Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Κορίτσια πάμε να το ανακοινώσουμε σε γιαγιάδες και παππού

να περιμένουν 3 δισέγγονα ! Δεν έχουν ιδέα μέχρι σήμερα..

Φιλιά! :P

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

σε δημόσιο είσαι? κανονικά βγάζεις αναρρωτική (λόγω επαπειλούμενης εγκυμοσύνης) που θα σου γράψει ο γυναικολόγος σου και θα την πας στη δουλειά σου... όχι άδεια κυήσεως, αυτή θα την πάρεις αφού γεννήσεις, ως τότε θα βγάζεις αναρρωτικές που θα συνιστούν κατ'οίκον ανάπαυση για 3-4 εβδομάδες τη φορά. οι ενέσεις είναι γιατί μας διέγνωσαν τάση θρομβοφιλίας (φαντάζομαι σε όλες και απαντάω εκ μέρους όλων, διορθώστε με αν κάνω λάθος) που συχνά ευθύνεται για καθ'έξιν αποβολες. προς αποφυγή λοιπόν κάτι τέτοιου βαράμε ενέσεις...

οταν ηθελα να παρω αδεια μου ειχε γραψει η γραμματεας του γιατρου αυτη ακριβως την αιτιολογια,αλλα μου ειπαν στο ΙΚΑ να το αλλαξω και να γραψει κατι αλλο γιατι αλλιως θα επρεπε να περναω καθε τοσο απο δημοσιο νοσοκομειο.

Τελικα το αλλαξα και περνουσα απλα απο επιτροπη του ΙΚΑ,μαλιστα δεν πηγα ποτε εγω,παντα εστελνα καποιον αλλον.

Δεν ξερω βεβαια αν ισχυει το ιδιο για τα τριδυμα απλα το αναφερω γιατι μου ειχε κανει εντυπωση.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

ξωτικοζευγαρι η πιο απλη δικαιολογια ειναι προωρες συσπασεις,γιατι μια φορα που ειχα παθει αποκολληση η επιτροπη ηθελε και τον υπερηχο για επιβεβαιωση.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Γεια σας κ απο εμας!!!!

Duckface με το καλο να ερθουν τα τριδυμακια σας!!!!!Σας βλεπω να μετακομιζετε απ το καφε κ να ανοιγετε νεο με τριδυμομανουλες.....

Εμεις ετοιμαζομαστε για το αυριανο παρτυ γενεθλιων!!!!

Μολις κοιμηθηκε κ ο Τασος κ παω να βαψω μαλλι γιατι αυριο δε θα προλαβω...εχω να συμμαζεψω τον χαμο απο τα παιχνιδια κ να κανω κ αλλες δουλιτσες!!!!

Φροσω σε καταλαβαινω για τους καυγαδες....κι εμενα ετσι κανουν....μονιμως για κατι μαλωνουν!!!!!

Σας φιλω!!!Αυριο δεν ξερω αν θα προλαβω να μπω...ισως ξεκλεψω λιγο χρονο το μεσημερι αν κοιμηθουνε!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα..........Δεν είναι καμία εδώ.......................Αφού είμαι εδώ ας ευχηθώ στην Γιώτα ................

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Να τα εκατοστήσετε, να είστε πάντα υγιη, ευτυχισμενα, χαμογελαστά και να σας καμαρώνουν οι γονείς σας!

:P:p;);):tongue::tongue::D:D:cool::cool:

γεια σας!!!!

μολις γυρισαμε!τα ξεθεωσα τα μικρα!μεχρι αυριο το μεσημερι θα κοιμουνται.

χρονια πολλα!!!!να τα χαιρεσαι τα αντρακια σου γιωτουλα και να περασετε πολυ ομορφα αυριο!

(αν και προβλεπω οτι θα εισαι κομματια αλλα θα σε δικαιωσουν τα χαμογελακια τους)

age.png

GIOTA χρονια πολλα να τα εκατοστησουν τα παιδάκια σου!!!!:tongue:

DUCKFACE εκτός απο τα χαρμόσυνα νεα τους προετοιμάσατε για την μελλοντικη "εγκατασταση τους " στο σπίτι σας?:D:D:D

Οι ενεσεις ηπαρίνης γίνονται για θεματα θρομβοφιλίας ή τασης προς αυτη όπως και επίσης όταν καθόμαστε στο κρεβαττι και δεν κινούμαστε(γιάυτο το λόγο εκτος απο εγκυμονούσες τις κανουν και αυτοι που χειρουργουνται ορθοπεδικα ποδια κ.α.).Στις αναρρωτικες εστελνα τον αντρα μου συνεχεια,τις πρωτες 25 ημερες τις πληρωνεσαι απο τον εργοδοτη σου σαν ασθενεια που δικαιουσαι το έτος και μετα πληρωνεσαι μονο απο το ΙΚΑ.

