Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Νομιζα οτι σας το ειχα πει...

Κορίτσια δεν φανταζεστε ποσο δύσκολη κατασταση είναι.

Ξαφνικά μετα την απέραντη ευτυχία της θετικής χοριακής,έρχεται το ακριβώς αντίθετο....η απόλυτη απελπησία και στενοχώρια.Δεν μπορουσα να χαρώ πυτε λεπτο οτι ημουν εγκυος...

Παρ'ολα αυτα επελεξα την μείωση γόγω μεγαλης επικινδυνοτητας.Αν γεννησα 34η φανταστειτε να ειχα 3

δεν νομιζω να τα ειχαμε καταφερει...

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Νομιζα οτι σας το ειχα πει...

Κορίτσια δεν φανταζεστε ποσο δύσκολη κατασταση είναι.

Ξαφνικά μετα την απέραντη ευτυχία της θετικής χοριακής,έρχεται το ακριβώς αντίθετο....η απόλυτη απελπησία και στενοχώρια.Δεν μπορουσα να χαρώ πυτε λεπτο οτι ημουν εγκυος...

Παρ'ολα αυτα επελεξα την μείωση γόγω μεγαλης επικινδυνοτητας.Αν γεννησα 34η φανταστειτε να ειχα 3

δεν νομιζω να τα ειχαμε καταφερει...

Έλα αφήστε τώρα αυτά. Εχεις τους άντρες σου τώρα. Σίγουρα ήταν δύσκολο. Αλλά φαντάσου να μην είχες και κανένα? Ούτε να το σκέφτεσαι . Σου βαλα φώτο που ζήτησες.

Γεια σας κι από μας!

Να ζήσουν τα νουφάκια χιλιόχρονα.

Νάκι χάρηκα πολύ που τα μωράκια σου θα γεννηθούν μετά τις 36 εβδομάδες. Σούπερ!!!!!!

Όλγα δεν το ήξερα ούτε εγώ αυτό....

Καλά βρε παιδιά δεν το είχε δει ο γιατρός ότι είναι τρίδυμα;

Η απόφαση είναι δική σας και μόνο δική σας. Κάντε και μια μικρή έρευνα.

Σε ένα σάκκο δίδυμα είχε η Μαρία απο τη Λαμία. Γέννησε στις 38 εβδομάδες 3κιλά την καθεμία.

Εγώ προσωπικά θα τα κρατούσα και θα έμενα συνέχεια ξάπλα. Αλλά αυτό θα ήταν προσωπική μου απόφαση το τονίζω.

Τί στατιστικές σας έδωσε; Συνήθως μειώνουν το έμβρυο που δεν είναι και τόσο υγιές. Εσάς είναι και τα 3 μια χαρά. Οπότε τί σας συμβούλεψε;

δεν προτείνουν οι γιατρόι Φρόσω μου.Απλα σου λενε στατιστικά οτι η μειώση εχει 5% πιθανοτητα να στραβωσει κατι και το να κρατησεις 3 καπου 20%

Οποτε τσιτσιρίζεσαι μόνος σου!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

το ζευγος μας σίγουρα βρισκεται σε μεγαλο δίλημμα και είναι φυσικο. Ηρεμήστε,ψαξτε το και σίγουρα θα κανετε ότι καλυτερο και για εσας και τα παιδακια σας. Η αληθεια κατα την γνωμη μου είναι ότι παιζουν και αλλα ρολο δηλαδη το αγχος σίγουρα τρελλο μεχρι να γεννησεις,μετα εχεις βοηθεια?? εγω χωρις καμια και με τους κολικους ήμουν έτοιμη να πεσω απο το μπαλκονι (σε αυτο δεν κανω πλακα) και γενικα βλεπεις τις σχεσεις τοσο τεταμενες στο ζευγαρι, σε εμας που εχουμε 2 μωρακια και τρεχουμε,φανταζεσαι με 3 μωρα σε ένα νεο ζευγαρι τι γίνεται? δεν θα μιλησω για το οικονομικο κομματι γιατι σίγουρα είναι σημαντικο αλλα είναι το τελευταιο που σκεφτόμαστε σε τετοιες περιπτωσεις...

YiMXp3.png

Διαφημίσεις

εμεις οταν μας ετυχε αυτό το πρώτο πραγμα που σκέφτηκα ηταν οι επιπλοκές της κύησης αυτης και τι ποσοστα βιωσιμότητας εχουν.Και επειδη εγω με το δικο μου μυαλό και την δικιά μου κρίση παντα(το τονιζω για να μην επειρεαζω) εκρινα οτι ειναι τεραστιο το ρίσκο,προχωρησα σε μειωση

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Καλησπέρα κορίτσια !

Λοιπόν, ανακοινώνω πρώτα εδώ και κατόπιν... στο forum των τριδύμων.

Θα σας τα πώ κάπως συνοπτικά καθώς είμαι πολύ κουρασμένη γιατί χθες δεν κοιμήθηκα καθόλου σχεδόν και σήμερα όλη μέρα τρέχαμε..για δεύτερες και τρίτες γνώμες..

Αποφασίσαμε.

