Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Ο γκρινιαρης μου ενω κανουμε την θεραπεια στο ματι χειροτερεψε.Του εβαζα tobrex και τωρα sulfanicole μειωθηκαν οι τσιμπλες αλλα το ματακι του είναι ακομα κοκκινο,πηρα τον doctora και μου λεει συνεχισε την θεραπεια,είναι γαι 5 ημερες,αλλα εμεις Σαββατο πρωι φευγουμε για διακοπες,πως θα φύγουμε έτσι???:confused:ειχε καμια αλλη επιφυκίτιτιδα το μωρακι της??

Καλημέρα!

Γιώτα να χαίρεσαι τα αγοράκια σου! Πολύχρονα!!!!!

duckface είναι τα πρώτα τους εγγόνια; Θα τρελαθούν σίγουρα!

zitamar τον πήγες να το δει γιατρός; Πολύ πιθανόν να είναι χαλάζιο. Πρέπει να τον δει οφθαλμίατρος. Και μην το αφήνεις. Δεν είναι κάτι σοβαρό απλά θέλει άλλη αγωγή.

Γενικά εγώ είμαι της άποψης να πηγαίνω κάθε φορά σε εξειδικευμένο γιατρό. Την παιδίατρο την έχω όπως τον παθολόγο και για κανένα εμβόλιο.

Να φανταστείς όταν ο Χριστόφορος έκανε βρογχιολίτιδες τον πήγαινα σε παιδοπνευμονολόγο στο Αττικό κι όχι στην παιδίατρο.

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Καλημέρα, Ζ., αν επιτρέπεται πόσα πήρες και πόσα δικαιώθηκες? Εννοώ, το ποσό ως διαφορά, δηλαδή πόσα επιπλέον.. Εγώ απ'ότι ρώτησα μου είπαν ότι όλα αυτά θα γίνουν μετά τη γέννα και τα ποσά είναι συγκεκριμένα...

Πηρα απο το ΙΚΑ περίπου 245 και αφου πηγα στην επιτροπή και τους είπα ότι δεν μπορουσα να γεννησω σε δημοσιο νοσοκομειο γιατι αυτοι δεν είχαν τις προυποθέσεις και μπλα μπλα,πηρα αλλα 700ε. Εκει υπηρχαν και αλλες κοπελες οπου πηραν απο 150-500ε απο ότι είδα.Σιγουρα παίζει ρολο και ποσο ηταν το τιμολογιο του νοσοκομειου,εγω ήμουν σε 2κλινο.

YiMXp3.png

εγραφα,εγραφα και τα έχασα:-(.Λετε να είναι χαλαζιο? πηγα σε οφθαλμιατρο αλλα όχι σε παιδοφθαλμιατρο.Μπορει αυριο αν δεν δω βελτιωση να παω στο παιδων αλλα ποιον να φησω σπιτι με το 5κιλο και πως να παω με τις απεργιες ταξι,οδηγαω αλλα με τα μωρα μεσα μονη μου δεν το εχω επιχειρησει ακομα,φοβαμαι..

YiMXp3.png

Γεια σας μανουλες!!!!

Σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας!!!!

Αυριο θα φτιαξω κ καινουριο τικερακι!!!!!

Ολη μερα τρεχω κ ακομη δεν εχω κανει τιποτα...μολις κοιμηθηκανε κ οι τρεις κ θα προσπαθησω να συμμαζεψω τα παιχνιδια τους απο τα πατωματα!!!!

Ο συζηξ ανοιγει καινουριο μαγαζι...δλδ κλεινει το παλιο στην Καλλιθεα κ μετακομιζει 30 μετρα απ το σπιτι.Σημερα μας εδωσε το κλειδι ο ιδιοκτητης ν

κ ολο το πρωι μετρουσαμε κ σκεφτομασταν πως θα το κανουμε.Τουλαχιστον θα ειναι κοντα στο σπιτι κ θα εξυπηρετουμαστε με τα πηγαινε-ελα των παιδικων.Γιατι σε αλλο παιδικο θα πανε τα διδυμα κ οχι σ αυτον που ειναι ο Τασος.......

Παντως τα πρωτα γενεθλια ειναι σαν την γεννα...μοναδικη εμπειρια!!!!!

Ενω στον Τασο εχουμε κανει πρωτα κ δευτερα γενεθλια,μου φαινεται απιστευτο σημερα που θα κανουμε κ των διδυμων τα πρωτα τους γενεθλια......πως περασε ετσι ο καιρος.....για σας τα γραφω μελλουσες μανουλες!!!!!!ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!!!!

Παω να κανω καμια δουλιτσα.....πολλα φιλια κ καλο μεσημερι!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλησπέρα, κοριτσίνια μου!

