Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Naki, που είσαι κοριτσάκι;;;

Απαγορεύεται να εξαφανίζεσαι χωρίς λόγο! Όσο πλησιάζει ο καιρός, εννοώ!

Οι υπόλοιπες εγκυούλες μας πώς είστε σήμερα; Πώς κοιμηθήκατε το βράδυ;

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπον Γιωτακι μου να χαιρεσαι τα κουτσουνια σου!!!!!!Να είναι γερά και τυχερά!!!

glorridio σιδερένια!!!!Δεν μου είπες τιποτα.....

τα υπόλοιπα τα ξέχασα...

αααα ξεκινησαν να δαγκώνονται????θα υποφερειςςςςςςς

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Με την πολυλογία!χαχαχα

Α! Καλά, δεν είναι η πρώτη φορά! Έχω γεμίσει και 2 σελίδες μόνη μου, που λέει ο λόγος! Αλλά, λείπατε όλες τότε, οπότε κάπου έπρεπε να τα πω κι εγώ!

Πάντως για σήμερα, έχω να μπω ουσιαστικά από την προηγούμενη Παρασκευή, οπότε διαβάζω από τις 11.30 και απαντάω....! Επιτέλους, τα διάβασα όλα!

Άσε που είχαμε και τόσα γεγονότα!!!!! :-P

rPPrp3.png

Και στο σημείο αυτό, λέω να την κάνω κι εγώ σιγά σιγά... Το ίντερνετ στο σπίτι δεν παίζει ακόμη, οπότε τα λέμε πάλι από Δευτέρα, πρώτα ο Θεός!

Να προσέχετε όλες, να περάσουμε όμορφα, να μην μαλώσω με τον καλό μου, εκνευρίζοντάς τον, που θα κάνω περιττά πράγματα( ΝΤΟ - Ι - ΝΓΚ!!!), να βρω καλά ροδάκινα στη λαϊκή, να θυμηθεί κανείς ότι μου χρωστά 5 χιλιάδες έουρο (δεν υπάρχει κανείς τέτοιος, αλλά αν έρθει σε κάποιον τέτοια σκέψη, δεν θα του τη διώξω)... αυτά!

Σας φιλώ με αγάπη άδολη!

Nufi, καλά να περνάτε στη Χαλκιδική!!!!!!!!!!!!! Δεν έχω πάει ποτέ!!! Μέχρι Θεσσαλονίκη έχω φτάσει :)

rPPrp3.png

Γειά σας!!! Τι κάνετε κούκλες, μπαμπάδες, μπεμπάκια και μπεμπάκια εντός της κοιλίας? :)

Εγώ τρέχω και δεν φτάνω και μάλιστα στην κυριολεξία.... Ο ένας από την μία φεύγει και ο άλλος από την άλλη και τους κυνηγάω να τους επαναφέρω στην τάξη... Το σπίτι είναι λες και το έχουν βομβαρδίσει και γίνεται έτσι μέσα σε μισή ώρα...απίστευτο!!!

Φφφφφφφφφφφφφφ... Κι εμένα ο μεγάλος ο αλήτης έχει ρημάξει τον μικρό... Χθες τον ακούω να κλαίει και να μην παίρνει ανάσα... Τον αρπάζω και κοιτάζω αμέσως τον άλλο, που κοιτάει αδιάφορα γύρω και κάτω (ύφος σκατιάς). Του λέω "δεν πιστεύω να τράβηξες μαλλιά ή να δάγκωσες...". Ψάχνω τον μικρό, τίποτα. Το βράδυ, που τους ξεντύσαμε για μπάνιο, βλέπω μια δαγκωνιά ΤΡΟΜΕΡΗ στο πλάι, κάτω από τα πλευρά του μικρού. Μέχρι σήμερα την είχε κανονικά. Είχε φύγει η κοκκινίλα και είχαν μείνει τα πάνω και κάτω δόντια...

Από δαγκωματιές άλλο τίποτα....δεν προλαβαίνει να φύγει το σημάδι από το χέρι του Κοσμά και ο Bill του το ανανεώνει!! Σφραγίδες του βάζει?? :P:p Το κακόμοιρο..

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας!!

ελπιζω ολες να ειστε πολυ καλυτερα απο μενα!!ειχα ενα φριχτο βραδυ ,πονουσε τοσο πολυ η μεση μου που δεν μπορουσα να ξαπλωσω,προσπαθησα να κοιμηθω καθιστη αλλα δεν γινοταν.Ο γιατρος ειχε πει να μην παρω τιποτα αν δεν του το πω,οποτε τελικα τον πηρα 1.30 τη νυχτα ,τον ξυπνησα και πηρα ενα παυσιπονο.

