Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Κορίτσια εγώ περιμένω να περάσει η ώρα για να φύγω. Στις 2 θα πάω. Ουφφφφφφφφ.............Άντε να περάσει η ώρα να πάω να τελειώνω..........

Glorraki, επειδή ακόμη δεν έφτασα στα νέα σου, πού θα πας στις 2;

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εχω τα νεύρα μου με τον εαυτό μου.

Είναι 1:30 και δεν έχω καταφέρει ούτε το ένα δέκατο απ' ότι έχω πει ότι θα κάνω και απ' ότι πρέπει να κάνω.

Εχω εκνευριστεί και με τον καλό μου που μου λέει ότι όλες μου οι δουλειές μαζί δεν κάνουν παραπάνω από μία ώρα. Ωραία, βάλε λοιπον εσύ πλυντήρια, απλωσε, δίπλωνε και τακτοποίησε τα σιδερωμένα ταυτόχρονά, όσο χρόνο σου μένει πλύνε και κανένα πιάτο και παράλληλα δώσε και την πιπίλα στη μαγουλού που ξυπνάει ανά ώρα.

Και τώρα έκατσα να κάνω τις αιτήσεις μου. Μόνο τώρα.

Και το χειρότερο που μου συμβαίνει: μέσα από ατελείωτα φορματ του υπολογιστή μου και του μπαμπά που τελικά άφησαν αναπηρο τον υπολογιστή του και τώρα μοιραζόμαστε το δικό μου, έχασα όλα μου τα αρχεία. Και αντί να στενοχωρηθώ, χάρηκα κιόλας: δεν θα χρειαστεί να ψάχνω αυτά που θέλω. Απλως τώρα ξέρω ότι δεν υπάρχουν. Οτι έκανα τόσα χρόνια ήταν τελικά εντελώς ασήμαντο. Δεν πάνε όλα στο δ...

Λέω άντε να τελειώσει και τούτο να ηρεμήσω, αντε να τελειώσει και αυτή η εβδομάδα και η επόμενη και η μεθεπομενη, μικρους και βραχυπρόθεσμούς στόχους για να μην χτυπήσω το κεφάλι μου στον τοίχο. Τώρα πλέον οι στοχοι μου είναι σε ημερήσια βάση. Και κάθε μέρα παθαίνω και μία κρίση πανικού. Και με περιμένουν πολλές ακόμα.

Τα μοιράστηκα και ηρέμησα. Ελπίζω όλες να είστε σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση.

Α, κάτι τέτοια νόστιμα λέει κι ο δικός μου πότε πότε και γινόμαστε σούργελο στη γειτονιά............... Διότι εγώ αρχίζω το ουρλιαχτό, δεν αντέχω. Μου είπε πρόσφατα, μάλιστα, ότι μπορώ να μειώσω λίγο αυτά που κάνω, καθώς βλέπει (;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; πού, δεν ξέρω) ότι κάνω και περιττά πράγματα..................................

rPPrp3.png

α,οκ..

θενκς!

παω να βγαλω το μακαρονι διοτι κ αυτη η δολια η μανα κατι πρεπει να φαει σημερα..

των μωρων απ το πουρνο ετοιμο, το δικο μας οποτε κ αν προλαβω..

κ ετσι εμεινα μισομεριδας..θ αλλαξει αυτο ομως..θα παμε στη μαμα μου=μαστερ σεφ..!

Κι εγώ κάτι ανάλογο... Το δικό μας έτοιμο στην ώρα του, από τη σουβλασερί (γι' αυτό και έχω διπλασιαστεί)...

Των μωρών από την προηγουμένη (ωστόσο).

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια !

Λοιπόν, ανακοινώνω πρώτα εδώ και κατόπιν... στο forum των τριδύμων.

Θα σας τα πώ κάπως συνοπτικά καθώς είμαι πολύ κουρασμένη γιατί χθες δεν κοιμήθηκα καθόλου σχεδόν και σήμερα όλη μέρα τρέχαμε..για δεύτερες και τρίτες γνώμες..

Αποφασίσαμε.

Κι επειδή εγώ προσωπικά να σας πω τα πάω καλά με :

1) με τα μαθηματικά και τη στατιστική

2) με την επιπλέον αίσθηση και διαίσθηση

3) με τον καλό Θεούλη

και

4) με τον ξωτικοαντρούλη μου

θα συνεχίσουμε και με τα τρία μωράκια και ας γίνει το θέλημά Του. Εμείς μια φορά θα το σεβαστούμε και θα το στηρίξουμε!

Όλα θα πάνε καλά!

