Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

κάνε πέρα γιατι ξεμαλλιαστούμε:mad::x:x:x:x

α,δεν εχει τετοια!!αλλωστε το κοριτσι θα διαλεξει μονο του,εμεις απλως εκφραζουμε το ενδιαφερον μας,τωρα αν τελικα μας διαλεξει τι να σας κανουμε?

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

Κι εγώ εδώ είμαι, πήζω και λιώνωωωωωωωωωωωωωωωω!

καλως την!ειπα και εγω που ειναι?

ελα να λιωσουμε παρεα!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

αλλωστε Ολγα μου δεν νομιζω οτι ταιριαζουν τα ζωδια τους.

Ε,μην τσακωνονται καθε τοσο τα παιδια!

tJd1p3.png

καλε απο τωρα μαλλωνετε οι συμπεθερες ωχ τι μας περιμενει ακομα

Ολγα μου λεω πεσμενος γιατι μεχρι τωρα ολο 41ηταν

laerta πως εισαι αντε ετσι μην χαλατε την σειρα γιατι θα αρχησω να αγχωνομαι

naki ασε απο κρεμες και βαζελινη αλλο τπτ ακομα εγω αντεχω δεν εχω βγαλει τπτ αλλα ακομα ειναι νορι;

url=http://lilypie.com]c9SQp3.png[/url]

Διαφημίσεις

σιγά μην διαλέξει τα μόμολα χαχαχα

Θα θέλει αντρες έμπειρους όπως την κόβω!

ναι καλα!μικροι στο ματι θα ειναι μονο!!!

δε μας τρομαζετε μανδαμ:D

tJd1p3.png

Καλέ μην τσακώνεστε. Θα τα βρούμε. Τι έχετε να μας δώσετε? Να το σκεφτούμε δηλαδή. Κοιτάξτε. Θα τους βάλουμε να συναντηθουν και όποιον διαλέξει το κορίτσι. Τι να πω?

Έλα ρε Όλγα. Δεν κάνω αλλαξοκωλιές. Φταίω εγώ που έχει αρκετές προτάσεις το παιδί?

ασχετο αλλά εχεις να φας κατουρημαααα:lol::lol::lol::lol:

ναι το ξερω!!!!αλλα δε νομιζω μονο απο τα μωρα!!:tongue::tongue:

μολις τους δω νομιζω θα κατουρηθω πρωτη εγω ,μετα ο αντρας μου και παει λεγοντας!για να μην πω τι εχει να γινει μολις σκασει το πρωτο χαμογελακι.

tJd1p3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια θα θηλάσετε?????

εγω θα το παλεψω οσο γινεται.Τωρα αν πεφτω καθε τοσο κατω απο την εξαντληση τι να πω...

βεβαια παρολο που ολο μου το σωμα εχει αλλαξει το στηθος απο την αλλη δεν εχει παρει ειδηση του τι συμβαινει.Ευχομαι να ξυπνηησει συντομα.

ρωτησα προχτες και τη μαια μου και μου ειπε οτι ακομα και να μπουν στη μοναδα θα ξεκινησουμε αμεσως τις αντλησεις.

tJd1p3.png

καλέ δεν θα ξεχασω το κλάμα που έριξα οταν γεννησα

Μιλάμε δεν μπορουσα να σταματησω!!!Με λυγμούς!!πωπω τι ηταν και αυτο

αυτο σκεφτομαι και εγω!!!

τουλαχιστον θα φιλοτιμηθει καποιος να μου δωσει λιγο χαρτι ή θα με αφησουν με κατακοκκινα ματια,τη μυτη σα μελιτζανα και θα γινω τελειως ρομπα?

tJd1p3.png

καλά είμαι, το έχω ρίξει στο διάβασμα και περνάει η ώρα, τρώω ότι θέλω, αράζω και χαλαρουίτα... παίζω και καμιά μπιρίμπα ονλάιν... είπα να αφεθώ γενικά....πεπρομένο φυγείν αδύνατο... εσυ, κατερινιώ, μην ανησυχείς, θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τη σειρά... με λίγη αισιοδοξία.... σε λίγο μπαίνουμε και στον Λέοντα....

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...