρακια μου να βγουμε καμια βολτιτσα!

GRJdp2.png

xefUp3.png

καλημερα!!!

jas εγω μονο ολυμπος παιρνω και για εμας.

σημερα εχουμε γαμο και τραπεζι μετα οποτε παλι εξω θα το ριξουμε!!!εχθες ημασταν για μπανιο και το απογευμα για ψωνια.προχθες ημασταν για μπανιο,φαγητο εξω και το βραδυ βολτα στον ωρωπο.ωραια πραματα λεμε!!!ξυπνησε ο παλιος μου εαυτος!!!και δευτερα τριτη σκεφτομαι να παω ν.ευβοια στην νονα.

age.png

Καλημέραααααα!!!Καλό σ/κ!!!

Βρε twins περαστικά....τι θα κάνετε τώρα με την βάπτιση?πωπω

Εγω νομιζω οτι φταιει το σουπερ απο την στιγμη που ηταν ληγμενα τα γαλατα.Αν δεν ειχα ληξει και ηταν χαλασμένα τοτε θα εφταιγε η νουνου

Γιαουρτάκια κορίτσια εγω παιρνω απο τον βασιλόπουλο τα TEDDI.Ιταλικά βιολογικα.Ειναι γιαουρτάκια και οχι επιδόρπια.Και τα μωρά τρελαινονται!

Λοιπον το glorridio εκανε την επεμβασούλα και όλα πήγαν καλά!Ενημερωση αλλη δεν εχω,αλλα νομιζω οτι θα πάει σπιτι σήμερα οποτε θα μας πει!

Σιδερένια glorridio!!!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...