Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

και γω κλεξαν έκανα για 4 μήνες και αλλες 20 μέρες μετα την γεννα.

Δεν το ηξερα κιόλας οτι μετα θα κάνω και μου ερχεται η μαια με το ενεσακι και γουρλωσα τα ματια!!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

εγώ κάνω κλεξάν, αλλά τις κάνω στο μπούτι, τίγκα είναι η κοιλιά, δεν μπορώ να πιάσω πτυχή... ρώτα τον γιατρό μήπως να κάνεις στο μπούτι....

Τις clexane τις εκανα στην προηγουμενη εξωσωματικη κ ειχα αλλεργια σε αυτες!!! Χαλια ειχα γινει....δεν με αφηνει στο μπουτι η στο χερι γιατι λεει δεν απορροφουντε σωστα οπως στην κοιλια!!!!

έκανες με τους παράγοντες, μεταλλάξεις, κτλ?? κι εμένα δεν μου βρήκαν κάτι, καθαρά σύμπτωμα της εγκυμοσύνης είναι και θα κάνω μόνο μερικές μέρες μετά τη γέννα (χτες μου είπε) ενώ πριν μου έιχε πει ότι θα έκανα για 40 μέρες...

Ναι τις ειχα κανει πριν κανουμε αυτη την εξωσωματικη....εμενα μου της εδωσαν προληπτικα οπως λεει η αιματολογος για να μην ανεβασω πιεση,για προεκλαμψια κ για προωρο τοκετο!!! αυτα μου ειπε,αυτα ξερω!!!

και γω κλεξαν έκανα για 4 μήνες και αλλες 20 μέρες μετα την γεννα.

Δεν το ηξερα κιόλας οτι μετα θα κάνω και μου ερχεται η μαια με το ενεσακι και γουρλωσα τα ματια!!

Προτιμω μονη μου η ο αντρας μου!!! δεν θελω απο αλλους....

:-(..... με ξενέρωσες τώρα, περίμενα πως και πως να πιώ ένα πάιντ να το ευχαριστηθώ!!!!! :rolleyes:

στο parents για θεματα θηλασμού γράφει μια σύμβουλος η Αγλαια και λέει ωραια πραγματα.Τι επιτρεπεται και τι απαγορευεται και πολλες συμβουλές;)

Δεν ξέρω πχ αν ειναι σωστο να καταπιεζεται η μαμα για παγματα που θελει

Ειχα διαβασει οτι αν θελει να πιει κατι παρα πολύ,μπορει απλα να το κάνει αμέσως μετα τον θηλασμό που θα μεσολαβήσουν καποιες ωρες μεχρι τον επομενο!;)

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

μολις καναμε το πρωτο μας τεραααααστιο βηματακι!!!τι καλα!!!

Τα συγχαρητήριά μας !!!!:P

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

Καλέ τί είναι αυτές οι ενέσεις που μιλάτε όλες ??

Niki82 όλα καλά !! θα πάνε όλα τέλεια!

Οlga συγχαρητήρια γα το 1,5 kg!

Εγώ από σήμερα ..τέρμα δουλειά. Μου το ξεκαθαρίσανε όλοι οι χθεσινοί γιατροί.

Μόνο που δεν ξέρω τί πρέπει να κάνω..έχω μόνο το χαρτί του γιατρού και το κοιτάω..γιατί στο internet που έψαξα γράφει μόνο για άδειες κυήσεως και για του θηλασμού, ενώ αυτή που θα πάρω τώρα εγώ (από τόσο νωρίς) θεωρείται αναρρωτική-ασθενείας απ'ό,τι κατάλαβα..πολύ μπλέξιμο φαίνεται..

πήγα να αλλάξω και τικεράκι, αλλά κολοκύθα με 3 δεν είχε..μόνο μπιζέλι, ας είναι.

Θα διορθώσω σε λίγο και τη λίστα, γιατί αλλάξαμε γιατρό, την ημ/νία όμως παρόλο που λογικά δε θα είναι αυτή δεν θα την πειράξω..για "προληπτικούς"-"συναισθηματικούς" λόγους.. :wink:

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Naki82 .............22/8/2011......Αγοράκια......Ιασώ

Laerta...............31/8/2011......1+1.............Λητώ

Katerinad81.......25/9/2011......1+1............

Sevi-Gio ...........07/10/2011.....Αγοράκια......Γαία

Duckface...........2?/01/2012.....Τρίδυμα (2+1)........Mητέρα ή Ιασώ

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...