Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Ο Γυναικολογος μου τις εγραφε πάντα τις εξετασεις

ιδιωτικα τις εκανες?γιατι στις γραφει ο γυναικολογος σου αλλα αν θες να τις κανεις μεσω ικα πρεπει να στις γραψει γιατρος του ικα.θυμαμαι καποια στιγμη που πηγα σε υποκαταστημα του ικα εκτος αθηνων και δεν υπηρχε κεντρο μανας μου τις εγραψε απλα ενας γυναικολογος του ικα ομως.

age.png

ιδιωτικα τις εκανες?γιατι στις γραφει ο γυναικολογος σου αλλα αν θες να τις κανεις μεσω ικα πρεπει να στις γραψει γιατρος του ικα.θυμαμαι καποια στιγμη που πηγα σε υποκαταστημα του ικα εκτος αθηνων και δεν υπηρχε κεντρο μανας μου τις εγραψε απλα ενας γυναικολογος του ικα ομως.

εχεις δικιο.Απλα εγω εχω δημόσιο οποτε μου τις εγραφε και τις εκανα σε μικροβιολογικο συμβεβλημένο

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ στο ΙΚΑ έτρεχα για άδειες και τέτοια και άντε επιτροπές και κόντρα επιτροπε΄ς για να σου δώσουν τις άδειες...............Ευτυχώς δεν πήγαινε η ίδια. Έστελνα την μαμά μου. Και πήγαινε στο κέντρο μάνας και παιδιού και μου τα έγραφε θυμάμαι όπως λεει η Witch. Άυτά τα τρεξίματα πολύ σπαστικά ρε παιδί μου.

Μπράβο και για τα πρώτα σας βηματάκια WITCH.

Hallo girlssssssssssss!!!

Ήρθα και φεύγω!!! πως είσαστε?

Δεν προλαβαίνω να διαβάσω νέα σας γιατί ετοιμάζω τα πράγματα μας πάλι για φευγιό! πάμε μάνη και εκεί τριγύρω και πρίν ήμουν σε εξοχικό κλπ!! και πιο πριν δεν είχα ίντερνετ και και και

μου λείψατε τσούπρες με τα τσουπράκια σας!!! και εγγυούλες φυσικά!!! πως πάτε την παλευετε??????

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

duckface μόνο που θα δουν τον υπέρηχο με τα τρίδυμα θα υπογράψουν αμέσως την άδεια στο κέντρο. Καλύτερα να πάει ο άνδρας σου να δουν κιόλας πώς δεν πολυκινείσαι.

Όλγα μπράβο με τα κιλά. Έχεις αυτοσυγκράτηση ε; Εγώ πάλι.....:-(

Μπράβο στο witchάκι που έκανε το πρώτο του τεράστιο βηματάκι.

Οι δικοί μου έχουν βγάλει τα μάτια τους μεταφορικά και κυριολεκτικά.

Μα τί τσακωμοί είναι αυτοί; Δεν ξέρω τί να κάνω...συνήθως δεν παίρνω θέση (και ποιον να ευχαριστήσω ποιον να κακοκαρδήσω;) μόνο όταν δαγκώνονται και μαλλιοτραβιούνται.

Αυτός ο μικρός και τί δεν έχει φάει στο κεφάλι από τον άλλον.

Ο μεγάλος ήταν πολύ αγαθός. Τον χτυπούσαν οι άλλοι, του έπαιρναν τα παιχνίδια του, τον δάγκωναν και δεν μιλούσε. Προφανώς φόρτωνε φόρτωνε και τώρα έχει γίνει απίστευτα επιθετικός. Όπου βρίσκει τους άλλους τους ριμάζει.

Φρόσω μου δεν με επαιρνε αλλο.Πρεπει να φτασω στα κιλά μου επιτελους!

Οσο για τους καυγαδες ΧΕΣΤΑ!!

θα γραψεις το κειμενο,θα διαλεξεις σχεδιο και θα κανεις αντιγραφη και επικολληση το bb/pgd code κατω απο το τικερακι σου

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...