Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Βρε twins πολύ γέλασα με τα μακαρόνια :D :D :D

Όχι δεν κάνω δουλειές αλλά ακόμα κι αυτό το σήκω κάτσε είναι κουραστικό πιά.

Λοιπόν τα δικά μου όνειρα είναι

α)αστείου τύπου...π.χ. γεννάω το ένα μωρό και μετά μου λέει ο γιατρός..φύγε και μόλις σε πιάσουν πάλι πόνοι έλα να γεννήσεις και το άλλο.

β)στενάχωρα..π.χ. γεννάω και τα δύο μωρά και το ένα είναι μια χαρά (2100γρ) αλλά το άλλο έχει πρόβλημα.. όπως να είναι πρόωρο (500γρ)

γ)συγχισμένα..π.χ. ξεκινάω να γεννήσω με επισκληρίδιο γιατί θέλω πάση θυσία να είμαι η πρώτη που θα δω τα μωρά μου και τελικά μου κάνουν ολική αναισθησία χωρίς την έγκρισή μου και ξυπνάω μετά από αρκετές ώρες και είμαι εν τέλει η τελευταία που τα βλέπω.

Μάλλον από το άγχος είναι..δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς.

καλε χαλαρωσε ολα καλα θα πανε!!!!!

γεια σας κοριτσια μπηκα να δω πως ειστε.Κι εγω ειχα αγχος ολο ονειρα με τη μπεμπα εβλεπα.ηξερα πως ηταν κοριτσι το ενα πριν να μου πει ο γιατρος και εβλεπα πως ειχε γεννηθει νταρντανα με σπυρια και με καποιο προβλημα παραμοσφοσης ασε μιλαμε εφιαλτες οχι αστεια!!!!!!

κι οταν γεννησα εκλαιγα που θα γεννησω - προωρα- εκλαιγα που γεννησα οταν τα ειδα και τους ελεγα γιατι βιαστικαν να βγουν, μετα εκλαιγα που τα ακουγα να κλαινε που τα ετοιμαζαν, μιας και ποσες γεννησαν χριστουγεννα, τρεις γυναικες ειμασταν εκεινη τη μερα εκει.

επιτα που δεν μου τα φερναν να τα δω, μετα που εμαθα πως θα μεινουν μεσα στη μενν μετα καθε φορα που τα εβλεπα , μετα οταν δεν τα εβλεπα, μετα μου φεραν μια κοπελα που γεννησε και της το φερναν στο δωματιο μιλαμε για πολυ κλαμμα εκεινο τον καιρο.ασε.και παραμονη πρωτοχρονιας στο σπιτι λεχωνα χωρις τα μωρα μου!!!!!!παλι κλαμμα!!!!!!:cry::cry::cry::cry::cry:

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα κορίτσια!

Σήμερα όλα καλά! Ετοιμαζόμαστε για αναχωρηση το βράδυ. Κάνουμε και μια γενική το σπίτι βέβαια.

giota εμένα ο ένας γεννήθηκε 2700 και ο άλλος 2300! (για δες διαφορά):)) και τώρα έχουν και ένα κιλό διαφορά ο ένας από τον άλλο!

Ελίτα και εγώ στεναχωριόμουνα που τα έφερναν στις άλλες μητέρες τα μωρά τους για να τα ταίσουν στο δωμάτιο και μένα δεν μου τα έφερναν γιατί ήταν κάτω στα πρόωρα:( αλλά οκ όλα καλά τώρα:))

Πάω να ταίσω και αν τα καταφέρω θα ξαναμπώ:))

Καλημέρα!!!!

Αγαπητή nunu, εννοείται ότι κανένας δεν θα σου ξαναμιλήσει πιά επειδή ξέχασες να πεις καληνύχτα:P:p:p. Τι κάνεις σήμερα;

Στέλλα, αν δεν ξαναμίλήσουμε, καλό ταξίδι κοπέλα μου!

Σήμερα νιώθω πολύ καλύτερα και δεν είμαι πια γιαγιά. Κατάφερα και σηκώθηκα από το κρεβάτι και είπα μήπως και διαβάσω τίποτα. Αλλά μπά.....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

:shock: χεχ!

Βασικά με πετυχαίνεις με το γάλα και τα μπισκότα!!το αγαπημένο μου άθλημα........διάβασα για το ένα ποτήρι γάλα και τις δυο φρυγανιές που τρως για πρωϊνό και αγχώθηκα!!!χιχιχιχι!!Κατα τ άλλα ήρεμα θα κυλήσει η μέρα, καμιά δουλίτσα έξω και κανένα μαγείρεμα, που δεν έχω ιδέα τι θα μαγειρέψω!!

Στέλλα καλό ταξίδι να περάσετε σούπερ!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Kαλημερα.....

Μια σπαριλα,μια κουραση,λιιιιγη κακη διαθεση αλλα το παλευω..

Ανακαλυψα χθες εναν ερεθισμο στον κολπο υποπτο κ αγχωθηκα(εννοειται!!).

Ευτυχως εχουμε το απογευμα γιατρο κ θα δουμε.. Υποθετω θα μου πει κ τα της κοριζονης κτλ... Να δουμε πως πανε κ τα ζωυφια!

Εντωμεταξυ, ξεκινησα χθες ν αδειαζω το nursery απο τα πραγματα μου. Μου πηρε δε ξερω κ γω ποση ωρα να γεμισω 2 κουτιτσες με σημειωσεις.. Θα πανε αποθηκη, κ αν προκυρηχθει κανενας ασεπ, φτου κ πισω! Αν κ δεν θα υπαρχει χρονος ουτε για υπνο,ποσο μαλλον για διαβασμα!!!

