Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Ναι κοριτσάκι μου..δουλεια στοπ!Αρχίζει η ξάπλα και η ξεκούραση για να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται!!!

Πηγατε σε γιατρό με εμπειρία στις πολύδυμες?

ναι χθες όλη μέρα τρέχαμε σε γιατρούς συστημένους με εμπειρία στις πολύδυμες,

μέχρι και 4δυμα είδαμε..!!

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

Καλέ τί είναι αυτές οι ενέσεις που μιλάτε όλες ??

Niki82 όλα καλά !! θα πάνε όλα τέλεια!

Οlga συγχαρητήρια γα το 1,5 kg!

Εγώ από σήμερα ..τέρμα δουλειά. Μου το ξεκαθαρίσανε όλοι οι χθεσινοί γιατροί.

Μόνο που δεν ξέρω τί πρέπει να κάνω..έχω μόνο το χαρτί του γιατρού και το κοιτάω..γιατί στο internet που έψαξα γράφει μόνο για άδειες κυήσεως και για του θηλασμού, ενώ αυτή που θα πάρω τώρα εγώ (από τόσο νωρίς) θεωρείται αναρρωτική-ασθενείας απ'ό,τι κατάλαβα..πολύ μπλέξιμο φαίνεται..

πήγα να αλλάξω και τικεράκι, αλλά κολοκύθα με 3 δεν είχε..μόνο μπιζέλι, ας είναι.

Θα διορθώσω σε λίγο και τη λίστα, γιατί αλλάξαμε γιατρό, την ημ/νία όμως παρόλο που λογικά δε θα είναι αυτή δεν θα την πειράξω..για "προληπτικούς"-"συναισθηματικούς" λόγους.. :wink:

σε δημόσιο είσαι? κανονικά βγάζεις αναρρωτική (λόγω επαπειλούμενης εγκυμοσύνης) που θα σου γράψει ο γυναικολόγος σου και θα την πας στη δουλειά σου... όχι άδεια κυήσεως, αυτή θα την πάρεις αφού γεννήσεις, ως τότε θα βγάζεις αναρρωτικές που θα συνιστούν κατ'οίκον ανάπαυση για 3-4 εβδομάδες τη φορά. οι ενέσεις είναι γιατί μας διέγνωσαν τάση θρομβοφιλίας (φαντάζομαι σε όλες και απαντάω εκ μέρους όλων, διορθώστε με αν κάνω λάθος) που συχνά ευθύνεται για καθ'έξιν αποβολες. προς αποφυγή λοιπόν κάτι τέτοιου βαράμε ενέσεις...

120247mcv711uxx1.gif

να συμπληρώσω ότι από τα στατιστικά που προέκυπταν από τον καθέναν βάσει τις εμπειρίας του, τις περιπτώσεις δηλ. που είχαν αναλάβει, οι περισσότερες 3δυμες κοιήσεις εξελίσσοντας από 31-36,5 εβδομάδες..!!

Και επίσης ότι τα μεγαλύτερα ποσοστά πρόωρου τοκετού ήταν στις 2δυμες που προέκυψαν μετά από μείωση (σε αυτές δηλ που ήταν 3 και μείωσαν το ένα).

Αυτό μας το είπαν όλοι, χωρίς εμείς να τους ρωτήσουμε προϊδεάζοντας τους τί μπορεί να μας είπαν οι άλλοι κτλ.

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

παπι πρεπει να κλεισεις ραντεβου στο κεντρο μανας και παιδιου για να σου γραφει συνεχεια τις αδειες μεχρι να γεννησεις.χρειαζονται το χαρτι του γιατρου με την αιτιολογια και ισως και η αυχενικη η τελευταιος υπερηχος.αν επιτρεπεται μενεις αθηνα?αν ναι παρε επιτοπου και κλεισε ραντεβου για να βρεις.λογικα θα σου δινει για ενα μηνα την φορα.μετα ξαναπαιρνεις χαρτι απο τον γυναικολογο σου και ξαναπας και παει λεγοντας.μην περιμενεις ομως για να κλεισεις τα ραντεβου.θα τα κλεινεις πολυ νωριτερα και ας ακυρωθει στην τελικη.και δεν βρισκεις οταν το θες και παιζουν και απεργιες.εγω εκλεινα δυο με διαφορα δυο ημερων!