Κι επειδή εγώ προσωπικά να σας πω τα πάω καλά με :

1) με τα μαθηματικά και τη στατιστική

2) με την επιπλέον αίσθηση και διαίσθηση

3) με τον καλό Θεούλη

και

4) με τον ξωτικοαντρούλη μου

θα συνεχίσουμε και με τα τρία μωράκια και ας γίνει το θέλημά Του. Εμείς μια φορά θα το σεβαστούμε και θα το στηρίξουμε!

Όλα θα πάνε καλά!

Εγώ εδώ και 6-8 ώρες νιώθω σα να ξαναγεννήθηκα! Νιώθω πανέμορφα, τρελά αισιόδοξα και τρις ευτυχισμένα !:P:p

Σας φιλώ, πάω για τον ύπνο που δεν έκανα εχθές..

Να ξέρετε ότι διάβασα όλα τα μηνύματά σας και ειλικρινά σας ευχαριστώ για την αμεσότητα και το ενδιαφέρον που δείξατε.

Επίσης δηλώνω ότι από αυτό το forum δε θα ξεγραφτώ! Θα παίζω ενδεχομένως "διπλά" με το άλλο το forum για τα 3δυμα...αλλά κάτι μου λέει πως σε αυτό θα είμαστε πολύ ενεργοί!

Κάποια στιγμή θα αλλάξω και το τικεράκι μου.

ΥΓ. Η ζωή είναι για να την παλεύεις και να τη ζείς..όχι για να φοβάσαι..

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Εν συνεχεία με την σύζυγο μου, θα το πάρω κάπως πιο τεχνοκρατικά.

Απευθυνθήκαμε σήμερα σε 3-4 teams εξειδικευμένων γιατρών που πολύ απλά...κάνουν αυτή την δουλειά! Δηλαδή, να έχουν στο target τους πολύδυμες κυήσεις. Όλοι έσκυψαν ευλαβικά πάνω μας, μας κάνανε εξετάσεις-κόντρας εξετάσεις, μας ανέλυσαν......μέχρι τελικής στατιστικής τα ΠΑΝΤΑ, όλες τις πιθανότητες...και παρόλο που ήταν όλοι τους διαφορετικοί, εν τούτοις μας έδωσαν το έναυσμα να συνεχίσουμε αυτό που μας πρόσταξε η φύση: Την κανονική διεξαγωγή της τρίδυμης κύησης! Δεν μπορώ να αναλύσω όλα όσα ειπώθηκαν σχετικά με την μείωση των παιδιών κλπ κλπ και τους όλους κινδύνους που ελοχεύουν ακόμα και στην μείωση(σημαντικοί κίνδυνοι!!!), πέραν τούτου όμως, τρία πράγματα μένουν : Καλή κατάσταση των εμβρύων μέχρι της αυχενικής(η οποία ήταν άριστη και επαναλήφθηκε σήμερα ξανά), καλή κατάσταση της εγκύου σε όλα τα επίπεδα και βεβαίως, ψυχολογική ανάταση. Επειδή λοιπόν, και τα 3 τα ανωτέρω υφίστανται, αλλά ακόμα πιο πολύ υφίσταται το ότι πρέπει η ζωή να πάρει σάρκα και οστά όπως την πρόσταξε η φύση(μιλάμε για 1 στις 600.00 με φυσική σύλληψη όπως εμείς).....συνεχίζουμε απτόητοι, αισιοδοξοι, ξέρουμε τους κινδύνους και τα στατιστικά ποσοστά(τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με όλα όσα μας είπαν χθές!!!!!!!!)....άρα...πάμε για 3....ζούμε για 3....κάνουμε όνειρα για 3......και από εκεί και πέρα...η επιστήμη είναι στην διάθεση μας και έχουμε την αμέριστη συμπαράσταση και τεχνολογική της βοήθεια ανά πάσα ώρα και στιγμή...!!!!

Ουφ! Επιτέλους σήμερα έφαγα την σούπερ-ντούπερ μακαρονάδα με κιμά της γυναίκας μου!!!!!Ελαααααααααααααααααααααααα λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε:D:D:D

rivendello.jpg

Κοριτσάκι μου η αισιοδοξια σου και μόνο φτάνει!!!!Όλα θα πάνε καλά!!!

Να προσέχεις τον εαυτό σου και τα μωράκια σου!!Και μην μας ξεχνάς τωρα που θα γίνεις τριδυμομανούλα!!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Οσο για την μακαρονάδα λυπήσου με!!!!!

Δεν βλέπεις το τικεράκι μου????

Ααααααα....δεν μπορώ να επέμβω διότι..περι ορέξεως-κολοκυθόπιτα(νά'χαμε ενα ταψι!!!)

Καληνυχτώ καθότι η μικρή την έπεσε προ πενταλέπτου και ακολουθώ και εγώ διότι λόγω ολου αυτού του πανηγυριού που τραβήξαμε, το μόνο σπλαχνικό σημείο του σπιτιού αυτή την στιγμή είναι το στρωμααααααααααααααα!

rivendello.jpg

Duckface κ Rivendell πολυ σωστη η αποφαση σας!!! Πολυ χαρηκα με τα νεα σας...τα περιμενα πως κ πως!!! Κ φυσικα να μην χαθειτε απο εδω,ειστε κομματι πια της παρεας κ θελουμε να μαθαινουμε τα καλα σας νεα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...