NUNU γυριστρουλα πάλι διακοπες ε??

ΟΛΓΑ κρατα γερα την διαιτα,εγω τζίφος μολις γυρισω απο διακοπες ίσως ξεκινησω (αν παω...)

WITCH μια σχετικη εσωτερικη μετακομιση γυαλικών βλεπω αφου κανατε τα πρωτα σας βήματα!!

YiMXp3.png

Ο γκρινιαρης μου ενω κανουμε την θεραπεια στο ματι χειροτερεψε.Του εβαζα tobrex και τωρα sulfanicole μειωθηκαν οι τσιμπλες αλλα το ματακι του είναι ακομα κοκκινο,πηρα τον doctora και μου λεει συνεχισε την θεραπεια,είναι γαι 5 ημερες,αλλα εμεις Σαββατο πρωι φευγουμε για διακοπες,πως θα φύγουμε έτσι???:confused:ειχε καμια αλλη επιφυκίτιτιδα το μωρακι της??

YiMXp3.png

Διαφημίσεις

Και φυσικα τωρα που εχω χρονο, στις μελλοντικες μας εγκυμονουσες αν γεννησετε με καισαρικη να κανετε τα χαρτια σας για το επιδομα καισαρικης,εγω το πληρωθηκα εκανα ένσταση,περασα την επιτροπή και κερδισα και πήρα και αλλα χρηματα πίσω (ισχυει γι΄αυτες που γεννανε σε ιδιωτικο μονο)

YiMXp3.png

Και φυσικα τωρα που εχω χρονο, στις μελλοντικες μας εγκυμονουσες αν γεννησετε με καισαρικη να κανετε τα χαρτια σας για το επιδομα καισαρικης,εγω το πληρωθηκα εκανα ένσταση,περασα την επιτροπή και κερδισα και πήρα και αλλα χρηματα πίσω (ισχυει γι΄αυτες που γεννανε σε ιδιωτικο μονο)

Καλημέρα, Ζ., αν επιτρέπεται πόσα πήρες και πόσα δικαιώθηκες? Εννοώ, το ποσό ως διαφορά, δηλαδή πόσα επιπλέον.. Εγώ απ'ότι ρώτησα μου είπαν ότι όλα αυτά θα γίνουν μετά τη γέννα και τα ποσά είναι συγκεκριμένα...

120247mcv711uxx1.gif

Ο γκρινιαρης μου ενω κανουμε την θεραπεια στο ματι χειροτερεψε.Του εβαζα tobrex και τωρα sulfanicole μειωθηκαν οι τσιμπλες αλλα το ματακι του είναι ακομα κοκκινο,πηρα τον doctora και μου λεει συνεχισε την θεραπεια,είναι γαι 5 ημερες,αλλα εμεις Σαββατο πρωι φευγουμε για διακοπες,πως θα φύγουμε έτσι???:confused:ειχε καμια αλλη επιφυκίτιτιδα το μωρακι της??

Περαστικό να είναι... Έχετε άλλες 2 μερούλες μέχρι να φύγετε, ας ελπίσουμε ότι θα φτιάξει...

120247mcv711uxx1.gif

καλημερα!

zita δηλαδη πηρες κι αλλα λεφτα?!αχ να μην το ξερω να τους πιω το αιμα!

ευτυχως γυαλικα δεν παιζουν.το σπιτι μου απο διακοσμηση ειναι σαν καστρο και ολα ειναι ξυλινα ή σιδερενια και φαινονται παλια.οποτε οσο πιο πολυ χαλανε τα επιπλα τοσο καλυτερα φαινονται!;)

εμενα ειχε ο μικρος επιπεφυκιτιδα αλλα σε 2-3 μερες με τομπρεξ και χαμομηλι περασε.μαλλον ο δικος σου θα ειναι πιο βαρια ο φουκαριαρης.οσο για τις διακοπες φυγετε ετσι και συνεχιζεις την θεραπεια.εκει που πατε ολο και καποιος ντοκτορακος θα υπαρχει.ε?!

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...