Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

δεν τρωμε ακομη τα παντα αλλα τρωμε πολλα περισσοτερα.τους δινω και κοτοπουλο κανονικο καμια φορα και γενικα μπορει να τους δωσω καμια μπουκια απο το φαι μας αν ειναι κατι νορμαλ.δεν εχουμε φαει οσπρια και ψαρι εχουμε φαει μια φορα.σε κανα δυο εβδομαδες θα αρχισουμε και εμεις να τα τρωμε ολα φανταζομαι.με το καρπουζι τρελαινονται και με το αγγουρι.αλλα πως με δυσκολευει αυτο το καρπουζι δεν λεγεται.περιμενω να παμε στο εξοχικο να τα ταιζω στην αυλη!

κ εγω αν σου πω οτι αυτο περιμενω πως κ πως...

να τα ταιζω μ ενα παμπερ κ να γινεται κατω της ποπης κ μετα ...ενα λαστιχο!!!

no more σφουγγαρισμα!!!!!!!

ψαρι κ εμεις νεξτ γουικ. κ δοκιμαζουμε λιγουλακι αν το φαγητο ειναι νορμαλ οπως τα λες..

βρισκουμε θεικα τα βερυκοκακια κ τα κερασια ομως! μιλαμε εκσταση!

33E7p2.png

Θεε και κύριε!!!

glorr Εχουμε 6 μηνες διαφορά και ο μικρός σου εχει τα ιδια κιλά με τον Χρήστο!

Ε ο δικός σου είναι μοντελάκι. Τι να κάνουμε?Εμείς έχουμε τα πιασιματάκια μας. Αλλά και τα υπόλοιπα απ ότι ακούω εδώ τέτοια κιλά περίπου ακούω. Άρα εσείς είστε αδυνατούληδες αντρες. Χαχαχαχα.............

9.500 πάντως είναι εδώ και περίπου δύο μήνες. Δεν πήρε καθόλου. Τέλος πάντων τι να σας πω δεν ξέρω.

λες να την εκανε?!τοσο νωρις?!

naki τωρα βαζεις καμια κρεμουλα?

βαζω και κρεμα και βαζελινη(οταν εχω φαγουρα),μεχρι και ελαιολαδο βαζω,αλλα τι να σου κανει και το δερμα?ποσο να αντεξει?και παλι καλα δηλ που ξεκινησαν πριν 10 μερες να εμφανιζονται.

οπως λεει και ο καλος μου τωρα θα μου ειναι πιο ευκολο μα παρω αποφαση για το τριτο:shock::shock::shock:

δεν ξερει ακομα το ξενυχτι που τον περιμενει και ονειρευεται κιολας την επομενη φορα!!!!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

γκλορακι εδειξα στο συζυγο την μικρη σου με το γυαλι και το ναζι και πολυ του αρεσε!!!

να ξερεις οτι εχουμε και προικα!;)και δε μας πειραζει που ειναι λιγο μεγαλυτερη,καλο κοριτσι μονο να'ναι!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

Διαφημίσεις

γκλορακι εδειξα στο συζυγο την μικρη σου με το γυαλι και το ναζι και πολυ του αρεσε!!!

να ξερεις οτι εχουμε και προικα!;)και δε μας πειραζει που ειναι λιγο μεγαλυτερη,καλο κοριτσι μονο να'ναι!

Είμαστε πολύ καλά κορίτσια. Κι έχουμε και άλλες προτάσεις. Χαχαχα.......Εσάς δεν σας πειράζει που είμαστε λίγο μεγαλύτερες ε?

κάνε πέρα γιατι ξεμαλλιαστούμε:mad::x:x:x:x

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Νακι μην ξύνεσαι και βαζε κρεμες!!!

βαζω,βαζω!!

δεν ξυνομαι γι'αυτο βαζω τοτε την βαζελινη παρολο που ειναι μπλιαχ,για να μην βαζω τα χερια μου στην κοιλια.

Τωρα οτι γινει,δε θα σκασω κιολας πολυ πολυ.

tJd1p3.png

Είμαστε πολύ καλά κορίτσια. Κι έχουμε και άλλες προτάσεις. Χαχαχα.......Εσάς δεν σας πειράζει που είμαστε λίγο μεγαλύτερες ε?

σε επιασα στα πράσα να κάνεις αλλαξοκωλιές!!!:shock::shock::shock:

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...