Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

καλησπερα!

glorraki μου καλη επιτυχια με την επεμβαση!υπομονη,θα περασει κι αυτο.

giota να χαιρεσαι τα αντρακια σου!!πολυχρονα να'ναι!!

λοιπον εγω πηγα παλι σημερα στο γιατρο και θελει να με ξαναδει τη δευτερα.Τα μωρακια ειναι μια χαρα,κινητικοτατα,αιματωνονται τελεια οποτε συνεχιζουμε.

Εγω παλι ειμαι χαλια με το εντερο(οταν ολα πανε τελεια το εντερο αντιδρα:mad:),ποναω και με ποναει και η μεση μου πολυ!!!

Απελπιστηκα πια μ'αυτο το θεμα,αισθανομαι και το σωμα μου τοσο κουρασμενο!!!!!!!!!!!!

Ευχομαι μονο να αντεξω μεχρι την αλλη βδομαδα.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Giota να τα χαίρεσαι, πολύχρονα να είναι!!!

Glorr μην μασάς, η καλή επιτυχία είναι παραπάνω από σίγουρη.

Όσο για όλες σας, μιας και είχα από προχθές να μπώ, ειλικρινά με έχετε συγκινήσει πολύ με το θάρρος που μας δίνετε. Να είστε πάντα καλά.

Εχουμε ένα θέμα από προχθές. Εκεί που η γυναίκα μου κουτούλαγε από την νύστα από τις 8.00 το απόγευμα...πλέον βρυκολάκιασε και κουτουλάω εγώ.Αααα δεν πάμε καλά!!!

rivendello.jpg

Γεια σας!

Δεν έχω προλάβει να τα διαβάσω όλα τα μηνύματα .. μας έχουν ταράξει στα τηλέφωνα τώρα που το μαθαίνουν από τη χαρά τους..αλλά έριξα μια πεταχτή ματιά.

Giotakia Χρόνια σας Πολλά ! Να τα εκατοστήσετε !!

Η Γιαγιές μου και ο Παππούς μου ξετρελάθηκαν !!

Τί να σας πώ, δεν περιγράφεται η χαρά που πήραν !

Ξαφνικά από το τίποτα..3 εν αναμονή δισέγγονα..εε, είναι κάπως ..!

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

καλά πότε μπήκε ο "μούργος" και δεν τον πήρα είδηση ??

ναι, έχει δίκιο. Ξαφνικά..άρχισα να δυσκολεύομαι να με παίρνει ο ύπνος ή πολλές φορές ξυπνάω ενδιάμεσα τα χαράματα..

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

καλά πότε μπήκε ο "μούργος" και δεν τον πήρα είδηση ??

ναι, έχει δίκιο. Ξαφνικά..άρχισα να δυσκολεύομαι να με παίρνει ο ύπνος ή πολλές φορές ξυπνάω ενδιάμεσα τα χαράματα..

Koριτσάκι είναι η ένταση των ημερών. Θα περάσει μόλις χαλαρώσεις.

glor καλή επιτυχία και καλή ανάρρωση. Πολλές έχω ακούσει μετά την εγκυμοσύνη ότι έβγαλαν τη χολή. Είναι από την πίεση που ασκούν τα μωρά; Ποιος ξέρει;

Καλησπερα!

Glorr καλη επιτυχια αύριο και καλη κ γρηγορη αναρρωση !

Giota χρονια σας πολλα, να τα εκατοστησουν τα διδυμακια σου κ να εναι παντα γερά κ ευτυχισμενα!!!

Duckface k Rivendell συγχαρητήρια !!! Με το καλό να δεχτείτε το τριπλο-δωράκι σας!!! Σας ευχομαι μια τελεια εγκυμοσύνη και σε λίγους μήνες τρία υγιεστατα μωρακια να γεμίσουν την αγκαλια και το σπιτικό σας!!!

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Μαζευτηκαμε κ εμεις επιτελους σπιτακι μας!!!

Τα αγορακια μου μεγαλωνουν μια χαρα!!! Ο μεγαλος ειναι 1281γρ κ ο μικρος 1211γρ!!! Απο κιλα ειμαι στα +5.5....εχω να παρω γραμμαριο εδω κ 1 1/2 μηνα.....παλι καλα δλδ!!!