Εγώ εδώ και 6-8 ώρες νιώθω σα να ξαναγεννήθηκα! Νιώθω πανέμορφα, τρελά αισιόδοξα και τρις ευτυχισμένα !:P:p

Σας φιλώ, πάω για τον ύπνο που δεν έκανα εχθές..

Να ξέρετε ότι διάβασα όλα τα μηνύματά σας και ειλικρινά σας ευχαριστώ για την αμεσότητα και το ενδιαφέρον που δείξατε.

Επίσης δηλώνω ότι από αυτό το forum δε θα ξεγραφτώ! Θα παίζω ενδεχομένως "διπλά" με το άλλο το forum για τα 3δυμα...αλλά κάτι μου λέει πως σε αυτό θα είμαστε πολύ ενεργοί!

Κάποια στιγμή θα αλλάξω και το τικεράκι μου.

ΥΓ. Η ζωή είναι για να την παλεύεις και να τη ζείς..όχι για να φοβάσαι..

ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rPPrp3.png

Ολγα μου ο αιματοκριτης 35 πριν 2μηνες που ειχα κανει ηταν 41

την επομενη εβδομαδα εχω ραντεβου στο γιατρο , αυτην την εβδομαδα λειπει κ ειπα να μην το ενοχλησω,η καμπιλη που εκανα(της 1 ωρας) εχει οριο 140 και εγω εχω 154

Κουκλίτσα μου, για τον αιματοκρίτη νομίζω καλά πας για τις εβδομάδες σου... Εγώ τότε 34 με 36 έπαιζα... Μια χαρά. Για καμπύλη, δεν ξέρω να σου πω, θα σου πει ο δόκτωρ, όπως σοφά είπες! :)

rPPrp3.png

Είπα να το φτιάξω όταν γεννήσω με το καλό... τρώω κάτι τέτοια φλασάκια.... όπως επίσης το ότι είμαι με το μαλλί πέντε μέτρα γκρίζα ρίζα...

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς... Ήταν ο πρώτος καβγάς με τον γιατρό μου! Και δυνατός. Μας άκουσε όλο το ιασώ. Του λέω, να τα βάψω; Η ρίζα έσκασε μύτη απειλητικά. Μου λέει, ΟΧΙ αυστηρά. Του λέω, να κάνω αποτρίχωση το μουστάκι; Σε λίγο θα το στρίβω. Μου λέει, με τι; Του λέω, με κρέμα βιτ. Μου λέει, κάνε κερί καλύτερα. Του λέω, όχι, διότι μου κάνει ερεθισμό και σπιθουράκια. Θα συνεχίσω βιτ. Του λέω, να φοράω το 10ποντό μου; Μου λέει, με φειδώ, όχι και κάθε μέρα. Όσο αισθάνεσαι ότι δεν σε ταρακουνάει πολύ!

Εεε, του λέω, ως εδώ! Επειδή, δηλαδή, έμεινα έγκυος, θα κυκλοφορώ, με τη μουστάκα, την άσπρη ρίζα και ΚΟΝΤΗ;;;;;;;;;; Έλεος!!!!!

Τελικά, φόραγα τακούνι αρκετό καιρό (καθημερινά σχεδόν και μέχρι 5ο θα έλεγα, καθώς και μέχρι τον 6ο σε εκδηλώσεις κοινωνικές), έκανα αποτρίχωση, αλλά η ρίζα βάφτηκε τελικά 3 μήνες αφού γέννησα...! Διότι μετά δεν υπήρχε χρόνος, άσε που θήλασα και το συνταρακτικό διάστημα των 35 ημερών!!!!!

rPPrp3.png

Να'μαι κι εγώ..

twins τί αιτήσεις λες ότι κάνεις συνέχεια ? είσαι λογίστρια ?

άκου, άμα πας στο plaisio και δώσεις κάτι τις..νομίζω γύρω στα 60-80? μπορούν να σου ανακτήσουν περίπου το 90% των αρχείων σου, για να μην τα χάσεις.

Glorr καλή επιτυχία για σήμερα, άσε που δε χρειάζεται είναι εξασφαλισμένη. Είναι ρουτίνας τέτοιου είδους επεμβάσεις πλέον, σαν αμυγδαλές κτλ. Η ανάρωση είναι λίγο κουραστική-εκνευριστική από ό,τι έχω ακούσει αλλά οι διδυμομανούλες δε χαμπαριάζουν από τέτοια..