Τελικα κοιμηθηκα απο την εξαντληση.Το πρωι με πηρε να δει αν ζω,ευτυχως ειμαι καλυτερα σημερα.

Τα μωρα ειναι ησυχα σημερα,μαλλον κουραστηκαν κι αυτα χθες.

Ουφ,ευχομαι μονο να ειναι η τελευταια φορα που με επιασε.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Να σας πω και το άλλο που με έβγαλε απο τα ρούχα μου εχθές...

Πήγα στο σούπερ της περιοχής μου (ΑΒ) και πήρα μερικά γάλατα ΝΟΥΝΟΥ NOULAC να ξεκινήσω τις προσπάθειές μου και εκτός σπιτιού, καθότι το φρέσκο γάλα δεν μπορείς να το μεταφέρεις εκτός.

Κατά το απογευματάκι πήγα στην παραλία, στην καφετέρια και ετοιμάστηκα να τους φτιάξω γάλα να πιούνε (μάλλον να δοκιμάσουν και να μου το πετάξουν στα μούτρα αλλά τέλος πάντων). Βάζω γάλα στο μπιμπερό και ευτυχώς παρατηρώ μέσα κομμάτια.... μυρίζω το γάλα και φαίνεται χαλασμένο. Κοιτάω ημερ. λήξης...... Φεβρουάριος 2011 :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: !!!!

Τα παίρνω στο κρανίο, παίρνω και το γάλα και πάω σπίτι αμέσως να δω και τα άλλα γάλατα και τι νομίζετε ειδα σε άλλο γάλα???? Ημερ. Λήξης : Σεπτέμβριος 2010 :shock::shock::shock::shock:

Ναι ναι καλά διαβάσατε!!! Εντάξει έχω συνηθίσει να ελέγχω περισσότερο την ημερομηνία σε φρέσκα προιόντα και όχι σε κονσερβοποιημένα που υποτίθεται ότι αργούν πολύ να λήξουν!

Φυσικά πήγα ευθύς στο σούπερ και τους τα έχωσα και τους είπα ότι είναι απαράδεκτοι και ειδικά όσον αφορά παιδικά προιόντα! :mad::-x:-x

Χαλαρά το πήραν αυτοί, είπαν ότι φταίει η ΝΟΥΝΟΥ και μου επέστρεψαν τα λεφτά. Εννοείται πως ενώ από εκεί ψώνιζα τα πάντα, να με ξεχάσουν από πελάτισσα!!!

Αυτά...

Πάω γιατί κλαίει και με ζητάει ο Κοσμάκης.

RKdwp3.png

Καπου πηρε το ματι μου το θεμα μουστακι!!!

λοιπον σας εχω μαγικη λυση,που σιγουρα δεν επηρεαζει την εγκυμοσυνη,κραταει περισσοτερο απο αλλες μεθοδους και δεν αφηνει ερεθισμους οπως πχ σπυρακια.Λεγεται αφαιρεση με κλωστη!!!

βεβαια δεν το κανω μονη μου,παω στην αισθητικο και το αφαιρει με απλη κλωστη(για ραψιμο),ποτε δεν καταλαβα ακριβως τι κανει αλλα δε με νοιαζει κιολας,μου αρκει που βγαινει τελεια,το κοκκινισμα κραταει ελαχιστα και το αποτελεσμα εχει διαρκεια!

εγω το εκανα πριν ερθω Αθηνα,τελη Μαϊου και αομα ειναι οκ!!

κοιταξτε το αξιζει,ουτε χημικα,ουτε τιποτα.

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

Λοιπόν, πριν από κανένα μήνα περίπου, ένα Σάββατο στο σούπερ μάρκετ, είχαμε μια συνάντηση κι όλο έλεγα να σας τη διηγηθώ κι όλο δεν προλάβαινα... Να, που έχει τον λόγο της να την διαβάσετε τώρα...

