Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

1. Naki82 .............22/8/2011......Αγοράκια......Ιασώ
  2. Laerta...............31/8/2011......1+1.............Λητώ
  3. Katerinad81.......25/9/2011......1+1............
  4. Sevi-Gio ...........07/10/2011.....Αγοράκια......Γαία
  5. Duckface...........2?/01/2012.....Τρίδυμα........Ρέα ή Ιασώ

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

σου εγραψα πιο πανω οτι με τον θηλασμο μην βαλεις κρεμες για τις ραγαδες!!!

Λαερτα τικερακι δεν ειχες????

εννοεις στο στηθος ή και στην κοιλια?

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

παω να τσιμπισω κατι και τα λεμε μετα.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλησπερα!!! Ολγα 1.5 κιλο πολυ καλα ειναι....μπραβο σου!!!

Εγω εχω κανει ραγαδες,εαν κ ειχα κ απο πριν!!! αλλα πολυ φαγουρα στην κοιλια απο τις innohep,δεν εχω που να βαλω την ενεση πια!!! ποναει παντου!!!

Διαφημίσεις

μπύρα χωρίς αλκοολ!Βοηθάει και στο γάλα!

Ωχ κάνεις ακόμα ενέσεις???Πακέτο είναι ρε γαμώτο

Ενεσεις θα κανω μεχρι 40 μερες μετα την γεννα κ ας ειμαι αρνητικη στην θρομβοφιλια!!!

Κοριτσια καλησπερα!!! Ολγα 1.5 κιλο πολυ καλα ειναι....μπραβο σου!!!

Εγω εχω κανει ραγαδες,εαν κ ειχα κ απο πριν!!! αλλα πολυ φαγουρα στην κοιλια απο τις innohep,δεν εχω που να βαλω την ενεση πια!!! ποναει παντου!!!

εγώ κάνω κλεξάν, αλλά τις κάνω στο μπούτι, τίγκα είναι η κοιλιά, δεν μπορώ να πιάσω πτυχή... ρώτα τον γιατρό μήπως να κάνεις στο μπούτι....

120247mcv711uxx1.gif

Ενεσεις θα κανω μεχρι 40 μερες μετα την γεννα κ ας ειμαι αρνητικη στην θρομβοφιλια!!!

έκανες με τους παράγοντες, μεταλλάξεις, κτλ?? κι εμένα δεν μου βρήκαν κάτι, καθαρά σύμπτωμα της εγκυμοσύνης είναι και θα κάνω μόνο μερικές μέρες μετά τη γέννα (χτες μου είπε) ενώ πριν μου έιχε πει ότι θα έκανα για 40 μέρες...

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...