Laerta & Agorakia, σχετικά με τους προβληματισμούς σας και το θέμα που θίξατε..τελικά ρίζα πότε βάφουμε ? εάν βάφουμε ? μετά τους 3? μετά τους 4? εμένα δεν μου έχουν πει τίποτα, αλλά δεν έχω ρωτήσει κιόλας..εξάλλου δε με καίει και τόσο, ούτως ή άλλως από παλιά τα έβαφα 4 φορές το χρόνο (πάνω στο χρώμα μου, για λάμψη..). Αυτό που με νοιάζει πιο πολύ είναι το άνω χείλος..με κρέμα αποτριχωτική..εεε, δεν περίμενα κι αυτή του 5λέπτου να βλάπτει! με ενοχλεί το κερί..δεν το μπορώ..

sevi-gio τα outrogestan που λες, δεν τα πήρα ποτέ. Μου τα είχε γράψει ο γιατρός (ο αρχικός) να τα έχω και να έπαιρνα μόλις έβλεπα αιματάκι μου είχε πει, αλλά ευτυχώς δε χρειάστηκε!

Αααα, μόλις ήρθε και το aircondition σπίτι, επιτέλους! Γιατί από εκεί που κρύωνα και έκλεινα τα κλιματιστικά στους άλλους στη δουλειά...τώρα σκάω..φουντώνω..

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

duckface μόνο που θα δουν τον υπέρηχο με τα τρίδυμα θα υπογράψουν αμέσως την άδεια στο κέντρο. Καλύτερα να πάει ο άνδρας σου να δουν κιόλας πώς δεν πολυκινείσαι.

Όλγα μπράβο με τα κιλά. Έχεις αυτοσυγκράτηση ε; Εγώ πάλι.....:-(

Μπράβο στο witchάκι που έκανε το πρώτο του τεράστιο βηματάκι.

Οι δικοί μου έχουν βγάλει τα μάτια τους μεταφορικά και κυριολεκτικά.

Μα τί τσακωμοί είναι αυτοί; Δεν ξέρω τί να κάνω...συνήθως δεν παίρνω θέση (και ποιον να ευχαριστήσω ποιον να κακοκαρδήσω;) μόνο όταν δαγκώνονται και μαλλιοτραβιούνται.

Αυτός ο μικρός και τί δεν έχει φάει στο κεφάλι από τον άλλον.

Ο μεγάλος ήταν πολύ αγαθός. Τον χτυπούσαν οι άλλοι, του έπαιρναν τα παιχνίδια του, τον δάγκωναν και δεν μιλούσε. Προφανώς φόρτωνε φόρτωνε και τώρα έχει γίνει απίστευτα επιθετικός. Όπου βρίσκει τους άλλους τους ριμάζει.

Φφφφφφφφφφφφφφ... Κι εμένα ο μεγάλος ο αλήτης έχει ρημάξει τον μικρό... Χθες τον ακούω να κλαίει και να μην παίρνει ανάσα... Τον αρπάζω και κοιτάζω αμέσως τον άλλο, που κοιτάει αδιάφορα γύρω και κάτω (ύφος σκατιάς). Του λέω "δεν πιστεύω να τράβηξες μαλλιά ή να δάγκωσες...". Ψάχνω τον μικρό, τίποτα. Το βράδυ, που τους ξεντύσαμε για μπάνιο, βλέπω μια δαγκωνιά ΤΡΟΜΕΡΗ στο πλάι, κάτω από τα πλευρά του μικρού. Μέχρι σήμερα την είχε κανονικά. Είχε φύγει η κοκκινίλα και είχαν μείνει τα πάνω και κάτω δόντια...

rPPrp3.png

καλημερουδια,επιτελους Παρασκευη!!!

GLORR να πανε όλα καλα σήμερα,θα σε σκεφτομαστε.

SEVI-GIO μια χαρα οι αντρες σου,και εσυ με λίγα κιλα,βρε να μας πεις το κόλπο μηπως χασουμε και κανενα γραμμαριο,διαιτα κανω και όλα κατι γραμμαριακια τα παίρνω...ασε απο αυριο που θα παω διακοπες:D

DUCKFACE & RIVENDELL εγω το πρωτο 3μηνο είχα αυπνίες,μιλαμε όλο το προγραμμα του ΣΚΑΙ εβλεπα (ακομα απορω γιατι βαζουν τοσο ωραια προγραμματα τοσο αργα και όχι κατα την διαρεια της ημερας),τελικα βρηκα λύση να πίνω κρυο γαλα και να κοιμαμαι...τα ξημερωματα

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

Να 'σαι καλά, κουκλίτσα μου, καιρό είχαμε να γράψουμε κάτι τόσο επιτυχημένο. Σχεδόν από τότε που η Twins μας ενημέρωσε ότι σκέφτεται να διαβάσει τα νέα μας και μας είπε ότι είναι "... κάτι που θα κλανω ευθύς"......!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πώς είναι το αντράκι σου το μικρουλάκι; Πώς πάει το ματάκι;

rPPrp3.png

Να'μαι κι εγώ..