καλημερουδια,επιτελους Παρασκευη!!!

GLORR να πανε όλα καλα σήμερα,θα σε σκεφτομαστε.

SEVI-GIO μια χαρα οι αντρες σου,και εσυ με λίγα κιλα,βρε να μας πεις το κόλπο μηπως χασουμε και κανενα γραμμαριο,διαιτα κανω και όλα κατι γραμμαριακια τα παίρνω...ασε απο αυριο που θα παω διακοπες:D

DUCKFACE & RIVENDELL εγω το πρωτο 3μηνο είχα αυπνίες,μιλαμε όλο το προγραμμα του ΣΚΑΙ εβλεπα (ακομα απορω γιατι βαζουν τοσο ωραια προγραμματα τοσο αργα και όχι κατα την διαρεια της ημερας),τελικα βρηκα λύση να πίνω κρυο γαλα και να κοιμαμαι...τα ξημερωματα

YiMXp3.png

Καλημερα μανουλες,μελλουσες κ ο μπαμπας!!!

Zitamar μολις μπηκα στον 5ο ημουν +8 κιλακια...ελεγα που θα φτασω;;; γιατι εχω κ παραπανισια!!! χωρις να κανω τιποτα κ χωρις διατα εχασα 2.5 κιλα χωρις να το καταλαβω συν τα μωρα που αυξανονται!!!

Διαιτα μου ειχε δωσει η ενδοκρινολογος αλλα ποτε δεν την εκανα.....δεν μπορω με προγραμμα κ ποσα γραμμαρια ειναι το φαγητο!!!

Καλες διακοπες να εχετε κ καλα να περασετε!!!

Duckface εγω το 1ο τριμηνο με τα outrogestan που επαιρνα εριχνα κατι υπνους.....ουουουουουου μολις τα εκοψα,κοπηκε κ ο υπνος!!!

Τωρα επανηλθα λιγακι αλλα λογω της κοιλιας ζοριζομαι πολυ το βραδυ!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα ομορφες μανουλες!!!!

Ξυπνησαμε κ εμεις...εγω δηλαδη κ ο Θανος.Ο Τασος ηδη πηγε σχολειο κ ο Χρηστος κοιμαται.

Σας ευχαριστουμε παλι για τις ευχες σας!!!!!

Περασαμε πολυ ομορφα χτες,δεν περιμενα οτι θα εχουμε τοσο κοσμο........αλλα ηταν ωραια!!!!!Βεβαια τα κερακια τα εσβησε ο Τασος και για τους δυο!!!!Ειχε πολυ γελιο!!!

Σε λιγο θα βγω να ψωνισω μερικα πραγματακια κ σκεφτομαι τι να μαγειρεψω σημερα....

Φιλακια προς το παρον!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημερούδια, φιλεναδάκια μου!

Τι κάνετε; Πώς ξημερώσατε σήμερα; Giotaki, ήταν να μην σε τσιγκλίσω τελικά, ε; :)

Χαίρομαι που ξαναγύρισες, πάντως, και χαίρομαι που περάσατε όμορφα χθες! Και του χρόνου με υγεία και χαρά να γιορτάσετε υπέρλαμπρα!!!

Λοιπόν, ήρθα νωρίς στη δουλειά, δεν είχε κίνηση και 08.30 ήμουν στο γραφείο! Εργάστηκα εντατικά και πάω πίσω να διαβάσω νέα, για να ξαναμπώ στο κλίμα, διότι έχω χάσει πολλά επεισόδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και όλα ευχάριστα, απ' ό,τι είδα :):):):)

rPPrp3.png

agorakia μου δεν θα πεινασεις και θα φτιαξεις εναν γαμω τον μεταβολισμο.

Ναι... γαμώ τον μεταβολισμό μου...

Δεν την άρχισα (αν και την έχω εκτυπώσει μια εβδομάδα τώρα), διότι είχα κάτι κουλουράκια για τον καφέ εδώ στη δουλειά και δεν μου έχουν τελειώσει ακόμη...

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...