Μου λείψατε, βρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ο χρόνος, ωστόσο, μειώνεται όλο και περισσότερο και στη δουλειά το ίδιο!

Πιστεύω πως αύριο θα καταφέρω να δω τα νέα σας και να σας πω τα δικά μας τσάτρα πάτρα!

Σας φιλώ όλες, και, κυρίως, εύχομαι................

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,

GIOTAKIA!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να σας καμαρώνουν οι γονείς σας πάντα χαρούμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!

rPPrp3.png

Ααααααααααααααααα!

Έχω πάθει σοκ!

Διδυμοζευγαράκι ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ένα τσακ έκανα 2-3 σελίδες πίσω και έπαθα πλάκα! Τι νέα χαρούμενα είναι αυτά; Και γιατί υπάρχει φόβος; Τόσοι και τόσοι γεννούν τρίδυμα!!!! Αν δεν συντρέχει ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟΣ λόγος μείωσης, κατά την δική μου (αποκλειστικά) άποψη, δεν υπάρχει λόγος μείωσης..... Άρα (βέβαια, δεν πρόλαβα να τα δω όλα, ούτε τι αποφασίσατε), ελπίζω να πήρατε τη σωστή απόφαση και ο Θεούλης και η Παναγίτσα να είναι μαζί σας και να έχουν το χέρι τους πάνω στην κοιλίτσα σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και όλα θα πάνε καλά!

Άραγε, τι να κάνουν το ιπποκαμπάκι και η μαρουλίτα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Λοιπόν, αύριο θα πούμε περισσότερα! Ουάου! Ενθουσιάστηκα τώρα! :):):):):):):):):):):)

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια. Τι κάνετε? καμία εδώ?

Γιώτα περιμένουμε νέα από τα γενέθλιά σας , το πάρτυ σας. Και φώτο ε?

Εγώ κορίτσια μπαίνω αύριο χειρουργείο για αφαίρεση χολής. Ουφ. :-(Δεν είναι και το καλύτερό μου. Ευτυχώς είναι εύκολο και ρουτίνα αλλά δεν παύει να είναι επεμβασούλα. Τέσπα. Απόψε θα ετοιμαστώ και αύριο θα μπω. Ευτυχώς το Σάββατο θα είμαι πάλι σπίτι. :P

Glorraki περαστικά βρε.... έτσι ξαφνικά προέκυψε?

Αχ βρε παιδιά, τρέχω και δεν φτάνω με τα μαιμουδάκια μου και δεν προλαβαίνω να σας γράψω. Μόλις που καταφέρνω να διαβάσω τα νέα σας με ζητάνε οπότε μέχρι να ξαναμπω έχετε γράψει πάλι πόσα....

Μου λείπετε βέβαια και μου λείπουν και οι συζητήσεις μας.

Πάραυτα έφτιαξα και μια μπουγάτσα :tongue:

RKdwp3.png

Glorraki περαστικά βρε.... έτσι ξαφνικά προέκυψε?

Αχ βρε παιδιά, τρέχω και δεν φτάνω με τα μαιμουδάκια μου και δεν προλαβαίνω να σας γράψω. Μόλις που καταφέρνω να διαβάσω τα νέα σας με ζητάνε οπότε μέχρι να ξαναμπω έχετε γράψει πάλι πόσα....

Μου λείπετε βέβαια και μου λείπουν και οι συζητήσεις μας.

Πάραυτα έφτιαξα και μια μπουγάτσα :tongue:

Ευχαριστώ πολύ . Να είσαι καλά. Από την εγκυμοσύνη προκλήθηκε. Μ επιασαν διάφορες κρίσεις και τελικά μου είπε ότι πρεπει να βγει οπωσδήποτε.

Μπουγάτσα ε? μιαμ μιαμμμμμμμμμμμμμμ.........................

Glorr περαστικα κοπελα μου κ με το καλο να γυρισεις σπιτακι σου!!!

Giota να χαιρεσαι τα παιδακια σου!!! Πολυχρονα,γερα κ τυχερα στην ζωη τους!!!

Εμεις εχουμε υπερηχο σημερα....να δουμε ποσο μεγαλωσαν τα παλικαρια μας!!!

Φιλια στις υπολοιπες κοπελες!!!

glorr καλη επιτυχια για την επεμβασουλα.Ειχε κανει κ η μητερα μου λαπαροσκοπικα πριν λιγα χρονια.....ειναι επεμβαση ρουτινας οπως ειπες αλλα κ παλι ειναι επεμβαση!!!!!

Καλη επιτυχια κ παλι!!!Θα σε σκεφτομαστε!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...