Laerta & Agorakia, σχετικά με τους προβληματισμούς σας και το θέμα που θίξατε..τελικά ρίζα πότε βάφουμε ? εάν βάφουμε ?

Εγώ δεν έβαψα καθόλου. Μου είχε πει μετά τον 3ο με δική μου ευθύνη, αλλά κατά τη γνώμη του δεν έπρεπε. Οπότε, τον άκουσα και του έκανα το χατήρι!!!!!

Αυτό που με νοιάζει πιο πολύ είναι το άνω χείλος..με κρέμα αποτριχωτική..εεε, δεν περίμενα κι αυτή του 5λέπτου να βλάπτει! με ενοχλεί το κερί..δεν το μπορώ..

Εγώ έκανα κανονικότατα βιτ και δεν τόλμησε να μου πει τίποτα... Αρνήθηκα εξ' αρχής μια τέτοια εικόνα...! Εγώ με τα ωραία μου μπιχλιμπίδια και το μουστακάκι το μαύρο. Ε, όχι!

Γιατί από εκεί που κρύωνα και έκλεινα τα κλιματιστικά στους άλλους στη δουλειά...τώρα σκάω..φουντώνω..

Δεν θα το πιστέψετε, αλλά εγώ αυτό το ζω... φέτος! Πρώτη φορά, στα 19 μου χρόνια, που είπα τη λέξη "ζεσταίνομαι"....

Δες τις απαντήσεις στα καυτά ερωτήματα...

rPPrp3.png

Λοιπόν, πριν από κανένα μήνα περίπου, ένα Σάββατο στο σούπερ μάρκετ, είχαμε μια συνάντηση κι όλο έλεγα να σας τη διηγηθώ κι όλο δεν προλάβαινα... Να, που έχει τον λόγο της να την διαβάσετε τώρα...

Είμαστε στα ράφια με τις κρέμες και παίρνουμε μερικές. Σταματά ένα νεαρό και πολύ όμορφο ζευγάρι. Μας λένε "πόσο είναι τα μωράκια σας" ; Τους λέμε "σχεδόν 10,5. Και είμαστε και πρόωροι έναν μήνα (φοβάμαι εγώ μην μου πουν κοντό τον μεγάλο και το τονίζω.....)". "Πολύ καλοί είναι", λέει η κοπέλα! "Να υποθέσω ότι αυτός είναι ο πιο ζωηρός;", μου λέει για τον μεγάλο. Λέω, "ναι, καλά το κατάλαβες, από την θερμοκοιτίδα έδειξε το μέλλον μαζί του". "Κι εμένα", μου λέει, "της θερμοκοιτίδας είναι το πιο ζωηρό... Εγώ έκανα τρίδυμα". Εκστασιάζομαι εγώ! "Μπράβο, πόσο είναι τώρα"; "13 μηνών", μου λέει. Να μην σας τα πολυλογώ, η κοπέλα γέννησε, έχοντας πάρει 10 μέρες και από τον 9ο (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) δύο μωρά 2,5 κιλά το καθένα και ένα 1900 γρ. Ήταν το μόνο που έμεινε θερμοκοιτίδα 4-5 μέρες, τα άλλα δύο τα είχε από την αρχή μαζί της στο δωμάτιο! Η σουσού της θερμοκοιτίδας είναι η μόνη που περπατάει αυτή τη στιγμή και είναι και πολύ ζωήρω!!!!!!!!!

Επίσης, η κοπέλα είχε πάρει μόνο 15 κιλά στην εγκυμοσύνη, τα οποία, απ' ό,τι είδα, είχε χάσει, απλώς της είχε μείνει λίγη κοιλιά (αστεία πράγματα). Πάντως, ήταν ένα χαρούμενο ζευγάρι και αυτό μας έκανε πολύ καλή εντύπωση, διότι οι περισσότεροι που συναντάμε (και με δίδυμα ακόμη) είναι δυσοίωνοι και "πωπω τι τραβήξαμε και τι σας περιμένει κι εσάς" και "ωχ, τι ήρωες που είμαστε κι εμείς". Σιγά, ρε φίλε! Σιγά!

Λοιπόν, παπάκια μικρά, τα πάτε κούκλα!

Δεν ήθελα να σας επηρεάσω προχθές μα κι εγώ, με τα δικά σας δεδομένα, αυτή την απόφαση θα έπαιρνα!!!!!!!!!!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...