Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

χαχαχα πολύ μου αρεσε αυτο του κεφαλιου μου κάνω!

Και γω όταν φτιαχνω κάτι για τα μωρα πάντως καστανή ζαχαρη βάζω!

τι να κανω μωρε ολγακι.αυτοσχεδιαζω για να μην βαριομαστε!και παντα εχει ονομασια το φαγητο τους!πχ τουρλου κατσαρολας χωρις κρεμμυδι.(απλα ειχα ξεχασει το κρεμμυδι αλλα δικια μου η συνταγη ο.τι θελω κανω)

φτιαχνω και κρεμουλα βρεφοπλαστικης με αυγα γαλα αλευρι ή σιμιγδαλι ζαχαρη και λιγο βουτυρο.

age.png

καλημερα κοριτσια, τι κανετε;

duckface μπραβο με την αποφαση που πηρατε ολα καλα να πανε

Ολγα πας καλα βλεπω με την διαιτα αντε και ακομα περισσοτερα

witch κουραστικη αλλα ωραια η θαλασσα

εγω εχω κανει 1μπανιο μονο.χτες εκανα εξετασεις ο αιματοκριτης πεσμενος η καμπιλη ζαχαρου ανεβασμενη.μου χαλασαν λιγο την διαθεση τα αποτελεσματα αλλα οκ ρυθμιζοντε ολα αυτα νομιζω ,θα τις δει κ ο γιατρος και θα μου πει

url=http://lilypie.com]c9SQp3.png[/url]

Διαφημίσεις

Ενταξει να σου πω κάτι.Καλοί οι παιδίατροι αλλα και οι μανουλες κατι ξέρουμε και εμείς!

Εγω τωρα τους δίνω οτι εχει σχεση με κιμά,οσπρια,λαχανικά,λαδερα

Τους αρεσει πάααρα πολύ κεφτεδακια με σαλτσα γιατι είναι πολύ μαλακα και τα μασανε.Τους φτιαχνω και λίγο πουρε.Δοκιμαστε το.Θα ξετρελαθουν.Χωρίς πιπερια και αλατια.Ισα ισα να μην ειναι ανοστα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

1,5 κιλο?!μπραβο σου!συνεχισε με πεισμα!

συγνωμη ρε κοριτσια,ειναι τα καμαρια σας 9500 κιλα?9 ηταν ο δικος μου πριν κανα μηνα και φαινεται και αδυνατουλης.πως γινεται αυτο?τα στελνεται κρυφα πιλατες και ταε κβο ντο?!

και που ειναι η τζινι?!τζινιιιιιιιιιιιιι

και που ειναι η twins να της φτιαξουμε τη διαθεση?

και ποτε θα εχει η nunu ιντερνετ?

και που ειναι η jas σημερα?

για μαζευτειτε!!!!

και να εμφανιστει και η naki παρακαλω για να μην ανησυχω.ευχαριστω.

age.png

ποσο Κατερινακι ο αιματοκρίτης?

Μην αγχωνεσαι πάντως.Στην εβδομαδα που είσαι θα αρχισει να ανεβαινει

Σημερα ξεκιναει η δευτερη εβδομαδα δίαιτας.Αν δεν ειχα αυτη που μου ειχε δωσει διαιτολογος,θα εκανα diet up.Οντως ειναι σουπερ!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

πιπερι δεν κανει ολγα?γιατι?

κατερινακι θα στα ρυθμισει ο γιατρος οπως ειπες.ποτε θα τον δεις?

πολυ ωραια η θαλασσα για τα μωρα οντως!εγω ειμαι του βουνου και δεν δηλωνω τρελη φαν αλλα καλα περναω κι εγω.αν δεν ηθελαν να φανε και ολη την θαλασσα και ολη την παραλια κυριολεκτικα θα περνουσα ακομη καλυτερα.

age.png

Ολγα μου ο αιματοκριτης 35 πριν 2μηνες που ειχα κανει ηταν 41

την επομενη εβδομαδα εχω ραντεβου στο γιατρο , αυτην την εβδομαδα λειπει κ ειπα να μην το ενοχλησω,η καμπιλη που εκανα(της 1 ωρας) εχει οριο 140 και εγω εχω 154

url=http://lilypie.com]c9SQp3.png[/url]

Διαφημίσεις

Ενταξει να σου πω κάτι.Καλοί οι παιδίατροι αλλα και οι μανουλες κατι ξέρουμε και εμείς!