age.png

Διαφημίσεις

καλά κάνατε γιατι είναι σημαντικό να είναι εμπειρος ο γιατρός σε τετοιες περιπτώσεις

Και συνήθως ειναι αυτοι που κάνουν εξωσωματικές

ναι όπως τα λές Όλγα μου,

για αυτό και ο δικός μας..ο αρχικός...αποδείχθηκε "λίγος".. γιατί πάνε σε αυτόν με φυσιολογική σύλληψη και συνήθως είναι ένα μωράκι.

Paulo Coelho

να συμπληρώσω ότι από τα στατιστικά που προέκυπταν από τον καθέναν βάσει τις εμπειρίας του, τις περιπτώσεις δηλ. που είχαν αναλάβει, οι περισσότερες 3δυμες κοιήσεις εξελίσσοντας από 31-36,5 εβδομάδες..!!

Και επίσης ότι τα μεγαλύτερα ποσοστά πρόωρου τοκετού ήταν στις 2δυμες που προέκυψαν μετά από μείωση (σε αυτές δηλ που ήταν 3 και μείωσαν το ένα).

Αυτό μας το είπαν όλοι, χωρίς εμείς να τους ρωτήσουμε προϊδεάζοντας τους τί μπορεί να μας είπαν οι άλλοι κτλ.

Μην τα σκέφτεσαι καθόλου τα νούμερα...Για όλα αποφασίζει ο καλός Θεούλης είτε εχουμε 1 μωρακι στην κοιλια είτε 10;)

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

ναι όπως τα λές Όλγα μου,

για αυτό και ο δικός μας..ο αρχικός...αποδείχθηκε "λίγος".. γιατί πάνε σε αυτόν με φυσιολογική σύλληψη και συνήθως είναι ένα μωράκι.

λογικό.Δεν φταιει ο ανθρωπος αλλα που να εχει εμπειρια απο τετοια

Ο δικός μου πχ ηταν φίσκα απο διδυμα και τριδυμα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Το χαρτί όντως λέει άδεια 1μήνα, όπως τα λέτε κι εσείς.

Για να απαντήσω, όχι δεν είμαι δημόσιο είμαι στον ιδ. τομέα.

Και επίσης ναι μένουμε Αθήνα (ελπίζω να εννοείς την πόλη..κι όχι το κέντρο όταν με ρώτησες..;))

Αυτό το κέντρο μάνας-παιδιού ούτε που το έχω ξανακούσει..

Αν πάω άυριο στο Ικα με το χαρτί και μου γράψει η γυναικολόγος του Ικα θα κάνω τη δουλειά μου ή όχι?

Μπαίνω google να δω αυτό το κέντρο μανας-παιδιού.

Paulo Coelho

Το χαρτί όντως λέει άδεια 1μήνα, όπως τα λέτε κι εσείς.

Για να απαντήσω, όχι δεν είμαι δημόσιο είμαι στον ιδ. τομέα.

Και επίσης ναι μένουμε Αθήνα (ελπίζω να εννοείς την πόλη..κι όχι το κέντρο όταν με ρώτησες..;))

Αυτό το κέντρο μάνας-παιδιού ούτε που το έχω ξανακούσει..

Αν πάω άυριο στο Ικα με το χαρτί και μου γράψει η γυναικολόγος του Ικα θα κάνω τη δουλειά μου ή όχι?

Μπαίνω google να δω αυτό το κέντρο μανας-παιδιού.

