Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Παιδιά συγκινήθηκα πραγματικά με τα λεγόμενά σας!

Με αυτή την αισιοδοξία να συνεχίσετε και θα πάνε όλα καλά!

Rivendell είδες που έλεγα τις προάλλες ότι κανένας γιατρός δεν είναι αυθεντία; Καμιά φορά χρειάζεται και 2η και 3η γνώμη.

Έχω feeling για σας πολύ πολύ καλό!!!!!!

Α μόλις άκουσα την περίπτωσή σας προσπαθούσα να θυμηθώ πού την έχω ξανακούσει. ήταν μια εκπομπή στο Μακεδονία τν που έδειχνε γένες. Ήταν λοιπόν μια κοπέλα που γέννησε 2αγοράκια μονοζυγωτικά+1κοριτσάκι και μάλιστα φυσιολογικά!:shock:

Την είδα όλη τη γέννα και τα μωράκια της ήταν στρουμπουλάκια. Και είχαν κι άλλα 2 μικρά στο σπίτι. Τους έδειχνε μετά σπίτι και είχαν πολύ γέλιο. Μάλιστα τα θήλαζε. Τέτοιες περιπτώσεις είναι εκπληκτικές!

Διαφημίσεις

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

αχ μπραβο ρε παιδια πολυ το χαρηκα.ειμαι μαζι σας με τα χιλια.οχι ειμαι, ειμαστε ολοι προφανως!

πιστευω ακριβως επειδη εγιναν ολα με φυσικο τροπο θα ανταπεξελθετε μια χαρα!!!

φανταζεστε να εχουν και μυτερα αυτακια?!:tongue:

σας φιλω ολους γιατι κι εγω κομματια λογω μπανιου σημερα.

age.png

Γεια σας!!

Επιστρέψαμε κι εμείς Σπιτι και κοιμησα και τα μικρουλια μου!!

Φυσικά επειδή είχα τρομερή αγωνία μπήκα να δω τα νέα του ξωτικοζευγαριου μας :)

Πραγματικά πήγα να στριγγλισω απο χαρα!!!! (δεν το έκανα όμως για ευνόητους λόγους)

Παιδιά ήθελα να το πω αλλα πάλι δεν ήθελα να σας επηρεασω...φυσικά πιστεύω κι εγω ότι αφού ο καλός μας Θεουλης σας έδωσε τόσο φυσικά 3 μωρακια.. θα πρέπει να τα φέρετε στον κόσμο! Βεβαίως είναι σημαντικό που όλα πανε καλα και με την κυηση!!! Να προσέχετε πολυ και να έχετε πίστη και αισιοδοξία και όλα θα πανε τέλεια! Μην μας ξεχάσετε όμως!!

RKdwp3.png

DUCKFACK και RIVENDELL εγω είμαι σίγουρη ότι δεν θα χαθείτε απο αυτο το forum γιατι πολυ απλα πλεον θα έχετε πολλλλλυ χρόνο στην διαθεση σας(φυσικα για ακομη 6 μηνες μεχρι να γεννησετε)αφου σίγουρα θα πρεπει να σταματησει η rivendell μας την δουλεια αμεσα!!! Ξεκουραση,φαγητακι (αχ,τι μου θυμησες),και μίλα στα μωρακια σου καθε μερα.Εγω παιδια καθε μερα σαν την τρελη τους μιλαγα και χαιδευα την κοιλιτσα μου και να δείς κλωτσες που μου έκανε το τωρινο 5κιλο:D:D,ο γκρινιαρης μου ήταν πολυ ήσυχος...μονο στην κοιλια. Αφου όλα είναι τελεια μεχρι τωρα έτσι θα γίνει και στη συνεχεια!!!

YiMXp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!

πω πω κοριτσια εξαντλητικο το μπανιο!τα φτυνουμε κι εγω και τα παιδια οποτε παμε.το καλο ειναι οτι τα ξυπναω εγω πλεον το πρωι για να φανε!!!

agorakia πως παει το diet-up?τα αγορια σου ποσο γαλα πινουν το βραδυ πριν κοιμηθουν?

age.png

καλημερα!!!!!

κορτσουδια τ απογευματακι φευγουμε θεσνικη,κ μετα χαλκιδικη..

το τρεναρουμε το τρεναρουμε αλλα χθες τ αποφασισαμε!

οποτε σημερα μαζευω για τη μετακομιση..θα μεινουμε οσο αντεξω..καλο θα ταν κανενα μηνα..

επειδη δεν ειμαι σιγουρη για το αν θα εχω ιντερνετ, (πολυ πιθανα θα εχω βεβαια..)

σας φιλω κ σας χαιρετω!!!

θα εχουν κ αλλα μωρουλια συντομα γενεθλια...giotinia, witchinia, agorinia σε πρωτη φαση..ελπιζω να μπαινω για να σας ευχηθω!!!!

αυτα για την ωρα, απλωςεκανα την ανακοινωση,ταρατατα...κ αν βρω χρονο μεταξυ ταισματος αλλαγματος παιχνιδιου κ μαζεματος θα ξαναμπω!!!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από εμάς. Συγχαρητήρια για την απόφαση σας. Σας εύχομαι όπως όλες οι κοπέλες εδώ να αποκτήσετε τρία πανέμορφα και υγιέστατα μωράκια. Όλα να πάνε κατ ευχήν για εσας και φυσικά μην χαθείτε όπως ήδη είπαν οι προλαλήσασες.

Οι υπόλοιπε΄ς καλά? Χαλκιδική ακούω Nufi. Τέλειααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!Ζηλεύω.

Jasmini όλα καλά? Χάθηκες.

Witch όλο μπανακια ε? Ωραία.

Εμείς σημερα θα φουσκώσουμε την τεράστια πισίνα που πήραμε χθες και θα μπούμε όλοι μέσα. Καθότι και η πιο ζεστή μέρα σήμερα.

Α αλλάξαμε και γάλα. Πλέον πίνουμε το Advance η μικρή και το ΑΒΓ ο μικρός. Και ευτυχώς τους αρέσει πολύ. Τρελαίνονται. Πάλι καλά γιατί το είχα ένα άγχος. Είχαμε πάει παιδίατρο και όλα καλά. 8280 η μικρή και 9500 ο μικρός. Αρχίζουμε και τρώμε απ όλα σιγά σιγά.

Τι άλλα εσείς?;)

εχουν διαφορετικα γουστα στο γαλα glorr?

προσπαθουμε να κανουμε οσα περισσοτερα μπανακια μπορουμε!

μολις θυμηθηκα οτι καποια με ειχε ρωτησει για τη ζαχαρη στο ρυζογαλο.νομιζω η nufi?!για ενα λιτρο γαλα (βαζω το νεσλακ που ειναι βρεφικο) βαζω το 1/4 της κουπας καστανη ζαχαρη.του κεφαλιου μου κανω δεν εχω ρωτησει τη γιατρο απλα θεωρω οτι οι ετοιμες αποκλειεται να εχουν ακομη λιγοτερη ζαχαρη.

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...