Εγω τωρα τους δίνω οτι εχει σχεση με κιμά,οσπρια,λαχανικά,λαδερα

Τους αρεσει πάααρα πολύ κεφτεδακια με σαλτσα γιατι είναι πολύ μαλακα και τα μασανε.Τους φτιαχνω και λίγο πουρε.Δοκιμαστε το.Θα ξετρελαθουν.Χωρίς πιπερια και αλατια.Ισα ισα να μην ειναι ανοστα

χθες δοκιμασαν κ τα δικα μου μακαρονακι κοφτο μας αρεσε, με ολιγο κιμαδακι που το φτυναμε κυριως λογω υφης νομιζω..

σιγα σιγα θα δοκιμαζουμε κ αλλα , μη παθουμε κ σοκ ξαφνικα απ τα ιδια κ τα ιδια να ξεκινησουμε ολο τον τσελεμεντε!!

33E7p2.png

1,5 κιλο?!μπραβο σου!συνεχισε με πεισμα!

συγνωμη ρε κοριτσια,ειναι τα καμαρια σας 9500 κιλα?9 ηταν ο δικος μου πριν κανα μηνα και φαινεται και αδυνατουλης.πως γινεται αυτο?τα στελνεται κρυφα πιλατες και ταε κβο ντο?!

και που ειναι η τζινι?!τζινιιιιιιιιιιιιι

και που ειναι η twins να της φτιαξουμε τη διαθεση?

και ποτε θα εχει η nunu ιντερνετ?

και που ειναι η jas σημερα?

για μαζευτειτε!!!!

και να εμφανιστει και η naki παρακαλω για να μην ανησυχω.ευχαριστω.

μαλιστα κυρια!!!!

δηλωνω παρουσα!!!!!!!!!:D:D

και θα σας πω κατι που το εχω ξαναπει:ΖΕΣΤΑΙΝΟΜΑΙ!!!!

κατερινακι πεσμενος ο αιματοκριτης????και ειναι 35????καλε τι να πουμε και εμεις με το 28??

λοιπον χθες μου εφερε δωρο μια φιλη (καλη της ωρα) μια αλοιφη που τη βαζεις στις ραγαδες οσο ειναι κοκκινες και φευγουν ή τουλαχιστον βελτιωνονται.Για να δουμε.

Βεβαια αυτα μετα τη γεννα ,αλλωστε μεχρι την αλλη βδομαδα ποιος ξερεις ποσες ακομα θα εμφανιστουν?Δε βαριεστε θα βλεπουμε τα μωρακια μας και θα τα ξεχναμε....

ξωτικοζευγαρι πολυ χαρηκα με τα νεα σας!!!ολοψυχα σας ευχομαι να πανε ολα ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!δεν το ευχομαι απλα το πιστευω κιολας γιατι ολα ηδη πανε πολυ καλα και ειναι και τα 3 μια χαρα και η μανουλα φυσικα,οποτε αυτο κατι δειχνει!

μονο που τωρα πρεπει να φτιαξετε παλι το τικερακι.Βρειτε κολοκυθα με 3 ζουζουνια μεσα!!!!

κοριτσια η λαερτα που ειναι??δεν πιστευω να πηρε πρωτοβουλια και να αλλαξε τη σειρα!!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

witch εγω ρωτησα για το ρυζογαλο..θα το κανω σιγουρα!!!

τρωτε τα παντα πλεον? καλο..

απο κιλα παντως εμεις ειμαστε γυρω στα 8500.

δεν τρωμε ακομη τα παντα αλλα τρωμε πολλα περισσοτερα.τους δινω και κοτοπουλο κανονικο καμια φορα και γενικα μπορει να τους δωσω καμια μπουκια απο το φαι μας αν ειναι κατι νορμαλ.δεν εχουμε φαει οσπρια και ψαρι εχουμε φαει μια φορα.σε κανα δυο εβδομαδες θα αρχισουμε και εμεις να τα τρωμε ολα φανταζομαι.με το καρπουζι τρελαινονται και με το αγγουρι.αλλα πως με δυσκολευει αυτο το καρπουζι δεν λεγεται.περιμενω να παμε στο εξοχικο να τα ταιζω στην αυλη!

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...