Είμαστε στα ράφια με τις κρέμες και παίρνουμε μερικές. Σταματά ένα νεαρό και πολύ όμορφο ζευγάρι. Μας λένε "πόσο είναι τα μωράκια σας" ; Τους λέμε "σχεδόν 10,5. Και είμαστε και πρόωροι έναν μήνα (φοβάμαι εγώ μην μου πουν κοντό τον μεγάλο και το τονίζω.....)". "Πολύ καλοί είναι", λέει η κοπέλα! "Να υποθέσω ότι αυτός είναι ο πιο ζωηρός;", μου λέει για τον μεγάλο. Λέω, "ναι, καλά το κατάλαβες, από την θερμοκοιτίδα έδειξε το μέλλον μαζί του". "Κι εμένα", μου λέει, "της θερμοκοιτίδας είναι το πιο ζωηρό... Εγώ έκανα τρίδυμα". Εκστασιάζομαι εγώ! "Μπράβο, πόσο είναι τώρα"; "13 μηνών", μου λέει. Να μην σας τα πολυλογώ, η κοπέλα γέννησε, έχοντας πάρει 10 μέρες και από τον 9ο (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) δύο μωρά 2,5 κιλά το καθένα και ένα 1900 γρ. Ήταν το μόνο που έμεινε θερμοκοιτίδα 4-5 μέρες, τα άλλα δύο τα είχε από την αρχή μαζί της στο δωμάτιο! Η σουσού της θερμοκοιτίδας είναι η μόνη που περπατάει αυτή τη στιγμή και είναι και πολύ ζωήρω!!!!!!!!!

Επίσης, η κοπέλα είχε πάρει μόνο 15 κιλά στην εγκυμοσύνη, τα οποία, απ' ό,τι είδα, είχε χάσει, απλώς της είχε μείνει λίγη κοιλιά (αστεία πράγματα). Πάντως, ήταν ένα χαρούμενο ζευγάρι και αυτό μας έκανε πολύ καλή εντύπωση, διότι οι περισσότεροι που συναντάμε (και με δίδυμα ακόμη) είναι δυσοίωνοι και "πωπω τι τραβήξαμε και τι σας περιμένει κι εσάς" και "ωχ, τι ήρωες που είμαστε κι εμείς". Σιγά, ρε φίλε! Σιγά!

Λοιπόν, παπάκια μικρά, τα πάτε κούκλα!

Δεν ήθελα να σας επηρεάσω προχθές μα κι εγώ, με τα δικά σας δεδομένα, αυτή την απόφαση θα έπαιρνα!!!!!!!!!!

καλα τρομερο!!!!

αναρωτιεμαι πως αντεξε!!

tJd1p3.png

Να σας πω και το άλλο που με έβγαλε απο τα ρούχα μου εχθές...

Πήγα στο σούπερ της περιοχής μου (ΑΒ) και πήρα μερικά γάλατα ΝΟΥΝΟΥ NOULAC να ξεκινήσω τις προσπάθειές μου και εκτός σπιτιού, καθότι το φρέσκο γάλα δεν μπορείς να το μεταφέρεις εκτός.

Κατά το απογευματάκι πήγα στην παραλία, στην καφετέρια και ετοιμάστηκα να τους φτιάξω γάλα να πιούνε (μάλλον να δοκιμάσουν και να μου το πετάξουν στα μούτρα αλλά τέλος πάντων). Βάζω γάλα στο μπιμπερό και ευτυχώς παρατηρώ μέσα κομμάτια.... μυρίζω το γάλα και φαίνεται χαλασμένο. Κοιτάω ημερ. λήξης...... Φεβρουάριος 2011 :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: !!!!

Τα παίρνω στο κρανίο, παίρνω και το γάλα και πάω σπίτι αμέσως να δω και τα άλλα γάλατα και τι νομίζετε ειδα σε άλλο γάλα???? Ημερ. Λήξης : Σεπτέμβριος 2010 :shock::shock::shock::shock:

Ναι ναι καλά διαβάσατε!!! Εντάξει έχω συνηθίσει να ελέγχω περισσότερο την ημερομηνία σε φρέσκα προιόντα και όχι σε κονσερβοποιημένα που υποτίθεται ότι αργούν πολύ να λήξουν!

Φυσικά πήγα ευθύς στο σούπερ και τους τα έχωσα και τους είπα ότι είναι απαράδεκτοι και ειδικά όσον αφορά παιδικά προιόντα! :mad::-x:-x

Χαλαρά το πήραν αυτοί, είπαν ότι φταίει η ΝΟΥΝΟΥ και μου επέστρεψαν τα λεφτά. Εννοείται πως ενώ από εκεί ψώνιζα τα πάντα, να με ξεχάσουν από πελάτισσα!!!

Αυτά...

Πάω γιατί κλαίει και με ζητάει ο Κοσμάκης.

Δεν παμε καλα!!!δεν τους τα εφερες στο κεφαλι??

ας δεχτουμε οτι φταιει η Νουνου,αλλα και αυτοι δεν κοιτανε τι βαζουν στα ραφια τους?θα μας τρελανουν?!!!

Παρε τηλ και την εταιρεια τοτε να τους το πεις!ΝΑ δεις τι κουτες θα σου στειλουν.

tJd1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...