Κουραζομαι ευκολα, αγχωνομαι κιολας μηπως το παρακανω με τα σηκω κατσε.. Νομιζω θα μου παρει περισσοτερο χρονο απ οτι υπολογιζα η προετοιμασια του δωματιου. Οι αντοχες μου ειναι γιαγιας...:| Νιωθω ανημπορη,εξαρτημενη κ για τα απλα καθημερινα, κ με πιανει το παραπονο η τα νευρα ενιοτε!!

Αυτα ειχα να πω εδω στο group therapy σημερα κ συγνωμη αν εγινα γκρινιαρα,αλλα δεν μπορει..εσεις θα με καταλαβαινετε:cry:

33E7p2.png

Η καρδιά μας και τα πνευμόνια μας τώρα δουλεύουν για τρεις, οπότε λογικά όλα αυτά που λές, εγώ στη δουλειά λαχάνιαζα που μίλαγα και οι συνάδελφοι μου γελάγανε!!και μάλλον πρέπει να ευχαριστηθούμε την περίοδο αυτή που οι άλλοι πρέπει να κάνουν πράγματα για εμάς, εμείς έχουμε το σημαντικότερο έργο!!!

Μη μασάς, πάρε τις ανάσες σου, ξεκουράσου και με το χαλαροοοοοοοο!!!

Φεεεεεεεεεεεεεεετα!!:D

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Nunu, τώρα πήγε 10 και κάτι οπότε μπορείς να φας το δεκατιανό σου πλέον (φρουτακι).

Nufi (μακρόστενο πλάσμα που κατάπιες το τεράστιο μπιζέλι, είναι κακή η περίοδος τώρα. Τέλος της χρονιάς, ξεκινάει το άγχος (αντε τι θα κάνουμε πάλι του χρόνου...). Και εκτός από αυτά που τα έχουμε συνηθίσει κάθε χρόνο έχουμε και το άγχος των ζωυφίων.... Τώρα, αν σου πω να μην αγχώνεσαι, θα είναι μιά τεράστια υποκρισία εκ μέρους μου... οπότε θα πω απλά υπομονή.

Για τον ερεθισμό, δεν έχω απάντηση, εκτός αν φορούσες στενά παντελόνια και strings:rolleyes: (καλά τι λέω πάλι σήμερα...). Το ραντεβού σήμερα θα σου λύσει πολλές απορίες. Πάρε το τετραδιάκι σου!

Και για το nursery... μόνο ένα έχω να πω... μη σκύβεις! Εδώ, η καλή σου φίλη δεν έχει γράψε ακόμα τι έχει πάρει και τι όχι και το σπίτι είναι η γιγάντια αποθήκη μας. Τα έχω όλα χύμα, τα δείχνω σε όποιον έρχεται και κάθε φορά λέω... ωχ μου λείπει και εκείνο και το άλλο.

Μου πήρες τον τίτλο της γιαγιάς, σήμερα που τον έχασα ε; Θύμησε μου να σου στείλω και ένα πακέτο χαρτομάντηλά και ένα σπέσιαλ φασκόμηλο και ... πάνε πακέτο :P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Χαχα! Πολυ καλο αυτο με τα στρινγκακια! Εχουν επισρατευτει ολα τα βαμβακερα περιοδου..Θα βαλω κανενα καμια μερα ομως κ θα κανω πλακα στο συζυγο, οτι εχω ''κεφια''!!! Αν κ δε νομιζω να με πιστεψει..........

Κ συ twins με το τετραδιακι πας? Εμενα με δουλευει κιολας! Μα ειμαι ταυρος, μ αρεσουν οι λιστες, τα προγραμματα!

Τωρα για τα σκυψιματα,πρεπει να τα κοψω μαχαιρι.. εχω γινει αδεξια κ ολο κατι μου πεφτει..Ειπα στον καλο μου οτι σε λιγο θα επιστρεφει σπιτι, κ θα βρισκει διαφορα πραγματακια κατω να μαζευει ,χαμος!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Kαλημερα.Τι κανετε κοριτσια?Κουβεντουλα πρωι πρωι ε?

Μολις μου περασε ο πονοκεφαλος και τωρα παω για τη δευτερη κορτιζονη.Αντε να δουμε.

Μιλησα με τον γιατρο και μου ειπε παλι να μην κοψω ζαχαρη και αλατι αλλα να μη το παρακανω.Θα ζοριστω και σημερα και απο αυριο θα ειμαι λιγοτερο αυστηρη γιατι μαλλον κατανταω υστερικη.

Φιλια σε ολες!

age.png

Nufi θα παρω σε λίγο τηλ και εγώ για να πάω να μου γράψει τα χαρτιά για την ΠΗΤ διότι με πολυζορίζουν με τις άδειες από τη δουλειά και πρέπει να είμαι τυπική. Οπότε μπορεί να πάω και εγώ σήμερα γιατί πρέπει μέχρι τη Δεύτερα να στείλω τα σχετικά! Έχεις και υπερηχογράφημα;

Witch σου έδωσε μονές ή διπλές δόσεις;

Nunu μην ξεχνάς την υποχρέωση σου (για την ακρίβεια, σε παρακαλώ ξέχασε την για 1,5 μήνα ακόμα, μετά θα φτιάξουμε όλες μαζί ένα τσελεμεντέ!!!!!) :P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...