παρε στο 184 και ζητα ραντεβου στο κεντρο μανας και παιδιου της περιοχης σου με γυναικολογο (θα σε ρωτησουν αν εισαι για εμβολιο ή για γυναικολογο)πες οτι εισαι εγκυος και θελεις αδεια απο την δουλεια.στον ιδιο μπορεις να γραφεις και τις εξετασεις αιματος (αφου στις γραψει ο γιατρος σου)τις οποιες τις κανεις στο ικα χωρις ραντεβου με προτεραιοτητα και βγαινουν οι περισσοτερες την επομενη ημερα γιατι θεωρεισαι επειγον.ολα αυτα εμενα τα εκανε ο μπαμπας μου και δεν χρειαζοταν καν να εμφανιστω.

age.png

Διαφημίσεις

παρε στο 184 και ζητα ραντεβου στο κεντρο μανας και παιδιου της περιοχης σου με γυναικολογο (θα σε ρωτησουν αν εισαι για εμβολιο ή για γυναικολογο)πες οτι εισαι εγκυος και θελεις αδεια απο την δουλεια.στον ιδιο μπορεις να γραφεις και τις εξετασεις αιματος (αφου στις γραψει ο γιατρος σου)τις οποιες τις κανεις στο ικα χωρις ραντεβου με προτεραιοτητα και βγαινουν οι περισσοτερες την επομενη ημερα γιατι θεωρεισαι επειγον.ολα αυτα εμενα τα εκανε ο μπαμπας μου και δεν χρειαζοταν καν να εμφανιστω.

ααα, σε βρίσκω πολύ κατατοπιστική!!

ευχαριστώ!

Συνεπώς μπορεί να πάει κι εμένα κάποιος άλλος μπαμπάς ή ξωτικο-αντρούλης..

Χρειάζεται καμία εξουσιοδότηση από τα ΚΕΠ σε αυτόν που θα πηγαίνει αντί εμού ?

Τέλος, με αυτές τις αναρωτικές που θα παίρνω κάθε μήνα,

θα επηρρεαστεί η άδειά μου μετά η κανονική τοκετού και λοχείας ή όχι?

Τα χρήματα τώρα αυτήν την περίοδο με τις διαδοχικές αναρωτικές τα παίρνουμε κανονικά.. ή μπα, μειωμένα κτλ ???

Paulo Coelho

οσο ζεις μαθαινεις!!

Πρωτη φορα το ακουω αυτο κέντρο!

ποιο καλε ακους πρωτη φορα?το κεντρο μανας και παιδιου?αληθεια?λες να μην υπαρχει παντου?εσυ που εγραφες εξετασεις ας πουμε?εκει πηγαινουν και τα παιδια για εμβολιο αν δεν πηγαινεις στον δικο σου γιατρο.

age.png

ααα, σε βρίσκω πολύ κατατοπιστική!!

ευχαριστώ!

Συνεπώς μπορεί να πάει κι εμένα κάποιος άλλος μπαμπάς ή ξωτικο-αντρούλης..

Χρειάζεται καμία εξουσιοδότηση από τα ΚΕΠ σε αυτόν που θα πηγαίνει αντί εμού ?

Τέλος, με αυτές τις αναρωτικές που θα παίρνω κάθε μήνα,

θα επηρρεαστεί η άδειά μου μετά η κανονική τοκετού και λοχείας ή όχι?

Τα χρήματα τώρα αυτήν την περίοδο με τις διαδοχικές αναρωτικές τα παίρνουμε κανονικά.. ή μπα, μειωμένα κτλ ???

πληρωνεσαι μεχρι ενα σημειο σχεδον κανονικα.μετα σταματαει να σε πληρωνει ο εργοδοτης και σε πληρωνει μονο το ικα.οποτε ειναι λιγοτερα.δεν επηρρεαζεται η αδεια σου μετα.ειναι δυο εντελως ασχετα πραγματα.μεχρι τοτε θα εισαι με αναρρωτικη.στον μπαμπα μου δεν ειχαν ζητησει ποτε χαρτι αλλα παντα τωρα που το θυμηθηκα του ζητουσαν τον τελευταιο υπερηχο και καλα να βεβαιωσουν οτι ειμαι οντως εγκυος.

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...